Jump to content

Poacher

Members
 • Posts

  3,007
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Poacher last won the day on January 8 2018

Poacher had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,513 profile views

Poacher's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

33

Reputation

 1. Ta kontakt med Bækkevold Våpenservice https://www.pardininorge.no
 2. Bare for å fortsette i samme tråden... Vet det er mange som har reist mange ganger til SA på jakt. Når man først er det så hadde det vært greit å krysse av jakt i SA på min "bucket list" og ha ei natt eller 2 i en camp hvor jeg nyter en G&T i solnedgangen. Hvordan er det med jakt i april i nærheten av Cape Town?
 3. Skal til Cape Town, og maks 1 mellomlanding. Derfor er Johannesburg ikke et tema
 4. Har lagt den her med vilje. Det skal riktig nok ikke jaktes, men VM benchrest skyting i april - 2021. Liker færrest mulig mellomlandinger, derav gjerne bare 1. Har tidligere reist via Heathrow med BA til Canada etter svartbjørn. Noe som gikk problemfritt, selv om det var papirmølle og tok lang tid samt dyrt for spesialbagasje. Hvilket selskap er å anbefale for reise til Cape Town med våpen fra OSL? Hvilket selskap har hvilket gebyr for våpen? Foretrekker å reise med samme selskap hele veien! Maks 1 mellomlanding Er litt skeptisk med å reise med våpen via østen, har ingen grunn men er skeptisk. Blir mye bagasje. Trolig 2 kofferter + våpenkoffert
 5. Hvor mange tok turen på messe og seminar? Det var stand fra DFS, NJFF, Norges Benkeskytterforbund, DSSN og PRS Norge + selvfølgelig NSF. Stor honnør til NSF for dette :)
 6. Har nå i det senere også skaffet meg en Slavia 630. Så nå er beholdningen 620 og 630
 7. Selv jeg er på tresiffret antall rådyr med Amax. Og Roe har skutt flere enn meg. Tar jeg med han vi jaktet hos så er det flere tusen rådyr felt med Amax. 1.året brukte jeg 6BR med 87grs Vmax, fungerer som ei vanlig jaktkule. Bare fordi det står Vmax på pakka er ikke det det samme som bombekrater. I 6,5x55 så har jeg brukt 140 og 123 Amax til rådyr, sika og hjort. Funker akkurat slik jeg ønsker det.
 8. Javel? Jeg har fått "bot" en gang og det var hos Ron. Men da var det 3sk i dyret fordi 1.sk var dårlig og jeg fortsatte å mate på til det lå.
 9. Dyre dykkerflasker? De finner du på finn for 1000,- Og en slik holder LENGE til privat bruk! Jevnlige kontroller? Det er hvert 5år på flasker til luftskyting, så da har vi et meget forskjellig syn på hva jevnlig er... CO2 våpen Er enig med deg i at de er billige i innkjøp, og like gode som et pcp våpen... Men: Hvor fyller du CO2 flaska? Samt at det er en del mer styr å fylle co2 sylinderen til våpenet! Jeg hadde idag aldri kjøpt en co2 pistol!
 10. Ebay. com Søk: Luggage scale Jeg kjøpte 3stk på en "great deal" av disse. Funker helt greit https://www.ebay.com/itm/50kg-5g-Pocket-LCD-Digital-Fish-Hanging-Luggage-Weight-Hook-Portable-Scale-Hot/222650055804?hash=item33d6fa3c7c:m:miWooJF9eLxMSU9GUDDvFCQ
 11. Har du brannstasjon i nærheten? De fyller enkelte steder. Dykkerflaske for bruk til luftvåpen er det trykktest hvert 5år og flaska skal merkes "Ikke for dykking" Om du går for opptrekk, se på den Baikal'n. Glem alt som har slike kullsyrepatroner osv. Det er kun egnet for "barn" på blekkboks når de er på hytta
 12. Av forslagene her så er det bare Baikal M46 som har presisjon du kan stole på. Resten er bortkastet penger etter min mening. Bakdelen med Baikal er at du vil bli lei av å trekke den opp. Anbefaler det å skaffe deg en brukt matchpistol og ei dykkeflaske. Blir du lei, eller ønsker å oppgradere den vil du få igjen pengene dine stort sett. Kjøper du noe ræl, får du en dårlig opplevelse/mister fort interessen og pengene er tapt fordi ingen vil kjøpe noe slik brukt. Ta en tur innom nærmeste pistolklubb som driver med luft og se/prøv div pistoler
 13. Dykkerflasker som brukes KUN til luftskyting skal trykkprøves hvert 5år. De skal også merkes med Ikke bruk i vann etc Dette gjorde dykkerbutikken som fyller våre flasker ang merking Luftsylinderen som sitter på pistolen er godkjent i 10år. Kjøper du Walther LP400 f.eks så får du ny etter 10år fra Walther gratis, rent innbytte.
 14. Media er som regel bare vås. Har selv vært i media i en sak som var omtalt i "alle" landets aviser- Hvor de siterte sikre kilder etc... Det jeg og kollega opplevde ift det MSM skrev/siterte så var de ikke i samme fylke engang! Det var absolutt ingen ting som stemte med de vi opplevde (jobb sammenheng) Så uansett hva MSM skriver, så stoler jeg overhodet ikke på de. Når det gjelder hva som er skrevet i denne tråden så akter jeg ikke å dra frem enkeltpersoner. Det bidrar ingen ting som helst.
×
×
 • Create New...