Jump to content

Poacher

Members
 • Content Count

  3,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Poacher last won the day on January 8 2018

Poacher had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

Recent Profile Visitors

1,135 profile views
 1. Poacher

  Deler Slavia 630

  Har nå i det senere også skaffet meg en Slavia 630. Så nå er beholdningen 620 og 630
 2. Selv jeg er på tresiffret antall rådyr med Amax. Og Roe har skutt flere enn meg. Tar jeg med han vi jaktet hos så er det flere tusen rådyr felt med Amax. 1.året brukte jeg 6BR med 87grs Vmax, fungerer som ei vanlig jaktkule. Bare fordi det står Vmax på pakka er ikke det det samme som bombekrater. I 6,5x55 så har jeg brukt 140 og 123 Amax til rådyr, sika og hjort. Funker akkurat slik jeg ønsker det.
 3. Javel? Jeg har fått "bot" en gang og det var hos Ron. Men da var det 3sk i dyret fordi 1.sk var dårlig og jeg fortsatte å mate på til det lå.
 4. Dyre dykkerflasker? De finner du på finn for 1000,- Og en slik holder LENGE til privat bruk! Jevnlige kontroller? Det er hvert 5år på flasker til luftskyting, så da har vi et meget forskjellig syn på hva jevnlig er... CO2 våpen Er enig med deg i at de er billige i innkjøp, og like gode som et pcp våpen... Men: Hvor fyller du CO2 flaska? Samt at det er en del mer styr å fylle co2 sylinderen til våpenet! Jeg hadde idag aldri kjøpt en co2 pistol!
 5. Ebay. com Søk: Luggage scale Jeg kjøpte 3stk på en "great deal" av disse. Funker helt greit https://www.ebay.com/itm/50kg-5g-Pocket-LCD-Digital-Fish-Hanging-Luggage-Weight-Hook-Portable-Scale-Hot/222650055804?hash=item33d6fa3c7c:m:miWooJF9eLxMSU9GUDDvFCQ
 6. Har du brannstasjon i nærheten? De fyller enkelte steder. Dykkerflaske for bruk til luftvåpen er det trykktest hvert 5år og flaska skal merkes "Ikke for dykking" Om du går for opptrekk, se på den Baikal'n. Glem alt som har slike kullsyrepatroner osv. Det er kun egnet for "barn" på blekkboks når de er på hytta
 7. Av forslagene her så er det bare Baikal M46 som har presisjon du kan stole på. Resten er bortkastet penger etter min mening. Bakdelen med Baikal er at du vil bli lei av å trekke den opp. Anbefaler det å skaffe deg en brukt matchpistol og ei dykkeflaske. Blir du lei, eller ønsker å oppgradere den vil du få igjen pengene dine stort sett. Kjøper du noe ræl, får du en dårlig opplevelse/mister fort interessen og pengene er tapt fordi ingen vil kjøpe noe slik brukt. Ta en tur innom nærmeste pistolklubb som driver med luft og se/prøv div pistoler
 8. Dykkerflasker som brukes KUN til luftskyting skal trykkprøves hvert 5år. De skal også merkes med Ikke bruk i vann etc Dette gjorde dykkerbutikken som fyller våre flasker ang merking Luftsylinderen som sitter på pistolen er godkjent i 10år. Kjøper du Walther LP400 f.eks så får du ny etter 10år fra Walther gratis, rent innbytte.
 9. Media er som regel bare vås. Har selv vært i media i en sak som var omtalt i "alle" landets aviser- Hvor de siterte sikre kilder etc... Det jeg og kollega opplevde ift det MSM skrev/siterte så var de ikke i samme fylke engang! Det var absolutt ingen ting som stemte med de vi opplevde (jobb sammenheng) Så uansett hva MSM skriver, så stoler jeg overhodet ikke på de. Når det gjelder hva som er skrevet i denne tråden så akter jeg ikke å dra frem enkeltpersoner. Det bidrar ingen ting som helst.
 10. 1# Å reagere er helt greit, men korsfestelsen fra 1.minutt er ikke. Det kan virke enkelte ganger som om det er konkurranse mellom enkelte å være mest mulig korrekt på hva de skriver. Og når man møter de F2F og setter spørsmålstegn ved det de har skrevet så innrømmer de umiddelbart omtrent det stikk motsatte. Det gjelder da ikke denne saken men på generelt grunnlag! 2# I mitt første innlegg i tråden her skrev jeg:
 11. Det er vel ingen som forsvarer det som har skjedd? Heller ikke jeg noe jeg påpekte i mitt første innlegg! Det jeg reagerer på er korsfestelsen som begynner asap, før noen som helst vet hva som skjedde... Eneste man visste var at en jeger hadde skutt en jogger Det er IKKE første gang noen blir korsfestet her av tastatur mafian hvor det virker som om enkelte knapt har vært utenfor fortauet(?) Når også Adm/mod bidrar til korsfestelsen er jo ting som det pleier...
 12. Ehh, jo mye av det som er skrevet er veldig feil!
 13. Korsfestelsen var igang før noen hadde sett filmen!
×
×
 • Create New...