Jump to content

dimex

Members
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dimex

 1. dimex

  Viltkamera SMS

  Mitt kamera ser ut til å ikke sende mms'er lengre ved lavt strømnivå men fokuserer heller på å ta bilder. Jeg får dog en sms med varsel om lavt batteri.
 2. dimex

  Bildetråd

  Litt bilder fra Rago Nasjonalpark:
 3. Jeg har en silma m80 pointer. Aldri hatt problemer, og er storfornøyd. mekanismen er etter noen tusen skudd fortsatt som den var første dagen..
 4. Hei! Nå er det slik at jeg skal ha sommerjobb på Svalbard. Jeg antar at det er flere her som holder til på Svalbard, og det er sikkert noen av dere som også jakter sel. Jeg hadde vært utrolig takknemlig om noen hadde hatt lyst til å dra meg med, omså bare for å se..
 5. Hva er anbefalt å ta med? Rifle eller revolver?
 6. Hei! Nå har det blitt sånn at jeg i sommer skal til Svalbard for å jobbe. Det er sikkert noen av dere her inne som har vært på svalbard før. Jeg vil tro at jeg kommer til å bevege meg utenfor longyearbyen for å se naturen, og lurer derfor på hva jeg må ordne med slik at jeg kan ta med meg enten rifla eller revolveren min. Trenger jeg noen papirer i forbindelse med utreise fra fastlandsnorge/innreise Svalbard, eller er det bare å raske med seg våpen og dra?
 7. Jeg var i kontakt med geir noen dager etter at jeg åpnet dette emnet, men jakta på øya stenges til jul.
 8. Noen som har oppskriften på en god og enkel saus til rypemiddag? Hva bør jeg ha som tilbehør?
 9. Trist hvis politiet har fått dere til å innføre dette skjemaet, jeg ville kutta det ut om jeg var dere.
 10. Okei! Tusen takk for hjelpa!
 11. Avtrekket er letta fra før, men jeg er usikker på hvilken metode som er brukt. Kan jeg på noen måte sjekke enkelt om fjærene er bytta ?
 12. Hei! Jeg har en GP100 4", denne har et akkurat for lett avtrekk til revolverfelt, hva er det jeg må bytte av fjærer for å få dette til å bli litt tyngre?
 13. Finnes det alternativer til tumbler ?
 14. Er vel bare å få det sagt. Kjempeflott at du ikke gir deg med letinga med en gang! Sånn skal det være! Gratulerer med enda en rev!
 15. Hei! Er det noen som har oversikt over hvor mye krutt jeg bør ha i en lading bestående av 173gr partizan SP kule og N-150 krutt?
 16. Er jeg for sent ute hvis jeg nå bestiller meg feller og får disse satt opp om en ukes tid?
 17. Kjempegode sko å gå i, aldri hatt så gode fjellsko. Men desverre løsnet gummien på siden av skoen akkurat der det blir en knekk når du går. Jeg reklamerte til XXL, fikk de reparert hos skomaker, men det samme skjedde på nytt en liten tid etter. Når jeg nå selvsagt ikke har kvitteringen lengre vil ikke XXL ta reklamasjonen. Jeg tok derimot kontakt med Wenaas Sport og Crispi Norge, og begge dem sa at jeg kunne sende skoen direkte til de. Så fy fy XXL.
 18. Kjørte Egil sin oppskrift og jaggu ble det pølser Gode ble de og! Droppet saltlake , og spekkterninger, men ellers alt etter oppskriften Takk!
 19. Hvem skal jeg kontakte for å få til harejakt på Hulløya ? Vet at NJFF arrangerer harejaktkurs der innimellom, men jeg hadde lyst å dratt en tur med venner/kjente. Er taknemlig for svar både her og på PM.
 20. dimex

  17hmr V-max

  Har noe hulspiss til 22lr
 21. dimex

  17hmr V-max

  Ja, saken er bare den at jeg ikke rakk innom for å få kjøpt gamepoint, men da får jeg heller finne en annen løsning imorgen.. Må nesten ha rifla.
 22. dimex

  17hmr V-max

  Hei. Skal på rypejakt imorgen. Noen som har peiling på om det går greit å skyte ryper med v-max eller vil det da bli dårlig med spiselig kjøtt igjen? Bør jeg heller bytte løp på rifla og skyte inn med 22lr før jeg går til fjells ?
 23. dimex

  Mørningstimer

  Har selv brukt tenderum timeren endel ganger på småvilt, rype/hare. Har fungert smertefritt det. Enkel å bruke, jeg har ikke veggmodellen.
 24. Jeg personlig fikk overhøre noen som skjøt mot et dyr, flere skudd. Dette dyret ble stående, og jegeren orket???? ikke å skyte mer. Dyret måtte jo være truffet riktig.. Og vips så forsvant det til en annen post der det ble skutt nesten like mange ganger og der ble det liggende. Nei, skal man drive med jakt så får man gjøre det skikkelig. Skyt til dyret faller om dødt. Eller kjøp kjøttet deres på Rema. Det er ingen vits å sitte å vente på at det skal løpe avgårde.
×
×
 • Create New...