Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anonymrifle

 1. Ikke si det, er farlig å spille bridge. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/L00axV/bridgelag-krangel-endte-i-drap
 2. En kompis av meg sitter i styret i en pistolklubb og for ca 3-4 år siden ble de kontaktet av politiet som informerte dem om at et medlem, navnga han med fullt navn, har vært dømt for flere brudd på våpenloven, vold, drapsforsøk og er vanekriminell, var under etterforskning for nytt brudd på våpenloven og at de ble anmodet å melde han ut av klubben pga hans historikk med politiet. Så kjente kriminelle virker det som de har litt kontroll på, men det blir jo fort vanskeligere når man han en person som ikke har noen historikk ovenfor hverken politi eller helsevesenet.
 3. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Hvis du mener at det er misbruk å forholde seg til dagens regler så vil jeg anbefale deg og skaffe deg verv i NSF og jobbe for å forandre reglene. Det finnes en god del feltskyttere som hevder seg i grov med "vanlige" 9mm pistoler.
 4. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Kan se ut som den er for høy til Grovfelt, men kan trygt brukes i militær og dynamisk.
 5. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Spørsmålet er jo om NSF har hatt mulighet til å lese kompendiet før det ble utgitt og komme med sine innspill eller om POD bare har gjort som de føler for. Regelverket til NSF tillater alle typer pistoler så fremt de er innefor de tekniske kravene til NSF. Om intensjonene til forbundet er at det kun skal benyttes rørtenger med anatomisk grep i kaliber 32 eller 38 til grovfelt så burde dem gjøre om regelverket. Men da får de vel en hel haug av Pardiniskyttere som bruker GT9 på nakken.
 6. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Tja, hvis man har en 9mm pistol med avtrekksvekt på 1100 gram så har man jo grunnlag til å søke om en 9mm til. Med mindre man har forandret på kravet til milfelt så det er likt med grovfelt. Nå blir folk som har en 45 acp i milfelt som søker på en 9mm møtt at noen i NFS sin subjektive mening om at det kun er .32 eller .38 pistoler med ergonomisk grep som kan brukes og at det er det eneste som er egnet og det er det de får innvilget.
 7. Han skal vist også ha vært medlem i en skyteklubb ifølge NRK https://www.nrk.no/norge/nrk-erfarer_-terrorsiktede-var-oppfort-som-medlem-av-skyteklubb-1.14658212
 8. Hva mer en flattrekker som er en anelse for bred og bruke en hammer?
 9. Man har jo fått lov av staten til å ha sex i en alder av 16 med de konsekvenser det medfører. Er man gammel nok, selv om man i realiteten ikke er det, til å produsere et barn med statens tillatelse så er man gammel nok til å bestemme selv om de vil dra på jakt eller ikke.
 10. Anonymrifle

  Winchester xpr

  Jeg vurderte en XPR siden det var en billig børse med noe som var en helt grei opptikk på, har en kompis som har en slik rifle og de få skuddene jeg prøvde så jeg likte å skyte med den. Var en liten tur innom oslo skytesenter for å titte litt og kom i prat med en av de som jobbet der, han viste meg en riflepakke med den samme optikken som er på XPR. Jeg syntes avtrekket til mossberg var mye bedre en winchester og stokken føltes bare mye bedre ut. Eneste som er dumt er at den ikke er gjenget, men den var litt billigere så det gjorde ikke noe å sende den til børsemaker.
 11. Nei, del pistolen i to og send det i to pakker. Jeg snakker av erfaring etter at en rifle jeg solgte som ble sendt komplett ble borte i posten. Det første politiet spurte om når jeg pratet med dem var om sluttstykket var tatt ut og sendt separat. Jeg fikk til slutt riflen tilbake, men det var 4 uker med bare bekymring at en fullt funksjonell rifle var på avveie.
 12. Det eneste jeg vet er at han sa han fikk svar fra POD nå nylig, utover det så hadde jeg ikke noe særlig tid til å spørre og grave siden jeg måtte på nattevakt og hadde litt dårlig tid.
 13. Jeg møtte en på skytebanene for ca 2 uker siden som hadde fått avslag fra våpenkontoret (Øst PD) på en 9mm pistol, han hadde vist klaget til POD som innvilget han en pistol i kal .32 men ikke en 9mm siden det var litt i det groveste laget og ikke egnet til grovfelt. Han har en 22 og 45 fra før. Jeg kjenner ikke personen, men hvis dette stemmer så er både våpenkontoret og POD skikkelig på bærtur.
 14. Personlig ville jeg ha gått for en pistol med stålramme over plastikkpistol. Men for meg så er PPQ en bedre pistol en de andre. Glock kommer på en god andreplass, men jeg takler ikke avtrekkeren på den og hvis man skal bytte ut avtrekkeren så den blir relativt lik en Walther kommer man jo fort opp i prisen på en PPQ. Men mening har jo ikke noe å si hvis du skyter bedre med en Glock eller cz.
 15. Har skutt litt med en P10C og det er forsåvidt en helt grei pistol med tanke på prisen. Men hvis du veier opp en P10 mot en G17 eller PPQ, så hadde jeg uten tvil valgt PPQ av den enkle grunnen at det er betraktelig bedre ergonomi en G17 og P10 og avtrekket er fantastisk bra. Det eneste som kanskje er litt dumt med PPQ er en høy sleide og kjernelinje i forhold til de andre, men man får en tyngre rekylfjærstang til PPQ som hjelper litt.
 16. https://www.gunsprings.com/TAURUS/SMALL FRAME REVOLVER/cID3/mID65/dID290
 17. Jeg vet ikke om dette er en god deal eller ikke? https://www.finn.no/140064718
 18. Hvilket program er det man kan bruke håndvåpen i 22wm i?
 19. Jeg har en søknad inne på denne pistolen her https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-sw22-victory-threaded-barrel-22lr-55/ Fikk holde i en og det fulgte med skinne for montering av rødpunktsikte. Jeg snuste litt på Browning, den lå godt i hånda og avtrekket var OK, men det som solgte meg for SW22 var at den var ferdig gjenget, mye enklere å demontere og man kan få lengre pipe fra Volquartsen og KIDD har allerede et trigger kit til den til en rimelig pris.
 20. Kjapt søk på finn.no etter Canon så ser jeg att det er noe brukte 7D som er til salgs. Jeg har dette kameraet selv og brukt det i 8 år nå . Har drasset det med meg i skog, mark og på drøssevis av utenlandsturer. Jeg er veldig fornøyd med det og har ingen planer om å bytte det ut med første. Kameraet er ikke det letteste sammenlignet med kamerahus i samme størrelse, men det tåler derimot en god del juling. Jeg er fornøyd med min 8 år gamle 7D og jeg kan ikke merke noe til at den begynner å bli "gammel".
 21. Men er mekanismen lik i begge BAR versjonene? Hvis det er det så burde det vel være som 10/22 take down? Samme børse men den ene kan du dele.
 22. CZ 75 SP-01 Shadow vil uten tvil være å foretrekke fremfor en plastikkpistol uansett hvilket merke som står på sleiden etter min mening.
 23. Hvor i Norge er det du bor? Jeg vet at Oslo Skytesenter har på lager, var innom der senest i går og så på en og pratet med en danske som jobbet der, ekstremt kunnskapsrik fyr.
 24. Kanskje du burde prate med våpenkontoret ditt? 32 acp pistolen din vil blokkere for en 9mm hvis våpenkontoret velger å være vanskelig. Kan jo be dem bytte bruksområde fra ØK til affeksjon.
×
×
 • Create New...