Jump to content

arnegun

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lurer på å skaffe meg en .22 halvauto til å ha med i sekken på rypejakt. Kikket litt på Ruger takedown, og liker designet men hører mye forskjellig mtp. dårlig presisjon. Ser det er mange som eier takedown her. Noen med erfaringer? Børsa jeg ender opp med må ha såpass presisjon at det er innafor å skyte småvilt på noe avstand med den. Fordel at den er liten og lett, liker muligheten til å kjapt kunne skru fra hverandre og putte i sekken. Noen tips?
 2. arnegun

  Browning bar .308 magasin 10sk eller større?

  Ser jo ut som et ålreit alternativ det der! Takk
 3. Noen som vet om det er mulig å oppdrive magasin til browning bar (ikke match) i 308 som har kapasitet på 10 eller mer?
 4. arnegun

  Punkt-oljing av stokk

  Er visst linoljebasert værtfall men fikk med 3/4 flaske når jeg kjøpte rifla, så har litt på lur.
 5. arnegun

  Punkt-oljing av stokk

  Er nokså sikker på at det har blitt brukt original GRS olje hele veien på min. Finishen er stort sett bra, men ser det er litt slitt der stokken kommer i kontakt med ryggen når man bærer rifla i reim, så lurer på å gå over med litt olje der.
 6. Pleier dere å olje punkter hvor finishen på stokken slites ekstra, eller er det bedre å ta hele stokken hver gang? Hvordan blir finishen hvis man etterfyller enkelte områder etter behov?
 7. arnegun

  Trepunktsikring Howa, boltlåsning glipper.

  Får ta å kjøre nedi noe actionblaster og se om det hjelper
 8. Har en Howa 1500 i .308. Nylig oppstått problem er at ved full låsning av både avtrekk og bolt kan bolten relativt lett løsnes. Kjenner litt motstand, men virker som mekanismen glipper. Avtrekksikringen fungerer som normalt. Noen tips?
 9. arnegun

  Hvordan justere sikter USP

  Tipset ditt virket fint det! ga den noen kakk uten olje, og nå sitter det bra Takk!
 10. arnegun

  Hvordan justere sikter USP

  Kan værtfall ikke se noe hverken på undersiden sleden eller andre plasser Har du på olje først?
 11. arnegun

  Hvordan justere sikter USP

  Siktene på min USP sitter skjevt i sporet i forhold til senter på sleden. Har prøvd å skyve på de og dunke på de med gummi uten hell. Er det noen enkel og grei måte å justere dette på uten bruk av spesialverktøy?
 12. arnegun

  Kikkertkjøp til .308, god allrounder?

  Virket som warne-ringene var av god kvalitet og godt maskinert sånn utover at de er vanvittig upraktisk så mulig at de du nevner kunne vært et alternativ Men vil ikke alle ringer som kan løsnes fra basen uten å påvirke hvordan kikkerten er festet kunne skrus på basen igjen uten forandring av treffpunkt?
 13. arnegun

  Kikkertkjøp til .308, god allrounder?

  Haha! Mente selvfølgelig å skrive firesiffret 😁
 14. arnegun

  Kikkertkjøp til .308, god allrounder?

  Ser ut som jeg monterte det nokså bra når jeg bruker metoden din. Blir å skyte inn med warne ringene til uka, men skifter så snart jeg kommer over en bedre løsning. Orker ikke kjøpe ringer for tresifrede beløp, men vil heller ikke ha kinajuggel. Får se hva jeg finner
 15. arnegun

  Kikkertkjøp til .308, god allrounder?

  Ja, er noe dritt det der. Hva er greieste måte å vatre siktet på forresten?
×