Jump to content

arnegun

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det virker som 30-06, 308 og 9,3 alle har samme låskasselengde i de nyeste MK3 BARene værtfall. Så da kan det virke som dette gjelder kun de nyeste, mens alle eldre BAR har short trac i .308?
 2. Hei! Driver å snuser på å anskaffe en Browning BAR i .308. Ser at denne kommer både som short trac og long trac. Hva er forskjellen? Fins .308 i long trac kun på de nyere MK3 riflene eller fins de på 2'erne også?
 3. Lar dette seg gjøre uten å bryte norsk lov? Hva med eiendomsretten? Herlig! Det hadde vært supert
 4. Noen som vet om det finnes videostream eller blir lagt ut noe referat noen plass fra messen? Det jeg er mest spent på med den kommende loven er hvordan den blir gjennomført med tanke på inndraging av våpen, eller om det kun blir et omsettingsforbud slik som det ble med våpen i ymse kaliber .50. Har vanskelig for å se for meg at man kan ta fra folk eiendelene sine uten noe for for kompensasjon. New Zealand har satt av i overkant av 1mrd NOK for å kompensere våpeneiere etter de forbød enkelte halvautomatiske rifler. Hva tror dere? Noen som kan gi meg en link hvor jeg kan lese forskriften i sin helhet?
 5. Ser interessant ut de der! Synd de ser ut til å være utsolgt over alt... Er de pålitelige eller blir det mye feilveksling med disse også?
 6. Vel, mine splitter nye magasiner er både ren og stram, og likevel upålitelige, så dette varierer tydeligvis. Har forsøkt trikset med tomhylse i trommelen, noe som muligens hjalp litt, men de er fortsatt ikke bra. Skal prøve å smøre de, men dette skal ikke være nødvendig i følge Ruger. Sliter spesielt mye med hollowpoints, disse har en tendens til å stuke nedover med skadet/bøyd kule som resultat. Ser det er svært mange som har samme erfaring som meg jfr. Google... Hvilke tredjepartsmagasiner regnes for å være de beste? Butler creek?
 7. Noen som har tips til tredjepartsmagasiner som fungerer bra? Er ikke videre imponert over BX-25. Mye problemer med vekslingen. Det originale 10-skuddsmagasinet fungerer feilfritt...
 8. Noen som vet om demper til .22 som bygger innover løpet og har en diameter på max 3cm? Nærmeste jeg har funnet er sonic 35 men den blir akkurat litt for tykk. Må finnes med 1/2 x28 gjenger. Klar over at et slikt bak-kammer ikke har mye for seg når man skyter salong, men ønsker en slik demper grunnet estetiske hensyn 😄
 9. Denne i .308 og 6,5 er vel per def. ulovlig siden de er under 84cm? Hvor strengt håndheves denne loven egentlig?
 10. Det er jeg klar over
 11. Takk for hjelpa. Har ikke planer om foldestokk så skal nok klare å holde meg innenfor norske regler
 12. Klar over at det i beste fall er i gråsonen. Ser ikke noe moralsk galt i det når det er snakk om et sikte og en rail. Spørsmålet mitt var om noen har erfaring med det og om det går knirkefritt. Og da med jetcarrier som mellomledd.
 13. Fins det noen som har erfaring med å bestille "uskarpt" rifletilbehør fra opticsplanet i USA via jetcarrier? Bød det på problemer eller går dette smertefritt? Tenker da selvfølgelig på utstyr som er lovlig og uten restriksjoner i norge.
 14. Crazy ivan ser lovende ut. Ser at de sender internasjonalt også Er det slik at alle kolber og handguards som følger AR-15 standarden vil passe på denne? AR-15 blir som et standarisert system mtp. gjenger, dimensjoner etc? Spør sikkert dumt men akkurat dette har jeg liten erfaring med...
×
×
 • Create New...