Jump to content

arnegun

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en nyinnkjøpt BAR MK3 i .308 som jeg tenkte å plukke fra hverandre for å pusse/bli bedre kjent med. Noen som har gjort seg noen erfaringer, eventuelt sitter på en guide eller youtubevideo som beskriver prosessen? Har googlet uten hell. Børsa har vært inne til børsemaker for gjenging. Ser at importøren presiserer at demontering/montering av pipe skal gjøres etter en egen prosedyre. Usikker på om dette ble gjort. Noen som vet konkret hva denne prosedyren går ut på?
 2. Hehe, ja det gjenstår å se hvor mange moduler som trengs. Til baneskyting blir det nok hørselvern uansett. Har sonic 45 på to andre børser og er veldig fornøyd med dem. Har ikke fått testa dempingen uten moduler enda, men den demper i vært fall mer en godt nok til at jeg kan skyte uten hørselvern på jakt. Så tror nok jeg skal klare å korte den ned litt. Sonic 45 bygger uansett lite utover løpet sammenlignet med de fleste andre dempere.
 3. Er vel en del rekyl inne i bildet på en 9,3 ja. Min er i .308, men mindre rekyl er selvfølgelig ikke dumt. Hovedgrunnen til at jeg ønsker demper er nok å slippe hørselvern på jakt
 4. Noen her som har gjort seg noen erfaringer med demper på Browning BAR. Finnes det muligheter for å unngå å måtte justere gassblokk? Har vurdert å prøve å sette på en sonic 45 uten moduler bare for å ta den værste smellen, har også blitt anbefalt A-tec optimal flow som er laget for halvautobørser. Denne er derimot dyr og bygger ikke innover på løpet, noe jeg er redd vil gjøre ei ellers kort og velbalansert rifle lengre og mer fremtung. Tanker?
 5. Takk for svar folkens! Tror jeg satser på å lage til noe provisorisk frem til jeg får magholdere som er bedre egnet i hus 👍
 6. Vurderer å melde meg på min første minirifle match. Har en 10/22 som jeg tenker å bruke til formålet, men syns det er vanskelig å finne magasinholdere som passer. Har lett i reglementet angående hvilke krav som gjelder med tanke på dette og det nærmeste jeg har kommet er paragraf 5.2.4 som sier at magasin må medbringes på dertil egnet måte. Hva legges i dette? Er det krav om magasinholdere og kan man eventuelt improvisere med tanke på hvordan man vil bære dem? Har noen tips om magasinholder som selges i Norge som passer?
 7. Det virker som 30-06, 308 og 9,3 alle har samme låskasselengde i de nyeste MK3 BARene værtfall. Så da kan det virke som dette gjelder kun de nyeste, mens alle eldre BAR har short trac i .308?
 8. Hei! Driver å snuser på å anskaffe en Browning BAR i .308. Ser at denne kommer både som short trac og long trac. Hva er forskjellen? Fins .308 i long trac kun på de nyere MK3 riflene eller fins de på 2'erne også?
 9. Lar dette seg gjøre uten å bryte norsk lov? Hva med eiendomsretten? Herlig! Det hadde vært supert
 10. Noen som vet om det finnes videostream eller blir lagt ut noe referat noen plass fra messen? Det jeg er mest spent på med den kommende loven er hvordan den blir gjennomført med tanke på inndraging av våpen, eller om det kun blir et omsettingsforbud slik som det ble med våpen i ymse kaliber .50. Har vanskelig for å se for meg at man kan ta fra folk eiendelene sine uten noe for for kompensasjon. New Zealand har satt av i overkant av 1mrd NOK for å kompensere våpeneiere etter de forbød enkelte halvautomatiske rifler. Hva tror dere? Noen som kan gi meg en link hvor jeg kan lese forskri
 11. Ser interessant ut de der! Synd de ser ut til å være utsolgt over alt... Er de pålitelige eller blir det mye feilveksling med disse også?
 12. Vel, mine splitter nye magasiner er både ren og stram, og likevel upålitelige, så dette varierer tydeligvis. Har forsøkt trikset med tomhylse i trommelen, noe som muligens hjalp litt, men de er fortsatt ikke bra. Skal prøve å smøre de, men dette skal ikke være nødvendig i følge Ruger. Sliter spesielt mye med hollowpoints, disse har en tendens til å stuke nedover med skadet/bøyd kule som resultat. Ser det er svært mange som har samme erfaring som meg jfr. Google... Hvilke tredjepartsmagasiner regnes for å være de beste? Butler creek?
 13. Noen som har tips til tredjepartsmagasiner som fungerer bra? Er ikke videre imponert over BX-25. Mye problemer med vekslingen. Det originale 10-skuddsmagasinet fungerer feilfritt...
×
×
 • Create New...