Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

arnegun

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. arnegun

  Forskjell Diavari og Diavari V

  Nei, det var nok ikke i tankene heller 😁Ble i grunn positivt overrasket når jeg så V´n på kikkerten. Men er nysgjerrig på hvilke forskjeller det er snakk om her!
 2. arnegun

  Forskjell Diavari og Diavari V

  Mottok netopp ei rifle med en kikkert jeg trodde var samme som jeg har fra før (Classic Diavari). Ser at den nye er benevnet Diavari V. Begge er 2,5-10x50. Går ut fra at V-en vil si at den er i Victoryserien, men hvilke forskjeller innebærer dette? Classicen har medforstørrende tysk nr.4 retikkel, den nye har samme, bare med et ekstra kryss under hovedkrysset (usikker på hva denne heter)
 3. arnegun

  Remington 700 Tråden.

  Får man tak i magasiner som ligger flush med skjeftet?
 4. arnegun

  Remington 700 Tråden.

  Pent! 😁 voldsom leveringstid da! Må man ha løst mag til denne eller passer det med hengslet?
 5. arnegun

  Remington 700 Tråden.

  Mcmillan blir nok litt i overkant av hva jeg hadde sett for meg. De mest aktuelle kandidatene er nok magpul hunter og bravo. Førstnevne er jo å få tak i til en veldig hyggelig pris. Du har vel ikke tilfeldigvis noe erfaring med disse?
 6. arnegun

  Remington 700 Tråden.

  Gode alternativ absolutt! Hva ligger disse på i pris? kan ikke se å finne noen norske utsalgsteder. GRS har vel noen synthmodeller, men som sagt så syns jeg kanskje disse blir i overkant taktisk til det bruket jeg ser for meg... Noen som har erfaring med Bravo chassiset fra vertebrae? Er nok kanskje litt over i den taktiske båsen den også men ser jo litt interessant ut. LINK: https://vertebrae.no/no/catalog/product/view/id/10090/s/bravo-chassis/category/367/
 7. arnegun

  Remington 700 Tråden.

  Lite respons på forumposten min, så prøver her i stedet Nylig kjøpt meg en rem 700 LVSF i .223 og er på utkikk etter en god jaktstokk. Regner med noen i denne tråden har gjort seg opp noen erfaringer? Krav: -Synth -Justerbar kolbeforhøyer og gjerne kolbeforlenger -Et nogen lunde slankt og praktisk design -Lettest mulig Har kikket litt på magpul sine som forsåvidt ser bra ut, men ønsket flere tips. Ønsker ikke noe voldsomt taktiske og klumpete greier. Har en GRS sporter fra før og den er flott den, men er nok litt mer banestokk etter min mening. Ønsker noe som er lett å stappe i sekken på tur. Noen forslag?
 8. arnegun

  Jaktstokk rem 700

  Noen som vet hva originalstokken (synth) veier sånn ca? Rifla er ikke i hus enda så får ikke sjekket selv.
 9. arnegun

  Jaktstokk rem 700

  På utkikk etter aftermarket jaktstokk til en rem 700 varmint i .223. Krav: -Synth -Justerbar kolbeforhøyer og gjerne kolbeforlenger -Et nogen lunde slankt og praktisk design -Lettest mulig Har kikket litt på magpul sine som forsåvidt ser bra ut, men ønsket flere tips. Ønsker ikke noe voldsomt taktiske og klumpete greier. Har en GRS sporter fra før og den er flott den, men er nok litt mer banestokk etter min mening. Ønsker noe som er lett å stappe i sekken på tur. Noen forslag?
 10. arnegun

  Lage magasinsperre

  Om politiet kommer å vil se på hagla så må man jo gjerne ha plass til mer en 1+1 dersom den står hjemme i skapet, fullt lovlig til sportsskyting. Er vel jaktoppsynet som evt. vil kunne gi sanksjoner her. Noen som vet hva konsekvensene av å bli tatt med 2+1 (eller mer) hagle på jakt er? Blir nok å legge inn sperre selv, men er jo fryktelig tungvindt å drive å måtte styre med slikt. Ved jakt med halvauto rifle fins det jo ingen begrensning på magasinkapasitet utover at man ikke kan lade med mer en 3+1 så vidt meg bekjent. EDIT: kom meg visst i forkjøpet ei tohi varjata
 11. arnegun

  Lage magasinsperre

  Hvor strengt blir egentlig dette håndhevet? De fleste halvautoer selges jo med kapasitet på minst 2+1 fra norsk forhandler. Må man virkelig modifisere for å kunne bruke disse lovlig på jakt? Er det ikke greit så lenge man kun lader med 1+1?
 12. arnegun

  Nett .22 halvauto med god presisjon

  Mange gode forslag her. Men er det slik at det er generell konsensus for at Ruger 10/22 er meget unøyaktig, eller gjelder det kun enkelte "B-varer"?
 13. Lurer på å skaffe meg en .22 halvauto til å ha med i sekken på rypejakt. Kikket litt på Ruger takedown, og liker designet men hører mye forskjellig mtp. dårlig presisjon. Ser det er mange som eier takedown her. Noen med erfaringer? Børsa jeg ender opp med må ha såpass presisjon at det er innafor å skyte småvilt på noe avstand med den. Fordel at den er liten og lett, liker muligheten til å kjapt kunne skru fra hverandre og putte i sekken. Noen tips?
 14. arnegun

  Browning bar .308 magasin 10sk eller større?

  Ser jo ut som et ålreit alternativ det der! Takk
 15. Noen som vet om det er mulig å oppdrive magasin til browning bar (ikke match) i 308 som har kapasitet på 10 eller mer?
×