Jump to content

JanT

Members
 • Content Count

  985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JanT

 • Birthday 12/22/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lurer op det samme, skal lage kasser for minkfangst.
 2. JanT

  Lade i stua

  Kan du poste bilder av kasse. Her Sharpshooter?
 3. JanT

  Lade i stua

  Det aktuelle bordet veier nærmere 80kg. Fire mann må til for å bære det[WINKING FACE]
 4. JanT

  Lade i stua

  Hehe, takk for info. Nå til dags så skal jo alt være kvitt eller lyse grått i interiørverden. Så har vurdert å male lade pressa kvit ell lys grå[FACE WITH TEARS OF JOY] Nei må nok lage en ordning som kan festes på kjøkkenbordet og kunne demonteres uten noe som helst bevis for at lading har funnet sted[FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
 5. JanT

  Lade i stua

  Noen som kunne postet bilder av sin løsning når de lader i stua? Tenker da mest på løsningen for å feste pressa feks til stuebordet[WINKING FACE]
 6. Har søkt men ikkje funnet[WINKING FACE] Noen som har tips til løsning for å kunne feste lee pressa til feks kjøkkenbordet med mulighet for rask opp/nedmontering?
 7. Kordan setter man opp innstillingene og kor legger man dette inn på eit bolyguard MMS kamera, har Telenor. Har fjernet pinkoden fra simkortet allerede!
 8. Hvor skriver man inn MMS parametrene for Telenor?
 9. Ingen som er sugen på litt jakt i ferien!
 10. Ka ta kontakt med meg på tlf 40105024 om noen vil henge seg på!
 11. Fikk tilbud om jakt og overnatting i tre dager for kr 3500kr fellingsavgift kommer i tillegg. Se Vinnalt.se for mer info om fellingsavgiftene. Alternativet er å dra lenger ned på Sigve Sandvik sine områder. Da er prisen 1050kr pr døgn for jakt og overnatting.
 12. Det blir tur i regi av Wildboarsweden.no villsvinjakt 23juni og returnere 26juni. Kjører fra Vestlandet i nærheten av Stord og Bø-Sandefjord-Strømstad. Båten går 0800 mandags morgen. Og 1800 fra Strømstad torsdag kveld. Var ingen i mitt jaktlag som kunne være med. Så om noen vil hive seg med har jeg plass til 2-3 stk i bilen. Reise utgifter deles. Så om nokon e Intr kan du ringe meg på 40105024 helt til og med lørdag.
 13. jakter hjort og rådyr. Men håper jeg skal få prøvd meg på elgen med min nes i år...
 14. Klåfingra som jeg er har jeg akkurat bestilt vortex crossfire II 1-4x24 med lys dot. så får jeg heller selge den med tap om jeg skulle bli missfornøyd.
 15. Hvorfor går du over til aimpoint rotorhead? Går også med bandhund, nes
×
×
 • Create New...