Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva mer en flattrekker som er en anelse for bred og bruke en hammer?
 2. Man har jo fått lov av staten til å ha sex i en alder av 16 med de konsekvenser det medfører. Er man gammel nok, selv om man i realiteten ikke er det, til å produsere et barn med statens tillatelse så er man gammel nok til å bestemme selv om de vil dra på jakt eller ikke.
 3. Anonymrifle

  Winchester xpr

  Jeg vurderte en XPR siden det var en billig børse med noe som var en helt grei opptikk på, har en kompis som har en slik rifle og de få skuddene jeg prøvde så jeg likte å skyte med den. Var en liten tur innom oslo skytesenter for å titte litt og kom i prat med en av de som jobbet der, han viste meg en riflepakke med den samme optikken som er på XPR. Jeg syntes avtrekket til mossberg var mye bedre en winchester og stokken føltes bare mye bedre ut. Eneste som er dumt er at den ikke er gjenget, men den var litt billigere så det gjorde ikke noe å sende den til børsemaker.
 4. Nei, del pistolen i to og send det i to pakker. Jeg snakker av erfaring etter at en rifle jeg solgte som ble sendt komplett ble borte i posten. Det første politiet spurte om når jeg pratet med dem var om sluttstykket var tatt ut og sendt separat. Jeg fikk til slutt riflen tilbake, men det var 4 uker med bare bekymring at en fullt funksjonell rifle var på avveie.
 5. Det eneste jeg vet er at han sa han fikk svar fra POD nå nylig, utover det så hadde jeg ikke noe særlig tid til å spørre og grave siden jeg måtte på nattevakt og hadde litt dårlig tid.
 6. Jeg møtte en på skytebanene for ca 2 uker siden som hadde fått avslag fra våpenkontoret (Øst PD) på en 9mm pistol, han hadde vist klaget til POD som innvilget han en pistol i kal .32 men ikke en 9mm siden det var litt i det groveste laget og ikke egnet til grovfelt. Han har en 22 og 45 fra før. Jeg kjenner ikke personen, men hvis dette stemmer så er både våpenkontoret og POD skikkelig på bærtur.
 7. Personlig ville jeg ha gått for en pistol med stålramme over plastikkpistol. Men for meg så er PPQ en bedre pistol en de andre. Glock kommer på en god andreplass, men jeg takler ikke avtrekkeren på den og hvis man skal bytte ut avtrekkeren så den blir relativt lik en Walther kommer man jo fort opp i prisen på en PPQ. Men mening har jo ikke noe å si hvis du skyter bedre med en Glock eller cz.
 8. Har skutt litt med en P10C og det er forsåvidt en helt grei pistol med tanke på prisen. Men hvis du veier opp en P10 mot en G17 eller PPQ, så hadde jeg uten tvil valgt PPQ av den enkle grunnen at det er betraktelig bedre ergonomi en G17 og P10 og avtrekket er fantastisk bra. Det eneste som kanskje er litt dumt med PPQ er en høy sleide og kjernelinje i forhold til de andre, men man får en tyngre rekylfjærstang til PPQ som hjelper litt.
 9. https://www.gunsprings.com/TAURUS/SMALL FRAME REVOLVER/cID3/mID65/dID290
 10. Jeg vet ikke om dette er en god deal eller ikke? https://www.finn.no/140064718
 11. Hvilket program er det man kan bruke håndvåpen i 22wm i?
 12. Jeg har en søknad inne på denne pistolen her https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-sw22-victory-threaded-barrel-22lr-55/ Fikk holde i en og det fulgte med skinne for montering av rødpunktsikte. Jeg snuste litt på Browning, den lå godt i hånda og avtrekket var OK, men det som solgte meg for SW22 var at den var ferdig gjenget, mye enklere å demontere og man kan få lengre pipe fra Volquartsen og KIDD har allerede et trigger kit til den til en rimelig pris.
 13. Kjapt søk på finn.no etter Canon så ser jeg att det er noe brukte 7D som er til salgs. Jeg har dette kameraet selv og brukt det i 8 år nå . Har drasset det med meg i skog, mark og på drøssevis av utenlandsturer. Jeg er veldig fornøyd med det og har ingen planer om å bytte det ut med første. Kameraet er ikke det letteste sammenlignet med kamerahus i samme størrelse, men det tåler derimot en god del juling. Jeg er fornøyd med min 8 år gamle 7D og jeg kan ikke merke noe til at den begynner å bli "gammel".
 14. Men er mekanismen lik i begge BAR versjonene? Hvis det er det så burde det vel være som 10/22 take down? Samme børse men den ene kan du dele.
×
×
 • Create New...