Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har skutt litt med en P10C og det er forsåvidt en helt grei pistol med tanke på prisen. Men hvis du veier opp en P10 mot en G17 eller PPQ, så hadde jeg uten tvil valgt PPQ av den enkle grunnen at det er betraktelig bedre ergonomi en G17 og P10 og avtrekket er fantastisk bra. Det eneste som kanskje er litt dumt med PPQ er en høy sleide og kjernelinje i forhold til de andre, men man får en tyngre rekylfjærstang til PPQ som hjelper litt.
 2. https://www.gunsprings.com/TAURUS/SMALL FRAME REVOLVER/cID3/mID65/dID290
 3. Jeg vet ikke om dette er en god deal eller ikke? https://www.finn.no/140064718
 4. Hvilket program er det man kan bruke håndvåpen i 22wm i?
 5. Jeg har en søknad inne på denne pistolen her https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-sw22-victory-threaded-barrel-22lr-55/ Fikk holde i en og det fulgte med skinne for montering av rødpunktsikte. Jeg snuste litt på Browning, den lå godt i hånda og avtrekket var OK, men det som solgte meg for SW22 var at den var ferdig gjenget, mye enklere å demontere og man kan få lengre pipe fra Volquartsen og KIDD har allerede et trigger kit til den til en rimelig pris.
 6. Kjapt søk på finn.no etter Canon så ser jeg att det er noe brukte 7D som er til salgs. Jeg har dette kameraet selv og brukt det i 8 år nå . Har drasset det med meg i skog, mark og på drøssevis av utenlandsturer. Jeg er veldig fornøyd med det og har ingen planer om å bytte det ut med første. Kameraet er ikke det letteste sammenlignet med kamerahus i samme størrelse, men det tåler derimot en god del juling. Jeg er fornøyd med min 8 år gamle 7D og jeg kan ikke merke noe til at den begynner å bli "gammel".
 7. Men er mekanismen lik i begge BAR versjonene? Hvis det er det så burde det vel være som 10/22 take down? Samme børse men den ene kan du dele.
 8. CZ 75 SP-01 Shadow vil uten tvil være å foretrekke fremfor en plastikkpistol uansett hvilket merke som står på sleiden etter min mening.
 9. Hvor i Norge er det du bor? Jeg vet at Oslo Skytesenter har på lager, var innom der senest i går og så på en og pratet med en danske som jobbet der, ekstremt kunnskapsrik fyr.
 10. Kanskje du burde prate med våpenkontoret ditt? 32 acp pistolen din vil blokkere for en 9mm hvis våpenkontoret velger å være vanskelig. Kan jo be dem bytte bruksområde fra ØK til affeksjon.
 11. Stemmer, og det er låsekassa som regnes som en del av garderoben.
 12. Er ikke forskriften man søker opp på lovdata alltid den som er oppdatert og gjeldende?
 13. Sakoen75 linket til den nyeste utgaven av rundskrivet fra 2009 som ble oppdatert i 2016. Men jeg mener att det står ganske greit og forståelig i forskriften hva som er gjeldende.
 14. Vi tolker det som att han skal ha en 9,3x62 pipe til sin S&L som er i dag kaliber 6,5x55. Altså han skal en ny pipe i nytt kaliber til en rifle som i dag er i kaliber 6,5x55, noe som gjør at man må søke på ny pipe. Nei, de er ikke identiske siden de er til forskjellige rifler.
×
×
 • Create New...