Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://webshop.simarud.no/produkt/61014453/jd-1304d-tc-jakthoyttaler-m-mik-ptt-myk-boyle-1-pins-4-p
 2. Jeg tror det er jeg-vet-hvem-dem-er-og-hva-de-skyter-med statistikken, veldig vanskelig å finne det på nett.
 3. Jeg tror vel at den beste komboen fra begge verdener, hige end og masseprodusert, er Kimber. Jeg har en kompis som har en Kimber Stainless Raptor I 9mm som jeg har fått prøve en del, og den er søren meg utrolig god å skyte og den virker tight og fin. Men jeg har hørt mye bra om BUL også uten at jeg har prøvd en.
 4. Det som gjør pistolene til Wilson og andre hige end produsenter så dyre, er arbeidet som kreves for å lage en pistol siden alt av deler må tilpasses for hånd og at man bruker deler av den beste kvaliteten.
 5. Skal du ha 1911 fra øverste hylle så er Wilson Combat det første som dukker opp i hodet mitt.
 6. Ja, men selger må ha hatt den til utbedring/hatt til reparasjon 2 ganger før man har krav om ny hagle eller penger tilbake.
 7. Jeg tror han sikter til at det kanskje ikke er mange som kjenner til denne forskriften. https://lovdata.no/forskrift/2009-06-25-904/§51 § 51.Tilvirkning av ammunisjon Det kreves ikke tillatelse til å tilvirke ammunisjon eller prosjektiler til eget lovlig bruk.
 8. Våpenloven, eller lover og forskrifter generelt her i Norge, må leses som fanden leser bibelen. Når det står presisert i forskriften at man kan erverve piper fra forhandler uten mye om og men så lenge det er i samme kaliber som man har fra før, så vil det si at man må søke på den samme våpendelen når det er fra en privatperson. Hadde det vært samme prosedyre som det er for forhandlere som for privatpersoner hadde det stått skrevet i forskriften. Et godt eksempel er halvautomatiske skytevåpen som er forbudt i Norge, men med unntak hvis de oppfyller visse kriterier. Et annet eksempel er oppbevaring av våpen. Skal du være bortreist over en lengre periode (1-2 år) så kan ikke våpen som er registrert på deg oppbevares hos en forhandler siden det står i loven at våpen skal oppbevares på folkeregistrert adresse. For tiden så er jeg på det 3 året at jeg "låner" alle våpnene som en kompis eier mens han bor i Australia og leier ut leiligheten sin. Skjønner at når man er fersk i gamet så er det ikke alltid lett å skjønne hva den mener. Men jeg håper forklaringen min vil hjelpe deg med å lese våpenloven i fremtiden. Fyll inn alt av info du har om løpet, inkludert serienummeret, og navn og adresse til søker, kanskje du har flaks og de prioriterer søknaden din siden det er "mindre" jobb for dem.
 9. De ville og insisterte i utgangspunktet at jeg skulle få varer for 5000 i steden for pengene.
 10. Å si at Swenor er en ganske stor importør er å ta i, spesielt når det kun er et ektepar som driver firmaet, jeg mistenker at han du fikk tak i også var sjefen som han skulle sjekke med. Jeg hadde noen problemer med Swenor i forbindelse med at jeg skulle ha meg en M1 Garand kun kort tid etter at den ble godkjent for jakt. Jeg betalte 5000 kr i depositum og forespeilet leveringstid ble utsatt gang på gang og til slutt så ble det helt stille. Svarte hverken på mail, telefon eller Facebook. Når jeg endelig fikk kontakt med dem så krevde jeg depositumet tilbakebetalt og avbestillte rifla. De nektet å betale tilbake pengene og var ikke før jeg truet med advokat og sak at jeg fikk pengene tilbake.
 11. En transperson som er født som mann og er nå kvinne har jo en medfødt fordel av å være fysisk sterkere en de som er født som kvinne, noe som vil være en fordel i noen skytegrener. Skyting er kanskje en av de få sportene hvor menn og kvinner er likestilte så i den forstand så er det jo ikke problematisk, men så lenge man har egne kvinneklasser så vil det jo være et område noen må ta stilling til.
 12. Ikke si det, er farlig å spille bridge. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/L00axV/bridgelag-krangel-endte-i-drap
 13. En kompis av meg sitter i styret i en pistolklubb og for ca 3-4 år siden ble de kontaktet av politiet som informerte dem om at et medlem, navnga han med fullt navn, har vært dømt for flere brudd på våpenloven, vold, drapsforsøk og er vanekriminell, var under etterforskning for nytt brudd på våpenloven og at de ble anmodet å melde han ut av klubben pga hans historikk med politiet. Så kjente kriminelle virker det som de har litt kontroll på, men det blir jo fort vanskeligere når man han en person som ikke har noen historikk ovenfor hverken politi eller helsevesenet.
 14. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Hvis du mener at det er misbruk å forholde seg til dagens regler så vil jeg anbefale deg og skaffe deg verv i NSF og jobbe for å forandre reglene. Det finnes en god del feltskyttere som hevder seg i grov med "vanlige" 9mm pistoler.
 15. Anonymrifle

  Cz shadow 2

  Kan se ut som den er for høy til Grovfelt, men kan trygt brukes i militær og dynamisk.
×
×
 • Create New...