Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anonymrifle

  .22 WM i håndvåpen....

  Hvilket program er det man kan bruke håndvåpen i 22wm i?
 2. Jeg har en søknad inne på denne pistolen her https://osloskytesenter.no/butikk/smith-wesson-sw22-victory-threaded-barrel-22lr-55/ Fikk holde i en og det fulgte med skinne for montering av rødpunktsikte. Jeg snuste litt på Browning, den lå godt i hånda og avtrekket var OK, men det som solgte meg for SW22 var at den var ferdig gjenget, mye enklere å demontere og man kan få lengre pipe fra Volquartsen og KIDD har allerede et trigger kit til den til en rimelig pris.
 3. Anonymrifle

  Kjøpe brukt speilreflekskamera

  Kjapt søk på finn.no etter Canon så ser jeg att det er noe brukte 7D som er til salgs. Jeg har dette kameraet selv og brukt det i 8 år nå . Har drasset det med meg i skog, mark og på drøssevis av utenlandsturer. Jeg er veldig fornøyd med det og har ingen planer om å bytte det ut med første. Kameraet er ikke det letteste sammenlignet med kamerahus i samme størrelse, men det tåler derimot en god del juling. Jeg er fornøyd med min 8 år gamle 7D og jeg kan ikke merke noe til at den begynner å bli "gammel".
 4. Anonymrifle

  Browning Bar svartelistet?

  Men er mekanismen lik i begge BAR versjonene? Hvis det er det så burde det vel være som 10/22 take down? Samme børse men den ene kan du dele.
 5. Anonymrifle

  Canik pistol 9mm

  CZ 75 SP-01 Shadow vil uten tvil være å foretrekke fremfor en plastikkpistol uansett hvilket merke som står på sleiden etter min mening.
 6. Anonymrifle

  Cz shadow vs shadow2

  Hvor i Norge er det du bor? Jeg vet at Oslo Skytesenter har på lager, var innom der senest i går og så på en og pratet med en danske som jobbet der, ekstremt kunnskapsrik fyr.
 7. Kanskje du burde prate med våpenkontoret ditt? 32 acp pistolen din vil blokkere for en 9mm hvis våpenkontoret velger å være vanskelig. Kan jo be dem bytte bruksområde fra ØK til affeksjon.
 8. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Stemmer, og det er låsekassa som regnes som en del av garderoben.
 9. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Er ikke forskriften man søker opp på lovdata alltid den som er oppdatert og gjeldende?
 10. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Sakoen75 linket til den nyeste utgaven av rundskrivet fra 2009 som ble oppdatert i 2016. Men jeg mener att det står ganske greit og forståelig i forskriften hva som er gjeldende.
 11. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Vi tolker det som att han skal ha en 9,3x62 pipe til sin S&L som er i dag kaliber 6,5x55. Altså han skal en ny pipe i nytt kaliber til en rifle som i dag er i kaliber 6,5x55, noe som gjør at man må søke på ny pipe. Nei, de er ikke identiske siden de er til forskjellige rifler.
 12. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Jeg vet ikke hva du har gjort eller om du har byttet kaliber eller ikke, det har du ikke sagt noe om. Men som jeg leser det du har skrevet, så har du fått kjøpt ei pipe til en Mauser ved og vise våpenkortet på en Savage. Kaliber har du ikke nevnt, men når jeg leser det du har skrevet tidligere og hva trådstarter spør om, så blir jeg forledet til å tro at du kjøpte en ny pipe til din Mauser i et nytt kaliber ved og vise våpenkortet til en Savage som er i det kaliberet du ønsker pipe til din Mauser. Hvis det var tilfelle så hadde våpenkontoret og forhandler gjort en feil. Jeg vil ikke påstå at jeg er en bedreviter, er ofte jeg tar feil. Men det hadde hjulpet hvis du leste hva trådstarter spurte om og kanskje vært litt mer presis i det man skrev.
 13. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Er jo ikke førstegangen et våpenkontor gjør en feil, her har også forhandler gjort en feil i tillegg. Det står jo ganske tydelig i forskriften att man må søke hvis hvis det er et annet kaliber.
 14. Anonymrifle

  Nytt løp til rifle.

  Som jeg leser forskriften så må man søke på pipa selv om man har en annen rifle i det kaliberet.
 15. Anonymrifle

  Dagens annonse på finn.no

  Følger også med en meget ulovlig sprettert.
×