Jump to content

Anonymrifle

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anonymrifle last won the day on May 14

Anonymrifle had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har aldr hørt om det merket før, men jeg har hørselsvern fra Peltor og når jeg skrur opp lyden på fullt Og det er ingen andre ril stede eller det er stille så hører jeg litt susing.
 2. Det er noen våpenkontorer som er negative til det, KRIPOS og POD et positive til det.
 3. Her ville jeg ha foreslått og ha en som er sambandsansvarlig og programmert radioen med subtoner. Eller gjøre som forsvaret, spille Sputnik 24/7 på frekvensen.
 4. Har ikke S&W avtrekk som er breiere eller med seratering?
 5. Når logiske argumenter som enhver oppegående person ville ha akseptert ikke biter på deg så må man prøve andre måter..
 6. Er rimelig sikker på at du kan få den litt billigere ved å vise til at Intersport har den til en viss pris og om en annen forhandler kan matche prisen eller gå litt lavere.
 7. Det du linker til er en 6 år gammel diskusjonstråd, det er mye som kan skje på 6 år med et merke.
 8. Ser at amerikanerne har åpnet opp for at man kan eksportere lyddempere til sivile https://www.reuters.com/article/us-usa-arms-silencers-idUSKBN24B34K Spørsmålet er om amerikanske produsenter kan tilby noe som A-Tec og Hausken ikke kan lage, spesielt med tanke på hvor mye dyrere amerikanske dempere er i forhold til norskproduserte.
 9. Helsepersonell har meldeplikt ovenfor politiet hvis de vet at pasienten har våpen og kan/vil utgjøre en fare for seg selv eller samfunnet hvis pasienten får beholde våpen. Personer med alvorlig psykiske lidelser er som regel også i systemet til politiet fra før. Om det vil hjelpe på samfunnets sikkerhet og involvere leger? Tviler på det. Men nei, det er ikke noe i lovgivningen som gjør at man må involvere en lege så lenge det ikke er registrert noe psykiatri i registrert til politiet.
 10. Kjøpte noen 5.11 boxere for ca 2 år siden i forbindelse med en fjelltur med mye gåing, helt geniale etter min mening https://www.511tactical.com/performance-6-brief.html
 11. Lower er en søknadspliktig våpendel som man må ha tillatelse fra politiet til å eie. Som jeg tolker loven, så lenge den ikke er gjort varig ubrukbar og er fullt funksjonell, trenger kun å ta den av og sette på en ikke plombert uper, så er det forbudt å eie denne uten tillatelse fra politiet.
 12. Jeg tror det vil gå i mot maktfordelingsprinsippet.
 13. Hva er det du vil at skal bli gjort med pistolen?
 14. Oslo Skytesenter og Brownells selger ZEV.
 15. Skal du ha løp er det vel Oslo Skytesenter du skal prate med.
×
×
 • Create New...