Jump to content

Sku

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ny forskrift utsatt, gjelder nå fra 1.oktober.
 2. Helt enig i at norske ord bør brukes. Hvis noen føler trangen til å lage det, så hadde jeg vært takknemlig hvis det hadde vært en tråd på forumet her med en sortert liste med norsk oversettelse. av engelske uttrykk for våpenrelaterte ting man ikke finner i en vanlig ordbok.
 3. Har lyst på en Winchester 70 produsert etter 2007, da de har controlled-feed, og ikke push feed som modellene fra 1964 til 2007 hadde. Ser ikke ut som noen importerer/selger Winchester 70 nå. Noen som vet om winchester 70 er blitt importert etter 2007, så noen med controlled-feed kan dukke opp på Finn ? (Ikke noe anna grunn til at jeg ønsker controlled-feed varianten enn at jeg er våpenteknisk interessert, har hatt push-feed Winchester 70 før og den fungerte utmerket)
 4. Alternativ til dyr CMMG radial delayed upper : roller delayed bolt/barrel extension, bruker endomag uten utstøter
 5. Sku

  Ny rettrekker fra Tyskland

  Noen som har prøvd både Steel action rifla og Heym SR30 og kan si noe om hvilken de liker best ?
 6. Sku

  Ny rettrekker fra Tyskland

  selges her https://www.skittjakt.no/steel-action/212381/steel-action-hs-308-win-rh-kort-låskasse Fins 10 skudds magasin for 308. Og justerbar laminert stokk for langhold, men dyrere enn Sauer200max da.... Se https://www.steel-action.de/produkte/
 7. Lurer på om jeg skal kjøpe med en Howa Mini action 223 og MDT LSS-XL GEN 2 Chassi stokk. En på Finn sier at originale Howa 10 skudds magasin kan brukes også med MDT stokken. Stemmer det ? Er det spesielt for Howa utgaven/223, eller er det andre rifler/kalibre original magasin kan brukes sammen med tilsvarende MDT stokk ? Har noen svindyre Water's Tikka T3 10 skudds 6.5x55 magasin, hvis jeg kunne brukt de med rifla i et chassi så hadde det vært kult.
 8. Det er i hvert fall 2 års karantene for S&W M&P15-22 minirifle
 9. Ei tohi varjata, du som tydeligvis er allvitende og irriterer deg grenseløst over at alle ikke er like geniale som deg, kan ikke du definere hva en "våpendel" er, hvis det er det ordet som brukes i den "nye gamle" forskriften og i ny våpenlov. Blir litt forvirra da det er forskjellige definisjoner på hva en våpendel er, noen bruker det om alt som kan festes til våpenet.
 10. Hva ellers er nyheter i den "nye gamle" våpenforskriften ? Forbudt å ha våpendeler for våpen man ikke har våpenkort til ? Det blir det i hvert fall når ny våpenlov blir vedtatt.
 11. Gjelder forbudet høy-kapasitets 22LR riflemagasin også Skog ? Du er politi så du har vel hørt detaljene. Blir klasseforskjell på mini-rifle stevner da, de kule med de rette tillatelsene i orden bruker 25 skudds magasin, mens amatørene må bytte 10 skudds Ruger magasin 3-4 ganger på hver stage...blir enda mer komisk å se på enn før
 12. Så dette er endring i den gamle forskriften... hva med 2 ekstra rifler i jaktgarderoben, kommer det nå eller må man vente til den "nye" forskriften ?
 13. jeg trodde forskrifter skulle ut på høring først før de blir iverksatt, hvorfor gjelder ikke dette for våpenforskriften ?
 14. dpms og bushmaster lages ikke mer, da eier Remington har trukket seg ut av AR markedet. Prøv med www.bushmaster.com eller www.dpms.com eller www.tapco.com, så får du ikke opp noe fornuftig.
 15. Brownells skriver ".....1. april når den nye våpenforskriften trer i kraft". Her er mailen fra Brownells : Kjære kunde! Fra 1. april gjelder nye regler for kjøp og salg av våpendeler. Her er en oppsummering som viser hvilken betydning det får for deg som kunde hos oss. Magasiner Høykapasitetsmagasiner kan ikke lengre kjøpes fritt. Det gjelder magasiner med mer enn 10 skudd til rifle, mer enn 20 skudd til pistol og mer enn 5 skudd til hagle. Disse vil kreve tillatelse fra Politiet. Høykapasitetsmagasiner vil fortsatt bli tilgjengelige i nettbutikken, men vil kreve godkjent tillatelse fra politiet etter nærmere bestemmelser. Strippet Upper Disse vil nå kreve kjøpetillatelse fra Politiet. Inntil videre vil vi kun ha lov til å ta inn og selge de fabrikkmerker som er i overensstemmelse med de AR-15 våpen som er typegodkjent. Det vil si Stag Arms, DPMS og Bushmaster. Bolt/sluttstykker og revolvertønner Disse blir nå registreringspliktige og må merkes. I praksis blir dette som med piper pr i dag. Krav til legitimasjon og våpenkort i samme kaliber. Ekstra tid for merking må påregnes. Konverteringssett .22LR Bravo Kit Disse vil nå kreve egen kjøpetillatelse. Vi vil sette alle gjeldene produkter opp med rette restriksjoner i nettbutikken i god tid før 1. april når den nye våpenforskriften trer i kraft. Alle restnoteringer med levering etter 1.april som ikke oppfyller kravene vil dessverre bli kansellert.
×
×
 • Create New...