Jump to content

Lunden

Members
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

About Lunden

 • Birthday 08/27/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lunden's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Er på utkikk etter ny stokk til min m98. Har ikke funnet noe særlig på nettet så jeg trenger tips. Er det sånn at alle stokker må tilpasses eller er det bare å montere?
 2. Det er kanskje naivt av meg men jeg tar forgitt at alt er forsøkt før man trekker våpen og iallefall før man avfyrer skudd. Jeg skyter jo selv 1 gang i uka som utgjør rundt de 40 timene som er obligatorisk for politiet. Selvom jeg kan treffe i svarten med alle skuddene mine så ville jeg jo hatt mye mer trening om jeg skulle kommet i en situasjon hvor jeg må avfyre skudd for å redde enten mitt eget eller andres liv ( snakker da om hvis jeg var politi). Jeg forstår jo at blant annet Delta har mer trening enn lokal politiet mitt har. Men nå er det lokal politiet mitt som kommer i først til stedet og ikke Delta og kan bli nødt til å avfyre skudd. Jeg har ingen aning om hvor gode skyttere politiet her er men jeg håper de er bedre enn meg og alle de andre i klubben min. (Nå hørtes det ut som om vi ikke kan treffe en låvevegg men )
 3. Den er nok ikke verdt noe særlig, ripete å fæl. Jeg kan ta den jeg.
 4. Lunden

  1911-tråden

  Den var fin Tom. Har stor havesyke etter flere 1911-ere.
 5. Etter jeg leste denne artikkelen http://m.db.no/2013/09/07/nyheter/valg13/politi/kriminalitet/vapentilgang/29120032/ så tenkte jeg først at det er bra at dem slipper å dra tilbake til stasjonen hvis de skulle trenge våpen. Så begynte jeg å tenke litt på hvor mye trening er det politiet får i våpenbruk og skytetrening? Det finnes kanskje politimenn her inne som kan belyse temaet. Jeg vil poengtere at det er av nysgjerrighet jeg lurer på dette og ikke at jeg er ute etter å snakke nedsettende om politiets kunnskap vedrørende våpen.
 6. Lunden

  1911-tråden

  Så artig! Får vi se noen bilder? Og ikke minst når kommer du til Rakkestad med den så jeg får prøve?
 7. Jeg har en A-tec cmm4 til min GSG 1911 22lr som jeg er kjempefornøyd med. Skyter uten hørselvern og det smeller litt lavere enn et luftgevær.
 8. Lunden

  1911-tråden

  Wow! Den var flott. 2x Les Baer ja, moro at noen har mulighet sier jeg. Gleder meg til flere bilder når den kommer. Når det gjelder hylster så er det en på http://www.1911forum.com som heter Ralph som lager flotte hylster i skinn. Edit: feil i link.
 9. Som tidligere nevnt så har jeg en Mauser M98 jaktrifle som jeg har fått av min bestefar. Jeg fikk med noe gammel Raufoss ammo som er 7.62x51mm NATO. Det jeg lurer på er hva skal jeg bruke til elgjakt og hva skal jeg bruke til trening? Jeg er analfabet når det kommer til kaliber på rifle. Hva vil funke i rifla mi?
 10. Lunden

  browning 1911 a1

  Den får du hos pvas.no Jeg har GSG 1911 22lr og er kjempefornøyd! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 11. Jeg så at det sto rifle men jeg slenger inn et bildet av min GSG 1911 22lr med A-tec cmm 4 på. link til video i signaturen under.
 12. Lunden

  1911-tråden

  Ganske sikker på at magasinet er av stål. Basepad er av plast.
 13. Lunden

  1911-tråden

  Kanskje denne går? GSG 9 22lr http://www.pvas.no/vaapen/haandvaapen/p ... .4-22lr-hv
 14. Lunden

  1911-tråden

  Var ute på banen med en kamerat i dag og han hadde et fint Hogue Powerspeed hylster som passa fint til min GSG med pysetut.
 15. Lunden

  1911-tråden

  Upåklagelig service som alltid. Jeg fikk min nye guiderod og fjør fra GSGPro i dag. Har ikke testa den enda. 3 followers til magasinene har også kommet. Plass til 14 skudd nå.
×
×
 • Create New...