Jump to content

Resuam

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Resuam

  Viltpose

  Skjønner den med fuktighet. Bestilte fra fjellsport. De hadde mørningstimer også😊
 2. Resuam

  Viltpose

  Hei. Det nærmer seg jakt og man må begynne å planlegge veien fra levende dyr til god mat i fryseren. Jeg mangler viltposer! Både til å pakke eks rein i sekk med, men aller mest pose rundt dyret når det henger til mørning. Ser det er mange varianter der ute og at de fleste er laget av nylon. Er nylon det beste? Ville tenkt at bomull var lurt. Hva bruker dere og hva har dere best erfaring med? på forhånd takk!
 3. Resuam

  Magasin til m98

  Gjør det? Da skal jeg lete med lys og lykter👍🏼😊
 4. Resuam

  Magasin til m98

  Er dette underbeslaget Mulig å montere direkte på en m98 eller må det modifiseres?
 5. Resuam

  Magasin til m98

  Jeg har prøvd å få tak i et magasin til min mauser m98. Har prøvd 3-skuddsmagasinet fra brownelle, men det passet ikke til våpenet mitt. Det var vanskelig å få festet og det matet ikke godt. Tidligere så jeg et magasin fra voere dere man måtte kjøpe med ekstra bunnplate i tillegg. Dette ble dyrere, men det er ok så lenge det fungerer. Har også hørt skumle rykter om at noen tilpasser sauer-magasin... Hva bruker de som har magasin på sin mauser? Hva fungerer? (Om noe...)
 6. Det er til jakt. Syns det er gøy med utstyr og har lyst på ASV. Jakter også alle fire hjortedyr så hold vil variere litt, men selvfølgelig ikke nok til egentlig å kunne forsvare ASV😊
 7. Det er den jeg heller mest mot selv også. Skulle bare ønske den hadde ASV+
 8. Hva er best? Er det noen forskjell? Er de overpriset? Underpriset? Bør man styre unna begge? Liker kulebanekompensatoren på meopta bedre. Der er det tre ringer som kan justeres individuelt. Zeiss sin er heller ikke dårlig, men da må man bruke app eller tabell. Er det noen som har erfaringer med den ene eller begge?😊
 9. Jeg har bestilt Oryx. Skal jakte rådyr først og en reinskalv etterpå. Elgjakta er det ei stund til. Hvis det går med for mye kjøtt til de små dyra først får jeg heller bytte😊 Har helst lyst til å bytte løp på den andre børsa fra 6,5 til 30-06 Da kan jeg bruke kobberkuler.
 10. Den ser jo veldig interessant ut. Opp til 97% restvekt er bra! Skjønner at det blir høyere restvekt gjennom gelatin enn gjennom en bog med bein..., men mange blykuler mister veldig mye gjennom gelatinen også. Hvordan er presisjonen på denne kontra oryx?
 11. Betyr det at jeg kan bruke oryx til alt storvilt i Norge med 6,5x55 eller at jeg ikke kan?
 12. Det glemte jeg jo helt å skrive... Jeg skal jakte alle fire hjortedyrene.
 13. Har sett litt på oryx, men forstår det som at den ødelegger tildels mye kjøtt. I alle fall på grovere kaliber. Stemmer dette ned 6,5?
 14. Jeg har brukt nostler fram til nå, men ønsker ei kule som gir god presisjon, lite ødeleggelse av kjøtt og høy restvekt. Et Kinderegg av ei kule altså... Noen som har noen gode tips?😊
 15. Jeg kjøpte en meopta optika 8x42. Den koster ca 4000 og er ifølge KikkertSpesialisten i Trondheim den beste kikkerten under 6000. Veldig fornøyd!!!
×
×
 • Create New...