Jump to content

Resuam

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Resuam

  Rifle til ca 20000

  Kunne tenkt meg mulighet for toppmating i denne. Ser sako 85 har det... Er dette noe man savner?
 2. Resuam

  Rifle til ca 20000

  Ok. Jeg sitter og vurderer sako synthetic stainless steel. Da blir det ikke oppspenner eller tommelhull, men jeg tror den er bedre enn m12 likevel.
 3. Resuam

  Rifle til ca 20000

  Hvor fornøyd er du med den?
 4. Resuam

  Rifle til ca 20000

  Hvordan er kvalitetsfølelsen på den rifla? Den ser litt «billig» ut i plasten. Mulig jeg tar feil siden jeg ikke har sett den live. Har også forstått det som at den skramler litt. Stemmer det? Når kommer den i 30-06?
 5. Resuam

  Rifle til ca 20000

  Jeg sitter og vurderer et lengre tidsperspektiv og ev. kjøre på med en sauer 404. Blaser er jo et alternativ også, men er skeptisk til rettrekker. Men da er det vel mange andre alternativer også?
 6. Skal etter hvert se etter ei ny rifle i ei pakke med en zeiss v8 1,8-14. har noen kriterier til våpenet, men klarer ikke å finne et våpen som gjør alt. Kriterier: 30-06 Prisen skal være rundt 20000 + optikk Syntetisk stokk, helst tommelhull Justerbar kolbe i høyde både kam og bakende. Kolben skal ha god kvalitetsfølelse Veldig god presisjon Rustfri finish Låsbart 5-skudd magasin som er flush i bunnen (slik som mauser m12 og 03) Oppspenner Mauser m12 er nær, men mangler justering av kolbekam og tommelhull Sako s2
 7. Resuam

  Sauer Hexalock

  Jeg lurer på akkurat det samme!
 8. Jeg har sett den listen... adressene er ikke fungerende. Har også sendt e-post.
 9. Ser denne kommer på ca 3000 nok pluss toll og frakt for bunnplate og ett 5-skudds magasin (finner ikke noen norsk leverandør). Det er stivt. Helt ok hvis det funker fjell, men da MÅ det funke fjell!!! Noen som har prøvd den?
 10. Hei. jeg er på utkikk etter løst magasin til mauser mod 98. Helst 5-skudd. Er det noen som har erfaring med denne? https://www.midwayusa.com/product/1004627836 Er det noen som kan anbefale ei god løsning? Har fått tegninger av aannerud på modifisering av eksisterende bunnplate og sauer str- magasin, men mangler kompetansen til å få det til. håper på gode svar😊
 11. Er det noen som har erfaringer med denne? Ev. sammenlignet den med lignende modeller fra andre merker? Hvis den er så bra som det virker, er det ikke ille...
 12. Bumper denne. Lurer særlig på om ASV kan låses!
 13. Er det noen som vet hvor lang tid det tar å ferdigbehandle et lovforslag? Er det sannsynlig at vi kan bruke kobberkuler i 6,5 til neste høst?
×
×
 • Create New...