Jump to content

Virre

Members
  • Posts

    48
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Virre's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

16

Reputation

  1. Politidirektoratet snur om historiske våpen etter politisk press fra Forsvaret Tidligere har Forsvarsmuseet hatt muligheten til å se gjennom innleverte våpen når det har ankommet Forsvaret for destruksjon, men slik fungerer det ikke lenger, ifølge sjef for samling- og dokumentasjonsavdelingen ved Forsvarsmuseet, Einar Hellvik. I år blir våpnene pakket i transportkasser og plombert, og deretter sendt til destruksjon. https://www.politiforum.no/politidirektoratet-snur-om-historiske-vapen-etter-politisk-press-fra-forsvaret/253461
  2. Kan også være endringer i livsituasjon og prioriteringer... men man har ikke lyst til å selge våpnene fordi man planlegger å begynne å skyte igjen når ting roer seg. Opplevde det selv for noen år siden
  3. Mottok i dag faktura fra Stor-Oslo skyteklubb på 1000kr i medlemskontigent. "Ved å ikke betale kontontigent regnes dette som utmelding av Stor-Oslo Skyteklubb" Har ellers ikke mottatt noe info fra klubben om noe som helst. Hadde det ikke vært for denne tråden hadde jeg heller ikke vist hva som ble vedtatt på styremøtet heller. 1000kr for en klubb uten skytebane? Har i utgangspunktet ikke noe i mot å betale hvis jeg vet at det er ting som er på vei, men siden det ikke er noe som helst informasjon fra klubben, er jeg veldig skeptisk.
  4. Det er mulig... og jeg er nesten sikker på at jeg har lest i reglementet ett-eller-annet sted at vanlige aktive hørselsvern er tillatt, men klarer ikke å finne det igjen.
  5. Står i "Generelle tekniske regler", 6.2.5 (https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2020/12/06-issf-gtr-2020.pdf) I konkurranseområdet (FOP) er det ikke tillatt for skyttere og trenere å bruke hørselsvern som har innebygget noen form for lydforsterkende- eller mottakerutstyr.
  6. Jeg har både Peltor Sport Tactical 300 og 500 som jeg kjøpte i USA, og er godt fornøyd med begge. De er like men 500 har innebygd bluetooth. Har satt på gel-puter da jeg synes de som følger med er litt harde (https://www.amazon.com/3M-Hearing-Protector-Replacement-Hygiene/dp/B087D6P26P?th=1) og har også satt på denne: https://www.amazon.com/U-S-Tactical-Sewing-Advanced-Modular/dp/B00S0H0H44/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 som gjør at det føles mye mer bahagelig å ha på. Vær obs på at 500 har bluetooth mottaker, noe som gjør den forbudt å bruke i konkurranser i NSF.
  7. Enig med de andre her. Garment = "an item of clothing" i følge Oxford dictionary. Et hylster er ikke et klesplagg.
  8. Noen som har hørt noe mer om Stor-Oslo Skyteklubb? I følge SkytterAdmin er jeg fremdeles medlem (sammen med 1283 andre), men har ikke hørt noe siden Oslo Skytesenter ble lagt ned. Hadde jo vært flott om noen i styret kunne sendt ut litt info om hva som er planen videre... hvis de har noen.
  9. Pedersens Vaabenlager har Black Friday-tilbud på S&B 9mm 124grs FMJ til 2990,- pr. kartong (1000stk) i morgen.
  10. 19. mai i år skulle det være årsmøte. Tema for møtet var: "Vi ønsker å formelt legge ned klubben og trenger derfor et årsmøtevedtak på dette i henhold til NIF. Vi kaller derfor inn til et nytt årsmøte i Stor-Oslo Skyteklubb 2022" Det ser ut som klubben fremdeles eksisterer. Jeg ser at jeg fremdeles er medlem i følge minIdrett/Skytteradmin. Kan også se ut som C.Røgeberg ikke lenger i styreleder. https://wp.nif.no/PageOrgDetail.aspx?LinkId=64770 Noen som vet noe mer om hva som har skjedd?
  11. https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/ny-vapenlov-skaper-trobbel-pa-svalbard_-flere-soknader-gir-lang-behandlingstid-1.15911053
  12. Er det noen som var med på årsmøtet og kan fortelle litt om hva som ble sagt og vedtatt?
  13. Norsk og svensk politi har samarbeidet og har valgt Glock 17 og Glock 19 (gen 5), samt Glock 43 og 43X, som nye tjenestepistoler Hylster er fra Safariland og lykter fra Streamlight. Pistoler fra Glock blir politiets nye tjenestepistol Disse vil erstatte HK P30L og bli innfaset fra 2023-2025
  14. Tja, hva kan jeg si... Kan hende min kone har rett angående mine manglende observasjonsevner.
×
×
  • Create New...