Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  1,161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rekorden i hurtig spesial pistol er satt med en type Stenvaag utgave (altså mindre og lettere), og den er på 586p. Så pistolen er skytbar...
 2. Ja noe sånt. Jeg ladet ned til 116 i faktor en gang for å se hvor lavt jeg kunne komme - enda en smule å gå på tro jeg.
 3. Ja, jeg har en gammel (fra 1911) 1894 i 38-55 for SWS, men det er litt annen skyting likevel.
 4. Så langt så har det vært 35 skudd årlig for jakto. Men nå har jeg gått til anskaffelse av en rifle til DFS skyting (m67, ha-ha). Og jeg tenkte å finne anvendelse til en Brno i 300winmag. Den er ikke den rette i det terrenget jeg jakter, og jeg er interessert i å finne ut potensialet på lange hold. Noe spesialbygg er ikke for meg.
 5. Ok. Er det noe forbund som regulerer denne aktiviteten?
 6. Er langhold og PRS det samme?
 7. Ja er du ambisiøs? Du behøver ingen rørtang. Jeg hadde lenge en Colt Woodsman med tynt 4’’ løp og faste sikter. Med den reiste jeg land og strand og deltok på stevner. Du kan jo tenke deg hvordan det er å skyte 10sek standard med en sånn pistol. Men det var steikandes gøy. Så gikk det som det går (kanskje med deg også?) - poeng noiaen tok over. Og det ble rørtang. Men mere moro? Neppe.
 8. Er dette en påstand? Jeg vil jo hevde at dette ikke er noen dedikerte target pistoler, faktisk ikke target pistoler i det hele tatt. Se heller innspill til tråden.
 9. Jaja, du får se det positive idet - du har gjort deg noen gode erfaringer 😄
 10. Det trekker til seg fuktighet.
×
×
 • Create New...