Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  999
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er fint om TS kan finne ut hva som egentlig menes. Dette er bare tøv. Dersom det arrangeres to stevner samme dag har de ulikt stevnenummer og skal kvalifisere til to skytinger.
 2. hipshot

  Spesialrevolver.

  Da nærmer denne seg ferdig tuna og tilrettelagt... Ikke helt klar men det meste er gjort. Dessverre ble det for tungt med Pachmayr grep (og bore i denne rammen? Huff, jeg fryser på ryggen...), men original Colt service grep fra 50 tallet sammen med Pachmayr greps adapter funker også. Siktet er Colt Elliason. Den skarpsynte ser også rustfri avtrekker - godt mikket avtrekk her, og jeg sparer den originale, he-he... edit: aargh, jeg er en krakk til å ta bilder.
 3. Det kan jeg skrive under på. Jeg måtte utelate et forsikte(!) fra en forsendelse for at den skulle godtas.
 4. Det kan jeg gjøre. Det blir om noen dager.
 5. Ja jeg har en slik - Winchester 88.
 6. Hvilket fabrikat er det?
 7. For den prisen hadde jeg kjøpt alle. Men jeg har nok selv.
 8. Det har ikke jeg fått med meg. Hva mener du om den? Du har jo litt peil på lading så det kunne jeg godt tenke meg å få vite.
 9. Stainless er rustfri uten overflatebehandling.
 10. Haha, skulle akkurat til å si det samme! Alt for ryddig. Men gi det litt tid så...
 11. Copper plated = jacketed? Eller er det bare et belegg på en blykule? Rainier ladningen stemmer nogenlunde overens med Lapua sine ladninger for deres egne 158gr mantlede kuler sjfn og sjhp i cal .357 (les: jeg tror de er mantlede). For Lapua sin 159gr lrn kule i cal .359 oppgir de 2.6-3.4gr n320, altså vesentlig lavere for blykule. Jeg ville undersøkt litt mer omkring disse ladningene, og jeg synes særlig den høyeste virker merkverdig. Jeg tror ikke col har allverden å si for 38, Ladeboken har feks to ladninger for 148gr wc, der den ene har col på ~29mm og den andre over 33. Startladning for 310 og R1 er 2,5gr for begge.
 12. Er det en våpendel? Har du fylt ut tolldeklarasjon for tollvesenet i Usa? Og de har godkjent det? Jeg spør fordi jeg fikk en forsendelse stanset i Usa for ikke lenge siden fordi jeg ville eksportere et forsikte(!) så de er ganske noia på våpendeler.
 13. Får man tilsendt slike deler fra Usa? Hvis ikke, hvem skaffer? Numrich sender ikke til utlandet.
 14. Det stemmer, jeg har erfart det samme. Andre her i landet hvor jeg har tilsvarende erfaring er Våpensøilen. Jeg kan godt betale litt ekstra mot at du blir skikkelig behandlet som kunde.
×
×
 • Create New...