Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  1,201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp, helt enig her. Skyt til du har fått den rette lilla fargen i trynet så får du det du vil ha. Og jo mer du skyter jo bedre hevder du deg. Og jo bedre du hevder deg jo mer vil du skyte. Så har vi det gående. For vi driver jo med våpen fordi vi liker å skyte..?
 2. Interessant. Men kanskje TS allerede har fire våpen?
 3. Dette er jeg helt enig i - bortsett fra originalen. Jeg har en Ace topp i .22 til min Colt, og den går som nøkken. Akkurat nå forsøker jeg hvor mye jeg kan tyne den uten å pusse. Jeg har pusset match pistolen minst 10ganger. Colten har ihvertfall gått 2000 skudd uten puss (jeg pusser vanligvis mer enn jeg ikke pusser) - og ikke et hikk. Og presisjonen er fin. Jeg klarer omlag det samme med tohånds skyting med Colten som enhånds med Sakoen (jaja litt dårligere men hva er en pi fra eller til). Ulempen med Ace er at den er gått ut av produksjon, så det er bare noen f
 4. Står dette i kompendiet? Hva menes med 9. Spesialrevolver?
 5. Ja hverken revolveren eller hylster til denne er hverdagskost.
 6. Ok, så den er nok standard. Saken er at noen såkalte ‘’Commemorative’’ utgaver hadde samme type skjefte. Revolveren er muligens laget i 1985 - kan det stemme? Som alltid så vil markedet bestemme prisen, men hvis det var min (og lite skutt/topp tilstand) så ville jeg forsøkt meg på 6-7000 hvis jeg ville selge.
 7. Har du bilde av den andre siden av revolveren?
 8. Huntershouse i Danmark har et par til 6k (DKK). For å få dem opp her vil nok prisen nærme seg 10.000kr. 2,5’’ er en spesiell løpslengde på disse. Prisen kommer litt an på når den ble laget også. Har du serienummeret? Og skjeftene er uvanlige. Enten er det en spesiell utgaveeller så er skjeftene muligens uoriginale.
 9. Er det en modell 19 eller en modell 586?
 10. Jeg mener at den er tillatt. Walther har også SSP som iallefall er tillatt, og den har en pneumatisk demping - antakelig har CCP delvis bygget videre på dette. Men for å være sikker ville jeg fått en avklaring fra forbundet, skriftlig.
 11. Det stemmer nok. Men så kan man ha en forflytning og da konkurrerer man på like fot. For meg er det uansett ikke noe tema, jeg har bare Colter...
 12. Jeg har en Colt Officers ACP. Med den har jeg fordelen av å kunne bruke endel hylstere som egentlig er for fullsize, bla Ted Blocker, Sickinger, Safariland og Bianchi. Jeg bruker til vanlig Ernie Hill, men det har ikke vært å oppdrive til Officers - den er nok for ny. Må nok bytte magasiner ja, men holderne passer også fint så det er OK.
 13. Jeg ville ikke slått meg til ro med dette. Du øker ladninger med 9pct uten påviselig endring i hastighet. Er det rimelig? Jeg ville antatt ugler i mosen. Jeg tror andre faktorer kan ha betydning også. Trykket er vel knapt bygget opp idet kulen slipper sylinderen. Husk kulen skal drives gjennom løpet. Noen løp er så lange at friksjonen starter å redusere hastigheten hvis ikke trykket er høyt nok. Jeg ville slått en kule gjennom løpet for å finne kalibreringen. Sjekk også overgangskonusen - finnes den? Lukk opp sylinderen og prøv å entre en kule i
 14. Kjøpte du denne ny? 2 tenn nåler på tre år er to for mye. Men kanskje du skyter mye?
 15. Virkelig? Kanskje de hermer etter noen andre? 😄
×
×
 • Create New...