Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  1,036
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er en vanskelig problemstilling. Det som går godt i mitt våpen kan gå dårlig i ditt. Jeg tror ikke Frontier kuler er verre enn andre, men det kommer an på våpenet. Har du forsøkt andre ladninger, feks andre krutt typer? Har du forsøkt å skyte med anlegg (ransom rest om du har). Det er lett å synse når man får en god eller dårlig gruppe. Jeg ville forsøkt andre ladninger - du kommer neppe utenom det.
 2. hipshot

  Laugo Arms Alien

  Øøøh! Prisen ja. Og hva med løpsaksen, er ikke den i laveste laget?
 3. Det er jeg også enig i, det viser seg også i dette tilfellet. Poenget mitt er at oversize løpene er akkurat det - oversize. I alle tenkelige retninger. Og uten at jeg har testet eller vet det, så innbiller jeg meg at de sk drop-in løpene ikke har mulighet for samme snevre toleranser. De løpene jeg har fått tilpasset (det er blitt noen nå) har alle vært oversize etter anbefaling fra børsemakeren. Hvis noen har andre erfaringer så kom med de. Det vil være lærerikt for alle.
 4. Jo, men: Er det drop-in så skal det være drop-in. Det er meningsløst å sende et drop-in løp til børsemaker for tilpasning. Da er det bedre å sende det tilbake og få fatt i et oversize løp og SÅ få en børsemaker til å gjøre tilpasningen.
 5. Enig med aps her - som også svarer på spørsmålet ditt..
 6. Denne tråden er fullstendig meningsløs og jeg synes den bør fjernes.
 7. Er det et nybygg direkte fra Noren? Isåfall kan han sikkert vise deg prøveskiver med sine samlinger - og kanskje gi deg ladetips.
 8. Du kan be en forhandler om å selge den for deg.
 9. hipshot

  1911-tråden

  Ingen B-sone lenger.
 10. Hva med ammo kostnad? Dyre greier det der eller?
 11. hipshot

  Nybegynner

  Søk på alt du kan. En innvilget søknad er et verdipapir. Og som nevnt over - og alle andre steder - start med en god .22 og lær å skyte. Det har du definitivt igjen for. Jeg foreslår en brukt matchpistol av anerkjent fabrikat.
 12. Uberti som samlevåpen?? Jo kanskje, men da skal du jamen treffe rette samleren - det er sikkert færre av dem enn revolvere med for trange kammer...
 13. Helt enig aps. Når du gjør et seriøst (som sedvanlig) forsøk på å analysere problemet og får denslags slengt i trynet så kan de hjelpe seg selv. Det der henger ikke på greip.
 14. Ha-ha, ja godt spørsmål - hvordan fungerer lyd? Det er ihvertfall meningsløst å kaste frem en påstand om at lyden er 150dB eller at noe demper 25dB. Der må en referanse til, og styrken i dB regnes ut fra den. Sjekk her: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Decibel
×
×
 • Create New...