Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

hipshot

Members
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hipshot

  Fiber sikter

  Jeg kan ikke se noen steder at fargen skal være sort.
 2. hipshot

  Fiber sikter

  Det kan kanskje funke for hurtig og duell, jeg sikter langt ned i kviten på pres også men da er jeg avhengig av at radaren virker som den skal - det er langt opp til 10'en og det skal ikke mye kanting til før skuddet går sine egne veier. På silhuett er metoden dog håpløs.
 3. hipshot

  Fiber sikter

  - Inkludert alle hurtigøvelsene, ja det vil jo hjelpe noe.
 4. hipshot

  Fiber sikter

  Jeg overså fotnoten til 8.12. Takk for oppklaringen. Neste post på agendaen er fargen på siktene - den står det ikke noe om. Jeg har alltid vært tilhenger av dønn svarte sikter, men etter å ha siktet mot de elektroniske duellskivene så ser jeg bare svart-i-svart. Så er spørsmålet hva gjør jeg da - for noe må gjøres.
 5. hipshot

  Fiber sikter

  Jeg lager en ny tråd om dette. Står det noen steder at fiber sikter er forbudt for felt/hurtig/bane? Isåfall, hvor.
 6. hipshot

  S&W 686 .357mag 6"

  Jeg vet ikke hvor lenge du har skutt. Jeg antar at du er relativt fersk etter antall innlegg her. Så: Hvis du ikke allerede gjør det så bruk klikkpatroner evt legg en ørepropp foran hanen. Forøvrig så ville jeg brukt våpenet som det er inntil videre. Du har vinteren på deg. Du behøver ikke å mikke på våpenet det første du gjør. Hvorfor skal man ha disse dvaske avtrekkene? Folk kommer og sier 'kjenn på dette avtrekket, det er fantastisk' - men egentlig er det bare noen slappe fjærer og etter min mening helt forferdelig. I alle mine våpen er det ingen tvil om fjærspennet. Nå har du anledning til å lære double action skyting med original leamikk. Ta avtrekk mot en hvit vegg og se hva som skjer med siktene. Tusen ganger om dagen og du er i gang.
 7. hipshot

  S&W 686 .357mag 6"

  Er det et nytt våpen?
 8. hipshot

  Colt 1911 Service Ace 22LR

  Ok, trodde et øyeblikk at det var Ace du hadde. Jeg har en Ace topp, og som du sier så er den fin som trening. Ikke helt samme rekyl som et større kaliber, men betraktelig mer enn en .22. Presisjonen er heller ikke som en .22 matchpistol (men forbausende bra).
 9. hipshot

  Colt 1911 Service Ace 22LR

  Ditt sett: Er det Marvel eller Ace? Forstod ikke helt.
 10. hipshot

  Revolver i j ramme størrelse 6 skudds tønne?

  Colt kaller sin lille ramme D-modell. Den tar fortsatt seks skudd, i revolvere som Detective Special, Bankers, Agent og Police Positive (hvor gammel ble Morgan Kane?). Disse små rammene har en leamikk som neimen ikke står tilbake for f.eks Colt Python.
 11. hipshot

  Revolver til grov.

  Kaliber 45 kan ikke brukes i grov.
 12. hipshot

  1911 typer?

  Serie 80 sikringen tar man bort og setter dithen en liten platedings (fåes kjøpt over disk) istedetfor.
 13. hipshot

  Nybegynner i Oslo-området

  5000 er et rundt, pent tall. Jeg synes det er dekkende for inngangsbilletten. Slik jeg leser innlegget ditt, så er du på budsjett. Altså ingen 9mm med det første, men en .22. Du kan nok få et rimelig våpen i 9mm, men ammokostnaden er 2-3 ganger høyere enn for .22. Dessuten vil du kanskje lære å bli god å skyte. Da er en .22 tingen. En gang ville jeg ukritisk anbefalt en brukt Gsp som første våpen, men nå vet jeg ikke om det er flere igjen av dem - de har kanskje gjort sin misjon og mer til. Du får undersøke markedet. Forøvrig så har du seks måneder minst før du kan kjøpe noe, så prøv alt klubben har så finner du kanskje noe som faller i smak.
 14. hipshot

  En rebelsk idé med 45ACP

  Passende dose N340 og 200gr kule.
 15. hipshot

  Bestilling av Glock 17L

  Først og fremst: Glock er ikke noen dårlig pistol. Jeg kan ikke fordra den (har bare 1911), men andre skyter godt med den, også felt. Kanskje gir du deg selv et handicap som nevnt over, men det er opp til deg. Du kan jo spørre deg selv: Liker du våpen eller skyting? Eller begge deler? For meg så var det våpen som var det attraktive til å begynne med. Mitt første våpen var en PP i .32acp. Dette var før spesialpistol var oppfunnet så den var jo ikke egnet til noenting. Men det var den jeg skulle ha. Og klubben godkjente søknaden. Jeg koste meg glugg ihel med den pistolen. Men den ble solgt. Nå har jeg en ny PP - for spesialpistol. Bottom line er som andre har vært inne på: Kjøp det du vil ha. Så får du prøvd den. Hvis det viser seg at det var et feil valg så bytter du i noe annet. Iallefall: Hvis du ikke kjøper en 17L så kommer du til å lure resten av livet på hvordan den ville ha vært. Så go for it!
×