Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  1,073
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En Hansa mot en øl: Ja decapper pinnen har glidd opp. Ja gammel hette er kastet ut - men bare såvidt! Decapperen presser ned den på senteret av nye hetten. Hvordan fikk du patronen ut av pressen? Auto index? Dette har vært RETT før pang! Men steikandes løgent! Vi lærer noe nytt stadig vekk... Edit, måtte bare....- godt passende nick.. 😅😀
 2. hipshot

  Reservevåpen

  Nei ikke jeg heller - men det kunne vært. Jeg har tidligere skrevet at jeg mener at folk skal få ha så mange våpen de ønsker, og det står jeg ved - forutsatt at våpnene brukes til noe. Jeg synes også at det er fint nok med reservevåpen, av mange grunner. Jeg har selv sorten. Og det hender rett som det er at jeg heller bruker reserven. Bottom line er SKYT!
 3. hipshot

  Reservevåpen

  Ha-ha, Well spotted!
 4. hipshot

  Reservevåpen

  Og hva med argumentet om avtrekksvekt?
 5. hipshot

  Reservevåpen

  Altså: Er dette noe problem? Som det er nevnt over her - skyt, så får du det du vil ha. Jeg regner med at det er derfor du har våpen. 10 stevner, hva er det? Det klarer du på en måned - hvis du vil. Når det gjelder «taktisk» søknad så er jeg helt enig med purken, bla vannet på gåsen her over. Jeg hadde gjort det samme. Jeg tar forbehold om at du ikke bor helt i gokk.
 6. Steike... Ja det minner meg om et fripistol KMstevne jeg deltok i for mange år siden, der alle deltakerne fikk gullmedalje. Det ga meg en flau smak i munnen. SS nå, men har heldigvis flere å konkurrere mot.
 7. hipshot

  ruger mark iv

  Har du sjekket løpslengden?
 8. hipshot

  Sako triace 22lr

  Der er en skrue på baksiden like under siktet som regulerer inngrepet til searen mot hanen. Kanskje den ikke griper nok inn? Skru ut skruen til du ikke får tatt avtrekk og skru deretter inn to klikk og se om det funker.
 9. For felt er 6» fint. For hurtig militær tror jeg en 5» er bedre. Sleiden i en 6» veier mer og er tregere i rekylen. Dette gjelder også for de 6»erene som bruker standard sleide med en kladons fremme på løpet, låsingen her er påtagelig tregere. Men OK, dette er min erfaring da, og gjelder Colt.
 10. hipshot

  Pardini GT9

  Ja noen er glupe... - glupere enn meg!
 11. hipshot

  Ny Colt Python?

  På Colter skal det ikke være noen sørgerand. Bolten skal falle ned i dette sporet før boltehakket. Men du har nok rett hvis denne nye mekanismen slipper bolten med en gang - da blir det lite pent, ref S&W.
 12. hipshot

  Ny Colt Python?

  Ja den ser ut til å være pent laget med lite maskineringsspor. Men det er et u-Pythonsk avtrekk, virkelig short-action. Ihvertfall DA, jeg har ikke sett hvordan det er når hanen blir spent opp. Og bolten er kanskje av King Cobra type (vanskelig å få et inntrykk), dvs den faller ned på sylinderen umiddelbart ved avtrekk, ala S&W. Kanskje det er derfor de har laget de gigantiske rennene før låsehakkene. Mikkingen med bolten og samspillet med rebound leveren er uansett det vanskelige med timingen på Colt Python så hvis de har fått til noe bedre så kan jo leamikken være bra den. Jeg synes det er en spennende revolver. Skulle gjerne hatt kloen i en.
 13. hipshot

  Ny Colt Python?

  Er det lenger til siden enn det var før?
 14. hipshot

  Ny Colt Python?

  Ryktene går - Colt vil lansere en ny Python i 2020.
×
×
 • Create New...