Jump to content

hipshot

Members
 • Content Count

  1,024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt enig aps. Når du gjør et seriøst (som sedvanlig) forsøk på å analysere problemet og får denslags slengt i trynet så kan de hjelpe seg selv. Det der henger ikke på greip.
 2. Ha-ha, ja godt spørsmål - hvordan fungerer lyd? Det er ihvertfall meningsløst å kaste frem en påstand om at lyden er 150dB eller at noe demper 25dB. Der må en referanse til, og styrken i dB regnes ut fra den. Sjekk her: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Decibel
 3. hipshot

  Manurhin mr73

  Kjøp heller en Colt. Da er uttalen grei.
 4. hipshot

  Hjelp med id av pistol

  Det kan se sånn ut. Kanskje lisens produsert?
 5. hipshot

  Hjelp med id av pistol

  Eller en C Dandoy..?
 6. Det er stor forskjell på fabrikkladninger. Og 4" løp..? Jeg er enig i at kronografering er rette veien å gå, men jeg ville undersøkt litt på forhånd hvilke fabrikk som er mest hissig. Jeg tror Magtech er en kandidat. Ladeboken oppgir Lapua og Remington 158gr jhp som de raskeste, så jeg ville prøvd disse først. Spør forhandlerne også, noen har peiling. Stilig at du vil prøve den type revolver. Du har max handicap med lett løp, kort siktelinje og brukbar rekyl. Alle andre har det motsatte. Men stå på (hvis våpenet altså holder faktor).
 7. Ja det er vanlig at dommerne også skyter.
 8. Du har helt rett i det. Men i tillegg til andre stevner, så kan det renne over. Og en forening går ikke til en annen og ber dem arrangere mer - du kan jo tenke deg hva svaret blir da..
 9. hipshot

  Pardini gt9

  Der ser du. Hold deg til en nittenølløv.
 10. Ja men hva i mer grisgrendte strøk. For eksempel Finnmark eller på Vestlandet, der man må reise land og strand og gjerne med et par ferger for å komme seg på stevne. Det er da man trenger reservevåpen dersom primærvåpenet svikter. Og hvordan skal man kunne oppfylle kravet om reservevåpen når det knapt arrangeres nok stevner iløpet av sesongen. Hvis du bor i Oslo, tar du med deg reservevåpenet på stevnet? Neppe, du bare eier det. Folk må forstå at det er et liv utenom Oslo.
 11. Hunters House har også noen flotte grep.
 12. Prøv å sett inn en hylse/rørbit utenpå fjærstangen (mellom part 39 og fjæren). Dette vil komprimere slagfjæren mer og kanskje gi bedre anslag.
 13. Skyt, så kan du eie hva du vil.
×
×
 • Create New...