Jump to content

Zenith

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. De av dere som har hatt sprekt låskasse i alu. Har det skjedd med selvlada eller fabrikkammo? Det sies at de tilfellene det har skjedd har vært med hjemmelaga og muligens kraftige ladninger og /eller feil krutt. Noen som har opplevd dette med 404, eller er det begrenset til 202?
 2. Så lenge man ikke har kjøpt så har man heller ingen bruksanvisning, derfor gjøre man research i forkant 😂😂😂 Takker!
 3. Sånn jeg forsto det også, men jeg var usikker på om bolthodet er likt.
 4. Prøver her også etter tips : noen som vet om det holder med ny pipe og magasin eller fullt conversion kit om man ønsker 6,5 i tillegg til 9,3?
 5. Zenith

  Sauer 404

  Takker. Tenkte jeg skulle være flink og holde meg til en samletråd😂😂
 6. Zenith

  Sauer 404

  Vurderer en 404 nå i 9,3. Noen som vet om man må kjøpe fullt conversion kit om man ønsker 6,5 eller holder det med pipe og magasin?
 7. Gjennomskyting på så store vilt er nok mer unntaket en hovedregelen, men det kan skje. Søk på pass trough på YouTube så finner du. Møter du på bein eller kraftige muskler på veien gjennom stopper nok som regel pila opp, uansett kraft på bue og piltype.
 8. Zenith

  Vondt å fly !

  Nesespray i god tid før flyging, gjerne flere dager for å være sikker på at ting er åpent. Tyggegummi, dere hjelper å holde bevegelse i systemet. Aldri klem for nesa og blås gjennom ørene (utligne) på vei opp, alltid gjør det på vei ned. Begynn utligning så fort du merker at flyet begynner nedstigning. Husk, trykket minker i kabinen på vei opp, lufta som da ligger i ørene, mellomøret tror jeg men ikke sikker, utvider seg og trenger større plass. Da hjelper det ikke å blåse mer inn. Dersom dette er noe som skjer hele tiden bør du oppsøke lege med problemet. http://www.flylegen.no/web/bihuler
 9. Hvor står det at camofarget bue ikke kan brukes i konkurranse Fury? Ser det står på siden til Humlekjær, men ikke funnet det i regelboka til Norges bueskytter forbund.
 10. Er nok noe i det du sier der M67, vi ønsker alle å forsvare det vi interesserer oss for, og gjerne da spesielt mot de vi ikke mener har samme kompetanse på feltet, uansett hva det dreier seg om. En fersk sak fra Danmark: http://mobil.dr.dk/smartphone/#artikel/ ... bue-og-pil
 11. Uten å hverken forsvare eller forkaste etikken rundt den første videoen du viste til, så håper jeg du vet hvem det er, Tim Wells. En av de aller beste og mest rutinerte buejegerene der ute. Ta en titt på flere av filmene hans, blant annet duejakt i Argentina, så ser du ihvertfall at han har et snev av peiling på hva han driver med. Men dette igjen blir jo akkurat det samme som diskusjonen rundt langholdsjakt med rifle, i beste fall forbeholdt de få riktig gode, i verste fall uetisk.
 12. Usikker på om det finnes noen egen importør på Bowtech, er vel det du egentlig etterspør. Både Humlekjær og Midtnorsk Buesport selger Bowtech. Hvis ikke blir det huntersfriend. Bowtech selges i utgangspunktet ikke på nett, unntaket er dersom man (i USA) bor for langt unna en dealer. Da er det huntersfriend som gjelder. Alt salg via ebay osv er uautorisert. Jeg vet at Humlekjær bestiller fra en eller annen, muligens flere, leverandører i Europa, ihvertfall på noe av utstyret.
 13. Legger ofte ut ting til en krone og vurderes solgt jeg, men ikke for en budrunde. Er jeg usikker på hva markedet er villig til å betale så gjør jeg det. Får jeg noe i nærheten av hva jeg har sett for meg så selger jeg, hvis ikke beholder jeg. Spesielt syns jeg dette er en grei måte å gjøre det på når jeg er usikker på hva "riktig pris" vil være.
 14. Godt mulig du har rett Robinson, jeg håper det, men faktum er at de klarte å stoppe forsøksprosjektet og dermed buejakt.
×
×
 • Create New...