Jump to content

Zenith

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva tror folket verdien på en pre -64 1894 30-30 ligger på? Har ei nesten strøken, knapt skutt med som jeg vurderer skjebnen til. Ble kjøpt for å være et klenodium, noe den også har blitt. Standard utgave.
 2. Da skal jeg ta det sakte for deg, så jeg er sikker på at du forstår. Jeg har vært flere ganger i kontakt med våpenkontoret. Hyggelig folk som ikke gjør annet enn jobben de er satt til, ihvertfall de jeg har snakket med. Det er ikke deres feil at de har blitt satt til å gi avslag på feil grunnlag, de gjør som beordret av POD. De får ikke gjort noe, om de vil eller ikke, så noe mer informasjon derifra er det nok ikke mulig å få. For ordens skyld, før du prøver å tillegge meg noe mere som ikke stemmer, jeg har aldri søkt om noen tactipang og har heller ikke intensjon om å hverken søke ell
 3. Og hva mer tror du de kan fortelle enn de har gjort? Har hatt kontakt, de gjør bare som de blir fortalt fra POD.
 4. Nøyaktig mitt poeng, godt sagt. Var nettopp derfor jeg også lurte på om noen har tatt saken til Sivilombudsmannen for å høre resultatet, ikke starte noen ny diskusjon...
 5. Enig i det siste. Fint at de holder på å rette opp. Hvor lang tid det tar må fuglene vite... I mellomtiden er det mange, meg selv inklusiv, som sitter med et, i mine øyne, feilaktig avslag. Det koster tid, penger og irritasjon. Kompendiet er ment som en veileder for behandling. Selv ikke dette står over lov og forskrift. Mange av de som sitter og behandler søknader er ikke våpenkyndige, men byråkrater. Hvorfor vi da skal sitte stille og ikke klage på feilbehandling er uforståelig for meg. Derfor vi lever i en rettstat, vi har mulighet til å prøve vår saker, om så i retten.
 6. Sivilombudsmannen er den man henvender seg til når man mener seg feilbehandlet av forvaltningen. I dette tilfellet gjør saksbehandler/våpenkontor/POD vurderinger og avgjørelser som ikke er forankret i lov eller forskrift.
 7. Hele veien til Sivilombudsmannen med avslag der også?
 8. Noen som har tatt avslaget videre til POD og Sivilombudsmannen? Resultat?
 9. Zenith

  Oslo skytesenter

  Personlig liker jeg meg på Oslo Skytesenter. Har enda til gode å bli dårlig behandla der, men det er sikkert der som alle andre bedrifter at noen har en dårlig dag en gang iblant. Passer utmerket for oss som ikke har 9-4 jobb, så kan vi gå og skyte når vi har tid og anledning. Opplever betjeningen som kunnskapsrike og service innstilt. Det eneste som kan være et drawback, er at man ikke får det sosiale som jeg opplever med andre klubber. De fleste er inn for å skyte og så ut. Dette kan løses ved å være medlem flere steder.
 10. Var selvfølgelig neopod jeg også tenkte på, retta i første innlegg. Brukt litt for mye penger på smelljern nå, og kommer til å prioritere ny kikkert, så prisen på denne gjør det uaktuelt.
 11. Ikke funnet noe annet jeg heller. Litt merkelig at det ikke finnes et adapter med mulighet for feste for andre typer. En smarting med cnc maskin så kunne dette vært i boks tenker jeg.
 12. Noen med en god løsning for tofot til 404? Vet det finnes adapter for neopod, men det blir svindyrt... Har en Harris som fungerer utmerket, men har ikke lyst til å skru i skrue i forskjeftet. Kan godt kjøpe ny fot, men ikkje noe som koster 6-8k med adapter.
 13. Helt enig! Det verste syns jeg er at de forandrer en innarbeidet praksis, uten at det har kommet forandringer i lovverket. Helt fram til nylig har 9mm blitt ervervet til grov, men plutselig endrer de praksis, for meg uten noen innlysende årsak. Jeg har skutt mye rifle i årevis, noe pistol blant annet gjennom NROF og tidligere i forsvaret. Vært medlem i pistolklubb i flere år. Bueskyting har jeg også puslet litt med. Fant ut at jeg måtte ta meg i nakken og få nok aktivitet for å erverve egne våpen. Har lyst å komme på et anstendig nivå som mosjonskytter, dvs konkurrere en gang i blant, og
 14. Er jo i praksis det som har skjedd nå. Eneste som blir godkjent er .32 med anatomisk skjefte.
×
×
 • Create New...