Jump to content

Zenith

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zenith

  Reservevåpen

  Mulig jeg ikke skjønner helt hva du mener nå Hipshot, men jeg ser vel ikke på det som taktisk på noen måte.
 2. Zenith

  Reservevåpen

  Kan vel knapt være mindre taktisk enn å søke både 9 og 45 samtidig. Er vel litt avhengig av hva man ønsker med skytingen sin, for min del har jeg veldig lyst til å skyte militærfelt med 1911 i 45, og når man da leverer en ærlig søknad om begge samtidig og får avslag må man prøve andre måter. Enten aktivitet eller rekkefølge.
 3. Zenith

  Reservevåpen

  Nylig erfaring: ikke godkjent 9mm og 45 samtidig. 9mm godkjent til grovfelt. Argumentet om avtrekksvekt etc prella av som vann på gås. Henviste til de godkjente programmene, og fikk klart beskjed om at det eneste som gjaldt var våpenkompendiet.
 4. Nå er jeg på tynn is som pistolskytter, men med mye trening på andre grener, skiskyting f.eks. så tenker jeg at her handler det om mengdetrening og automatisering. Siktebildet og avtrekk blir jo det samme, men fordelen er at det blir automatisert og man kan fokusere på andre ting, som du sier komme tilbake på skiva f.eks.
 5. Har ikke CZ. En topp blir det muligens uansett, men etter hva jeg har lest meg til er de ofte kranglete og mindre pålitelige enn en dedikert .22?
 6. Jupp, har sett på m41 også. Men brukt koster den mer enn en ny 87. Verdt det? Hørt mye bra om Hi Standard ja. Mye gammelt og godt brukt, noen sjanse for at de er utskutt? Noe man bør være obs på? Og ikke minst, får man deler til de fortsatt?
 7. Heisann. Har bladd meg gjennom og prøvd å lese meg opp hva dere anbefaler, men finner ingen tråd nå nylig om dett jeg lurer på. Skal kjøpe meg en .22. Målet med den er mengdetrening, og teknikktrening. Ikke så mye finfelt eller konkurranse. Er helst på utkikk etter en som mest mulig gir repeterbar trening for 9mm, både mtp håndtering, grep, avtrekk osv. Må ha god funksjonering, god presisjon, godt avtrekk. Nærmeste jeg har kommet er Beretta 87 target. Hva med andre alternativer som Walther ppq, high standard, 1911 gsg osv. Liker ikke hverken Ruger IV eller Buckmark. Kjøper gjerne brukt, trenger ikke koste en formue, og er ikke interessert i tacticoole greier med laser/lys etc. Gode råd mottas med takk.
 8. De av dere som har hatt sprekt låskasse i alu. Har det skjedd med selvlada eller fabrikkammo? Det sies at de tilfellene det har skjedd har vært med hjemmelaga og muligens kraftige ladninger og /eller feil krutt. Noen som har opplevd dette med 404, eller er det begrenset til 202?
 9. Så lenge man ikke har kjøpt så har man heller ingen bruksanvisning, derfor gjøre man research i forkant 😂😂😂 Takker!
 10. Sånn jeg forsto det også, men jeg var usikker på om bolthodet er likt.
 11. Prøver her også etter tips : noen som vet om det holder med ny pipe og magasin eller fullt conversion kit om man ønsker 6,5 i tillegg til 9,3?
 12. Zenith

  Sauer 404

  Takker. Tenkte jeg skulle være flink og holde meg til en samletråd😂😂
 13. Zenith

  Sauer 404

  Vurderer en 404 nå i 9,3. Noen som vet om man må kjøpe fullt conversion kit om man ønsker 6,5 eller holder det med pipe og magasin?
 14. Gjennomskyting på så store vilt er nok mer unntaket en hovedregelen, men det kan skje. Søk på pass trough på YouTube så finner du. Møter du på bein eller kraftige muskler på veien gjennom stopper nok som regel pila opp, uansett kraft på bue og piltype.
×
×
 • Create New...