Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bardp last won the day on October 16

bardp had the most liked content!

Community Reputation

226 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bardp

  Kikkert til jakt

  Meget bra kikkert. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=158669222
 2. Skal du først kjøpe en sliten gammel bil er vel Toyota noe av det sikreste du kan kjøpe. Litt gammel og omtrentlig firmabil statistikk men en eldre Hiace kostet vel ca 1/10 å ha i drift i forhold til en Transporter.
 3. Foret Jervenduk, gravlys under stolen og en god fotpose gjør susen. I tillegg til god ullbekledning og varmekjeledress.
 4. Nøyaktig samme erfaring som det jeg har. Og jeg bruker en pipe i året kona bruker en og guttungen en. Så jeg kjøper gjerne 3 6,5 piper i året så noe er nå blitt prøvd de siste 10-15 årene.
 5. Nå går nå faktisk dette begge veier. Sendte for en tid siden et spørsmål til en selger om et våpen og i kommunikasjonen kom det frem at jeg kunne få kjøpt det for et par tusen ekstra uten kjøpetillatelse. Hvordan han hadde tenkt å fikse det rent papirmessig for seg selv vet jeg ikke men de har vel sine metoder. Jeg trakk meg omgående fra all videre kommunikasjon med karen. Anonsen forsvant fra Finn noen uker senere så da hadde han sikkert fått en annen kjøper. Sånn sett er det vel ikke så rart at noen forsøker å kjøpe uten tillatelse da det tydeligvis er mulig fra enkelte selgere.
 6. Tror jeg har opp til flere gamle originale mauseravtrekk samt noen timney direkte jaktavtrekk liggende.
 7. Voy dette var komplisert. Hvorfor ikke gjøre det hele enkelt og billig. RA/SIERRA 6.5 8.0G /123gr og 2,5g NC96M.
 8. Ønsker du virkelig å ha rifla innskutt på 20m?
 9. Er det to trins trykkpunktavtrekk å få til disse?
 10. Tror ikke du skal stille på noe som helst. Det du observerer er vel helt normalt.
 11. Takk for bra svar. Var vel det jeg fryktet selv om selger påstår det bare er en justeringssak.🙂 Noen som vet om det er mulig å kjøre trykkpunktsavtrekket og eventuelt pris på et slikt.
 12. Vurderer å kjøpe en brukt Shultz & Larsen Victory men den har direkte jaktavtrekk noe jeg ikke kan bruke. Spørsmålet er om det bare er å justere det om til et to trins trykkpunkt avtrekk (match avtrekk) eller om det er noe som må skiftes ut for å få det til.
 13. lav temperatur er jo gunstig men høy fuktighet er ugunstig.
 14. Er i ferd med å anskaffe meg ny elgbørse selv. Og da står valget mellom 30 06 eller 8x57. 308 er for min del et avsluttet kapittel.
 15. De som skyter 300 med luft her i landet er nok med på mye annen skyting også om ikke ting har endret seg drastisk de siste årene. De fleste av de beste skytterne her i landet deltar både i ISF og DFS skyting. Og mange av den er også kapabel til å treffe en løpende elg.
×
×
 • Create New...