Jump to content

bardp

Members
 • Posts

  2,312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

bardp last won the day on August 20

bardp had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bardp's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

740

Reputation

 1. Om du skal ha en med fiks ferdig bra avtrekk er det nokk fremdeles Anschutz og Sauer som er å foretrekke. Brukt Anschutz skiskytterrifle av den gamle typen med ny stokk er jo helt konge.
 2. Neppe da det ikke er lov og ha våpen innen for rekkevidden av sjåfør eller passasjerer.
 3. Elektronikken er meget nøyaktig om den er innstilt og vedlikeholdt som den skal være. Men må vel si at om noen hadde skutt 10 skudd uten for svarta her på banen ville de vel fått regning på en my front.
 4. bardp

  Tikka T3

  Ja det kan nokk stemme jeg mista noe en plass mellom 25 og 30 m/s på de 180 gr kulene jeg vanligvis bruker.
 5. bardp

  Tikka T3

  Du bør nå etter min erfaring ikke komme under 55 cm løpslengde i 30-06. Da miste du mye av muligheten til og få god fart på litt tyngre kuler. Noe som er fortrinnet med nettopp 30-06. Jeg kappet nettopp ned en fra 60 til 55 cm og selv det merkets gott både på balansen og utgangshastigheten som sank betydelig.
 6. Det meste som omtaler hær på forumet er vel i kategorien kjekt og ha. Og jeg er vel kanskje en av verstingene i så måte. Når jeg tenker tilbake skjøt jeg nokk like mye elg den tie jeg jaktet med en tyskmauser med de originale siktene kjøpt fra Arsenalet Knut Bakke eller noe slikt for kr 150,-, som det jeg gjør i dag med fensy børse og dyr kikkert. Det er nokk ikke utstyret som er avgjørende. Men det og lære seg og bruke det en nå har er jo viktig. Så noen hundrede trenings skudd i året må en jo påregne og langt flere til å begynne med.
 7. Utstyret dit er nokk helt utmerket og min erfaring er at Tikka T1x går riktig så bra. Men det nytter ikke med CCI og annen drit om en vil skyte tette samlinger. Er jo litt morsomt å ligge og skyte 22lr med kraftig kikkert da en kan følge kulen i siktet helt inn i blinken. Blir nokk bra med skikkelig ammo.
 8. Er vel vanlig at det minst må ha gått 5 år før en får innvilget våpensøknad fra siste straffbare forhold.
 9. Når jeg tester ammunisjon/våpen bruker jeg alle tilgjengelige hjelpemidler støtte, kikkert, osv. Mine prestasjoner bør i minst mulig grad påvirke testen. Hvorfor tester jeg. Jo for å finne ut hva jeg kan oppnå best resultater med i konkurranse og da er det mine prestasjoner som skal måles. Og utstyret bør i minst mulig grad påvirke resultatet. Når en kjører på med full pakke fra hjelpemiddelsentralen vil jo de fleste klare å skyte såpas bra at det ikke er skytteren som påvirker resultatet mest men våpen og ammunisjon.
 10. Men hvorfor ikke teste andre skudd som garantert vil gå mye bedre? Skyting blir utrolig mer morsomt når en får satt alle skuddene i tieren.😉
 11. Jeg har både Tikka T1x, Sauer og Anschutz og alle skyter langt bedre en det du har vist her. Tieren på den digre 100m DFS skiva er hele 6 cm. Du har jo ikke en eneste serie mindre en 10 cm. De aller fleste 22 lr rifler klarer fint 20-30 mm med skikkelig ammunisjon. Men er du fornøyd med dette resultater er jo det greit det er jo tros alt det viktigste.
 12. Dette må vel være katastroferesultat. Prøv med SK Rifle Match og Eley Match så får du nokk langt bedre samlinger.
 13. Etter det jeg har sett av BAR blir jeg mektig imponert over kompisen din som får repeterbare samlinger på 20mm med den. Om det nå ikke bare er snakk om 3 tre skudds samlinger og ikke skikkelige 5 skudds samlinger.
 14. Har en kompis som opplevde akkurat det samme som det du beskriver elendig presisjon. Tror han prøvde det meste og sendte rifla til både importør og annen børsemaker men den ble ikke bedre. Ente med at han solgte den og kjøpte boltrifle.
 15. Vil vel tro de har møtt et eller annet teknisk problem som har veltet hele opplegget. Set for meg at skyting med en slik kan bli vel spennende om ventilen skulle henge seg opp i lukket stilling.
×
×
 • Create New...