Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  1,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

bardp last won the day on May 18 2020

bardp had the most liked content!

Community Reputation

502 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bardp

  One Norseman

  Ikke bra nokk for meg. Da blir det A-Tec mega.
 2. bardp

  One Norseman

  Hadde egentlig bestemt meg for å bestille en A-Tec H2 Mega i 6,5mm. Men kanskje en skulle vente å se hva denne nyskapningen er god for før jeg bestiller noe. Spennende med nye ting.
 3. Har en slik og den fungerer jo bra: https://www.skytterlinken.no/hylsetrimmer-og-preparingssenter
 4. Ja det har jeg opplevd mange ganger men ikke helt sikker på at det skyldes dårlig presisjon i våpenet. ☺️ Det skjer jo langt skjeldrene i knestående eller liggende. De beste ståendeskyterne her i landet skyter nokk tettere på stå en de fleste andre greier liggende. Så klart bra presisjon i våpenet er viktig også for stående skyting når en kommer opp på et vist nivå.
 5. Ja alle i svarten går helt fint det uansett stilling og bekledning. Om en tar på skytedres og skyter 200 str bør helst alle være i tieren om en skal hevde seg. Men det er faktisk bare en treningssak.
 6. Har en vanlig liten momentnøkkel 3-15 Nm fra Tools funker forsovet greit. Men så denne på Biltema og den må jo være super til våpenbruk. https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/pipeverktoy/momentnokler/momentnokkel-med-t-handtak-2000044803
 7. Dette er jo kjempespennende med tanke på fremtidig feltskyting på papp. Du sa ikke noe om prisen på disse kulene var de dyre?
 8. bardp

  DNT sliter

  Det var nå synd. Jeg får vel kanskje melde meg inn der da.
 9. Holder du deg i svarten på stående skyting er slett ikke det så ille for en nybegynner. Men som du sier mye kan forbedres med trening. Og det aller meste når det kommer til god rifleskyting kan trenes opp med en god 22lr. Det skal mange tusen skudd til for å bli god og da er grovkalibret rett og slett uhensiktsmessig å trene med. Men når en får trening med og skyte trenger en stort sett ikke å se på monitoren for å vite hvor en traff det vet en stort sett med en gang skuddet er avfyrt. Det er nokk med skyting som det meste annet her i verden øvelse gjør mester. Jeg skyter 100 22lr sk
 10. På 100m blir det nå bare ett hull så noen innerkant er det ikke å måle fra.
 11. Har hatt både 308 og 30 06 og det er sistnevnte jeg fremdeles har. 30 06 gir mye bedre fart på tyngre kuler en 308. Derfor har jeg kvittet meg med alt jeg hadde av våpen og utstyr i 308.
 12. Vel det varierer vel litt. Jeg har også målt fra ytterkant da det er enklest på en pappskive med et skyvelære. Så når jeg skrev 10-14mm er det målt fra ytterkant. om jeg da trekker av 6,5mm blir det jo 4,5-8,5mm senter senter.
 13. Har nå hatt en 10-15 S&L piper i 6,5x55 og de har nå gått bra fra første skudd.
 14. Jeg får samlinger på 10-14 mm 5 skudd på 100m med min S&L med 8g sierra kule ladet med 2,62g NC 96 RWS tennhette 77mm patronlengde. Billig og bra.
×
×
 • Create New...