Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  1,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bardp last won the day on October 16 2019

bardp had the most liked content!

Community Reputation

307 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå trenger du ikke å demontere løpet for og dreie ned og gjenge. Det holder å ta av stokken stikke låsekassen gjennom bakskiva og spenne fast løpet. Stikke en gaid inni løpet og bruk måleur å rette opp mot den. Deri vekk det som må vek og slå gjenger.
 2. Skikkelig praktisk med den lykta som lyser opp tofoten sånn må jeg ha meg om jeg mot formodning får meg todot.😄
 3. En slik får du sikkert kjøpt billig på Game-On.no.
 4. Nå trener jeg ikke med 6,5 det bruker jeg kun på stevner. All trening foregår med 22lr eller luftgevær men når det ikke er noen stevner sliter jeg med motivasjonen for å trene selv om jeg har tilgang til bane både ute å inne.
 5. Ser jo ikke akkurat ut som en skal få bruk for så veldig mye ammunisjon med det første. Jeg har ladet opp 6500 6,5x55 skudd til årets sesong men de blir vel ikke brukt før til neste år som det ser ut nå.
 6. Hvilket kaliber er disse løpene i?
 7. bardp

  8x57 til krag

  Om jeg reduserte en del av mine 8x57IS ladninger med kun 10% ville jeg nok helst stå et stykke unne når de blir skutt i en krag.
 8. Har da montert mange kikkertbaser på mauserkasser uten å ta ut løpet. Men på enkelte kasser er settherdingen fryktelig har og da må en slipe litt der en skal bore for å komme gjennom. Ikke begynn å varme for å anløpe kassen bare slip vekk settherdingen.
 9. Høres jo forlokkende å selge disse for en tusenlapp. Har nok en to tre slike liggende. Men slike finnes jo i hopetall etter alle m67 som er blitt bygd om til kikkert. Er redd de i praksis ikke har noen verdi i det hele tatt en får jo en komplett m67 for en tusenlapp.
 10. Ja ja nå er også den bestilt. Men det påstås jo ar en skal bruke penger i disse Coronatider for å støtte opp pm næringslivet.
 11. Fult forståelig at nye jegere har lyst på ny og fin rifle med både kikkert og lyddemper. Men som et alternativ til å starte på et ombyggingsprosjekt er utvalget på Finn et meget bra alternativ.
 12. Når en ser hva en får fiks ferdig for en fjottpenge må man jo være spesielt interessert eller dum for å starte på et ombyggingsprosjekt. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=173006728 Kjøp en ferdig ombygd sak og bruk pengene du sparer på en skikkelig kikkert og ammunisjon til trening.
 13. Da er den bestilt så får en se. Og nå innser jeg vel at jeg må bestille en slik også. https://www.norhunt.no/products/swarovski-btf-ballistikktarn-z8i
 14. Joda har flere slike prosjekter. Og har man tilgang på et maskinverkstede slik at en kan gjøre alt selv er det jo moro. Men skal en sette bort arbeidet er det jo ren idioti. Som nevnt tidligere kan en jo kjøpe ferdig ombygde mausere på Finn for en fjottpenge.
 15. Ja og når du har fått på kikkerten oppdager du at avtrekket er ræva. Og så ryker det et par tusenlapper til. Det neste en oppdager er at tyskstokken ikke er noe særlig og skyte med når en har fått på kikkert. Og så går de neste tusenlappene. Når en så kommer på banen og oppdager at presisjonen er ræva. Blir det bedding til et par tusenlapper. Og presisjonen er fremdeles ræva nytt løp 8.000,-. Og sånn går nu dagan og pengene renner ut og du sitter fremdeles med en gammel Mauser. Lykke til.
×
×
 • Create New...