Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bardp last won the day on December 4 2018

bardp had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja jeg er glad for at jeg fikk skutt adskillige tusen cal 50 i forsvaret og fikk betalt for det😊. Skulle jeg i dag betalt for å skyte med noe på stativ måtte de bli 20mm olrlikon de var morsomme når de virket.
 2. Ja en sekketralle er absolutt det rette verktøyet. Nå kan jo vekten reduseres en god del med på lette av døren.
 3. Nå fikk jeg jo høre på dagsrevyen at mannen har bakgrunn som elitesoldat. At dette var noen feiltakelse kan vel da utelukkes om elitesoldater er så gode som de vil ha det til.
 4. En bør jo i alle fall holde seg inne etter mørkers frembrudd når nattkikkert gjengen kommer ut.
 5. Mon tro om bolighus regnes som sikker bakgrunn for slike nattkikkert jegere?
 6. Rekrutt riflene til Anschutz har også et mye lettere løp en seniorriflene har.
 7. Sier det litt om våpen og ammunisjon når en bruker pistolskive når en skyter med rifle?
 8. Ja Walther er bra saker. Har denne i våpenskapet men den blir ikke mye brukt nå. Den aluminiumsstokken med forskjellige kroker er lite anvendelig utenfor banen. Men på banen er den helt suveren.
 9. Dette blir så bra så. Masse flotte hytter en kan benytte når en går i fjellet så slipper en og dra på telt og en masse annet😊. Og nå som alle ettervært blir rødmalte blir de jo grei å finne også.
 10. Det var jo en kjempeflott hytte. Håper vi får mange slike runt om i fjellet.
 11. Fra tid til annen dukker det jo også opp en Walther match rifle i 22lr og de er vel så bra som Anschutz.
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142728334 Kikkerten kan du sikkert bare hive men det øvrige er nokk bra. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=119206879 Denne er nokk helt sikkert det mest presise du kan få tak i for en billig penge. Selv har jeg to Sauer 200 STR i 22lr. En med diopter og en med en Swarovski DS og lyddemper på. Ben de er nokk langt uten for dit budsjett.
 13. Denne var også vert å lese. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/BJAWql/eks-statsraad-fra-nord-totalslakter-ap-i-oljepolitikken?utm_source=vgfront&utm_content=row-26
 14. Jeg hadde aldri betalt noe i nærheten av det prisforlangende men det kan jo selvsagt skylles at jeg har tre mausere fra før og ikke trenger flere. Men hva skal du bruke denne mauseren til?
×
×
 • Create New...