Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bardp last won the day on December 4 2018

bardp had the most liked content!

Community Reputation

152 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I alle fall to DFS skytebaner i nærheten der jeg bor hvor det er tillatt med full auto. Mens jeg var i HV brukte vi alltid en av de to når vi skulle ha merkeskyting med MP5. Og leke baias med AG3.
 2. På DFS sine baner står det i bane instruksene at en kan skyte med kaliber opp til 12,7 men dåg ikke 12.7.
 3. Skal dette bli noe av må skytingen følge samme opplegget so for de som deltar i DFS klassene. Samme skiver og skytetider. Vis ikke blir det håpløst å arrangere og ingen vil da sette opp slike klasser. Men det blir jo litt håpløst å tenke på at en skal skyte knestående og liggende med tofot på den samme skiva. Om folk er så inni helvete dårlige å skyte at de må ha tofot er kanskje golf et bedre alternativ.
 4. Etter det jeg har hørt nå ender det nokk opp med at det meste blir tillatt unntatt tofot og rekylbrems.
 5. Hvorfor det? Siktet skal i mitt tilfelle brukes på en gammen tysk mauser med Weaver baser.
 6. Den er nå på tilbud hos XXL og jeg vurderer en slik. Noen som har prøvd denne eller vet noe om den?
 7. Joda tofot er sikkert bra. Vi bruker jo slike støtter når de minste skal lære seg og skyte. Da snakker vi om barn på 8-10 år.
 8. Ja jeg ville ikke hatt en slik rifle. Og dine forventninger er vel ikke akkurat urealistiske. Selg skitten og kjøp noe som virker.
 9. Gode ideer men kan skape litt problemer for oss som skal arrangere vinter felt om en skal støpe fast noe. Men til tofot finnes det vel truger slik at den fungerer i noe løs snø.
 10. Vel du er vel ikke den eneste som opplever noe slik med den rifla. Var en kar oppe på banen her for en tid siden men en Marlin i 22LR usikker på hvilken modell det var men det var en boltrifle. Den sprette vel ca 20 cm på 100 meteren. Han trodde det var feil med ammunisjonen og fikk noe Eley match av meg for å prøve med. Men det ble ikke noe bedre. Men hva forventer en av en rifle til et par tusenlapper. Om den hadde skut like bra som en til 20k hadde vel alle kjøpt den billige.
 11. Hvilket våpen er det her snakk om? Opplever jo også at de første prøveskuddene med Sauer 200 STR i 22LR ikke samler skikkelig men de er jo sjelden utenfor tieren på 15m eller på 100m. De gangene de går utenfor tieren på 100m er det stort sett fordi jeg ikke har bedømt vinden riktig. I jaktsammenheng vil vel dette ikke bety så mye med den spredningen jeg opplever på de første skuddene. Men klart får en 8-10cm på 50m er det jo nokk til å bomme på kråka.
 12. bardp

  Harehund gravid?

  Blandingshunder er ofte mye bedre hunder en de såkalte renrasede. Disse er ofte avlet kun på eksteriør og idioter i hodet.
 13. Hvorfor ikke bare ringe Våpensmia og spørre.
 14. Høres nå ut som du har for trangt kammer. All fabrikk ammo skal jo gå lett.
×
×
 • Create New...