Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bardp last won the day on October 16 2019

bardp had the most liked content!

Community Reputation

264 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er nok dieseldyr fjernes enkelt med Lurium 42.
 2. Det er det mye som mangler på at den gjør i mine rifler.
 3. Joda om jeg mot formodning skulle melde meg på i kikkertklassen kan jeg jo bare montere DS en på feltbørsa og problemet er løst.
 4. Problemet med ukjente avstander er jo at de er kjent for alle i arrangørklubben og de øvrige som er gott kjent på anlegget. Ikke så morsomt for en som aldri har vær der før. Jeg kan vel fremdeles metoden for å finne ut avstanden med hvor mange ganger figuren går i siktet men dette er på ingen måte noen presisjonsteknikk. For en nybegynner med kikkert blir det nokk vanskelig. Jeg har derfor lite sans for ukjente avstander da ikke alle stiller likt. Lange avstander gjerne 600m synes jeg er kjempebra.
 5. Nå har jeg ikke prøvd så mange Ruger 1022 men di jeg har prøvd har hatt elendig presisjon. Nei kjøp deg en skikkelig boltrifle som treffer det du skyter på. Du skal nå vel uansett ikke i krigen med den så automatfunksjon har du nå vel strengt tatt ikke bruk for.
 6. Utrolig det er det motsatte av det jeg har erfart.
 7. Så en kan få den Schultz & Larsen Tactical levert med andre løp en det som står i brosjyren. "Tactical model comes standard with a barrel of 74 cm and a diameter Ø27" I så fall ville jeg hatt den i 8x57 med et 16mm løp på 56 cm gjenget for lyddemper. Og med aluminiumskasse.
 8. Ja den dagen denne funksjonen kommer inn i en DS er jeg klar for nytt sikte.
 9. Noe som har prøvet eller klådd på den nye Schultz & Larsen Tactical. Synes den ser spennende ut. https://www.jaktogfriluft.no/schultz-larsen-tactical-m-kkc-target
 10. Ja ja du om det. Men du kan jo prøve å regne lit på det og se hva du kommer frem til.
 11. Ja jeg skjønner. Har aldri vært oppe i seilfly noe jeg faktisk skulle likt å prøve. Før pleide jeg og dra opp RC seilfly med et RC motorfly noe som var ganske moro. Men nå har jo stort sett alle RC seilfly også fått elmotor så sleping er det jo stort sett slutt med. Men som du sier vi er nå i ferd med å få kontroll på den siste og kanskje vanskeligste variabelen for skyting på lengre hold. I konkurranse synes jeg ikke dette har noe å gjøre på samme måte som en DS. Men hadde jo vært knall på kråka med 22lr.
 12. Får du nå målt ut til 450m kan du nokk få til bra skyting på 1000m det er jo tros alt den vinden som er nærmest deg som påvirker treffpunktet mest. Om Swarovski DS kommer med en slik funksjon bytter jeg den jeg har til den nye med en gang.
 13. Hva gjorde hjelpemotoren med seilflyging bortsett fra å ødelegge markedet for slepefly?
 14. Problemet er at for vær idiot som blir tatt med ulovlige våpen vil det bli stadig vanskeligere for de som ønsker å drive med skyting på lovlig vis.
 15. bardp

  Sig Sauer Cross

  Den ser ut som en så leketøyssak fra Game On.
×
×
 • Create New...