Jump to content

bardp

Members
 • Content Count

  1,322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

bardp last won the day on May 18

bardp had the most liked content!

Community Reputation

377 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.tights.no/butikk/casall-power-grip-hard/?gclid=EAIaIQobChMIndLw9P6t6gIVBqWyCh3pUgUrEAQYAiABEgK9MfD_BwE
 2. Har de som er ett hakk lavere og de er da helt utmerket. Kan ikke på noen måte se at de står noe tilbake for de montasjene jeg har fra Leupold.
 3. Jeg kjøpte meg en slik og er godt fornøyd med den. https://www.jaktogfriluft.no/leica-geovid-10x42-r-m
 4. Har nå både kjøpt og solgt både våpen og mye annet på Finn men aldri opplevd noen som helst form for problemer. Om du er så redd for å bli svindlet er det nok best du handler i en butikk. Ikke helt sikker på regelverket men tror vel du må fortolle ting du kjøper fra Svalbard og betale moms på de.
 5. bardp

  Dagens nøtt

  Er vel kanskje basert på en 9,3x62.
 6. Det tror jeg nok kan bli ganske så fort. Men flott rifle som jeg gjerne hadde kjøpt vis jeg hadde hat bruk for den.
 7. Vi har nok alle forskjellige preferanser når det kommer til valg av våpen og kikkert. Men jeg kan jo dra frem noen ting jeg ville lagt vekt på etter 40 års erfaring med storviltjakt. Og fortelle hva jeg ville valgt om jeg måtte forholde meg til et budsjett. Rifla du har sett ut er nok helt OK. Jeg ville nok valgt en som jeg selv kunne skifte pipe på men det er nå en annen sak. Om jeg skulle valgt kaliber hadde det blitt 30 06 eller 8x57. 308 egner seg etter min mening best til kuesprutere og gir store begrensninger for hjemmeladere. Kikkert kjøp europeisk kvalitet, swarovski, zeiss eller lignende. Har hatt og har mange men tror aldri jeg har skutt elg med siktet på mindre en 3x forstørrelse. Derimot har jeg stadig irritert meg over at jeg ikke klarte å se om det var sykkelstyrer på en liten elg på 200m fordi max forstørrelsen på siktet var kun 6x. Kjøp lyddemper med en gang og bruk den så slipper du og ende opp som meg med Tinius og dårlig hørsel. Lykke til. God skytter blir en kun med masse trening☺️.
 8. Gå for den med Zeiss den er etter min mening mange hakk bedre en Leupold. Ikke bare de rent fysiske dataene som teller. Kvalitet på linser betyr like mye.
 9. Joda men vis ikke den samler er det min erfaring at problemet ikke er ammunisjonen. Midas er faktisk se skuddene jeg får de beste samlingene med på 100m. Har jo selvsagt ikke prøvd den i alle rifletyper men i allefall er det resultatet jeg har fått med Sauer og Anschutz.
 10. Her har du et 22lr sikte som gir mye for pengene. https://fjellogfriluft.no/produkt/jakt/optikk/kikkertsikte/hawke/hawke-sidewinder-4-16x50-10xhalf-mil-dot/ Ha i tankene at skal du skyte bra med 22lr på 100m så nytter det ikke med jallaamo. Prøv med Lapula Midas eller Eley Tenex å se om det samler.
 11. Pluss montering og tilpasning om du ikke gjør det selv.
 12. Nei slike prosjekt lønner seg aldri men det er jo morsomt.
 13. bardp

  Hvordan måle gjenger?

  Da kan du jo begynne med å investere i et gjengelære. Kjekt å ha og koster ikke mange kronene.
 14. bardp

  Lydemper og 22lr ammo

  Vel med de patronene tror jeg du skal være fornøyd. Prøv Eley match eller SK rifle match så får du nok bedre samlinger.
 15. Koniske treplugger for og stoppe lekkasjer.
×
×
 • Create New...