Jump to content

Bushviper

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bushviper's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Blir mini-14 ulovlig og fortsatt eie? Eller må jeg levere inn før 1 juni? Ikke så veldig god på å forstå lovverk når det fremlegges slik
 2. Burde kanskje formulert deg litt annerledes da. Du refererte jo til artikkelen. Uansett, så er jeg bare sykt Happy for at OSS fortsetter driften i fremtiden. Det er jeg nok ikke alene om..
 3. Da kom det plutselig positive nyheter😃😃 Hei alle medlemmer i Stor-Oslo Skyteklubb Litt positivt nytt i disse nedstengte Corona tider. I fjor høst kunngjorde vi spennende nyheter. Ikke alle av klubbens medlemmer har fått dette med seg så vi sender en kopi av noe av hva vi skrev. Det har stått i nyhetene at det på sikt skal bli et Islamsk senter her da eiendommen, Haavard Martinsensvei 5, ble solgt i høst. Vi har selvfølgelig ikke noe med de å gjøre og har knapt snakket med de. Uansett dette er et utdrag fra nyhetene vi skrev; Har dere hørt eller sett siste nytt, det flotteste innendørs skyteanlegget med en av Norges største våpenforretninger?. Antagelig det største og flotteste i hele Skandinavia også? Ikke jeg heller - men vi skal bygge det. Jepp - vi flytter. Jeg har gledet meg til å si akkurat dette i flere måneder for det høres tøft ut og det er akkurat det er. TØFT Jeg har for en stund siden laget en avtale med gårdeier om at vi skal flytte ut. Haavard Martinsensvei 5 ble solgt for 1,5 måned siden. De nye ønsker på sikt og bygge om og tilpasse til egen drift. Muslimsk senter av noe slag. Skal vist være for å hjelpe barn og unge etter skolen og slikt, men vi vet ikke og har ikke fått noe informasjon heller. Vi hadde fortsatt lang tid igjen på leiekontrakten. I vår nye avtale må vi flytte innen 5 år. Vi har derfor god tid på oss. Etter at vi har funnet nytt lokale tror jeg byggetiden vil være ca 1 år. Jeg regner med at vi gjør det meste klart på nytt sted slik at vi kan åpne uten særlig stenge tid på det gamle stedet før flyttingen .Blir veldig spennende dette. Nå har vi mye erfaring og kan tilpasse til den driften vi ser er best og vi må da tenke langsiktig. Vel, allerede har jeg vært og sett på lokaler. Ett rett oppi gata...Her kan vi få langsiktig leiekontrakt. Rune Borknes, vår gamle gårdeier, er involvert der. De vil strekke seg langt om vi flytter dit. De er "på" om dagen. Jeg har også sett på et bygg ved bygrensen. Der er eiendommen til salgs. Eie eget lokale er fristende. Jeg har veldig lyst til å være vaktmester som pensjonist, he he.. Frank, vår teknisk ansvarlig, vil være ganske aktivt med på tekniske løsninger så han har allerede vært 2x i lokalet lenger opp i veien. Haavard Martinsensvei 30. Det er huset akkurat der man går inn til venstre for å ta T banen om du kommer herfra. Vi tenker oss eller ser for oss en ny eiendom ett sted fra Økern/Bryn og mot Oslo grensen til Nittedal/Romerike på begge sider av dalen, men vil ikke ha binding på hvor enda, annet at det må være lett og komme dit med offentlig og det må være parkering. Har du et tips, så si gjerne fra. Vi har allerede sett på flere steder, men vi har god tid. Når vi har noe nytt spennende å fortelle gleder vi oss til å si det. Med Vennlig Hilsen Willy Røgeberg Oslo Skytesenter
 4. Leste du artikkelen eller overskriften?"Trolig er det bare Oslo skytesenter som blir værende i omlag tre år, mens den andre leietakeren kan være ute allerede i løpet av 2021".
 5. Har jo ikke så mye med grunnen til at de stenger nå. Men det var jo trist lesing. Har vært medlem der siden oppstart, og syntes det har blitt et utrolig bra sted. Eier har jo lagt ned en enorm innsats og investert store summer i dette, må være trist og få beskjed om at driften vil opphøre om 3 år. Håper han starter opp i nye lokaler, men er vel ikke det letteste og få brukstillatelse til.
 6. Regner med at du ikke er betalende medlem? Når du faktisk betaler en rimelig høy pris for medlemskap, samt klipp på bane, så forventer jeg faktisk at styret i SOS skal komme med en bedre redegjørelse en de så langt har gjort. Er banene stengt som følge av smittevern hensyn, så er de det og det er da ikke opp til de, så det godtas selvsagt. Men slike kryptiske meldinger uten substans, gir grobunn til mistanke om at dette skytes noe annet. Dette styrkes betraktelig nå klubben heller fortsetter og fortie årsaken, og skylder på at OSS har stengt banene.
 7. Noen som vet hva disse uheldige omstendighetene er, og når banene evt vil åpne opp igjen?
 8. Hei. En venn av meg har nylig gått til innkjøp av over 600mål skog og landbrukseiendom på østlandet. Da han ønsker at jeg skal få jakta i bytte mot viltkjøtt der, lurer vi på hvordan man går frem. Hvor mange mål per dyr osv? Noen som har noen vettuge svar? Mvh
 9. Har lett i to år nå etter et slikt løp. Må jo være noen som kan skaffe! Magasiner er også interessant, hvis noen vet.
 10. Jeg syntet personlig det som har skjedd er svært svært skremmende med tanke på utviklingen i samfunnet. Nå forble 48 timers varselet stående, men det det at de faktisk vurderte det fjernet er direkte sjokkerende! Jeg støtter 100% opp tanken om å gå til en felles sak mot staten hvis riflene ikke blir innvilget kompensasjon. Tror nok mange fler våpen eiere en bare Ruger mini-14 vil stille seg bak et slikt søksmål, da jeg frykter at flere andre modeller står for tur. Håper det finnes en advokat med innsikt nok i lovverket og guts til å ta en slik sak. Dette er uskyldige og lovlydig borgere som til de grader blir tråkket på her. Håper i det lengste på at det ender i et omsettningsforbud, da jeg absolutt ikke har lyst til å kvitte meg med rifla mi!
 11. Ja er dessverre klar over det. Så det er også en vurdering som må taes. Men i første omgang er jeg interessert i å finne ut av muligheten for å dempe et target løp og bruke det.
 12. Hei Har en Beretta 87 Cheetah 22lr. Skulle gjerne hatt en demper på denne til å drive litt plinking utendørs. Har ikke så veldig lyst til å gjenge orginal løpet, da jeg liker pistolen "as is", så derfor har jeg sett på andre muligheter. Spørsmålet er da, om det går an og kjøpe et løp til en Beretta 87 Target som er vesentlig lenger, og gjenge dette for demper? Går dette løpet i en Cheetah? Har sammenlignet bilder av Target og Cheetah løp, og de ser jo veldig like ut. Men er det noen som vet om dette er praktisk mulig? Takknemlig for alle svar konstruktive svar
 13. Sånn jeg har forstått det, så gjelder det ulike lovverk for hvilken stat man handler i og reiser ut fra. Så hvis det er lov og problemfritt der du er, så er det vel ingen forskjell på å handle rimelige magasiner eller handle 1 liter sprit på tax free.
 14. Interressant. Har du noen linker til Canadiske nettbutikker som sender til Norge? Takknemlig for tips
×
×
 • Create New...