Jump to content

Bushviper

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har jo ikke så mye med grunnen til at de stenger nå. Men det var jo trist lesing. Har vært medlem der siden oppstart, og syntes det har blitt et utrolig bra sted. Eier har jo lagt ned en enorm innsats og investert store summer i dette, må være trist og få beskjed om at driften vil opphøre om 3 år. Håper han starter opp i nye lokaler, men er vel ikke det letteste og få brukstillatelse til.
 2. Regner med at du ikke er betalende medlem? Når du faktisk betaler en rimelig høy pris for medlemskap, samt klipp på bane, så forventer jeg faktisk at styret i SOS skal komme med en bedre redegjørelse en de så langt har gjort. Er banene stengt som følge av smittevern hensyn, så er de det og det er da ikke opp til de, så det godtas selvsagt. Men slike kryptiske meldinger uten substans, gir grobunn til mistanke om at dette skytes noe annet. Dette styrkes betraktelig nå klubben heller fortsetter og fortie årsaken, og skylder på at OSS har stengt banene.
 3. Noen som vet hva disse uheldige omstendighetene er, og når banene evt vil åpne opp igjen?
 4. Hei. En venn av meg har nylig gått til innkjøp av over 600mål skog og landbrukseiendom på østlandet. Da han ønsker at jeg skal få jakta i bytte mot viltkjøtt der, lurer vi på hvordan man går frem. Hvor mange mål per dyr osv? Noen som har noen vettuge svar? Mvh
 5. Har lett i to år nå etter et slikt løp. Må jo være noen som kan skaffe! Magasiner er også interessant, hvis noen vet.
 6. Jeg syntet personlig det som har skjedd er svært svært skremmende med tanke på utviklingen i samfunnet. Nå forble 48 timers varselet stående, men det det at de faktisk vurderte det fjernet er direkte sjokkerende! Jeg støtter 100% opp tanken om å gå til en felles sak mot staten hvis riflene ikke blir innvilget kompensasjon. Tror nok mange fler våpen eiere en bare Ruger mini-14 vil stille seg bak et slikt søksmål, da jeg frykter at flere andre modeller står for tur. Håper det finnes en advokat med innsikt nok i lovverket og guts til å ta en slik sak. Dette er uskyldige og lovlydig borgere som ti
 7. Ja er dessverre klar over det. Så det er også en vurdering som må taes. Men i første omgang er jeg interessert i å finne ut av muligheten for å dempe et target løp og bruke det.
 8. Hei Har en Beretta 87 Cheetah 22lr. Skulle gjerne hatt en demper på denne til å drive litt plinking utendørs. Har ikke så veldig lyst til å gjenge orginal løpet, da jeg liker pistolen "as is", så derfor har jeg sett på andre muligheter. Spørsmålet er da, om det går an og kjøpe et løp til en Beretta 87 Target som er vesentlig lenger, og gjenge dette for demper? Går dette løpet i en Cheetah? Har sammenlignet bilder av Target og Cheetah løp, og de ser jo veldig like ut. Men er det noen som vet om dette er praktisk mulig? Takknemlig for alle svar konstruktive svar
 9. Sånn jeg har forstått det, så gjelder det ulike lovverk for hvilken stat man handler i og reiser ut fra. Så hvis det er lov og problemfritt der du er, så er det vel ingen forskjell på å handle rimelige magasiner eller handle 1 liter sprit på tax free.
 10. Interressant. Har du noen linker til Canadiske nettbutikker som sender til Norge? Takknemlig for tips
 11. Ok. Tusen takk for overnevnte svar. Måtte spørre da søkene jeg foretok på google, ga meg noe forvirrende svar. Men har forstått det slik at dette gjelder høykapasitets magasiner til halvauto rifler som AR-15. Foretok en bestilling på Midway, som har meget hyggelige priser på pistolmagasiner, langt under halv pris av hva jeg har sett både på brownells i norge og de butikker som fører de. Er forøvrig Memphis, Tennessee som er destinasjonen for besøket.
 12. Løfter denne tråden da jeg har et par spørsmål. Skal en tur til USA for å besøke fetteren min. I den anledning, hadde jeg tenkt å kjøpe noen rimelige pistol magasiner. Det dreier seg om 4 stk 8 skudd 1911 magasiner i 45ACP og 2 x 15 skudds Glock 19 magasiner. Er dette innafor og ta med seg, eller kan jeg få problemer på et eller annet vis? Legges jo selvfølgelig i innsjekket bagasje, men den kan jo også stoppes.
 13. Noen som vil hjelpe meg med å taksere en nummerlik Kongsberg colt i skytbar stand? En del slitasje på sleide men null rust eller andre destruktive ting. Hvordan i alle dager legger man opp bilde rett fra telefonen her?
 14. Noen som har erfaringer med villsvinjakt eller jakt generellt hos Dylta bruk? Vurderer det som en mulighet i år, men tenkte og sjekke ut om noen har noe informasjon om stedet, eller erfaringer. http://www.dyltabruk.se/startsida/
×
×
 • Create New...