Jump to content

Nomad88

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nomad88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

 1. en grei beskrivelse kommer jeg langt med evt får jeg bare google litt
 2. Hei folkens. Er litt higen på å gjøre pistolen min litt mer personlig. Har noen her inne lakkert sin på noen som helst måte? Jeg tenker kjøpe airbrush og prøve meg fram
 3. Tar bare kurset og tar det derfra ja Nei skal skyte production , men ønsker bare bygge en glock for fun. Skal holde meg til Stock production til konkuranse / trening.
 4. Høres bra ut Da er det vel mist 10 stevner? Vil det være slik at man skal søke ny til dynamisk da (da jeg allerede har til milfelt ) eller søke reservepistol ?
 5. Beklager hvis jeg spør dumt , men selvom jeg har 9mm til dynamisk som jeg søkte til Mil felt. så kan jeg like vel ta kurset (som jeg har meldt meg på ) søke etter (reservevåpen?) iløpet av 6 første mnd ?
 6. Har jeg skjønt det riktig , så kan jeg søke om å flytte over den jeg har nå til IPSC. Også sende en ny søknad på Grov / milfelt ? Ja det går jo an å prøve. Eventuelle alternativ er at jeg selger den og sender to nye søknader, eventuelt bare holde på lenge nok med dynamisk og så søke til en reservepistol, Men må man vært medlem i dynamisk klubb en viss tid for å kunne flytte over den jeg har nå hmm... For jeg er jo praktisk talt ikke medlem i dynamisk enda.
 7. Øystein ; Jeg sendte hovedsakelig søknad for Grov Mil felt, for helt vanlig trening. Men etterhvert som interessen økte for Dynamisk gikk jeg også for et våpen som var beregnet til nettop dette. Målet er å beholde denne og trene på å bli god i dynamisk, men ønsker jo veldig gjerne en grov til som jeg kan modifisere og kun skyte for morro skyld med. Foglioen har jeg brukt over 20 000kr på og ønsker hovedsakelig å fokusere på konkuranse med, og ikke 'pynte'. Men jeg mener bestemt (uten å ha søkt) at jeg ikke kan ha noen flere grove pistoler ( bortsett fra Magnum / revolver noe jeg ikke ønsker)
 8. Ikke helt , jeg har vært medlem i vanlig pistolklubb i 4-5år og jeg har nylig meldt meg på kurs i dynamisk klubb. Jeg har handlet meg 9mm med komplett utstyr for å drive med Open i dynamisk, og hovedsakelig bare drive med Grov trening i nåværende klubben.
 9. ha ha tenkte litt det samme når han nevnte ak, ar , håndvåpen, sort bmw med sota ruter osv men fra spøk til alvor så er klart dette en bekymringsfull sak å lese om, såsant alt stemmer som beskrevet. ( jeg personlig kjenner ikke trådstarter og vet ikke om hva slags forbindelser han har hatt tidligere )
 10. Jeg sto mellom Shadow 2 og Stock 3 Extreme. Gikk for sistnevnte, men mitt store spørsmål hvordan fikk du godkjent to grove våpen samtidig. Jeg ble informert at om jeg skal ha et grovt til må det bli en spesialsøknad til reserve.
 11. Veldig mange gode tips i videoen syns jeg
 12. Jeg må innrømme at jeg syns min ST 3 Xtreme er veldig hard på avtrekkeren. for å være tunet fra fabrikk
 13. Jeg er selv veldig nysjerrig på Shadow 2 , jeg har selv gått for TF Stock 3 Extreme og er dritfornøyd med den. Men angrer litt at jeg brukte over 20k på min første 9mm ettersom corona kom har det vært lite skyting. Mitt tips er gå for noe billigere innen 9 og få testet litt før du lander noe endelig. enklere å selge og bytte en billigere pistol.
×
×
 • Create New...