Jump to content

Påmelding Nordisk Rifle har åpnet


Tika

Recommended Posts

Samme hva dette kolliderer med. Detta skal det væres med på! Satser på noen level III rifle iår også. Har noen hørt noe om Estisk mesterskap? Gikk noen rykter om at dette var på samme helg. Kunne vært moro å tatt en tur til Estland også.

Link to comment
Share on other sites

Vi vil oppdatere nettsiden til matchen (http://www.therivermeeting.no) slik at det skal være mulig å se antall deltakere per deltakerland med status i løpet av en par uker. I tillegg vil mer detaljert informasjon om kvoter og reglement for Nordisk Rifle bli oppdatert i løpet av kvelden/morgendagen.

 

Kan raskt nevne at kvotene er som nevnt tidligere 40% til vertslandet (som er Norge dette året), og 20% på hver til Finland, Danmark og Sverige. Disse kvotene har landene reservert til 60 dager før stevnestart, altså frem til 7. mai. De plassene som ikke er brukt av landets kvote etter dette, vil bli frigitt til arrangør til fri fordeling. Vi vil da tildele resterende plasser etter rekkefølgen deltakere har registrert seg, uavhengig av nasjonalitet. Alle som blir tatt opp i main match vil få en e-postbekreftelse om dette med betalinginformasjon. RDene har en frist til 20. mars på å melde inn landslagene de ønsker stille, og deltakerene på landslag telles med i landes kvote.

 

Vi skal også komme med informasjon om mulige plasser for beleggning i løpet av kort tid, men kan nevne f.eks Skogrand Camping (95 90 78 61) og Hotell Hemne (72 45 48 00) som ligger ca 20 minutter fra banen. I tillegg finnes det hotell og gjestegiveri i Orkanger. Vi har også mulighet for telt på baneområdet for de som ønsker dette. Banens lokasjon finnes både på stevnets hjemmeside og i SSI (Google Maps).

 

Til slutt: Det har vært nevnt tidligere at stevnet beklagelig kolliderer med Estonian Open i år, og vi har vært i kontakt med både MD for stevnet og RD i begge land om dette. Vi ser dessverre at vi ikke har mulighet til å flytte vårt stevne da ukene før og etter kolliderer med andre store norske stevner, muligheten vårt mannskap har til å stille og baneforhold (da stevnet krever at grunneierene har opphold i bl.a. slått og lignende). Vi var nøye på å sjekke kalenderen på IPSC.org for mulige kollisjoner da vi registrerte stevnet i fjor, men dette var nok dessverre før det andre stevnet ble registrert. Av disse grunner bestemte vi oss sammen med norsk RD for å beholde første uken i juli til å avholde stevnet, som er samme tid som det har blitt arrangert tidligere år.

 

Håper ting ble litt klarere av denne informasjonen. Evt. spørsmål kan sendes til stian.ertvag(at)hemnepistolklubb.no, så skal jeg forsøke å svare så snart som mulig.

 

_

Stian Ertvåg

Hemne Pistolklubb

http://www.therivermeeting.no

http://www.hemnepistolklubb.no

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Jeg har plass i prematch, og skulle jobbe som Range Officer på stevnet. Nå har endringer i jobb gjort det hele umulig.

 

Dersom du ikke har plass, men gjerne vil delta, kan du få min plass mot at du jobber som RO, patcher eller noe annet under Main Match, og skyter MANUAL ACTION OPEN. Grunnen til det siste kriteriet er at det er så få i den klassen at det skal ikke mange avmeldingene til før manuell klasse ikke blir tellende.

 

Send PM hvis du er interessert, så ordner jeg resten opp mot arrangør.

 

mvh

Christian S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...