Jump to content

DVC

Members
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DVC

  1. Er det noen som vet om det er noen våpenforretninger som er verdt å besøke i Riga? Tenker mest på forretninger som fører utstyr til håndvåpen.
  2. Sjekk ut glockparts.eu. Aldri handlet der selv da men..
  3. DVC

    Brownells Norge

    Jeg fikk pakken idag. Den var aldri sporbar. Så det at man ikke får sporet pakkene betyr ikke at de ikke kommer.
  4. Nå er forbudsspøkelset i gang igjen. Denne gang i Irland. For de som ønsker å hjelpe våre irske venner så er det litt info og link til deres side her. Husk, vi må stå sammen, folkens! Dear Fellow Regional Directors, Ireland needs your help! Our police are proposing to ban all fullbore handguns, all .22 handguns ( except some Olympic), all S/A shotguns and all S/A fullbore rifles. We need this to stop and not get voted into law. Please can I ask you all to email every shooter in you region and request they click on the petition and vote against this proposal. Click here (link nedenfor), and see "Online petition" at end of page. If this is passed in law, it will be the slow death of all shooting sports in Ireland. Many thanks DVC Andrew Andrew Pedlow Regional Director Ireland http://www.sportscoalition.org/" target="_blank" target="_blank
  5. http://poll.oblad.no/?id=63" target="_blank Hilde Nakling er nominert som Årets Idrettsnavn 2014 av Østlandets Blad. Klikk deg inn og stem, da vel! Spre ordet og få en Dynamiskskytter frem i media!
  6. Som tittelen sier, vet noen om det er noen forhandlere som har denne på lager nå?
  7. Nei, det ser stusselig ut med våpenforretninger i Krakow. Jeg skal på ferie med sønnen min, og det blir ikke mulig å kjøre til Berlin. Tenkte bare at dette var en mulighet å svi av enda litt feriepenger . Takk for svar uansett!
  8. Er det noen som vet om det finnes noen våpenbutikker i Krakow som selger utstyr til dynamisk?
  9. Det kommer ann på hvor lenge det er siden forrige batteriskift. Er batteriene utenfor garantitiden så er det hos noen selskap et kostnad på det. En annen ting er å se på månedsprisen. Hjelper lite om batteribytte er gratis om du betaler en høyere månedspris.
  10. Jeg tror Intersport Bogstadveien kanskje har.
  11. Jeg prøvde en pakke i fjor med tanke på dynamisk rifle. Den ga god presisjon, men dessverre så priset den seg fitt for høyt til mengdetrening.
  12. DVC

    Krutt!!

    Krutt er ikke gratis, nei. Jeg synes det er rart at ikke børsmeglerene går ut og anbefaler folk å selge gull og kjøpe krutt .
  13. DVC

    Krutt!!

    Jeg handlet til øyet var stort og vått her om dagen. Jeg synes det er kult at noen gidder å ta inn amerikanske krutt, og gir JD kudos for det! Tilgir glatt at leveringstiden ble lang. Enig med flere i denne tråden, nordmenn syter alt for lett. Men sånn er det når vi nå en gang har blitt så bortskjemte som vi er. Den norske folkesjela har tapt seg litt, gitt.
  14. Jeg har ca 100 hylser, men de er ikke uskutte. Tror det er Federal. Hvis det skulle være interessant så send meg en PM.
  15. Det har tydeligvis "haglet" med leserbrev inn til kommunen pga skytestøy. Hva om vi alle haglet litt med brev selv? Alle skriver et brev, eller flere, gjerne også et fra hvert medlem i familien, og forteller hva vi mener om denne innskrenkningen i muligheten til å utøve vår hobby. Det er enorme areal det går an å gå tur i osloområdet, men vi som skyter er begrenset til "litt" mindre områder. Alle skyttere og jegere landet rundt vis deres solidaritet og støtt oss i dette er dere snille!
  16. Her må noen ta kontakt med forbundet og kreve at de går tilbake på dette straks! Hvorfor i all verden skal vi gi noe ved dørene. Vi som skyttere har nok å stri med i utgangspunktet. Dette kom vel også for de fleste ut av det blå. Jeg mistet akkurat 50% av treningsdagene mine. Det er helgen jeg kan trene på.
  17. IMR, Hodgdon og Winchester på www.hodgdonreloading.com
  18. DVC

    Pumpe-AR

    Da fikk jeg svar fra Remington. 7615 gikk ut av produksjon for etpar år siden. Så det blir en ganske så teoretisk diskusjon rundt akkurat denne modellen... Men Hassel, den rettrekkeren du snakker om, hvilken er det? Du har ikke en link å dele?
  19. DVC

    Pumpe-AR

    Gå inn på www.remingtonle.com, trykk på rifles, siden M24SWS så kommer den opp.
  20. DVC

    Pumpe-AR

    Jeg har sendt Remington en mail. Får se hva de sier. Så kan vi jo gå sammen en gjeng og se om vi kan få igang en bestilling om det blir aktuellt.
  21. DVC

    Pumpe-AR

    Denne var rett og slett ikke så dum! Kanskje jeg skulle gå på en slik selv? Har en stund vurdert en manuell, men som linksskytter så har jeg ikke funnet noe som har fristet. Prisen i statene er jo ikke så ille heller. Noen som vet hva de som har blitt solgt i norge har gått for?
  22. Selvsagt vil antall skudd gjennom pangen ha endel å si. Men jeg er alltid skeptisk til hva som oppgis i annonsene på det området. Det stemmer(nesten)aldri. Det finnes jo ingen bruktvåpen som har gått med enn 200-300 skudd når de selges . Og når det er sagt så kan et våpen som har gått 1 skudd være i betydligere dårligere stand enn et som har gått 5000.
  23. Ja, det er jo nettop det dette er. Det frie marked. Alternativet er jo kanskje å opprette to-tre statlige utvalg for å regne ut hva et bruktvåpen skal gå for. Foreslår følgende fremgamgsmåte; 1. Hva kostet våpenet nytt. Opprett en underkomite som får i oppgave å sjekke prisene i samtlige butikker i Norge ved nykjøp av våpen. Dette må siden prisindeksjusteres til dagens dato. Deretter trekkes det fra et prosentbeløp pr annum ned mot en forutbestemt nedre grense. 2. Våpenets stand. Det bør regnes både i utseende og teknisk stand. Her vil vi nok få et sprik på prisene, da medlemmer av denne komiteen vil legge vekt på forkjellige aspekter. Komitteens medlemmer fra vestkanten vil trolig legge mest vekt på blånering og treverk, mens østkantsmedlemmer muligens vil prioritere den tekniske standen. Det naturlige vil da være å ta en middelpris av disse to summene. 3. Våpenets historie. Her bør det skilles mellom følelser og faktisk historie. Hvis det er skutt store dyr, eventuellt om det var solnedgang når disse ble skutt, så bør dette legge på minimum 20-30% på pris. Vi må ha forståelse for at det smerter en person å kvitte seg med et slikt klenodium. Når det gjelder det rent historiske så må det undersøkes om a) er våpenet brukt av en kjent person b) vært med i noen strider i kjente slag c) eventuellt 4. Avvik/omgåelse fra ovennevnte modell straffes hardt da det vil underminere hele systemet. Forslag til straff er inndraging av selger/kjøpers våpen som siden selges til inntekt for staten. Før noen tror jeg er gal, så må jeg understreke at ovennevnte er en spøk! Men jeg mener fortsatt det frie marked er å foretrekke på de fleste områder.
  24. Jeg har kjøpt mye brukt gjennom årene, og med et unntak vært strålende fornøyd. Noen har jeg fått billig, de fleste har jeg gitt riktig pris for, og den ene litt for dyrt. For meg så er det så enkelt som at folk må få kreve akkurat hva de vil når de selger sine våpen. Jeg tenker på denne måten; Er de urealistisk høyt priset(altså nypris eller mer) så svarer jeg ikke engang på annonsen. Dette er tydeligvis folk som ikke skjønner helt hva bruktsalg betyr. Er det folk som legger prisene mer realistisk, så sender jeg en melding og tilbyr det jeg tror våpenet er verdt. Aldri skambud. Og ligger prisene lavt så kjøper jeg . Jeg blir aldri fornærmet når folk sier nei til å selge til prisen jeg foreslår. Det er deres våpen, så de må jo bestemme. På den annen side bør jo heller ikke selger bli fornærmet av et prisforlag av meg. En vare er jo bare kronemessig verdt det noen er villig til å gi for den. Affeksjon kan ingen vente at skal øke verdien.
×
×
  • Create New...