Jump to content

FN G1

Members
 • Content Count

  2,100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det man prøver å fortelle deg er at selv en tilsynelatende oppbrukt CZTS er et bedre valg en en strøken Tanfo i .40 Har en del erfaring med Tanfo i .40, og konklusjonen er at de bør kun selges til skyttere som skal straffes for usportslig opptreden. Om tanken er å bruke den til felt eller noe annet kjedelig, fungerer det sikkert greit. Om det derimot er tenkt å bruke fulle magasiner så sparer du deg mange søvnløse netter med å kjøpe en 2011 eller et TS
 2. https://www.svaroghunt.ru/?lang=en Har ihvertfall en nettbutikk
 3. FN G1

  Rådyrjakt ammo

  Og i og med at ikke vekten på hvert enkelt hagl øker, blir resultatet dårligere inntrengning
 4. En av de enkleste måtene å tjene 1000,- på er å vedde på at børsa hans/hennes faktisk ikke går hull i hull som det hevdes
 5. FN G1

  Rådyrjakt ammo

  Når haglevekten øker går hastigheten ned, "magnumpatroner" til Rådyr er ikke nødvendigvis noen fordel.
 6. FN G1

  Springfield Armory P9

  Nå selger de slikt her i landet også, sparer deg for en del plunder, de fleste forhandlere får tak i dette for deg på kort tid Her er den norske importøren http://www.nordskog.com/ går an å forhøre seg der.
 7. FN G1

  Springfield Armory P9

  Alt som passer i "small frame" Tanfoglio vil passe
 8. 9mm hylser er ikke sjeldne nok til at det er verdt bryet, rariteter og ukurante går rett i fyllinga
 9. Har brukt Lee De-cap die til å presse ut betydelige mengder hetter ut av 9mm og 5,56 hylser, ekstremt sjelden jeg har opplevd noe problemer om det ikke har vært en stein eller lignende i hylsa, disse kaliberne lader jeg lotter på minst 1000 av gangen når jeg først gjør det og da er det greit å slippe avbrudd pga småstein og annen dritt som har kilt seg fast innvendig, og til det bruket har denne dien vært gull. Kjørte gjennom ca 12 liter 9mm hylser fra en bane med mye fin singel i går uten annet avbrudd en noen berdanhetter og en og annen stein. Bruker en Hornady LnL med hylsemater til dette, her er ikke Lee låseringen noe problem da diene sitter i Hornady sin "låsehylse" som dien skrues ned i og festes med en kvart omdreining i pressen dette gjør det veldig raskt å bytte dier uten å måtte stille dem inn på nytt, eller ha flere toolheads.
 10. FN G1

  Ladepresse 9mm/38

  Om man som så mange andre ikke har hemningsløst mye penger å legge i ladeutstyr i starten, noe som forøvrig ikke egentlig er så smart heller før man har opparbeidet seg en smule erfaring, og gjor seg noen tanker over hva man trenger, ville jeg uten tvil valgt en presse som bruker vanlige dier, disse tar du med deg videre til neste presse du kjøper. Square deal er veldig kompakt, på godt og vondt, og bruker dier som kun passer denne, og vil fungere dårligere som en ekstra presse senere, Lee pressa er bedre slik, men også den er "trang" og har begerenset med muligheter. Ville sett om du kan få en god pris på en Hornady LnL, uten hylsemater og ekstra ræl er den ikke veldig mye dyrere en en Lee, og den har utbyggingsmuligheter, god utveksling og enkel ombygging til andre kaliber
 11. Innskutt med årets, og mest sansynlig noen flere år fremmover ladning med 160 Barnes TTSX forran 51,5 grains Vhit-540 PPU hylser =850m/s i en Sauer 303 Har brukt denne oppskriften før men med noe mindre fart og Norma11 som drivstoff, felt noen elger med den, uten å finne igjen noen kuler. Var innom Hornady 180grs GMX i fjor, disse fungerte forsåvidt også helt fint, selv om de så underlige ut på slutten av sesongen med de etterhvert mer og mer grønne prosjektilene.
 12. FN G1

  Walther PPK ULM/DO

  Min ble kjøpt hos Interarms i Porsgrunn 2006-2007 ish. Kom i orginal pappeske.
 13. FN G1

  Walther PPK ULM/DO

  Jeg har også en slik PPK med en tydelig Israelsk merking. Også merket 71 Samme merke er avbildet på flere Beretta 70/71 som definitivt er brukt av Israel. En slik finner du neppe i USA Thor ettersom de er produsert for sent til å kunne importeres.
 14. Nei det bør du ikke - om poenget er IPSC PF til minor ender du opp med en høyerer ladevekt en det tabellen deres tilsier. Lovex D.032 eller N320 er bedre valg.
 15. Kan fint kjøpe en "rifle" uten løp. En våpendel må du uansett søke om å gjøre om til en rifle. Send en melding til sør-øst PD om at våpenet selges uten løpet.
×
×
 • Create New...