Jump to content

fast freddy

Members
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fast freddy

  1. Et godt valg, det er en pistol som sitter godt i hånden. Har du store hender så kan det tenkes at xtreme platene blir litt små. Hylster? Du er grønn, er du ikke? Kjøp deg et bra kydex hylster alá blade tech UTEN justering. Du har ingen forutsetning for å trekke raskere av et 3500 kroners hylsterdritt som må justeres bort i hue og vegger før du tror det er bra, før det endelig gikk opp for deg at du hadde det feil og har trent inn feil trekk... Muligens ikke like tøft med blade tech som daa med magnet og rakett boostere, men det funker snørr, og du juster ikke en dritt! Tre på beltet, kjøp en kasse med ammo for mellomlegget og tren som faen i tre fire dager med den ammoen.
  2. Skråstill stålet litt nedover slik at spruten går ned og ikke rett tilbake, sett opp en liten kasse av 2x8 feks til å ta sprut sidelengs.
  3. Sq2 kan gi deg en bratt men god læringskurve. Si ifra med en gang du kommer på stage sammen med din sq, om det blir 2 eller 5, at du er fersk og åpen for all info. Har til gode å se noen som ikke får hjelp av enten skyttere og eller ro når en påpeker at en er litt fersk Bare aldri aldri aldri sett fra deg rifla på stage usikret etter endt cof. Slipp ikke taket i saken før du er sikker på at den er sikret, og eller vist tom og flagg er på plass. Lykke til (PS: nå er du jo ferdig med "din" dq etter occ, så herfra kan det bare gå oppover).
  4. Du skyter i minor pistol, og major rifle om du vil. Men du må velge en divisjon å skyte i, det betyr: velger du dassrull på en av pangene så stiller du i open med begge. At du må skyte major/major eller minor/minor er kun et rykte uten hold i virkeligheten (som rykter ofte viser seg å være) Dag en skyter du (feks) med rifle, og dag to med (feks) pistol, sammenlagt beste vinner.
  5. Ta et grep du føler er bra, ikke prøv å trikse så veldig mye. Kan se tøft ut på youtube, men dommeren som står rett bak deg vil heller se trygg og klar våpenhåndtering. Har du trent nok på greiene så får du træler på rette stedet, men til da, prøv feks med en hanske på svakhånd.
  6. fast freddy

    Stokkmaur

    Har kjempet mot denne fienden, og den er formidabel! Uten å drive reklame så fikk jeg tak i pelias sitt pulver for stokkmaur, og dems spray for maur og andre beslektede bevingede kreaturer. Det var fantastisk hvor effektiv denne sprayen var! Drepte voksen stokkmaur i steget!! Reiret jeg bekjempet var dødt på få dager ved hjelp av pulver i vann og spraying rundt hele grunnmuren og inngangen til bolet. All synlig maur fikk dusj for rask og sikker avliving. Er du usikker på om det er stokkmaur så kan du teste med en finger rett over den. Stokkmaur angriper og biter seg gjerne fast i neglen din... Lykke til!!
  7. Jeg liker prod fordi jeg er litt facinert av utfordringen med maks 15 skudd i magasinet. Jeg liker prod fordi du kan skyte med en glock, cz eller hva som helst uten å bruke en formue på magbrønn, pedal eller custom magasiner. Jeg liker prod fordi alle skyter samme ammo og har samme vilkår for poengsum. At du må være en gjerrig kjip faen for å skyte prod? Tullball, det er den største divisjon. Og det gjør at du har flere konkurrenter å kjempe mot... At classic kommer til å bli større får en da virkelig håpe for divisjonene skyld. Nå har jo folk snakket ned på snurrepang divisjonen så lenge jeg har vært med, dette er meget uheldig, da enkelte kan kvie seg for å bruke den type pang på stevner. Håper ikke classic får samme utfall.
  8. Sear må justeres. Om du ikke vet hvordan så ikke tull med det selv, gi den til Olav feks på pvas, så kan han justere det for deg.
  9. Skal det hende noe, så må du selv bidra. Sette seg på ræva og klage på nett klarer alle. Klarer du ikke å lage stevne på en bane hvor du stort sett bare kan skyte en vei så mangler du ikke bare plass, du mangler også fantasi.
  10. Nope, kurset er alt. Edit: noen nye klær i ny og ned er jo greit. Bukse fra 5:11 er jo som kjent godkjent uniform, denne betales selv, men er ikke påkrevd. NROI skjorte er noe du får når du tar kurset og står. Kan behøve utskiftning om en er aktiv, og den må du betale selv.
  11. En MÅ ikke la klubben ta en utgift den muligens ikke har økonomi til å ta. Jeg er medlem i både stor klubb og liten klubb. Den lille har under ti medlemmer, vi er nå fire RO'er i den klubben, som alle har betalt av egen lomme ene og alene av interessen. Og den interessen tror jeg, og flere andre at det muligens gir RO'er som faktisk vil bidra og ikke bare tar kurset fordi det tross alt er gratis og kjekt å ha.
  12. Klubbøkonomi spiller jo inn der, hyggelig så klart at klubber vil belønne innsatsen, men er det 7-8 medlemmer så blir dette umulig.
  13. Hvilken oppgave? Å lage hull i papp (evt skrelle maling av metallplater) fortest mulig? Det må være lov å minne om at dette her er noe folk i siste instans driver med for spas og moro. Ikke er det snakk om forsvar av konge og fedreland (nei, gud forby!), og ikke er det snakk om noe som har noen praktisk nytte utover å øke omsetningen hos en del av landets våpenhandler. Eksemplet med spikringen sier vel mest om hvordan man oppfatter både sin egen og andres rolle i skytesporten. Hvis slike holdninger er vanlige, er det ikke rart det blir bråk på årsmøtene. Nå kan vel det samme sies om toppfotball også.... Ja, om all idrett. Burde vi minne alle gullvinnerene fra Falun om at dem tross alt i siste instans bare skal holde på med ski for at det er spas og moro?? Ski holder vi jo bare på med for at Swix skal tjene penger??
  14. Hat-tråd fordi en har ringt noen ganger på en dag uten svar kan vi vel bare få slettet, da dem aldri fører til noe positivt?
  15. Vil ikke det stride mot vesentlig ombygging av våpenet?
  16. Hva vil du med dette? Hva prøver du å si? Prøver du å si at en må bytte det utslitte løpet sitt til samme kaliber som står på våpenkortet?
  17. Analyser og vær kritisk? Hva er din analyse og kritiske blikk på første setning "Per-s"??
  18. Det første du bør se på er hvilken divisjon du tenker å stille i...
  19. Det jeg etterspør er ikke virkemåten av en ar, men hva som kan kalles en manuel bolt som skal skytes i ipsc. Hvor langt kan en strekke dette? Dette kan man vel ikke besvare med hverken virkemåten på ar eller pod sitt regelverk/versjon av manuel eller semi, siden det fremdeles skytes under ipsc sitt regelverk? Da må en se det ut i fra ipsc sitt regelverk mener jeg. Så, hva skal en gjøre? Hva kan en tolke det til? Er en manuel boltrifle en børse som bolten må åpnes, mate kule og lukke bolten for hånd?
  20. Spørsmålet en må spørre tror jeg er: Manuel, må du bevege bolten manuelt både opp og igjen, eller er det tillat med et låse/åpne system med enten gass eller fjær? Er det nok med bare å berøre bolt, spak eller knapp før det skjer noe? Eller må bolten føres manuelt tilbake for så å føre en patron manuelt inn i kammer? Definisjonen på halvauto er en ting, definisjonen til ipsc for manuel divisjonene er en helt annen ting.
  21. TS har ikke tenkt å bytte klubb, men å bli medlem i en til.
  22. Hvor går grensene for dette kurset? Hvor mye erfaring må en ha for å ikke ha dette "kurset"? Om du har skutt med håndvåpen i 10 år i både nsf og andre forbund, må en fremdeles bli behandlet som en grønnskolling av en ny klubb når dem har resultatlister fra eget forbund osv å se til med tanke på erfaring med våpen?
  23. Downstroke er det samme som det er på loadmaster, pro har på "back-stroke", du skyver spaken mot maskina og dette er den eneste funksjonen som skjer. På loadmaster og dillon 1050 feks så skjer det så mye med dier osv at du ikke har sjangs til å kjenne om noe er galt med hetter på downstroke.
  24. Pro 1000.... Kontroll over tennhette isetting... Just saying
×
×
  • Create New...