Jump to content

oysteinlarsen

Members
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About oysteinlarsen

 • Birthday 08/22/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måtte han aldri eiga trekka i avtrekkaren på så mykje som ei luftbørse att. Om det dreiar seg om ein aspirerande lystmordar eller ein skandaløst uvøren tulling kan ein grubla over til kyrne kjem ned att.
 2. Eg ladar berre 9mm subsonic. Ellers klarar eg knapt nok å få til noko betre enn fabrikkammunisjonen. Fritid har ein pris, og 9mm er ein fiklete patron å få til godt. Gjer som Alle Andre, kjøpar inn i stort når det er noko på tilbod. Stemmar i for Geco. e: ...som akkurat no er på tilbod
 3. Om ein ser bra ut kjennar ein seg bra, og om ein kjennar seg bra ytar ein bra 😎 (Sjå òg: syklistar som barberar leggane.)
 4. God gamle Bravo Fox har fått ein del konkurrentar opp i gjennom åra. Den nye fleecefora vinterhatten er faktisk hakket kvassare på varme og tettar veldig godt for vind og være i tillegg.
 5. Eg har ikkje gjort prosessen sjølv, men det er nok ein del ressursar her inne frå gamle trådar. Når det er sagt, trur eg at eg hadde sikta meg inn mot Tyskland (egun.de til dømes) heller enn USA. Dei er heilt koleriske på enkeltvis eksport der borte...
 6. Mogleg? For brukt - absolutt, med tålmod og innsats. Forvent å måtte importera, med tilhøyrande frustrasjonar. For ein splitter ny? Tja, Performance Center vil kanskje laga ein til deg... for ein pris.
 7. Så kva er faktisk ståa slik det er no? Blir det slutt på IPSC rifle? Må eg hogga saigaen om tre år eller kan eg halda på den om eg fortsett og konkurrerar aktivt?
 8. Japp. PPU har gått overraskande bra i min òg.
 9. Ingeniøren på skuldra mi kviskrar meg i øyret: "men kva om ein lot rekylfjæra frå ein AR stå i, så ein fekk assistert framføring? Det ville jo gje sikrare veksling." Eller? Og ville det ha nokon lovmessige konsekvensar?
 10. Det er heilt innanfor lovas rammer å forby noko og inndra det sjølv om folk alt eig det. Eg skjønar ikkje denne fikseringa våpeneigarar har med grunnlovsparagrafen om tilbakevirkande kraft. Nokon burde skru opp ein fastlimt post på toppen av undergruppa som forklarar den i kvarmannsspråk.
 11. Skulle til å seia det. Landrø er lettare å koma til enn dei fleste andre :v
 12. Betre enn ingenting då. Og sidan det er som nemnd på veg mellom jobb og heime trur eg at eg sjekkar i morgon kveld. Skal rapportera til de vyrde herrer og fruer koss det går.
×
×
 • Create New...