Jump to content

Cardinal

Moderators
 • Posts

  3,887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cardinal last won the day on September 2

Cardinal had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cardinal's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post

Recent Badges

129

Reputation

 1. 1 mm mer enn gjengediameter er skulder på 0,5mm, noe som er lite. Ville nok ikke hatt noe mindre enn 14mm på 1/2"x28
 2. Kommer vel ann på hvem du spør. A-tec sier minimum 14mm. i USA ser det ut til å være fra ca 15mm som er anbefalt. https://thunderbeastarms.com/pdf/TBAC_Rimfire_Thread_Guide.pdf Hør med børsemakeren din om hva han sier?
 3. Baksiden av søknadsskjemaet? Som det har gjort i mange år....... og forøvrig, hvor i forskriften står det at ved søknad på halvautovåpen må man oppgi detaljer på søknadsskjemaet? Som man også har måttet gjøre i flere år.
 4. Det skal med pumpehagle også, så søknaden må nok tilbake til Onkel
 5. Så man skal ikke ha kompetansekrav eller kurs for å få lov til å få barn, men MÅ ha det for å få en hund? 🙄
 6. Ja akkurat det lurte jeg også på. men siden behandlingen er manuel, må de vel gjøre det da? Det burde vært lagt inn mulighet til å fylle ut flere skjemaer i en runde og dermed gjøre det enklere å holde kontroll på dette. Å kreve serienummer på våpenskap for førstegangskjøpere synes jeg er urimelig. Hva om man får avslag eller om man må/vil ombestemme seg? Man kan jo feks være uheldig og bulke/få problemer med bilen, og har dermed kanskje ikke råd til våpen lenger. Var skjemaet noenlunde likt det vi har på papir?
 7. https://www.nrk.no/innlandet/na-kan-du-soke-om-vapentillatelse-digitalt-1.15633071 https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-tillatelse-til-vapen/ Noen som allerede har lagt inn søknad?
 8. ja men 1911 og 2011 i .40 liker ofte(st) ikke fabrikkammo da de har for kort patronlengde for at de skal være pålitelige og dermed må man lade. Sålenge man ikke har noen fordeler over 9mm er det ikke verdt bryet.
 9. Er vel lovlig i en eller to. Kan brukes i militærfelt. Men som sagt er det ett meningsløst kaliber til annet en Standard. Det har bare ulemper og ingen fordeler i bruk. Så jeg vil klart anbefale 9mm. Der kan man kjøpe rimelig fabrikkammo. litt avhengig av våpen, må man fort lade selv med .40 .40 er ellers ett døende kaliber. Vil nok ikke forsvinne helt pga Standard (og limited i USPSA), men ellers er bruken borte. Selv politi i USA som hadde .40 tidligere, bytter til 9mm
 10. brukes i DSSN Standard divisjonen og evt en Sivilpistolklasse, ellers er det ett meningsløst kaliber. med mindre man ønsker å ligge høyt på listene i Standard, ville jeg ha valgt 9mm.
 11. neida, de har tatt mine forlengelser løpende etterhvert som de kommer inn. Så det har gått fort nok. Stort sett postgang pluss ett par dager.
 12. Returneres Våpenkontor med beskjed om at du ønsker å forlenge søknaden
 13. Helt i starten brukte de vel en del HS Precision men byttet vel etterhvert til Bell and Carlson pga pris.
 14. Det gjør vel de fleste våpenkontor, men problemet er jo at blålappen blir uleselig før man får våpenkortet. Det beste var vel om man går innom med en gang for å få en bekreftet kopi.....
×
×
 • Create New...