Jump to content

Cardinal

Moderators
 • Content Count

  3,647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cardinal

  1911-tråden

  Mulig 2alfa.no kan skaffe. Hør med dem. Men å få tak i enkeltdeler som dette er ofte ikke billig så det er mulig du like godt kan handle hos Brownells.
 2. Agder lå inntil helt nylig på 3+mnd så 7-8 uker kunne vært værre Det du ser er bare "effektivisering" av politiet som følge av politireformen....
 3. Cardinal

  liberty våpenskap

  ehh. Forskriften sier: Det står "menes skap som er godkjent etter Norsk Standard NS-5089, INSTA-610 eller NS-EN-1143-1" Dvs skapet må være godkjent etter en av de tre spesifikke standardene. Det er ikke noe "eller tilsvarende" ordbruk i forskriften. Er Liberty godkjent etter NS-5089, INSTA-610 eller NS-EN-1143-1? ja og det kan brukes , nei og du må finne noe annet. Jeg kan aldri tenke meg de har vært inne til godkjenning. Og i Norge har det aldri vært tradisjon for å godkjenne noe tilsvarende fra ett annet land som USA uten egen testing i Norge.
 4. Barnes dataene med N150 er jo med Banded Solid som jo er en helt annen type og vil ikke ha samme trykket. Dvs maks med Banded Solid trenger ikke være maks med TTSX, eller det kan være langt over maks. Men ser man på AA2700 så er maks med Solid 66,5 gr og med TSX er det 66,0 så forskjellen er nok ikke stor mellom kulene. Og husk QL er kun en simulering. Sier QL over maks og en produsent som Barnes sier ok, så stol på Barnes, ikke QL.
 5. Takker. litt ja. men er litt forvirret. R8 Proffesional. 1.555 gram. Pipe kaliber 308 Win med magasin. 1.363 gram. Sluttstykke med std hode. 468 gram. Totalt 3386 gram og "hel" rifle? Dvs "R8 Proffesional. 1.555 gram. " er låskasse, avtrekker og Pro stokk?
 6. Ett spørsmål til dere R8 eiere. Har i dag en R93 som jeg vurderer å bytte til R8, og lurte da på å prøve en GRS Bifrost. Noen som vet vekta på en R8 "låskasse" med avtrekker og 6,5x55 57cm 17mm løp uten sikter? Dvs alt man bruker og flytter over i den nye stokken?
 7. Ryddet litt i tråden. Tema var import av Rambo kniver Off topic tema som sprettert bes ta i en egen tråd
 8. For å dra tråden mer tilbake on topic.... Fikk pakke fra Gil Hibben i dag. Rambo III kniv men laget i D2 stål istedenfor det vanlige 440C. Og bilde av Gil med kniven. Gil og Linda er utrolig fine å ha med å gjøre og anbefales.
 9. Det kommer nok av at jeg tviler på at norske politikere er villig til å betale noe som helst i erstatting. For gjerrige til det. De satt da igjen med to alternativer. De kommer med forbud og innlevering uten erstattning. Og bare satser på det går som normalt at innbyggerne er for tafatte og ikke gidder lage noen stor sak av det og bare følger som en flokk sauer. Eller de kunne komme med ett omsettingsforbud som har gjort tidligere og latt folk beholde men ikke selge videre. De valgte det første og med mindre det kommer rettsaker og mye skriverier kommer de ikke til å endre noe
 10. Jeg spurte forbundet om dette og medlemmer kunne nok "flytte over" såfremt karantenereglene ble fulgt. Så har man ikke allerede rifle til dynamisk kan det bli vanskelig avhengig av når forskriften kommer. Men forbundet kommer nok til å bli mer restriktive overfor dem som melder seg inn i DSSN kun for å få beholde jaktriflen
 11. det kan man i Texas også.... med en Chieftain Mk 6
 12. Det er 10 starter OG trening minst 2-3 ganger i mnd som er kravet for reservevåpen.
 13. Ja det er klart det kommer ann på prisen. Sist jeg så dem i norsk nettbutikk kostet dem vel 15-20k. Dvs man kan kjøpe en Swaro Z6i 1-6x (og mange andre) for samme prisen
 14. I Norge? Her finnes det bedre alternativer til våre bruksområder med tanke på veiledende priser på ACOG. Eneste unntaket er vel om det finnes noen våpensamlere som har nyere amerikanske militærvåpen som samlerområde.
×
×
 • Create New...