Jump to content

Tika

Members
 • Content Count

  1,676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Tika

 • Birthday 02/11/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvorfor har du frest bort deler av railen på toppen?
 2. Bly: du har veid med grep, gummikappe og spigot til tofot. Håkon har nok veid uten dette.
 3. Venter med å få satt sammen min til jeg har fått resterende deler. Mangler bakkappe som må tilpasses. Anbefaler dere å se på Instagram til Jo som har designet stokken. Det er en stokk fra samme parti som de jeg har fått inn til Norge nå.
 4. JET blir cerakoatet i 2-3 ulike farger. Burnt Bronze og Antrasitt er bestemt. Her er litt bilder fra mitt lager. Har en komplett stokk som kun mangler bakkappe. Montering i morgen 😀
 5. Bruker standard AR15 grep, men må være flat på toppen. Som de gamle M16 grepene. Har bestilt fra Houge, Ergo og BCM for å se hva som blir best mottatt.
 6. Det første partiet med JET-01 chassis er ankommet lager hos meg (Langhold.no) men venter på en levering med grep og diverse deler før de kan sendes ut til utvalgte kunder/testpersoner. I følge produsent så ettersendes disse delene om en drøy uke, når de er ferdig produsert. Serieproduksjon med de første 50 høyre og 10 venstre chassis blir startet opp om få uker og er estimert leveringsklare i løpet av april/tidlig mai. Men som kjent så har dette prosjektet tatt lang tid og mye lengre enn planlagt. Man bør derfor være forberedt på å være tolmodig. Dette er et gjennomt
 7. Takk. Regner med dyrene står ganske langt sør i terrenget på fredag om vindretningen holder seg. Ser fornuftig ut å gå opp Kvita. Andre forslag eller observasjoner?
 8. Skal en tur til Dalsida Vest for å se etter storbukk i helgen. Det er meldt vind fra Sør-Sørøst hele uken. Noen som har tips til utgangspunkt å starte marsjen fra og hvilke områder i terrenget som bør prioriteres? Ser det er lite meldinger om dyr på Snøhetta villreinområde sin facebook side så ønsker gjerne noen lokale tips.
 9. Ser ut til at dere har redusert størrelsen på innboksen relativt mye. Jeg har brukt 166% for mye plass. Totalt 3334 meldinger av 2000 tillatt. Må vel rydde litt i innboksen min
 10. Jeg har brukt en slik i noen år nå. Det er en avtrekker med snellert fuksjon. Avtrekksvekten ved normal bruk er vel et sted mellom 700-800gram. Snellertvekten er justerbar, til ca 80gram. Hadde heller sett at noen lagde en avtrekker til R8 som var justerbar i direkteavtrekket fra 500-1000gram. På samme måte som Bixn Andy til R93.
 11. Det er en Spuhr SP-6026 montasje. NB: Langhold.no som er hovedimportør av Spuhr sponser IPSC Rifle landslaget i Norge og er eid av meg.
 12. Til jakt vil jeg anbefale en flat skinne. Med mange jaktkikkerter blir 20moa tilt for mye til at du klarer å skyte inn på 100m. Så kan du velge en montasje med tilt, eks Spuhr eller GRS, til langholdsskyting. Da får du valgt tilt ut fra kikkerten du vil benytte til langhold. Har god erfaring med HG Firearms og LRD sine skinner. Disse krever ingen endring av låskassen og nødvendige skruer medfølger.
 13. R8 står for Rifle 2008 som er året den ble lansert. Samme med R93 =Rifle 1993, BD14 Bockdrilling 2014, K95 Kipplauf 1995 osv.
 14. Mener Hagemo jakt og friluft AS har solgt noen R8 med fast magasin.
 15. Du ser på amerikanske Christensen Arms. Jeg har kun erfaring med europeiske Christensen Arms Europe. Mye enklere på importere våpen fra Sveits enn fra USA. Munningsbremsen er meget effektiv. Men den blåser opp mye støv da det er hull hele veien rundt.
×
×
 • Create New...