Jump to content

Tika

Members
 • Content Count

  1,677
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Tika

 • Birthday 02/11/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg finner ingen Mail med forespørsel om JET-01. Men send en e-post til post@langhold.no eller kontakt meg her på PM så skal du selvfølgelig få svar. Vi er for tiden utsolgt for JET-01. Nytt parti er under produksjon og kommer etter nyttår. Blir levert i en gråfarge og vi jobber med å få prisen lavere enn første parti. Langhold.no v/Jørgen
 2. Hvorfor har du frest bort deler av railen på toppen?
 3. Bly: du har veid med grep, gummikappe og spigot til tofot. Håkon har nok veid uten dette.
 4. Venter med å få satt sammen min til jeg har fått resterende deler. Mangler bakkappe som må tilpasses. Anbefaler dere å se på Instagram til Jo som har designet stokken. Det er en stokk fra samme parti som de jeg har fått inn til Norge nå.
 5. JET blir cerakoatet i 2-3 ulike farger. Burnt Bronze og Antrasitt er bestemt. Her er litt bilder fra mitt lager. Har en komplett stokk som kun mangler bakkappe. Montering i morgen 😀
 6. Bruker standard AR15 grep, men må være flat på toppen. Som de gamle M16 grepene. Har bestilt fra Houge, Ergo og BCM for å se hva som blir best mottatt.
 7. Det første partiet med JET-01 chassis er ankommet lager hos meg (Langhold.no) men venter på en levering med grep og diverse deler før de kan sendes ut til utvalgte kunder/testpersoner. I følge produsent så ettersendes disse delene om en drøy uke, når de er ferdig produsert. Serieproduksjon med de første 50 høyre og 10 venstre chassis blir startet opp om få uker og er estimert leveringsklare i løpet av april/tidlig mai. Men som kjent så har dette prosjektet tatt lang tid og mye lengre enn planlagt. Man bør derfor være forberedt på å være tolmodig. Dette er et gjennomt
 8. Takk. Regner med dyrene står ganske langt sør i terrenget på fredag om vindretningen holder seg. Ser fornuftig ut å gå opp Kvita. Andre forslag eller observasjoner?
 9. Skal en tur til Dalsida Vest for å se etter storbukk i helgen. Det er meldt vind fra Sør-Sørøst hele uken. Noen som har tips til utgangspunkt å starte marsjen fra og hvilke områder i terrenget som bør prioriteres? Ser det er lite meldinger om dyr på Snøhetta villreinområde sin facebook side så ønsker gjerne noen lokale tips.
 10. Ser ut til at dere har redusert størrelsen på innboksen relativt mye. Jeg har brukt 166% for mye plass. Totalt 3334 meldinger av 2000 tillatt. Må vel rydde litt i innboksen min
 11. TFS trener på Nidaros Skytterlag sin bane. På denne banen er det stålmål ut til ca 600m. For å trene der må du melde deg inn i Nidaros Skytterlag og trene på terminfestede dager, evt ta et standplasslederkurs og disponere banen når den er ledig.
 12. Ja, må skyves en del lengre på BBF97 mot R8.
 13. Jeg kjøpte BBF97 for å ha mulighet til å kjøpe til et dobbeltrifle pipesett. Synes ikke det er spesielt tungt å spenne opp. Samme motstand som på mine Blaser rifler. Har en K95 som kjennes noe lettere ut å spenne opp.
 14. PRS skytes som et frittstående program i Norge da ingen forbund foreløpig ønsker å ha det som program i sin organisasjon. PRS Norge er stiftet og jobber med å etablere seg som selvstendig forbund. Ta kontakt med meg på PM eller post@langhold.no for mer info om PRS og langholdsskyting i Trondheim.
 15. Klarer man å stabilisere en så lang blyklump da? Eller den er kanskje ikke så mye lenger enn Vektor sin subkule? Jeg har også 1-8 i min Blaser R93.
×
×
 • Create New...