Jump to content

Menace

Members
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Menace

 • Birthday 05/07/1983
 1. Lurer litt på dette, om man allerede har laget ekstra hull for bedre innfesting i vegg eller lignende, er da skapet helt ødelagt, eller går det an å "blende" hullene igjen med noe? for å gjøre skapet "originalt" igjen men tanke på FG godkjenning?
 2. Sitter å fyller ut skjema for min ar15 nå og må vel si jeg lurer på hva denne rubrikken er til for? Antar jeg må svare ja på dette. Men hva skriver jeg isåfall under andre opplysninger?
 3. Takk for svar, var vel egentlig det jeg lurte på. Har ikke store erfaringene med kajakk så da er det greit å kunne spørre de erfarne mulig jeg går for en uten pedaler også da, uansett litt billigere de.
 4. Interessant lesning da jeg også har oppdaget disse fiskekajakkene på YouTube, men jeg lurte på om du hadde noen erfaring med de som har pedaler med enten finner eller propel på? Virker geniale til jakt da du kan ha begge hender fri og samtidig bevege deg fram eller bakover. Eller er det ikke så farlig med bare å ha en åre til formålet? Ser ihvertfall flott ut den du har.
 5. Da ble det endelig bever på meg i år. Jaktet med to kompiser denne helga på Mugga og Røa ved femunden, fantastisk tur med myyyye gåing i forskjellig vær og fantastisk tungvint terreng på østsiden av femundsjøen. Jeg var den eneste med kort på Røa, så da den første var ferdig med sitt gikk vi to for å jakte på mitt. Satt ute fra ca 17:00 og fikk bever i sikte klokka 20:30. Hjertet pumpet og adrenalinet sprutet, men fikk sendt avgårde ei 150 grs nosler partition med øyeblikkelig død som følge, helt i hundre så klart. Ikke fullt så gøy og drasse på denne purka som jeg antar veide 20 kg+ (ingen vekt med). Hadde en fantastisk tur og etter mye kulde og venting ble det endelig etter et mislykket fjorår. puh.
 6. Om dette er et spansk firma så forklarer det litt mht 223. Hverken 9x19 Para eller 223 er lovlig sivilt der.
 7. Menace

  Foldekniv tråden

  Heei. Hvorfor får du til og ikke jeg? Er det fordi jeg har blitt tretti dette nå da? Nedgangen har begynt fornøyd med knivene ja:-) takk skal du ha
 8. Menace

  Foldekniv tråden

  Nå da? funker ikke den img tingen.
 9. Menace

  Foldekniv tråden

  Funker visst ikke med dropbox da, fjasboka funka her ihvertfall
 10. Menace

  Foldekniv tråden

  Da har jeg mottatt pakke fra bladehq, var desverre innom tollen og ble avgiftsbelagt så klart, men uansett veldig fornøyd med produktene. Fine størrelser og tighte toleranser etter hva jeg kjenner ihvertfall. Blir nok brukt til det meste dagligdags http://s1365.photobucket.com/user/bjornhaavard/media/kniver_zps65b75dc5.jpg.html?sort=3&o=1 http://s1365.photobucket.com/user/bjornhaavard/media/kniver2_zpsd76e9f15.jpg.html?sort=3&o=0
 11. Kjøpte denne for 1690,- jeg. fikk den i går =) ganske fornøyd egentlig, gikk vel opp 200,- dagen etterpå. Sto først 35% avslag.
 12. Menace

  Foldekniv tråden

  Bilder skal kunne ordnes må vel legge ved m&p pistolen med matchende kniv da
 13. Menace

  Foldekniv tråden

  Synes dette var en skummel tråd. Pga av dette måtte jeg innom bladehq. Hva skjedde da sier du? Jo jeg måtte selvfølgelig kjøpe fire kniver. Trådstarter er herved skyldig i å senke innholdet i min bankkonto. Lumpent Item Quantity Each Subtotal Smith & Wesson Medium Special Ops Tanto Olive Spring Assist Knife (PLN) SPECM 1 $34.50 $34.50 Smith & Wesson Desert MAGIC Spring Assist Drop Point Knife (Black SER) SWMP1BSD 1 $24.99 $24.99 Ka-Bar Warthog Tanto Folder Knife (3.06" Black Serr) 3075 1 $12.95 $12.95 Meyerco Dirk Pinkerton Thumb Drive II Utility Dagger Knife (1.25" Black Plain) 1 $9.95 $9.95 Subtotal $82.39 Tax Sales tax is added to all Utah orders $0.00 Shipping and Handling No shipping required Free! Grand Total $82.39
 14. Jeg har selv tilbredt (eller,.. tilbredt er vel feil ord, skutt og spist er vel nærmere sannheten) 4-5 bevere over 20kg de siste åra, og alle disse har smakt utmerket. Hverken seigt eller dårlig smak på kjøttet. Så det er absolutt mulig å få til godt kjøtt av gammel bever Selv skal jeg i vei siste helga i April med 2 kort i lomma. Terrenget ligger i Røros/Femunds traktene så jeg er skeptisk til hvor langt issmeltinga har kommet i de traktene Hey. Skal på samme område nå til helgen jeg og to til. Håper på første bever fall lykke til med jakta di
 15. Ikke fatalistisk, heller at vi ikke burde vike noe, men heller kjempe for å ikke bøye oss hele tiden. Men nå er jeg mer for et friere våpen Norge enn de fleste er. Dessuten er jeg i dårlig humør og lite saklig akkurat nå, så jeg skal ikke plage dere med meningene mine mer. Så det så. God kveld.
×
×
 • Create New...