Jump to content

Menace

Members
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Menace

  1. Lurer litt på dette, om man allerede har laget ekstra hull for bedre innfesting i vegg eller lignende, er da skapet helt ødelagt, eller går det an å "blende" hullene igjen med noe? for å gjøre skapet "originalt" igjen men tanke på FG godkjenning?
  2. Sitter å fyller ut skjema for min ar15 nå og må vel si jeg lurer på hva denne rubrikken er til for? Antar jeg må svare ja på dette. Men hva skriver jeg isåfall under andre opplysninger?
  3. Takk for svar, var vel egentlig det jeg lurte på. Har ikke store erfaringene med kajakk så da er det greit å kunne spørre de erfarne mulig jeg går for en uten pedaler også da, uansett litt billigere de.
  4. Interessant lesning da jeg også har oppdaget disse fiskekajakkene på YouTube, men jeg lurte på om du hadde noen erfaring med de som har pedaler med enten finner eller propel på? Virker geniale til jakt da du kan ha begge hender fri og samtidig bevege deg fram eller bakover. Eller er det ikke så farlig med bare å ha en åre til formålet? Ser ihvertfall flott ut den du har.
  5. Da ble det endelig bever på meg i år. Jaktet med to kompiser denne helga på Mugga og Røa ved femunden, fantastisk tur med myyyye gåing i forskjellig vær og fantastisk tungvint terreng på østsiden av femundsjøen. Jeg var den eneste med kort på Røa, så da den første var ferdig med sitt gikk vi to for å jakte på mitt. Satt ute fra ca 17:00 og fikk bever i sikte klokka 20:30. Hjertet pumpet og adrenalinet sprutet, men fikk sendt avgårde ei 150 grs nosler partition med øyeblikkelig død som følge, helt i hundre så klart. Ikke fullt så gøy og drasse på denne purka som jeg antar veide 20 kg+ (ingen vekt med). Hadde en fantastisk tur og etter mye kulde og venting ble det endelig etter et mislykket fjorår. puh.
  6. Om dette er et spansk firma så forklarer det litt mht 223. Hverken 9x19 Para eller 223 er lovlig sivilt der.
  7. Menace

    Foldekniv tråden

    Heei. Hvorfor får du til og ikke jeg? Er det fordi jeg har blitt tretti dette nå da? Nedgangen har begynt fornøyd med knivene ja:-) takk skal du ha
  8. Menace

    Foldekniv tråden

    Nå da? funker ikke den img tingen.
  9. Menace

    Foldekniv tråden

    Funker visst ikke med dropbox da, fjasboka funka her ihvertfall
  10. Menace

    Foldekniv tråden

    Da har jeg mottatt pakke fra bladehq, var desverre innom tollen og ble avgiftsbelagt så klart, men uansett veldig fornøyd med produktene. Fine størrelser og tighte toleranser etter hva jeg kjenner ihvertfall. Blir nok brukt til det meste dagligdags http://s1365.photobucket.com/user/bjornhaavard/media/kniver_zps65b75dc5.jpg.html?sort=3&o=1 http://s1365.photobucket.com/user/bjornhaavard/media/kniver2_zpsd76e9f15.jpg.html?sort=3&o=0
  11. Kjøpte denne for 1690,- jeg. fikk den i går =) ganske fornøyd egentlig, gikk vel opp 200,- dagen etterpå. Sto først 35% avslag.
  12. Menace

    Foldekniv tråden

    Bilder skal kunne ordnes må vel legge ved m&p pistolen med matchende kniv da
  13. Menace

    Foldekniv tråden

    Synes dette var en skummel tråd. Pga av dette måtte jeg innom bladehq. Hva skjedde da sier du? Jo jeg måtte selvfølgelig kjøpe fire kniver. Trådstarter er herved skyldig i å senke innholdet i min bankkonto. Lumpent Item Quantity Each Subtotal Smith & Wesson Medium Special Ops Tanto Olive Spring Assist Knife (PLN) SPECM 1 $34.50 $34.50 Smith & Wesson Desert MAGIC Spring Assist Drop Point Knife (Black SER) SWMP1BSD 1 $24.99 $24.99 Ka-Bar Warthog Tanto Folder Knife (3.06" Black Serr) 3075 1 $12.95 $12.95 Meyerco Dirk Pinkerton Thumb Drive II Utility Dagger Knife (1.25" Black Plain) 1 $9.95 $9.95 Subtotal $82.39 Tax Sales tax is added to all Utah orders $0.00 Shipping and Handling No shipping required Free! Grand Total $82.39
  14. Jeg har selv tilbredt (eller,.. tilbredt er vel feil ord, skutt og spist er vel nærmere sannheten) 4-5 bevere over 20kg de siste åra, og alle disse har smakt utmerket. Hverken seigt eller dårlig smak på kjøttet. Så det er absolutt mulig å få til godt kjøtt av gammel bever Selv skal jeg i vei siste helga i April med 2 kort i lomma. Terrenget ligger i Røros/Femunds traktene så jeg er skeptisk til hvor langt issmeltinga har kommet i de traktene Hey. Skal på samme område nå til helgen jeg og to til. Håper på første bever fall lykke til med jakta di
  15. Ikke fatalistisk, heller at vi ikke burde vike noe, men heller kjempe for å ikke bøye oss hele tiden. Men nå er jeg mer for et friere våpen Norge enn de fleste er. Dessuten er jeg i dårlig humør og lite saklig akkurat nå, så jeg skal ikke plage dere med meningene mine mer. Så det så. God kveld.
  16. Vil de stenge for sånt stenger de det uansett, advokater, navnendring eller ikke. Føler dette bare er nok en kuk i ræva til regjeringen. frykt makta.
  17. Har vært med på å stemme imot disse forslagene på forbundstinget gjennom klubben jeg gitt, navnet er Bjørn Håvard Steinnes om du vil jeg ikke skal være anonym. Er imot mer byråkrati og politisk korrekthet som verserer ofte i det forbundet. Blir lei av det
  18. Ufattelig mye fornuftig bruk av ressurser i dette forbundet, jeg gremmes. Hva blir det neste? en lakei som løper etter RO'er med banan og vann som en slags caddy. Blir det mer byråkrati og styr i dette forbundet nå kommer det til og miste medlemmer.
  19. Hei, kunne du ha lagt inn samme greia bare med 45 cm pipe? Samt vet du prisen på dette kruttet?
  20. Kom igjen folkens årets happening dette:-) meld dere på.
  21. Menace

    Bump fire?

    Ingen lov sier noe om hvor fort du får lov til å trykke på avtrekkeren. Bump fire er å holde våpenet fram slik at det "rir" på fingeren din. Rekylen sender våpenet bak samtidig som du presser det fram. Ren teknikk, har ingenting med norsk lov å gjøre. Kjør på, kan bli dyrt å lære seg da
  22. Tok en tur ut med robåten på vannet rett nedom huset vårt med elsdtejenta, (8 år) Hadde en time til vi skulle hente jentungene i hendholdsvis barnehage og og sfo. Fant ut vi skulle prøve oss på anda. Satte oss i båten, (oppblåsbar en) også rodde utover mot noe siv. Lokket fram tre ender med faulks stokkand lokk som virker som bare det, har aldri lokket før, men er imponert over hvor enkel den fløyta er til og få fram fugl. De to første fikk jeg ikke kommet på en god skuddvinkel fra før de stakk forbi oss tilbake mot der vi hentet båten. Da var det ei igjen som jeg prøvde å lokke med meg så vinkelen ble bra, men den snudde før den plutselig lettet og kom mot oss. Kastet ned årer og slengte opp hagla. Anda gikk ned i smellen, årets første and, wuhuu. Tenkte da vi skulle se om vi kunne få tak i de andre to, så gikk på land med båten der hvor den ligger til vanlig og gikk sakte bort mot elveleiet som utløper fra vannet der. Lokket litt og fikk svar bak noen trær. Gløttet rundt og fikk øye på den ene, ventet litt og fikk sjansen. Smellte av første skudd som resulterte i mye panisk svømming i sirkel, dette var 15 meter eller noe med 12/76 3'er hagl stål. Tror ikke jeg trengte to, men safet. enda ei ned. Så kom plutselig den siste anda fram fra vannspruten uten og stikke av, sto der med to pumpe og letet febrilsk i bukselomma etter ei patron til, kastet den i hagle pumpet igjen og klasket denne også ned. Tre ender på en halvtime. Helt uventet resultat da jeg ikke har fårr noe særlig før. Jentungen var kjempe glad og bærte stolt hjem den ene mens jeg tok resten. Dette var gøy. Eneste hickupen var vel at jeg måtte på andre siden av elva for å hente de to endene så ble søkkvåt den ene veien, men strømmen var sterk så måtte gå etter den siste. 30 cm ble fort 130 cm med etterfulgt søkkvåthet Avsluttet det hele med å snuble i en stokk under vann og miste både hagle under vann og mobilen som lå i høyre jakke lomme, flott. Denne er bare svart nå. Setter jeg i batteriet begynner lommelykten å lyse, konstant. jippi. Men tross alt en flott opplevelse både for meg og min datter. Håper hun blir bitt av basillen etterhvert
  23. Menace

    top shot

    Synes nå de ser mistenkelig like ut jeg.. Top shot er cci standard i en annen forpakning, lages i samme fabrikk, bare annen kartong.
  24. Rettelse. det var visst ikke brusletto vi selger, Men øyo med samme kniv navn sorry, det blir jo ikke det samme.
  25. vi er et grossist lager i Trondheim. kjøper direkte på jobb jeg. Men vi har jo ikke butikk utsalg da. Men de er ihvertfall i omløp. til mekk butikker og slikt.
×
×
  • Create New...