Jump to content

DVC

Members
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DVC's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som vet om det er noen våpenforretninger som er verdt å besøke i Riga? Tenker mest på forretninger som fører utstyr til håndvåpen.
  2. Sjekk ut glockparts.eu. Aldri handlet der selv da men..
  3. DVC

    Brownells Norge

    Jeg fikk pakken idag. Den var aldri sporbar. Så det at man ikke får sporet pakkene betyr ikke at de ikke kommer.
  4. Nå er forbudsspøkelset i gang igjen. Denne gang i Irland. For de som ønsker å hjelpe våre irske venner så er det litt info og link til deres side her. Husk, vi må stå sammen, folkens! Dear Fellow Regional Directors, Ireland needs your help! Our police are proposing to ban all fullbore handguns, all .22 handguns ( except some Olympic), all S/A shotguns and all S/A fullbore rifles. We need this to stop and not get voted into law. Please can I ask you all to email every shooter in you region and request they click on the petition and vote against this proposal. Click here (link nedenfor), and see "Online petition" at end of page. If this is passed in law, it will be the slow death of all shooting sports in Ireland. Many thanks DVC Andrew Andrew Pedlow Regional Director Ireland http://www.sportscoalition.org/" target="_blank" target="_blank
  5. http://poll.oblad.no/?id=63" target="_blank Hilde Nakling er nominert som Årets Idrettsnavn 2014 av Østlandets Blad. Klikk deg inn og stem, da vel! Spre ordet og få en Dynamiskskytter frem i media!
  6. Som tittelen sier, vet noen om det er noen forhandlere som har denne på lager nå?
  7. Nei, det ser stusselig ut med våpenforretninger i Krakow. Jeg skal på ferie med sønnen min, og det blir ikke mulig å kjøre til Berlin. Tenkte bare at dette var en mulighet å svi av enda litt feriepenger . Takk for svar uansett!
  8. Er det noen som vet om det finnes noen våpenbutikker i Krakow som selger utstyr til dynamisk?
  9. Det kommer ann på hvor lenge det er siden forrige batteriskift. Er batteriene utenfor garantitiden så er det hos noen selskap et kostnad på det. En annen ting er å se på månedsprisen. Hjelper lite om batteribytte er gratis om du betaler en høyere månedspris.
  10. Jeg tror Intersport Bogstadveien kanskje har.
  11. Jeg prøvde en pakke i fjor med tanke på dynamisk rifle. Den ga god presisjon, men dessverre så priset den seg fitt for høyt til mengdetrening.
  12. DVC

    Krutt!!

    Krutt er ikke gratis, nei. Jeg synes det er rart at ikke børsmeglerene går ut og anbefaler folk å selge gull og kjøpe krutt .
  13. DVC

    Krutt!!

    Jeg handlet til øyet var stort og vått her om dagen. Jeg synes det er kult at noen gidder å ta inn amerikanske krutt, og gir JD kudos for det! Tilgir glatt at leveringstiden ble lang. Enig med flere i denne tråden, nordmenn syter alt for lett. Men sånn er det når vi nå en gang har blitt så bortskjemte som vi er. Den norske folkesjela har tapt seg litt, gitt.
  14. Jeg har ca 100 hylser, men de er ikke uskutte. Tror det er Federal. Hvis det skulle være interessant så send meg en PM.
×
×
  • Create New...