Jump to content

Gillen

Members
 • Content Count

  728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gillen last won the day on January 13 2018

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

111 Excellent

Recent Profile Visitors

1,074 profile views
 1. Da jeg var i dine sko, så trodde jeg også at jeg kunne klare meg med ett sikte og valgte da en Zeiss 2.5-10x50. Men etter noen år med hjortejakt på Vestlandet og etter hvert rådyr og bøjakt på hjort, opplevde jeg at dette ikke var det optimale valget av sikte. Så nå har jeg 2 Zeisser, ett 1.2-5 til "korthold" (som står på 1.2 for det meste ) og ett på 2.5-12x56. Hva som passer for deg er det bare du som kan svare på...
 2. Foreslår at TS reagerer og innleverer en anmeldelse av denne ulovlige aktiviten til nærmeste politikammer.. - og gir oss en tilbakemelding på resultatet.
 3. Er det noen her inne som ikke er dyrevenner ??
 4. Fett mann.- må verra Cevita, TTen til hu derre Clemet asså 😜
 5. -og det betyr, etter en rask oversettelse til vanlig dagligtale, i praksis at....
 6. Macheteforbud er nå en ting, personlig er jeg mer bekymret over dieselprisene og pompengegaloppen til et visst parti mot skatter og avgifter 😜
 7. Innertier spør du meg, - hvis hensikten med disse innleggene var å vise hvor fastlåst denne konflikten er...
 8. Slutter meg til gratulantenes rekker. Etter så mange turer aner vi nå fruktene av opparbeidet erfaring og evne til innsatsvilje ? !!
 9. Alle kan ta feil, til og med ingeniører, men i motsetning til ingeniørene kan alle vedtak eller forelegg fattet av en politijurist påklages og overprøves. Forøvrig driver vel ikke politijuristene etterforskning ?
 10. Leste forleden at politijurist var blandt de mest ettertraktede jobbene i yrkesgruppa, så det å antyde at bare middelmådige jurister får disse jobbene,stemmer nok ikke med virkeligheten..
 11. Ingen aning, hva synes du ?
 12. Det blir nok andre boller når Kr.f.partiet kommer i sving 😜
 13. Mulig Eidfjord fjellstyre kan hjelpe deg: fjellstyret@eidfjord.kommune.no
 14. Når det gjelder gullsjakalen så fremgår det av artikkelen Torf linka at en årsak til sjakalens spredning er ubalanse i naturen/mangel på predatorer, les ulv ut og sjakal inn..😉
 15. Slik det politiske landskapet ser ut i dag, så er det lite sansynlig at all ulv blir tatt ut i Norge. Når det gjelder forvaltning så bør det etableres en helhetlig forvaltningsplan som omfatter all ulv både i Norge og i Sverige. Planen bør inkludere jakt, men da på en bærekraftig stamme uten risiko for inavl.
×
×
 • Create New...