Jump to content

Gillen

Members
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Gillen last won the day on May 10

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

206 Excellent

Recent Profile Visitors

1,622 profile views
 1. Pluss på diverse nabokrangler. Her krangles det om alt fra veirett, trær på naboeiendommen til paraboler på altanen.
 2. Gillen

  Weatherby-klubben

  Brukt er brukt og nytt er nytt. Kjøper du nytt har du en prof selger å forholde deg til og mulighet til å prøve hagla pluss ev. tilpassing bør tilsi valg av W.
 3. Gratulerer med ny rifle ! Hvis du ønsker å lese deg opp på Weatherby så sjekk ut tråden Weatherby klubben ...
 4. Stoney Point er omtalt i flere tråder, eks. her: Har dinstoney point 2 fot sprukket?
 5. Gillen

  Hvilken jaktbil?

  Engelske (og franske) biler er vel ikke av de som rager høyest på oversikter over biler med minst feil...
 6. Harris tofot med vugge, alternativet er en tobeint skytestokk a la Trigger Stick. Glemte å skrive at skytestokken kommer fra Primos, sjekk linken til Wintel. Veldig raskt og enkelt å justere høyde og sideveis..
 7. Det kan være hyggelig å få en gave på en rund dag som 50 år, som det også er mulig å ta frem og se på flere år senere, eksempelvis et innramma bilde av "12 taggeren faderen nedla i ..." Noen konklusjoner så langt angående TS gaveprosjekt ?
 8. Hva med å spleise på en sekk fra Vorn ?
 9. Mulig du har vært litt ivrig og ikke ikke venta lenge nok mellom hver påføring av olje ? Hva med å polere bort "svettinga" inntil det ikke kommer mer ut på overflata, ta et par ukers pause og så fortsette etter boka ?
 10. Gillen

  Sakoklubben

  - og du har sjekka at det ikke er rust i løpet. Mulig selvsagt men ..
 11. Gillen

  Corona

  Donald har muligens et noe spesielt forhold til Korona - som også enkelte andre presidenter. Hvis alle skulle oppført seg som nevnte personer så ble det vel ikke helt enkelt å få bukt med problemet.. og da kan du glemme i alle fall utenlandske jakt og fiskereiser--
 12. Gillen

  Corona

  Tror heller ikke det er jordas undergang, men Donald T og Corona kan være en farlig combo. For egen del så har jeg opplevd at returflyet fra Værnes i forbindelse med den årlige Gaulaturen har blitt kansellert 2 ganger. Pr. nå har jeg ingen nye avgang. Mulig jeg må sykle hjem til Bergen med en laks hengende på styret og 2håndsen i den andre hånda ?
 13. Godt å høre, nå ble jeg litt engstelig 😉 Men fra spøk til revolver så tror jeg det er viktig å kjenne sin egen begrensning/egen kropp og spise før det er for sent og du går tom for energi. Sikkert selvsagt men flere har brent seg på det.
 14. Hvis du beveger deg ut i naturen, uten å kunne bruke kart og kompass, og så rote seg bort, så får du selv ta konsekvensen av egne handlinger... Videre, har du fått "skikkelig opplæring" i bruk av kart og kompass -av eks. DNT og du allikevel roter deg bort, hvem har da ansvaret, du eller DNT ??
 15. Hvordan er det mulig å overleve 3 påfølgende12 timersturer med 1000 høydemeter og minst 20 km, hver dag -bare med en solid frokost/egg & bacon samt 2 matpakker, termos med te/mye sukker og en pose med rosiner og nøtter/Kvikk Lunch - og da vi kom hjem droppa vi bananen og restituerte heller med et par kalde øl og "en lille en". Men dette blir vel stempla som enda mer "gubbeprat" 😉
×
×
 • Create New...