Jump to content

Gillen

Members
 • Posts

  1,104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Gillen last won the day on April 20

Gillen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,049 profile views

Gillen's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

267

Reputation

 1. Bare for å presisere: Må du stille på siktet også når det er vindstille ?
 2. Litt mer spekulering i fakta: Synd det ikke var en hevngjerrig dame i livet til BB som kunne ha avverget 22 junitragedien 😏
 3. Har kommet til at det er vanskelig å få både i pose og i sekk, derfor 2 kikkerter montert i Leupold QR. på 1 rifle. HTen min i 3-12x56 veier 573 gr. og er 34 cm. Hvor "svært og tungt" det er kan vel diskuteres ..
 4. Svaret på TS spørsmål er vel både ja og nei, det kommer an på bruksområdet. For egen del har jeg en "stjernekikkert" til "måneskinn"' noe som kan bety en halvtime ekstra jakt og 1 hjort kontra 0, og en mindre til korthold/dagjakt.
 5. Skøyt opp i går sittende med reim. Fornøyd med samlinga 😏, men en smule overrasket over et stort antall fremmøtte ? Selv om krava til treningsskudd er droppa så har foreninga stilt krav om 30 skudd for å delta på årets hjortejakt. Synes det er et fornuftig krav og for egen del blir det helt sikkert noen flere skudd enn det, men da med en og toføttet sittende i jaktpositur..
 6. Skyter konsekvent noen skudd liggende med tofot for å sjekke at rifla går som den skal. Deretter er det bare trening og oppskyting sittende med reim. Etter prøva blir det også bare sittende, men da mye med en og tofot. Bruker skjelden liggende stilling på hjortejakt ute i terrenget, da det ellers blir mye lyng og busker i siktelinja...
 7. Enig. Send en søknad og vent på en tilbakemelding. Hvis du får avslag så har du krav på en begrunnelse og et ev. avslag kan påklages. Lykke til !
 8. Termisk er pr. i dag ikke lov å bruke på jakt. Les TS første innlegg.
 9. Sikkert mange jegere her,uten tilgang på hjortejakt- som kunne hjulpet dere med å fylle kvoten 😏😏
 10. "Selvgort er velgjort". Skal tro at hjemmelading er en annen versjon av fluebinding. Veldig gøy å ta en laks på selvbundet flue og prestere en god samling med "gromladningen".
 11. Gillen

  For mye havørn?

  "Bare", - kan du dokumentere denne påstanden ?
 12. Skal du jakte på statsallmenning går søknadsfristen ut i april (?) og så er det takseringa på høsten som avgjør om det blir noen jakt eller ikke.
 13. I tillegg viser denne og mange andre lignende tråder følgende: - man må være 2 for å få i gang en krangel. -en sak har flere sider. - er alle relevante og objektive fakta kommet på bordet ? -og oftest er det bare TS som presenterer sitt syn på saken, den andre omtalte parten er taus..
 14. Ikke helt urimelig.. ønsker du å bidra til økt skilsmissestatistikk så fortell minst mulig. Men du kan risikere å bli tatt med buksene nede 😏
 15. Sikkert mange som vil delta på villsvinjakt, men hva med grunneierne ? Blir det grisedyrt å delta eller leie til selvkost ?
×
×
 • Create New...