Jump to content

Gillen

Members
 • Content count

  591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gillen last won the day on January 13

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. Gillen

  Forskjellige firehjulstrekksystem.

  Ikke noe system slår permanent 4hjulsdrift. Tilgjengelig hele tida og da snakker vi SUBARUsan (Pluss at dieselmotoren er en kraftbombe i en liten Impreza)
 2. Gillen

  Riflepakke førstegangskjøp

  Klippet fra Weatherby klubben. Jeg har en eldre modell med en annen type stokk. Fant dette gamle innlegget fra 2011 og tenkte å gi en liten tilbakemelding på hvilke erfaringer jeg har gjort meg så langt: Classicen ble etter noen år solgt til en Kammerat og erstattet med 1 Zeiss til kortholdsjakt og 1 til langhold. Legg merke til kolbeforhøyeren, ikke pent men det funker: Liggeunderlag og Gaffateip. Presisjonen synes jeg "er helt grei". Her ble det skutt 3 skudd med 4 forskjellige typer ammo: Hjemmerulla Oryx 180 grs, Remington Express Core Loct Ultra 180 grs, Golden Target og hjemmerulla 155 grs Scenar: Videre 5 skudd med Partizan. Alle skutt med 2 fot og baksekk. Rifla brukes på Vestlandet med tilhørende klima og terreng , og den virker også i praksis - uten noen form for funksjonsfeil. Jeg kan derfor ikke se noen vektige grunner for å bytte ut denne med noe annet..
 3. Gillen

  Pussing og vedlikehold

  Når jeg nevnte delbare pussestenger, så tenkte jeg først og fremst på hagle. Ikke enkelt å tre en hel pussestang ned i et hagle futteral... PS. Men det blir vel litt utenfor tema, beklager..
 4. Gillen

  Pussing og vedlikehold

  Bruker selv hel stålstang fra Pro-Shot. Har hatt den i mange år. Den tar jeg med på banen og drar gjennom løpet med Super 1 olje og bronsebørste, mens løpet har en lunk. Resten tas i heimen på 10 min.
 5. Gillen

  Pussing og vedlikehold

  Delbart pussesett kan være greit å ha på reise, men stengene kan ryke bla. på grunn av for stor belastning/for mange eller tykke lapper ..
 6. Gillen

  LED lykter - runde eller bars?

  Har du sjekket at det er tillatt å montere ekstra fjernlys ?
 7. Gillen

  Store Rovdyr.

  og det var heller ikke noe tema i denne saken...
 8. Gillen

  Store Rovdyr.

  En annen ankesak: Høyesterett skjerper ulvedommene – NRK Hedmark og Oppland ... Hovedtiltalte forklarte at han trodde han skjøt en rev... Sjekk bilde innledningsvis i linken 🐺🦊
 9. Gillen

  Store Rovdyr.

  og her kan du lese deg litt opp på "strafferabatt" J.: Strafferabatt i hver femte dom – Dokumentar - NRK
 10. Linken til nhd viser at POD ikke har frie tøyler hva angår innholdet i forskriften. Videre skal også forskrifter sendes på høring, og ev. revidert, før den blir vedtatt.
 11. Gillen

  Figurjakt = bingo

  Aha.. Da lærte jeg noe i dag også😊
 12. Gillen

  Figurjakt = bingo

  Er ikke 1/2 maks choke med stål ?
 13. Gillen

  Apporterende hund på jakt, uten bikkjekort?

  Ja, her kan en sikkert pønske ut mange, mer eller mindre, troverdige scenarioer.. Men det kan ha betydning om kompisen kommer med en setter eller en "veskehund".
 14. Gillen

  Apporterende hund på jakt, uten bikkjekort?

  Ja, hvis det gjelder jakt. Da er det grunneier eller rettighetshaver som fastsetter spillereglene. Ellers gjelder de stedlige regler om båndtvang. (8x68S slo meg på målstreken)
 15. Gillen

  Apporterende hund på jakt, uten bikkjekort?

  Tiltredes. Det spiller ingen rolle om bikkja går i bånd eller ikke, type hund, kortpriser osv. Der hvor jeg jakter er det ikke tillatt med hund første periode, og har til gode å se noen jegere som da stiller med hund...
×