Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

Gillen

Members
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gillen last won the day on January 13

Gillen had the most liked content!

Community Reputation

101 Excellent

Recent Profile Visitors

1,010 profile views
 1. 20 000.- i bot for bæring av kniv..., bare blåbær i forhold til dette: I USA er flere dømt til livstid for å ha stjålet lommebøker, narkotika og ... Noe å satse på også i Norge 😉
 2. Gillen

  Våpen stjålet fra politibil

  Mjaa.. " hysteri Store medisinske leksikon Medisin Helse og samfunn Medisinsk historie Psykiatriens historie Innhold Historisk bakgrunn Diagnoser i dag Forfattere av artikkelen Svein Atle Skålevåg Universitetet i Bergen Ulrik Malt Universitetet i Oslo Etymologi av gresk hystera, ‘livmor’ Fotografier av hysterikere under hypnose ved Salpêtrière, ca 1880 av P. Régnard og D.M. Bourneville. Falt i det fri (Public domain) Hysteri er et eldre medisinsk begrep som ble brukt for å beskrive dramatiske atferdsmessige reaksjoner eller kroppsplager, ofte forbundet med sterke, synlige og tilsynelatende ukontrollerbare følelser. Ved de såkalte hysteriske nevroser var det smerter, lammelser eller kramper uten at det kunne påvises noen legemlig sykdom. Ved hysteriske personlighetsforstyrrelser var personens atferd preget av en dramatisk, oppmerksomhetssøkende og ofte teatralsk væremåte med tendens til å oppfatte omgivelser og sanseinntrykk sterkt følelsesmessig farget. "
 3. Gillen

  Våpen stjålet fra politibil

  Mulig det er en forskjell på idiotmeldinger og hysteri ?
 4. Gillen

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  På seg selv kjenner en andre.... PS. Gratulerer med 17. plassen !
 5. Gillen

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Når det gjelder mosjon så er favorittdistansen til amerikanerne avstanden mellom Stresslessen og personbilen, til nød nærmeste bussholdeplass 😉
 6. Gillen

  "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Nordmenn - og særlig amerikanere blir jo bare feitere og feitere, så for disse hadde muligens litt mer grøntfor (og mosjon) vært tingen..
 7. Gillen

  Går det til helvete..??

  Det der er jo bare.... Faktum er at dagens ungdom både røyker og drikker mindre en foreldregenerasjonen,😉 samt at de bruker mye mer tid på skolearbeid. Men problemet er at mange blir plaget av prestasjonsangst allerede som 12 åringer... Går en noen tiår tilbake i tid så var regelen at far i huset ble servert først ved middagsbordet, av en hustru som stod bak eller foran kjøkkenbenken mens hun fødte barn - og som forøvrig ikke fikk tale i foramlinger med mindre hun ble spurt... Når det gjelder fregatter så gikk KNM Oslo ned i 1999 ? pga vann i dieselen, noe som satte alt fremdriftsmaskineri ut av spill. Det resulterte i at skute drev på land ved Marsteinen og sank.
 8. For ordens skyld opplyses at dette var en liten spøk en fredags kveld. Ellers god helg og skitt jakt !
 9. Litt inspirert av forslagene om å sende brev, men muligens litt OT: Hva med eks. å sende et høflig brev til eks. B-gjengen og anmode om at all aktivitet på siden av loven bør opphøre innen rimelig tid, og viss ikke så kommer ......☠️
 10. Gillen

  Ny skumringskikkert? Valgets kvaler...

  1tingrettsdom skaper neppe presedens og rettspraksis. Da bør det foreligge en eller flere rettsavgjørelser, avsagt av en høyere rettsinstans. Slik jeg ser det har retten her valgt ikke å vurdere spørsmålet om termiske sikter er lovlig eller ikke, fordi dette heller ikke var noe tema i tiltalen..
 11. "Forbudstiden" - har vi ikke en blå, blå regjering med alt det innebærer 🙄
 12. Gillen

  Ny skumringskikkert? Valgets kvaler...

  Enig med deg.
 13. Det er mulig, men annen problemstilling. Det finne også bilførere som mener at fartsgrensa burde vært 100 og ikke 80, nå som vi har så gode biler med all slags hjelpemiddel...Men tror ikke du blir hørt her, hvis du blir knepet i en fartskontroll.
 14. Rette adresse for det spørsmålet er vel Riksrevisjonen..
 15. Gillen

  Skadeskyting %

  Samme praksis har vi i vårt jaktlag.
×