Jump to content

ErlingElev

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ErlingElev last won the day on October 17 2018

ErlingElev had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  Man er ikke nødt til å legge inn overpris. Det holder å si nei. De fleste har god erfaring med pruting. Høsten 2008 var jeg på bunnfiske etter min første leilighet. Mange meglere ble sinna. En nektet å ta imot bud. Det endte med et kjøp til under 2/3 av prisantydning. Etter salget, da budloggen ble presentert ble jeg klar over at jeg hadde det laveste budet av 5. Men akseptfristen hadde gått ut 2 mnd før mitt bud. Det ligger mange sånne våpen på Finn tenker jeg. Det hele endte med at selger ba meg på kaffe, da han var så fornøyd med å få solgt.
 2. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  Jo, det har man faktisk. Like mye som selger har rett til å fortelle kjøper at du ikke får kjøpt varen til den prisen selger byr.
 3. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  Tar folk bud langt under prisforlangende som en personlig fornærmelse? Det går an å bare si nei. Kjøpere kommer i mange kategorier. Noen ganger tilbyr jeg mer enn prisforlangende + porto. Fordi jeg må ha den der. Andre ganger byr jeg langt under, fordi den der hadde vært kjekk å ha. Jeg tror selgere trenger begge ytterpunktene. Alternativt så kan man jo starte butikk, da bestemmer man prisen selv. 🙂
 4. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  Hvis du ikke tåler pruting, kanskje Finn ikke er noe for deg.
 5. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139127612 Denne gikk jo hull i hull.
 6. ErlingElev

  Lave hastigheter på hjemmeladet ammunisjon

  Men det er arealet under grafen som gir farten.
 7. ErlingElev

  Brownells, leveringstid?

  Evt regnet med at våpendeler uansett var utelukket fra Merika. Første posten leste jeg, men svaret mitt hadde lite med den å gjøre
 8. ErlingElev

  Brownells, leveringstid?

  Jeg har selvfølgelig ikke kjøpt våpendeler. Kun ladeutstyr og rekvisita.
 9. ErlingElev

  Brownells, leveringstid?

  Jeg har i flere år brukt https://www.midsouthshooterssupply.com/ og sender over dammen med jetcarrier. Ikke like stort utvalg som de største, men man slipper en dollarkurs på 20.
 10. ErlingElev

  Starte opp jaktbutikk

  Eller en goretexbukse for damer med glidelås fra kne til kne. For lufting.... Jeg hadde lett kjøpt en til kona. Betalingsviljen skal det ikke stå på.
 11. ErlingElev

  Starte opp jaktbutikk

  Jeg tenkte jeg skulle prøve å si noe positivt til oppstart av jaktbutikk. Jeg tok også en runde innom proff.no for å sjekke div jaktbutikker. Jeg vet ikke om jeg har noe udelt positivt å si, men tror du at du klarer å selge for 6-9 millioner i året, så tror jeg at det er håp for deg. Det er en ganske stor vridning av betalingsviljen mot tjenester, vekk fra varer for tiden. Er det noe der du kan utnytte? Jeg har plan om å kjøpe et våpen i 2019, men jeg kunne deltatt på 10 kurs. Problemet er at våpen finnes overalt, mens kurs er litt vanskeligere å finne.
 12. ErlingElev

  Slarkete Finn Classic 612

  Jeg vet ikke helt om du knuser drømmer eller om jeg ble lurt i utgangspunktet. Jeg tviler på at det blir noen 612 i skapet mitt. Ser på Marocchi at de kaller den 612 New. Har de kommet med en ny utgave av 612, eller har det stått der noen år?
 13. ErlingElev

  Dagens annonse på finn.no

  Jeg synes det gjelder alle 338LM på finn
 14. ErlingElev

  Kombi + hagle

  Kanskje det er 412 som er min neste? Oppgradere fra 70-tallet til 80-tallet. Jeg som nesten hadde gledet meg til en 612. Jegermeistern. Noe du vil framsnakke Zolien med?
 15. ErlingElev

  Kombi + hagle

  Spett? Er det at den er tung, eller er tyngdepunktet ikke optimalt? Begge 212ene mine har et skjefte som passer meg 100%. Den ene 412en jeg har prøvd følte jeg satt ennå bedre i oppkastet. Hvordan føles et velbalansert våpen ut?
×