Jump to content

ErlingElev

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ErlingElev last won the day on October 17 2018

ErlingElev had the most liked content!

Community Reputation

54 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har hatt en leupold 6,5-20x40 på toppjaktbørsa. Det er en meget smekker sak med tommerør. Helt greit fornøyd, og virkelig verdt prisen. Tror jeg ga 1800, og solgte noen år etter for 3000. Nå har jeg en Zeiss victory 5-15x42. Den er helt rå. Jeg ga 7500 for den, og den er verdt hver krone. Har overhodet ikke behov for lysprikk da optikken er fantastisk klar. På samme børsa, en Sako Vixen har jeg også en Zeiss victory 1,5-6x42. Det gjør at jeg bruker samme børse på rådyr og fuglejakt. J
 2. Lanber gikk konkurs for 4-5 år siden. Jeg har en 2086. Fungerer greit den, men ejektorene kan kile leirduepatronene.
 3. 105G sliter jeg med å få tre skudd i klistrelappen med Sako Vixen. I begge Valmet 212 kombi så henger 2 av 3 skudd sammen. Bare prøvd N201.
 4. På ungdomsskolen måtte vi lage smellene selv. Det mest potente vi lagde var 308 tomhylse med fosfor (som vi da trodde var svovel) fra fyrstikker og superlim for å feste kula. Dette ble lagt på et lite stativ av ståltråd med telys til oppvarming. Tomhylsa gikk igjennom veggen til hundehuset til kompisen. 22mm plank.
 5. ErlingElev

  Stempel

  Den der var fet. Har du link ?
 6. Jeg ble frelst av Lenox blader for 6 år siden da jeg pusset opp huset. Har de til baufila og bajonettsaga. Den største forskjellen på bladene fra Lenox og Dewalt var egentlig på bladene for tre med spiker, men også bladene for stål mener jeg at Lenox er betydelig bedre. Jeg er faktisk på første bladet ennå, så de 5-pakningene varer nok min levetid. Tromas har Lenox
 7. Kjøpte sånne hos Rogne våpen for et par måneder siden. 1360kr
 8. ErlingElev

  223 vs 22-250

  Skyter man inn en 223 på 200m, så faller den ca 30mm fra 100m
 9. ErlingElev

  Blaser optikk?

  Blaser er eid av Luke & Ortmeier gruppe, Zeiss er eid av Carl Zeiss-stiftelsen. Blaser har fantastiske produkter, og de vet å ta seg betalt både for kvalitet og merkevare. Merkevarebygging eller branding er veldig kjent i forbrukerindustrien. Se på hvor mange av kvalitetsmerkene som enten leier ut sin egen kvalitetslogo til en mindre profilert produsent i en annen varegruppe, eller kjøper leieproduksjon produsert med egen logo. Denne produsenten er ikke primærkonkurrenten for varen. Det kan oppnås meget store marginer med et relativt billig produsert produkt med kvalitetslogo.
 10. Evt regnet med at våpendeler uansett var utelukket fra Merika. Første posten leste jeg, men svaret mitt hadde lite med den å gjøre
 11. Jeg har selvfølgelig ikke kjøpt våpendeler. Kun ladeutstyr og rekvisita.
 12. Jeg har i flere år brukt https://www.midsouthshooterssupply.com/ og sender over dammen med jetcarrier. Ikke like stort utvalg som de største, men man slipper en dollarkurs på 20.
 13. Jeg vet ikke helt om du knuser drømmer eller om jeg ble lurt i utgangspunktet. Jeg tviler på at det blir noen 612 i skapet mitt. Ser på Marocchi at de kaller den 612 New. Har de kommet med en ny utgave av 612, eller har det stått der noen år?
 14. Kanskje det er 412 som er min neste? Oppgradere fra 70-tallet til 80-tallet. Jeg som nesten hadde gledet meg til en 612. Jegermeistern. Noe du vil framsnakke Zolien med?
×
×
 • Create New...