Jump to content

ErlingElev

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ErlingElev last won the day on October 17 2018

ErlingElev had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ble frelst av Lenox blader for 6 år siden da jeg pusset opp huset. Har de til baufila og bajonettsaga. Den største forskjellen på bladene fra Lenox og Dewalt var egentlig på bladene for tre med spiker, men også bladene for stål mener jeg at Lenox er betydelig bedre. Jeg er faktisk på første bladet ennå, så de 5-pakningene varer nok min levetid. Tromas har Lenox
 2. Fransk reisekiste kan være f.eks Luis Vuitton
 3. Kjøpte sånne hos Rogne våpen for et par måneder siden. 1360kr
 4. ErlingElev

  223 vs 22-250

  Skyter man inn en 223 på 200m, så faller den ca 30mm fra 100m
 5. Det som er så bra med facebookgruppene er at selv en selv en litt under middels lader som meg selv kan føle seg ekstremt kunnskapsrikt og vellykket.
 6. ErlingElev

  Blaser optikk?

  Blaser er eid av Luke & Ortmeier gruppe, Zeiss er eid av Carl Zeiss-stiftelsen. Blaser har fantastiske produkter, og de vet å ta seg betalt både for kvalitet og merkevare. Merkevarebygging eller branding er veldig kjent i forbrukerindustrien. Se på hvor mange av kvalitetsmerkene som enten leier ut sin egen kvalitetslogo til en mindre profilert produsent i en annen varegruppe, eller kjøper leieproduksjon produsert med egen logo. Denne produsenten er ikke primærkonkurrenten for varen. Det kan oppnås meget store marginer med et relativt billig produsert produkt med kvalitetslogo.
 7. I høst kom det ei på oppskytingen. Hun hadde 3 av den ene og 4 av den andre jaktkula og lurte på om noen som kunne skyte, kunne skyte en av hver fra benken så hun visste hvor hun skulle sikte for å treffe. Noen stilte jo opp, og dama visste hvor hun skulle skyte. Hun glemte selvfølgelig at det mates LIFO og det endte med 4 skudd spredt over hele pappen med ingen i ringen. Det er litt fornøyelig å se på, for i et sånt tilfelle luker faktisk oppskytningen ut de som ikke er forberedt.
 8. Man er ikke nødt til å legge inn overpris. Det holder å si nei. De fleste har god erfaring med pruting. Høsten 2008 var jeg på bunnfiske etter min første leilighet. Mange meglere ble sinna. En nektet å ta imot bud. Det endte med et kjøp til under 2/3 av prisantydning. Etter salget, da budloggen ble presentert ble jeg klar over at jeg hadde det laveste budet av 5. Men akseptfristen hadde gått ut 2 mnd før mitt bud. Det ligger mange sånne våpen på Finn tenker jeg. Det hele endte med at selger ba meg på kaffe, da han var så fornøyd med å få solgt.
 9. Jo, det har man faktisk. Like mye som selger har rett til å fortelle kjøper at du ikke får kjøpt varen til den prisen selger byr.
 10. Tar folk bud langt under prisforlangende som en personlig fornærmelse? Det går an å bare si nei. Kjøpere kommer i mange kategorier. Noen ganger tilbyr jeg mer enn prisforlangende + porto. Fordi jeg må ha den der. Andre ganger byr jeg langt under, fordi den der hadde vært kjekk å ha. Jeg tror selgere trenger begge ytterpunktene. Alternativt så kan man jo starte butikk, da bestemmer man prisen selv. 🙂
 11. Hvis du ikke tåler pruting, kanskje Finn ikke er noe for deg.
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139127612 Denne gikk jo hull i hull.
 13. Evt regnet med at våpendeler uansett var utelukket fra Merika. Første posten leste jeg, men svaret mitt hadde lite med den å gjøre
 14. Jeg har selvfølgelig ikke kjøpt våpendeler. Kun ladeutstyr og rekvisita.
×
×
 • Create New...