Jump to content

Historie

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Historie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Legg den ut på svartkrutt.net, der finner du også informasjon om lading av patronen. Husk at der diskuteres det ikke svartkrutterstatning.
  2. https://www.ikea.com/no/no/p/komplement-skuffematte-lys-gra-30405565/
  3. Jeg har også en gold cup series 80 som hadde samme problemet og har forstått at dette er et vanlig problem. Utgangspunktet så er det en hul låsepinne, men jeg løste det med pianotråd og har snart holdt 30 år. Pianotråden er både hard og seig og er egnet for å bli utsatt rekylen som en 45 gir. Dette funker for meg.
  4. https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Saker/Sak/?p=78191 Saken er tildelt energi.og miljøkomiteen. Der sitter også en av forslagsstilerne, blir spennende å følge med på debatt og vedtak.
  5. Jeg bestilte noen deler hos Gun parts for ca 3 år siden, sendte kopi av våpenkort og delene kom. Var først i kontakt med deres salesdepartemet og delene kom relativt raskt. https://www.gunpartscorp.com/search#query=High Standard Trophy .22 pistol pin
  6. https://www.hjemmelading.no/products/swift-ladebok-utgave-3
  7. Pod sier i høringsutkastet at problemet er størst i Oslo. Da må det gå an regulere dette i politivedtektene for Oslo.
  8. Blir nok vanskelig å finne bruksområde utover kjekt å ha . Takk for svar.
  9. Denne pistolen skyter luftkuler i kaliber .177/4.4mm ved hjelp av en perkusjonshette. Vil dette våpenet våre registreringspliktig i Norge?
  10. Så lenge det ikke er boret opp tennkanal i løpet er ikke våpenet skytbart.
  11. Har hørt om disse låsekassene tidligere, men hva går det ut på?
  12. Før man utleverer informasjon om sine våpen er det greit å vite hvem som står bak dette prosjektet. Derfor er det naturlig at den som søker informasjon om disse våpnene presenterer seg, og sier hvem som er i denne arbeidsgruppen.
  13. Handlet deler til en ikke-registreringspliktig rifle tidlig i fjor, mauser 71/84, forklarte dem at dette var en rifle som var i fritt salg i Norge pga av alder. De fortalte at de uansett måtte ha et hvilken som helst våpenkort før de sendte delene. Jeg mailet dem kopi av et våpenkort på en revolver, og de var godt kjent med "vapenkort". Det tok ikke mange dagene før delene lå i min postkasse. Ingen eksportavgift og lignende, men frakt er generelt dyrt og ofte dyrere en det man bestiller. Derfor bestiller jeg stort sett det man ikke får tak i Norge, da er ofte prisen ikke så viktig. Det er også viktig å ligge under 100Dollar.
  14. Takk for oppklarende svar og godt engasjement.
  15. 1 januar 2015 ble det forbudt å importere laserpekere til Norge. Er det noen som vet om dette forbudet også gjelder lasersikter til våpen?
×
×
  • Create New...