Jump to content

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gordon setter last won the day on June 14

gordon setter had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About gordon setter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Løpet på Browningen kommer ferdig med 42 cm lengde.
 2. Nå har jeg ikke fått prøvd rifla. Men har kjøpt meg en Browning X-bolt i 223. Her er den sammen med Sako Quad og min Ruger 22 hornet. Alle med 42 cm løp. Men for ei lita og sexy rifle. Har eid mange våpen i mitt liv men dette er den mest snertne og fineste rifle jeg har hatt. Venter på montasje til kikkerten. Men uansett - fy for ei fin rifle å ha i Vorn sekken.
 3. Jeg lader selv, så blir nok å lade den hastigheten på 55 gr kuler til 850-870 m/s ca. 69 gr kula som jeg håper er den jeg blir å bruke til all jakt lades til 800 m/s ca. Og da er jo hastigheten nede fra 960 og 990 som Lapua og Norma oppgir på sine ferdigladde. Rå digger hurtigmontasjen på min Svemko Hunter men ja, spent på dempingen. Skal når jeg har fått ladet sammenligne med denne demperen først, på nedladet ammo opp mot ferdig ammo fra Lapua og Norma. Men en Svemko Magnum med en 224 modul og en 308 modul med hurtigmontasje er farlig nært å komme i hus, skulle li
 4. Har kjøpt meg en Browning x-bolt 223. Har i dag en Svemko Hunter. Ennå ikke prøvd rifla. Men Hausken Whisper eller Swemko Magnum - vil men klare hente ut enda mer demping der? På dette kalibret?
 5. Nei mulig gjetting. Bare tenker den stiller dårlig om de forbyr alt av bly. Men om det skjer vet jeg ikke da.
 6. Vil i hvertfall ta livet av 22 LR om det kommer.
 7. Da har Danmark innført blyforbud i alt innen 2023 Hvilket utvalg er i dag i 224 kalibrene på blyfrie kuler? Til min 22 Hornet så ser jo Hornady ntx 35 gr og 45 gr bra ut. Og også Hornady gmx 50 gr. Men hva er der til bruk i 222/223 med forskjellige riflestigninger.
 8. Noen som har testa 62gr ttsx kopperkule på småvilt?
 9. Kjøper du Legacy så tar du jo 223 med 1:8 og et løp i 222 så er du der. Og myye artigere med flere kaliber enn et 😋
 10. Nettopp lært at i 22 hornet så gir Hodgdon lil’gun krutt helt andre hastigheter enn i vihtavuori 110 krutt. Har du/dere testet Hodgdon krutt i kalibret? https://www.hodgdonreloading.com/data/rifle
 11. Går fort i svingene her. Men da var det ladet opp en stige med 50 gr kuler også. Blyspiss 1210 vet jeg samler veldig bra med 8,5 gr så kun ladet en «sjekk» på 8,4 gr på denne. Litt mer testing på begge fmj kulene bare nå.
 12. Da har man fått tak i Sako 50 gr kule også. Så kule utvalget i kalibret er ganske ok. Mangler Lilgun krutt og håper få tak i det også. Men blir mer lading og litt mer testing nå med denne kula. Og skal sikre meg også i de to 45 gr kulene at jeg har rett lading der nå. Rifla har 1:14 stigning så 50 gr bør gå helt fint i denne.
×
×
 • Create New...