Jump to content

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gordon setter last won the day on June 14

gordon setter had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utrolig stor forskjell i vekt på Sellier & Bellot kulene jeg har kjøpt i fmj 45g. Ingen veier 45g. De jeg har veid til nå veier 44,5- 44,4 - 44,3 og noen 44,2g med flest på 44,5g. Sierra sine 1210 kuler veier 45g og 45,1g ca 50/50. Men ja..mistenker at det forklarer litt mer spredning på fmj kulene. Så skal lade opp noen med bare 44,4g kuler og se om man får tettere samlinger. Og eventuelt noen 44,5 og 44,3 som blir merket og se hvor mye det avviker. Tipper jo at når det er sprik fra 44,5 - 44,2 i vekt på kulene at dette har noe å si. Noen med mer lade erfaring enn meg so
 2. Da har jeg fått skudd ganske mye med rifla. Men rifle kasta i første runde kanskje heftig. Løpskanalen måtte pusses ned og da funka det utmerket. Men bedda rifla også. Kjøp ammo som S&B går ikke godt i rifla. Men RWS blyspiss samler veldig bra. Måtte bra mye ned på ladedata, og Sierra blyspiss samler meget godt med 8,5g 110 krutt og ser ut som enda litt bedre med 8,4g. Med FMJ s&b virker det som den samler godt der også med 8,4g men hadde bare ladet tre skudd av denne. To skudd tett i lag og et lite sleivskudd. Men ser bra ut nå dette.
 3. Pent med trestokk på disse. Ikke noe stor fan av trestokk sånn på rifler sånn ellers. Hagla er bytta ut til en M2 og trives bedre med syntstokk da man er ute hele året i alle typer vær. Og blir oppriktig fortvila hver gang man lager en ripe i steinur på trestokk- eller får slått bort en liten bit. Var jo å grunnen til at drillingen ble solgt- den var rett og slett til fin til å dra med seg opp i fjellet høst som vinter. Men joda pen så det holder i trestokk denne. Men rent praktisk passer synt bedre, og nok mindre problemer enn med den i tre, men joda vanskelig å se forbi den i tre...meg
 4. Nei gjør nok ikke det. Men nå har den kommet- det jeg har håpet på skulle komme. En Blaser K95 med syntstokk. Når de kom med den Carbon utgaven så tenkte jeg at de ble å komme med synt. Vet ikke om den er i Norge ennå da. Liker sykt godt denne utgaven uten lær. Så er det prisen da..spent på den. Dette er vel drømmevåpnet.
 5. Ja men da skal jeg sjekke med de. Takk for svar.
 6. Noen som vet om man får bestilt bare stokk til Tikka T3x? Liker den nye Wideland stokken og kunne tenke meg bytte den sorte stokken ut med den. Men er ikke noe på siden deres der man kan bestille stokk. https://www.tikka.fi/rifles/tikka-t3x/t3x-lite-veil-wideland
 7. Ja ok. Ser det er litt forskjell. Følger han her på Instagram, han får S&B i 22 hornet til å gå veldig bra i sin Blaser k95.
 8. Kjøpte noen esker S&B som jeg gleder meg til å prøve med ferdigladd og RWS ammo jeg har kjøpt. Men for en «søt» liten eske 🥰😆 20 skudd i håndflata. Nederste bilde har jeg lagt en 243 WIN patron oppå, den dekke jo neste hele eska på langs.
 9. Løpet stikker ikke langt ut av sekken
 10. Like den hurtigkoblinga til Svemko. Fin beskyttelse for gjengene på løpet og selv den hurtigkoblinga har egen plastkopp som beskytter gjengene på den igjen. Demper er kjapp å ta av og på så slipper at rifla stikker så langt opp av Vorn sekken som når demper er skrudd på hele tia. Har demperen i et eget futteral og tar den av og på før og etter skyting. MEN har veeldig lyst å få Rafdal til å sette på en syntstokk på rifla.
×
×
 • Create New...