Jump to content

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gordon setter last won the day on June 14

gordon setter had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja men da skal jeg sjekke med de. Takk for svar.
 2. Noen som vet om man får bestilt bare stokk til Tikka T3x? Liker den nye Wideland stokken og kunne tenke meg bytte den sorte stokken ut med den. Men er ikke noe på siden deres der man kan bestille stokk. https://www.tikka.fi/rifles/tikka-t3x/t3x-lite-veil-wideland
 3. Ja ok. Ser det er litt forskjell. Følger han her på Instagram, han får S&B i 22 hornet til å gå veldig bra i sin Blaser k95.
 4. Kjøpte noen esker S&B som jeg gleder meg til å prøve med ferdigladd og RWS ammo jeg har kjøpt. Men for en «søt» liten eske 🥰😆 20 skudd i håndflata. Nederste bilde har jeg lagt en 243 WIN patron oppå, den dekke jo neste hele eska på langs.
 5. Løpet stikker ikke langt ut av sekken
 6. Like den hurtigkoblinga til Svemko. Fin beskyttelse for gjengene på løpet og selv den hurtigkoblinga har egen plastkopp som beskytter gjengene på den igjen. Demper er kjapp å ta av og på så slipper at rifla stikker så langt opp av Vorn sekken som når demper er skrudd på hele tia. Har demperen i et eget futteral og tar den av og på før og etter skyting. MEN har veeldig lyst å få Rafdal til å sette på en syntstokk på rifla.
 7. Ble litt endringer på avtrekker. Fikk tak i dette settet i fra Sverige og nå er avtrekket helt nydelig. Så nå må jeg bare få tid til å få skutt litt med den. Svemko hunter lyddemper med hurtigkobling er også på plass.
 8. Bare sånn av ren nyskjerrighet. Bruker du Lapua ammo? Eventuelt hvilken presisjon får du i rifla?
 9. Hvorfor 6XC og ikke 243 WIN? Med tanke på tilgangen på ferdigladd. Er det andre fordeler?
 10. Fikk 60 stk 22 hornet RWS med blyspiss i posten i dag. Bra stor forskjell på denne blyspissen og 1210 Sierra som står i mitten. Skal bli artig å teste forskjell i vilt.
 11. Svemco Hunter med hurtigkobling . Du kan bare skifte modul ved bytte av kaliber. https://www.svemko.no/shop/_prod_lyddempere.asp?temp=0&s=72020042214404462758
 12. Har funnet denne https://www.norsegear.no/nfm-ec-paint-camo-all-in-one-set-9-pcs.html
 13. Syns det er utrolig kult😁 Likte denne veldig godt da.
×
×
 • Create New...