Jump to content

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så hagle er ikke lov men pistol og rifle 🙄
 2. 3 GUN konkurranser er utrolig populært i USA. Er det noen som driver med dette i Norge? Automat rifler er vel ikke tingen her. Men vil jo la seg gjøre med ordinære rifler.
 3. Dere som driver mye med lading. Vil det være mulig å lade en 223 ned til 22 hornet nivå? Eventuelt slik i overskrifta. En 222 eller en 223 ned til 221 fireball/ 22 hornet nivå. Og fortsatt oppnå god presisjon. Synser mye fram og tilbake på 22 hornet. Men om man kan lade ned til samme nivå på en 222 eller 223 så kanskje det er mest fornuftig å gå for en slik løsning i en av disse kalibrene.
 4. Sånn når det kommet til rekyl som ble nevnt øverst i tråden noen plasser, så er vel det helt eliminert på disse to kalibrene med lyddemper. Men vet ikke om du skal ha lyddemper på da.
 5. Ja om det er tilfellet så burde det jo vært justert i begge ender av jaktsesongen på rev her oppe. Mener i hvert fall at vi ikke får utnytta lokkejakta stort på våren før det er mer skareføre, nå kan det nok i høyere liggende strøk sørpå kanskje også være tilsvarende forhold, men er jo her de bør kunne gå inn å lage individuelle jakttider mer tilpasset slike forhold.
 6. Er ikke så sikker på at dette er tilfellet her oppe. Tror nok det er en forskjell på dette kontra sør og nord. Men skulle likt å sett noe forskning på det. Årsaken til at jeg tar dette opp er at jeg tenker at har har man sett hele landet under ett fra gammelt av og ikke sett på om det er forskjeller pga klima. Her kan revelöck 2 kjøpes og streames http://www.lindrothnorin.com/kop-film-digitalt/
 7. Har drevet litt med lokking på rev siste årene. Men noe som slår meg er at pga snøforhold her nord. Og spesielt i fjell og høyere liggende skogområder så mener jeg jakta på rev her oppe burde vært forlenget til feks 10 mai. Ser at uten skareføre eller i hver fall i dyp snø så vil ikke reven komme. Man ønsker uttak på rev. Men forholdene i hvert fall for lokking i snørike vintre som nå er nesten nyttesløst. Ulf Lindroth forklarer snø problemet godt i revelöck 2 filmen. Tror det med fordel kunne vært gjort individuelle forskjeller i dette landet på jakttider pga slike ting. Bare en tanke. Men hadde lyst å lufte den.
 8. Ganske bra forskjell her. Med høy lyd på TV så høre man god forskjell. Skulle vært artig med en test Hausken xtrm 224 mot Svemco Hunter. Og Hausken WD60 xtrm mot Svemco Magnum
 9. Jepp skal ha med quick Mount, liker det patentet Svemco har på den der man skrur det på de eksisterende gjengene.
 10. Satt meg en del inn i dette, lest og fått noen tips. Virke som at der https://www.svemko.no/ som har de beste demperne, og at den som heter Magnum vil dempe best av disse de selger. På meg virker det som det er stor forskjell på dempere på lyd, men blir å beholde Hausken 224 demperen for å teste opp i mot den nye.
 11. Vil der få inn noen i fargen Higlander av denne i 6,5 grendel?
 12. Nei står mellom å selge tikkaen og eller bygge den om slik. Liker ikke magasinet på mini howa..jada detaljer detaljer. Men hadde fungert for meg i tikkaen med 6,5 grendel og et kort løp på 42 cm.
 13. Har en Tikka T3 i 6,5x55, kan bolten i denne brukes på 6,5 grendel? I et løpsbyttesystem?
 14. Merkelig da når det virke som sako og tikka kjøre hardt på 1:8 stigning at de ikke produserer ammo i helmantel med tyngre kuler, og tyngre v-max kuler. Ja både norma og Lapua osv kunne gjort det. Er jo et populært toppjakt kaliber og revejakt kaliber.
×
×
 • Create New...