Jump to content

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spørsmål, hvilken riflestignig har du i denne?
 2. Herlig film. Og spennende kaliber, vil gjerne se mer av dette.
 3. Ja tenkte prøve den Sierra 1210 kula i ryper osv- har lest i tråder her inne tidligere, blant annet Makkieboy (trur det var navnet hans her på kammeret) brukte denne kula både i rype og hare på Rolfsøya i Finnmark med godt resultat. Bestilte fra Sverige Mcarbo sin trigger adjustment, tror det holder med den fjæra og trenger ikke bytte "sear" (vet ikke navnet på norsk) Fikk tak i den i Sverige da de er forhandler for Mcarbo. http://fksport.se/sv/ Bytte av fjær: https://www.youtube.com/watch?v=Rs-JeRZWAL4
 4. gordon setter

  22 hornet.jpg

 5. Lader litt i disse koronatider. Sellier og Bellot 45 gr fmj kule og Sierra 1210 blyspiss 45 gr. RWS hylser og cci 400 tennhetter. Blir en stund til jeg får skutt med den. Men skal bli artig å teste ut litt forskjellig både hjemmeladet og ferdig ammo.
 6. I disse Korona tider. Ny film fra Longrange rypejakt med 221 fireball.
 7. Hvordan lukker du tuppen? Og vil ikke det kunne gi dårligere samlinger/presisjon?
 8. Fine rifler begge to. Man skulle vært stinn av peng og hatt lov å ha mer enn 6 våpen så kunne man hatt begge 😄
 9. Har sammenlignet den mot min Sako Quad:
 10. Har endelig fått min første rifle i 22 hornet. Nydelig stokk på den. Flere her inne som har ruger 77/22 hornet? Har laget en liten YouTube video. Er på .22 hornet på Facebook så derfor engelsk tekst. Må få gjort noe med avtrekkeren, den er for dårlig så har bestilt Timney sear and spring sett. Rifla skal også beddes. Her er filmen: Har også bestilt bolt shims til den. Og Svemko Hunter lyddemper. For de som har interesse i denne rifla selv så legger jeg ved noen videoer for hvordan forbedre den. Bolt shims video her: Timney sear and spring set https://www.google.no/amp/s/timneytriggers.com/amp/trigger-upgrade-replacement-kit-for-the-ruger-77-22/ Sender min til børsemaker for bedding men man kan gjøre dette selv også. Fin film på hvordan her:
 11. Har kjøpt en ny Ruger 77/22 hornet. Fått den kappet på 42 cm og gjenget for demper. Meget pen tre stokk, avtrekket må gjøres noe med. Her er en video som jeg lagde i dag. Tekst på engelsk pga .22 hornet gruppa på Facebook.
 12. Men har det kommet begrensninger på antall løp? Er det ikke bare på antall våpen?
 13. Og da kom beskjeden om at Ruger 22 hornet er ankommet Norge- så da blir den testa ut noen sesonger først. Rafdal skal få den ned da og sette på ny stokk. Så får 223/222 vente litt.
 14. Ja vurderer denne. Men liker ikke trestokk, så hadde nok sendt den rett til Rafdal og fått skiftet stokk. Om jeg skulle gå for denne.
×
×
 • Create New...