Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

gordon setter

Members
 • Content Count

  1,162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gordon setter

  22wmr vs rem 222 for rype/hare/gås

  Var på jakt i helga og hadde med min sako quad i 22 wmr. Min samboer skjøt to ryper med den, cci gamepoint på den første, skutt i overgang bryst/hals. Fint utgangshull. Rype nr to skutt med cci tmj (helmantel) skutt fra siden gjennom begge brystene. Var så vidt vi kunne se inngang og utgangshullet. Begge datt om tvert. Skal jammen bruke denne rifla og det kalibret mer på jakt.
 2. gordon setter

  Norma jaktmatch fågel 223. erfaringer?

  Hvordan går den i løp med 1:8 stigning?
 3. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  .
 4. gordon setter

  Kikkertsikte med forholdsvis lav vekt og høy forstørrelse.

  Meopta Meopro 4,5-14x44 med BDC retikkel, men den får du kun fra USA. Og du må finne en som er villig til å sende deg en. Pr nå selges ikke denne til det europeiske markedet. App'en til meopta er genial å bruke med mil-dot eller bdc retikkel, og sikkert de andre retiklene også.
 5. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  Fås i følge selger kun i 1:8
 6. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  Fått med meg at flere plages med 1:8 og lette kuler. For min del er det 55g kuler i ferdig ammo som vil gjelde. Så om den holder seg innen for 2,5 cm med Norma/Lapua eller Sako fmj så vil det holde. Men fikk mer å mer lyst å testskyte rifla før man kjøpte🙄
 7. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  Enig. Vi lar heller dette bli en tråd om erfaringer rundt presisjon. Blir nok å kjøpe så kan legge inn egne erfaringer etterhvert.
 8. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  Ser helt klart den😉 fikk bare inntrykk av at 223 i den rifla va vanskelig. Men skjønne at det e forskjell på selgere og ka de vil selge
 9. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  I følge selger så va det garanti på et en eller annen type ville gå bra, men ikke at for eksempel helmantel gikk bra. Det kunne være v-max. Syns det va rare greier..tenkte no å at den garantien gjalt normal og ammo ferdigrulla uansett.
 10. gordon setter

  223 Browning x-bolt

  Noen som har x-bolten i 223? 1:8 riflestigning. Kunne tenke meg å høre hvordan presisjonen i din rifle er, både jeg og min samboer ser på denne, Browning x-bolt super light. Men selger var ikke så sikker på at vi kom til å oppnå tilfredsstillende presisjon i kaliber 223 i denne rifla. Hadde vært greit å høre noen erfaringer før man kjøpte.
 11. gordon setter

  Kjøpe lettvektsrifle til rein og toppjakt

  Browning super light Carbon er Kort lett og fin. Merkel K3 extreme før blaser k95 for min del om det sto mellom kipplauf. Har Tikka T3 6,5x55 med 51 cm løp, lett rifle men selv med så kort løp blir tikkaen lang da.
 12. gordon setter

  Beste 6,5x55 lyddemper.

  Ja jd 224 demper har jeg. Og ser man kan legge i netting strømpen som er i xtrem på den jeg har.
 13. gordon setter

  Cz 455 Kapping av løp 22Lr og 17Hmr

  Bruker retikkelet med avstandsmåler på jakt ja Jonas86.
 14. gordon setter

  Cz 455 Kapping av løp 22Lr og 17Hmr

  Hei, 22 lr innskutt på 60 meter- bruker Nikon Rimfire 4-12x40 med BDC retikkelet og bruker Spot on programmet til Nikon, slik at jeg lett skyter blink på for eksempel 80 meter så vel som 100 meter. På min 22 wmr har jeg skutt den inn på 80 meter, har også der et Nikon Rimfire 4-12x40 med samme retikkel, og har lagt inn data for CCI maxi mag som går likt med gamepointen, og kan skyte midt i i hvertfall helt ut til 120 meter med det retikkelet. Min 17 HMR er innskutt på 100 meter, bruker et Meota Meopro 4,5-14x44 med BDC retikkel, og bruker appen til meopta som har inne all CCI ammunisjon sammen med siktet. Siktet fås ikke kjøpt i Europa, så er kjøpt fra USA, har for øvrig gjort det med alle tre siktene. Ingen har vært å oppdrive i Norge. På denne måten med rett retikkel bruk, med godt program fra Nikon og god app fra meopta så får du optimalt bruk ved bruk av rimfire kaliber. Vind må selvfølgelig hensynstas også.. Har for øvrig 2 stk sako quad, en dedikert 17 HMR med sako quad rail på, og en som jeg bytter mellom 22 lr og 22 wmr på med sako quad rail på og leupold qrw ringer på alle tre siktene slik at jeg kjapt kan skifte løp og sikte uten rare treffpunkt endringen.
 15. gordon setter

  Cz 455 Kapping av løp 22Lr og 17Hmr

  Har tre løp på min Sako Quad alle kappet på 42 cm. Sinnsyk presisjon i alle tre, 22 lr, 22 wmr og 17 hmr. Ser 22 wmr sliter i noen cz med presisjonen, men på min samler den innenfor 2 cm og mindre selv med det kalibret.
×