Jump to content

petterbratt

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. petterbratt

  416 Taylor

  Takk for svar! Så både 458 og 338 win mag funker til å forme til 416? Bruker du bare å size di i et vanlig die sett, eller form-die først? Hva slags hastigheter får du, og løpslengde? Er litt inne på tanken av å kjøpe et løp til S&L.
 2. petterbratt

  416 Taylor

  Hiver meg inn her i nysgjerrighet; Hva slags erfaringer har folk med å lade 416 Taylor med 458 win mag hylser? Ser at RCBS har die til omforming. Funker dette greit?
 3. Ser det er mange tråder om det, men også like mange varierende svar.. Derfor jeg lurer på om noen har konkret erfaring, som FAKTISK har handlet, istede for alle som sier "Kjøp i Norge"
 4. Vekker liv i denne tråden; Er det noen som sitter på våpensøknad på engelsk som kan sende pr mail? Og noen som har erfaring med import fra USA?
 5. Hei! Noen som har prøvd Lee .457 340 grain blykuler i Marlin 45-70? Eventuelt som har ladedata med Vihtavuori krutt, og som har kronografert noe hastigheter? Ladningen skal brukes til storvilt jakt. På forhånd, takk!
 6. Hei! Noen som har prøvd Lee .457 340 grain blykuler i Marlin 45-70? Eventuelt som har ladedata med Vihtavuori krutt, og som har kronografert noe hastigheter? Ladningen skal brukes til storvilt jakt. På forhånd, takk!
×
×
 • Create New...