Jump to content

222. Nitro

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 222. Nitro

 • Birthday 12/07/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan poste et på onsdag da jeg har mulighet til det.
 2. Så bra, du vil ikke angre. Hvilken farge da sonic?
 3. Eksakt modelbetegnelse er RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Å gå fra American til denne går fint. Det ser ikke dumt ut og løpet har vel 3-4mm klaring fra bunn til løpet.
 4. Jess!! Da var stokken på plass! Å gå fra American stokk til denne var kjempebra. Børsa ble tyngre og jeg trenger ikke noen pute eller kolbeforhøyer med denne stokken. Nå vil treningen fremover bli mer lik vekt som storbørsa:) Børsa ble lekker å!
 5. Jeg har bestilt denne stokken RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Er det noen som VET at denne stokken passer min CZ 455 american? Mvh Simon
 6. Jeg har et spørsmål, jeg har en CZ 455 american. Jeg tenker meg en stokk fra boyds. Passer denne til våpenet eller må man ha varmintløp for dette? Jeg har standard løp, kommer man til å se mellomrom mellom løp og stokk fra siden da? RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED) heter stokken.
 7. Hei, jeg har en Tikka T3 Stainless steel med en mørk laminatstokk. Jeg lurte på om noen kan komme med forslag til farge jeg skal ha på løpet og låskassen da jeg synes rustfritt stål ikke er noe fint med stokken og svart kikkertsikte. Gjerne skrive hva fargen på duracoat siden heter. Ønske er mørk farge men hva slags farge er jeg i tvil om.
 8. Hei, var ute å lokket på natten. Det var helt greit med lys fra sentrum og det var lave skyer som gjorde at jeg kunne lett se reven. Jeg ble stoppet av politiet og det ble ingen sak men fikk høre at jakt på natten uten noen lys var i gråsonen av loven.... Noen som har peiling? Må jeg gi opp revejakt med fløyte på natten?
 9. Hva koster for det "Gjør det selv" settet Skjørtejeger? Vurderer sterkt å få gjort det på en Cz American stokk.
 10. Jepp, jeg har prøvet den på trost å det funker supert! Bruk helmantel da!
 11. Nei, du må nok skyte inn løpet for hver gang du skifter løp..
 12. Nei, den er ikke borte nei.. Men nå skal jeg ikke fylle klubbsiden med skitt. Jeg har sendt nå sluttstykket å mekanismen til forretningen jeg kjøpte det av så alt ordner seg vel tilslutt.
 13. Men uansett så skal det jo veldig mye kraft for å kunne dra ut sluttstykket uten å holde avtrekket inne? det skal vel egentli ikke gå ann?
 14. Jeg kan ikke si at jeg tok uvanlig hardt i når jeg tok sluttstykket bak. nå har jeg prøvd å løsnet litt på skruene å jeg merker ingen forskjell. Fa-n... kan man ikke bare kjøpe seg en børse som virker feilfritt. Hater når det blir tull på produkter man bruker masse penger på. Nå må jeg bruke enda mere penger på å sende inn rifla...
 15. Noen av dere som kan dra sluttstykket av våpenet uten å holde inne avtrekkeren?? Jeg var på banen idag å mot slutten merket jeg at det gikk skikkelig tregt i mekanismen. når jeg skulle lade så måtte jeg ta litt hardt i når jeg skulle få patron ut etter skudd var avfyrt. Det første man gjør er å ta hendelen opp. det gikk fint men da virket det som om han sto bom fast. Etter litt røsking fikk jeg sluttstykket bak men da kunne jeg dra sluttstykket rett av. Det var ingenting som skulle til for å få sluttstykket ut.. Hjelp!
×
×
 • Create New...