Jump to content

222. Nitro

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 222. Nitro

 • Birthday 12/07/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, har tenkt til å gå til innkjøp av en Sako Quad. Der står det at ved løpsbytte så kan man kun skru til med max 8 newton. Hva heter dette verktøyet jeg må ha for å måle dette når jeg skrur til? Dersom du vet hvor jeg får tak i verktøyet billig så gjerne nevn dette også. mvh
 2. Har jaktet endel med gamepoint på rypa og ser at det er for store skader mtp det lille kjøttet som er på rypa. Har hørt flere som jaktet med godt resultat med FMJ. Kommer til å bruke det fremover nå. Gamepoint på rev:)
 3. Hei, noen som vet hvor jeg kan få skutt opp til storvilt nå som er i nærheten av jessheim? Mvh Simon
 4. Altså elektroniskt svar?
 5. Da forstår jeg det slik min situasjon er så er det bare å komme seg på banen. Vet dere om det er lang ventetid før man får svar på seljakt søknaden? Får man elektroniskt svar eller i post?
 6. Hei, lurte på en ting. Jeg skøyt opp i august 2014. For å jakte sel i mai 2015 må jeg da skyte opp pånytt? Mvh Simon
 7. Kan poste et på onsdag da jeg har mulighet til det.
 8. Så bra, du vil ikke angre. Hvilken farge da sonic?
 9. Eksakt modelbetegnelse er RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Å gå fra American til denne går fint. Det ser ikke dumt ut og løpet har vel 3-4mm klaring fra bunn til løpet.
 10. Jess!! Da var stokken på plass! Å gå fra American stokk til denne var kjempebra. Børsa ble tyngre og jeg trenger ikke noen pute eller kolbeforhøyer med denne stokken. Nå vil treningen fremover bli mer lik vekt som storbørsa:) Børsa ble lekker å!
 11. Jeg har bestilt denne stokken RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED). Er det noen som VET at denne stokken passer min CZ 455 american? Mvh Simon
 12. Jeg har et spørsmål, jeg har en CZ 455 american. Jeg tenker meg en stokk fra boyds. Passer denne til våpenet eller må man ha varmintløp for dette? Jeg har standard løp, kommer man til å se mellomrom mellom løp og stokk fra siden da? RIMFIRE VARMINT THUMBHOLE CZ® 455 CLIP FEED FACTORY BARREL CHANNEL SKY LAMINATE (FINISHED) heter stokken.
 13. Kjøp brukt på finn, du sparer masse der:)
 14. Kikkertringer er påplass og så mangler tikkaen bare en lyddemper så er det klar for revejakten! Er veldig fornøyd med kikkerten!
×
×
 • Create New...