Jump to content

bowe

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bowe's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Støtt børsemaker Runar i hans juridiske kamp mot Ulfhednar AS Spleis her endret etter kommentar om manglende informasjon. Tekst fra Spleis innkopiert herunder: Runar Jonsson har etter å ha ytret sine meninger om Ulfhednar AS sine produkter etter et kurs på Island blitt saksøkt av Ulfhednar AS v/styrets leder, Kurt Erik Bekkevold. Ulfhednar AS krever via advokatkontoret Danielsen nå en erstatning pålydende kr. 300.000.- fra Runar da de påstår at de har mistet store deler av sin omsetning grunnet disse uttalelsene. Vi ønsker å hjelpe Runar med å dekke de nødvendige advokatkostnadene han etter vår oppfatning helt uforskyldt nå blir påført. Saken: Den påståtte ærekrenkende og erstatningsbetingende ytring mot Ulfhednar AS er påstått fremsatt muntlig av Runar på islandsk i forbindelse med et kurs og skytestevne på Island. Ulfhednar AS anfører at de påståtte uttalelsene, fremsatt muntlig på islandsk, gjengitt av tredjepart, på engelsk, må forstås slik at Ulfhednar AS opererer med uærlige og manipulerende forretningsmetoder, herunder uredelig misbruk av skytterforeninger for å profilere egne produkter. Runar bestrider at han har ytret seg som påstått og at han ellers har fremsatt injurierende ytringer om Ulfhednar AS i forbindelse med det omtalte kurset på Island. Runar bekrefter at han etter avsluttet kurs på Island, som svar på spørsmål fra en tredjepart, tilkjennega sine personlige vurderinger av enkelte av de produkter Ulfhednar AS selger. Runars ytringer på Island, som altså gjaldt hans egne vurderinger av Ulfhednar AS’ produkter, omfattes selvsagt av den alminnelige ytringsfrihet, jf. Grunnloven. Selv de ytringene som saksøker påstår at Runar fremsatte, ville korrekt tolket i den konteksten han befant seg i, være godt innenfor ytringsfriheten. Saksøker Ulfhednar AS har ikke dokumentert at den anførte omsetningsnedgang har noen med de påståtte ytringene som Runar skal ha fremsatt, i en muntlig utveksling i et pauserom med noen få andre til stede. Noe grunnlag for oppreisningserstatning til en juridisk person som Ulfhednar AS, kan det etter omstendighetene ikke være. Runar har nedlagt påstand om frifinnelse da han ikke kan se at han har gjort eller sagt noe galt.
  2. Blir neppe en storselger innenfor PRS. Mekanisme, avtrekk og iboende presisjon er nok topp. Bare synd de og MDT har gått for et design (fremskjøvet barrikadestopper bla.) og et chassis som tilhører fortiden.
  3. Dette er gjerne brukende? Kjenner ikke til systemet selv. Justerbare baser som du justerer, så kan kikkert forbli urørt https://huntac.de/en/brands/dentler/?fbclid=IwAR2GCZ3kVsEzc-1cHarHNuwbZZzrowOOw2jaVMTzv7Qm1OmSmPySEMYOH_g_aem_AXzmsFeW9uZeKnragIsN_LvPJm4I4qU2Bgs2LPELK03tA2Pim5qvPCZ0EFQdFSh_ngY
  4. Hei, endte du opp med å gjennomføre prosjektet? Har du isåfall informasjon om hvilken arca-skinne du valgte?
  5. Noen som har fått noen mer eksakt dato fra GRS i det siste? Jakta nærmer seg og jeg er redd SSG 3000’en forblir stående i skapet under årets jakt. Såpass fornøyd med mine andre GRS-stokker på andre våpen at Bifrost skal hjem så fort den blir tilgjengelig for salg.
×
×
  • Create New...