Jump to content

GPO, ny tysk optikkprodusent


Torf

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Når de påstår de har 24mm utgangspupille, noe ingen andre greier, så får jeg inntrykk av at dette er en ren markedsføringsorganisasjon, og ikke ingeniører som behersker teknologien selv. Da er det sansynlighvis OEM produksjon ett helt annet sted enn i Tyskland.

 

sp.png.f23052fc41e130d44919e7444eff6d23.png

Link to comment
Share on other sites

Sitat

Når de påstår de har 24mm utgangspupille, noe ingen andre greier, så får jeg inntrykk av at dette er en ren markedsføringsorganisasjon, og ikke ingeniører som behersker teknologien selv. Da er det sansynlighvis OEM produksjon ett helt annet sted enn i Tyskland

"German Engineered" står det jo - de er nok laga i Japan, uten at det er noe negativt. Men at markedsføringsavdelinga er uten kunnskap er vel ikke noe nytt, det er bare å se på alt tullet som har kommet fra Zeiss opp i gjennom. Forøvrig ligner de jo mer enn enn  litt på Minox, så det kan jo være koblinger der?

 

K

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutter siden, msteiro skrev:

Nest beste modell ble testet i siste Outdoor Magazine, fikk bra omtale, men amerikansk jaktmedia er ikke akkurat veldig objektive eller saklige i sine tester, førstepri i testene er jo made in the USA.

 

Akkurat som den norske (og svenske..) kulørte jaktpresse er objektive...

 

Savner Våpenjournalen og Vapentidningens dønn ærlige vurderinger, de turte si rett ut hva de mente. I dag er det bare solskinn og boller uansett hva de tester.

Link to comment
Share on other sites

Et stort problem synes jeg med sånne tester er mengden kikkerter, skal man sammenligne fler må man sørge for at man har "alle" med, ofte blir det et lite utvalg av forskjellige sikter tilfeldig oppsamlet i alle prisklasser. 

 

Enten burde man teste 1 og 1 sikte og ha et test bibliotek, et spesifikt segment, eller kjøre en årlig stortest av hele markedet. 

 

I testen dette utklippet er fra har de ikke med Zeiss eller SuB bla.

 

Men en ting skal de ha, både beste kikkert og beste rifle er europeiske, noe selvsagt for oss nordmenn, men litt atypisk for amerikanere.

 

Angående GPO siktet virker det som de gjør noe lignende Trakt, enkle kikkerter av god kvalitet, med Schott glass etc., uten å prøve å oppfinne hjulet på nytt. De kommer nok ikke til å være ledende i teknologi, men potensielt veldig bra brukskikkerter til en hyggelig penge.

IMG_0410.PNG

Edited by msteiro
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...