Jump to content

higraver

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for det . Jeg er ikke perfekt men forsøke hver dag å lære noen nytt .
 2. Hvorfor kan denne folk ikke norsk ? Er denne for dumt eller for arrogant ? Eller ønsker de å være sett som hipster ? Jeg forventer av en norsk produsent at de kan skrive norsk på sin hjemmeside . Hvis ikke må de finne seg andre kunder og lever med dårlig omtale .
 3. Noen mener at grevling kan ikke nyttes og ble derfor ikke skudd . Det er feil ! For det første grevling kan spises og smaker omtrent som villsvin . Men på grunn av trikiner bør det gjennomstrekes eller hvis du vil lage spekemat anbefales det på det sterkeste å ta en trikin-prøve . Hår kan brukes til produksjon av pensler for maler og kunstmaler . Og da snakke vi om pensler i verdensklasse . Kjøp de en barberings-pensler laget av grevling hår og du kjenner forskjellen med en gang overfor din gamle børste . Fett inneholder store mengder av naturlig kortisol , som er ettertraktet av apotek for å lage krem for mennesker med allergier .
 4. Jeg kan bare anbefale å holde seg unna Roedale . Kvalitetsmessig bra men rotete måte å organisere sine jobber . I alle tyske forumer klager man om dette .
 5. Hvis man regne litt blir man enda mer irritert . Behandling av søknad inkludert utskrivning av faktura ta 15 minutter x 1 time ( 60minutt ) x 7 arbeidstimer = 28 ferdigbehandlede søknader per dag . Hvor mye ble innlevert til hver enkelt politistasjon ? Hvorfor ble den ikke behandlet i den lokale politistasjon som mottok søknaden ? Har de ikke tilgang til data ? Hvordan kan de forsvare den enorme ressursbruk og kostnader å sende den frem og tilbake ? Hva er kostnader å behandle en søknad på " gamle" måten ? Hva er kostnader å behandle søknad i dag ?
 6. Fikk i dag brev fra politi at min søknad er mottatt 09 /08 og behandlingstid er mellom tre eller fire måneder . Send inn til Hønefoss og fikk svar fra Tønsberg . Før har det tatt bare to til tre uker delvis bare noen få dager .Nå er vi inne på samme antall måneder . Gratulerer til en vellykket politireformen og spesielt takk til politimesteren Christine Fossen . Jeg få mer og mer denne inntrykk at nærpolitireformen er feiltolket av den største delen av befolkning . Det betyr egentlig mest mulig nær sine egne og mest mulig bort fra befolkning .
 7. Epletre ble hovedsaklig brukt for dreide møbelføtter og må tørkes (lufttørking 6-8 %)skikkelig før du kan bearbeide den . Du kan også bruke den til lite kasser , pynt-verk osv men ikke i store dimensjoner . Lagring under tørking er en annen sensibel tema . Rett uten direkte sollys med lekter som mellomlegg . Aller helst på låven . Å lage en lavett til en liten kanon er avhengig av kanonens størrelse . Hvis det ikke overstige stor revolverstørrelse er det mulig . Bruk heller ask eller eik som i gamle tider .
 8. Ifølge EU skal det være en forbud fra 2020 eller 2021 . Det betyr at alle idrettsklubber som har kvittet seg med kunstgress har en problem mindre , alle andre en problem til .
 9. Jeg kjenner denne skytebanen men hører ikke til den . Det er ikke den første gang at det skjedde en nesten ulykke men den første gang at den blir offentliggjort . Før har det vært turgåere og fisker . Og som ofte ble det bare sagt , unnskyld , beklager , vi vil forbedre rutine .som i klartekst betyr kyss meg i ræva,vi fortsetter akkurat som før .
 10. Jeg snakker ikke om sosiale medier , men om realiteten . Ta en tur til omtalte skytebanen og kommer litt klokere tilbake . Hvis noen ikke klarer å se forskjellen mellom norsk flagg og en varselflagg trenger de etter min mening litt opplæring og kontakt med instruks for skytebaner . Det er kjent at folk som har ingen med skyttermiljø å gjøre bruke skytebanens område til bade- og fiskeplass året rundt . Det ble heller ikke brukt høyttaler for å varsel folk . Men som sagt , skilting har en dårlig tradisjon i Norge .
 11. Hvis den har vært en forsøk å lage en vits , så er poenget at du ikke vet hva du snakke om . Gjør deg kjent med realiteten og besøk selve skytebane .og badeplassen . Vi får se om du har noen å rapportere .
 12. Jeg er kjent med denne skytebanen og det stemmer at denne er litt uoversiktlig . Fremmende ble møtt her også på en av Norges største problemer nemlig dårlig skilting . Hvis du kommer fra feil side oppdager du ikke noen skilt . Kommer du fra den rette siden er skilting dårlig og ikke uten videre å oppdage . Jeg har aldri opplevd at noen av skyttere har ransaket terrenget for badegjester . Det ble tatt som gitt at alle holder seg unna skytebanen hver dag . Dem som har tvil på dette er hjertelig velkommen .
 13. Viktig for en våpenskap er at den oppfyller tekniske krav . DVS. at antall og plassering av låsebolter , tykkelse av stål i veggen , låsemekanismen , osv. Hver forsikringsselskap har merkeblader om dette . Eller spør politi . På den andre siden er det verdt å sjekke hva koster en nytt i forhold til å skaffe dokumentasjon . Å spørre er fortsatt gratis .
×
×
 • Create New...