Jump to content

higraver

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis man regne litt blir man enda mer irritert . Behandling av søknad inkludert utskrivning av faktura ta 15 minutter x 1 time ( 60minutt ) x 7 arbeidstimer = 28 ferdigbehandlede søknader per dag . Hvor mye ble innlevert til hver enkelt politistasjon ? Hvorfor ble den ikke behandlet i den lokale politistasjon som mottok søknaden ? Har de ikke tilgang til data ? Hvordan kan de forsvare den enorme ressursbruk og kostnader å sende den frem og tilbake ? Hva er kostnader å behandle en søknad på " gamle" måten ? Hva er kostnader å behandle søknad i dag ?
 2. Fikk i dag brev fra politi at min søknad er mottatt 09 /08 og behandlingstid er mellom tre eller fire måneder . Send inn til Hønefoss og fikk svar fra Tønsberg . Før har det tatt bare to til tre uker delvis bare noen få dager .Nå er vi inne på samme antall måneder . Gratulerer til en vellykket politireformen og spesielt takk til politimesteren Christine Fossen . Jeg få mer og mer denne inntrykk at nærpolitireformen er feiltolket av den største delen av befolkning . Det betyr egentlig mest mulig nær sine egne og mest mulig bort fra befolkning .
 3. Epletre ble hovedsaklig brukt for dreide møbelføtter og må tørkes (lufttørking 6-8 %)skikkelig før du kan bearbeide den . Du kan også bruke den til lite kasser , pynt-verk osv men ikke i store dimensjoner . Lagring under tørking er en annen sensibel tema . Rett uten direkte sollys med lekter som mellomlegg . Aller helst på låven . Å lage en lavett til en liten kanon er avhengig av kanonens størrelse . Hvis det ikke overstige stor revolverstørrelse er det mulig . Bruk heller ask eller eik som i gamle tider .
 4. Ifølge EU skal det være en forbud fra 2020 eller 2021 . Det betyr at alle idrettsklubber som har kvittet seg med kunstgress har en problem mindre , alle andre en problem til .
 5. Jeg kjenner denne skytebanen men hører ikke til den . Det er ikke den første gang at det skjedde en nesten ulykke men den første gang at den blir offentliggjort . Før har det vært turgåere og fisker . Og som ofte ble det bare sagt , unnskyld , beklager , vi vil forbedre rutine .som i klartekst betyr kyss meg i ræva,vi fortsetter akkurat som før .
 6. Jeg snakker ikke om sosiale medier , men om realiteten . Ta en tur til omtalte skytebanen og kommer litt klokere tilbake . Hvis noen ikke klarer å se forskjellen mellom norsk flagg og en varselflagg trenger de etter min mening litt opplæring og kontakt med instruks for skytebaner . Det er kjent at folk som har ingen med skyttermiljø å gjøre bruke skytebanens område til bade- og fiskeplass året rundt . Det ble heller ikke brukt høyttaler for å varsel folk . Men som sagt , skilting har en dårlig tradisjon i Norge .
 7. Hvis den har vært en forsøk å lage en vits , så er poenget at du ikke vet hva du snakke om . Gjør deg kjent med realiteten og besøk selve skytebane .og badeplassen . Vi får se om du har noen å rapportere .
 8. Jeg er kjent med denne skytebanen og det stemmer at denne er litt uoversiktlig . Fremmende ble møtt her også på en av Norges største problemer nemlig dårlig skilting . Hvis du kommer fra feil side oppdager du ikke noen skilt . Kommer du fra den rette siden er skilting dårlig og ikke uten videre å oppdage . Jeg har aldri opplevd at noen av skyttere har ransaket terrenget for badegjester . Det ble tatt som gitt at alle holder seg unna skytebanen hver dag . Dem som har tvil på dette er hjertelig velkommen .
 9. Viktig for en våpenskap er at den oppfyller tekniske krav . DVS. at antall og plassering av låsebolter , tykkelse av stål i veggen , låsemekanismen , osv. Hver forsikringsselskap har merkeblader om dette . Eller spør politi . På den andre siden er det verdt å sjekke hva koster en nytt i forhold til å skaffe dokumentasjon . Å spørre er fortsatt gratis .
 10. For min del er denne rifle en vellykket designprosjekt . Dessverre ble det bare laget en eksemplar av dette og auksjons gevinsten skal gis bort til vel edelige formål i denne tilfelle som støtte for jeger- og bondeforeninger .
 11. Hvis noen bonde har noen penger til overs etter landsbrukoppgjøret . Her er en mulighet å skaffe seg en våpen passende til traktor , forutsatt du kjøre Fendt . https://www.auctronia.de/angebot/413411384258?lmEntry0=Newsl&lmEntry1=2019-06-22_Jagd_KW25_J_Sauer_Fendt&lmEntry2=02_html&lmEntry3=Jagd&lmEntry4=empty&nleml=3a2452ef0e58ac35698c83eaeb8b2c43&utm_medium=email&newsletter=2019-06-22_Jagd_KW25_J_Sauer_Fendt%2F02_html%2FJagd%2Fempty&ecmId=801744
 12. !. Aldri velge en avbetalingsløsning hvis du ikke må gjøre det på liv og død . 2. Spare hver måned opp en liten beløp som gir over tid mer spillerom . 3. Lage en oversikt over dine faste kostnader hver måned . 4. Kutte kostnader du kan kutte uten problemer . 5. Gjør det hele ett år og sjekke samtidig hva en forbrukslån koster . 6. Glede deg over gevinsten .
 13. Jeg sliter ikke med lesevansker , jeg sliter med dialekt , dårlig grammatikk og en uvilje å skrive forståelig . Og hvis Can har skivevansker er det ikke noe problem å innrømme dette . Hvis ikke er det bare uhøflig og respektløs overfor andre som forsøke å skrive ordentlig norsk og ikke snakke alle dalens dialekter .
 14. Slakter mente jeg ikke .
×
×
 • Create New...