Jump to content

higraver

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg sliter ikke med lesevansker , jeg sliter med dialekt , dårlig grammatikk og en uvilje å skrive forståelig . Og hvis Can har skivevansker er det ikke noe problem å innrømme dette . Hvis ikke er det bare uhøflig og respektløs overfor andre som forsøke å skrive ordentlig norsk og ikke snakke alle dalens dialekter .
 2. Kjøp deg norsk boka eller be en slekter , venn eller noen som kan norsk å hjelpe deg med redigering .
 3. Er det mulig å oversette dette til norsk ? Jeg skjønner ingenting av det du har skrevet .
 4. Edward , bare se på denne tyske teksten litt mer opp i tråden , det har vært grunnen til min reaksjon . Og nå spørre jeg deg hva har dette med domenet å gjøre ? Hvis du trenger litt mer opplysninger rund denne omtalte patronen som ikke finnes norske tekst til , bare si fra . Til slutt , det kan ikke være din ønske å oppleve meg sint . Sinna snekker`n på det verste er min normaltemperatur .😀
 5. Da har din selvoppnevnte tolk tatt grundig feil . Reb har aldri kopiert mål fra dine nevnte kaliber . Ta en tur til en tysker som kan snakke norsk . Da få du hjelp .
 6. Hvis jeg har rifle med vanlig sikring i sekken er de ladd men uten patron i kammeret . Med våpen som har opp-spenner kan du trygt gå med patron i kammer eller løpet forutsatt våpen er ikke spent . Du har ja valgt en Vorn for å ha begge hender fri dvs . at du kan bedre bevege deg i terrenget noen som kan medfører at du snuble uansett og faller . Og her kommer Murphys law i spillet . For min del skulle man alltid velge den sikreste varianten .
 7. higraver

  Puma Bowie kniver

  I Norge få du kanskje mellom 1500-2000,-NOK for dette . På egun.de , en tysk auksjonplastform , ligger prisen omtrent dobbelt så høyt . Brukte omtrent halvparten . Hvis du har noen skriftlig om denne kniven : bruksanvisning , merkelapper , kvitteringer osv. ble prisen enda bedre . Puma skal på liv og død ikke forveksles med puma-tec . Det er en enorm kvalitetsforskjell .
 8. Hvis du har lest mine innlegg så skulle det vært klar at jeg er nybegynner . Derfor kan jeg stille spørsmål bare utgående fra min kunnskap . For eksempel beskrive militærfelt . Hvor mye hold , skytestillinger , hvilken avstander , rekkefølge , antall skudd per mål , størrelse av mål , hvordan er løype vanligvis bygget opp .osv . eller for å gjøre det spesifikk , jeg spør etter definisjon . Samme gjelder egentlig for alle øvelser for å finne ut hva passer best til meg . Og akkurat denne informasjon mangler .
 9. Dessverre ikke . Jeg vil egentlig bare vite hva man gjøre ved de forskjellige øvelse . En - eller to-håndsskyting , avstander , tillate våpen , mål , osv, Denne praktiske ting altså . Det må ja være mulig å finne en oversikt .
 10. Etter jeg har studert alle forkortelse begynne jeg å lure hva slags øvelse er der . Forklaring hat jeg bare funnet litt om feltskyting . Hvordan det foregår eller hva hver eneste øvelse inneholder finnes ikke noen om . Som eksempel finfelt , grovfelt , militær osv . eller rettere sagt en beskrivelse av øvelsen . Denne linker om pistolreglementer øverst i tråden er gått ut av dato og er ikke lenger tilgjengelig . Og hvis noen lure på hvorfor jeg vet så lite om dette , kan gjerne har en personlig melding med forklaring . Takk for svar så langt .
 11. Takk for rask svar . Her er noen i en terminliste som ikke er oppført i ditt svar . https://www.skyting.no/pistol/terminliste-pistol/ Og hva i all verden er Nais fin eller grovt ? Jeg er klar over det at vi ikke snakker om pølsebrød .
 12. Jeg er nybegynner i pistolskyting og vet absolutt ikke hva denne forskjellige forkortelse betyr . Dermed er det umulig å finne de rette greiner for meg . Alle hjemmesider jeg har prøvd kunne ikke gi noen svar . Jeg har heller ikke funnet en oversikt over forkortelse . Er der noen som sitter på mer informasjon ? Hvis ja , jeg er takknemlig for det . Takk på forhånd .
×
×
 • Create New...