Jump to content

higraver

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis jeg har rifle med vanlig sikring i sekken er de ladd men uten patron i kammeret . Med våpen som har opp-spenner kan du trygt gå med patron i kammer eller løpet forutsatt våpen er ikke spent . Du har ja valgt en Vorn for å ha begge hender fri dvs . at du kan bedre bevege deg i terrenget noen som kan medfører at du snuble uansett og faller . Og her kommer Murphys law i spillet . For min del skulle man alltid velge den sikreste varianten .
 2. higraver

  Puma Bowie kniver

  I Norge få du kanskje mellom 1500-2000,-NOK for dette . På egun.de , en tysk auksjonplastform , ligger prisen omtrent dobbelt så høyt . Brukte omtrent halvparten . Hvis du har noen skriftlig om denne kniven : bruksanvisning , merkelapper , kvitteringer osv. ble prisen enda bedre . Puma skal på liv og død ikke forveksles med puma-tec . Det er en enorm kvalitetsforskjell .
 3. Hvis du har lest mine innlegg så skulle det vært klar at jeg er nybegynner . Derfor kan jeg stille spørsmål bare utgående fra min kunnskap . For eksempel beskrive militærfelt . Hvor mye hold , skytestillinger , hvilken avstander , rekkefølge , antall skudd per mål , størrelse av mål , hvordan er løype vanligvis bygget opp .osv . eller for å gjøre det spesifikk , jeg spør etter definisjon . Samme gjelder egentlig for alle øvelser for å finne ut hva passer best til meg . Og akkurat denne informasjon mangler .
 4. Dessverre ikke . Jeg vil egentlig bare vite hva man gjøre ved de forskjellige øvelse . En - eller to-håndsskyting , avstander , tillate våpen , mål , osv, Denne praktiske ting altså . Det må ja være mulig å finne en oversikt .
 5. Etter jeg har studert alle forkortelse begynne jeg å lure hva slags øvelse er der . Forklaring hat jeg bare funnet litt om feltskyting . Hvordan det foregår eller hva hver eneste øvelse inneholder finnes ikke noen om . Som eksempel finfelt , grovfelt , militær osv . eller rettere sagt en beskrivelse av øvelsen . Denne linker om pistolreglementer øverst i tråden er gått ut av dato og er ikke lenger tilgjengelig . Og hvis noen lure på hvorfor jeg vet så lite om dette , kan gjerne har en personlig melding med forklaring . Takk for svar så langt .
 6. Takk for rask svar . Her er noen i en terminliste som ikke er oppført i ditt svar . https://www.skyting.no/pistol/terminliste-pistol/ Og hva i all verden er Nais fin eller grovt ? Jeg er klar over det at vi ikke snakker om pølsebrød .
 7. Jeg er nybegynner i pistolskyting og vet absolutt ikke hva denne forskjellige forkortelse betyr . Dermed er det umulig å finne de rette greiner for meg . Alle hjemmesider jeg har prøvd kunne ikke gi noen svar . Jeg har heller ikke funnet en oversikt over forkortelse . Er der noen som sitter på mer informasjon ? Hvis ja , jeg er takknemlig for det . Takk på forhånd .
 8. Dermed er alt sagt i denne sammenheng . Nå må bare Ts uttaler seg angående dagens status .
 9. Uansett hva utleier sier det som teller stå i deres kontrakt med mindre det gjelder restriksjoner fra myndighetene . Hvis du ikke har noen klausul i kontakten som forbyr oppbevaring av våpen i din leilighet er saken kjørt . Hvis han /hun kan ikke framlegge bevis eller lovhjemmel blir det bare flytting på utleiers regning og ikke for å glemme erstatning i sammenheng med merkostnader av utleie og sånne ting . Hvis du feste en våpenskap mot veggen er det din oppgave å bringe denne veggen i samme stand som før når du flytter .
 10. Saken er egentlig ganske enkelt Docter Optics skifter navn til Noblex . Ikke mer . Derfor er det nå billigsalg for å få ut alle varene med "feil" logo på for å kunne markedsføre logo Noblex . Hovedforhandler for Docter er Jaktdepotet . Det kan være lurt å snakke også med dem , hvis man ikke tørr å kjøpe utenlandsk . For jurister er det helt klart at alle rettigheter fra Docter ble overført til Noblex . Så hvis du kjøpe i Tyskland få du 30 års garanti men bare 10 i Norge .
 11. Med god grunn , naboen skulle ikke være misunnelig .
 12. Styr unna modellene fra Zeiss med betegnelsen mc som betyr multicoating . Den er tenkt for det amerikanske marked med der tilhørende "kvalitet" . Meopta hadde i en lang periode problemer med mekanikk . Hvis du jakter bare på dagstid er opptil 42mm tingen , skumring krever litt mer dvs. 50eller56mm . Det er også litt avhengig hvor bra dine øyene er . Ta en titt til Docter som selge bra kikkert billig i øyeblikket pga. av navnskifte . Delvis under halv pris for nye . Hvis du er ikke redd å handle utenlandsk ta en titt på e-gun,de . Det er en tysk auksjonsplatform . http://www.egun.de/market/list_items.php?mode=qry&plusdescr=off&wheremode=and&query=docter&quick=1
 13. Derfor har jeg gitt deg en link .som bevis at du har tatt feil . Eller er det alternative fakta ?
×
×
 • Create New...