Jump to content

higraver

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg få mer og mer denne inntrykk at Kalle Klovn er en blind mann som snakke om farge .
 2. Ganske enkelt : De selger jo ikke bare våpen .
 3. For å si det sånn , jeg har forstått hva som har skjedd under innkjøp av denne software . Det finnes helt sikker andre løsninger eller tilpassede løsninger , men nå er det for sent . Alle som driver med forum vil tjene penger med dette . Enten via reklame , markedsføring eller andre kanaler . Jo mer brukervennlig en portal er , jo mer populært er det . Det medfører automatisk økende inntekter . For eksempel er "Wild und Hund "Tysklands største jaktforum . Hva syns du hvordan klarer de seg uten økonomisk støtte og kan betale sine ansatte ? Mitt poeng er rett og slet
 4. Det oppfatter jeg fra din side som kompliment . Litt råd av meg : Hvis du føle deg provosert av meg , din ordvalg tyder på dette , har du to valg . Enten du ignorere meg eller blir saklig .
 5. Hvorfor svarer du ? Mitt spørsmål var ikke rettet mot deg .
 6. Hvis jeg ville lese eller skrive på norsk behøver jeg ikke en tysk språkpakke . Men du kan ja gjerne forklare hvorfor jeg må lære en fremmed språk for å kunne bruke forumet .
 7. Hvordan klarte du det å zoome inn på 15x forstørrelse hvis denne kinadingsen har bare 1,6 zoom ?
 8. Hvis jeg ikke ta helt feil , ordner PayPal ikke opp . Grunnen er at hvis du har handlet våpen , våpendeler eller ammunisjon . Det er utelukket i deres vilkår . Hvis du er uheldig ble penger din fryst inn og da har du en mareritt foran deg for å få det tilbake .
 9. Hvorfor skulle jeg bruke Chrome ? Er det ikke mye enklere å legge Chrome eller en annen verktøy over hele forum og problem er løst for alle ?
 10. Hvilken ordbok skal jeg benytte ? Engelsk , amerikansk eller Internet ? Det finnes bare for en ord mange forskjellige betydninger som stå ikke i sammenheng med dette forum . Eksempel : quote Hvis man i tillegg er data-analfabet blir resultater mild sagt overraskende . Takk for din svar .
 11. Hvis du ikke skjønner poenget mitt kan du spørre . Hvis du ikke tørr å spørre overlate det til andre men aldri søke tilflukt til en fremmed språk . Akkurat det ble oppfattet som fornærmelse .
 12. Typisk , hvis man har gått tomt for argumenter fortsette man med fornærmelse i beste Trump-stilen .
 13. Hvis du gå litt lenger opp i tråden finner du min forslag . Dessverre ikke svar på det så langt .
×
×
 • Create New...