Jump to content

amatør

Members
 • Content Count

  6,171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

amatør last won the day on July 11

amatør had the most liked content!

Community Reputation

298 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Interessant side fra boka "skyting med pistol og revolver" fra 1932, som sammenliknes med tilsvarende amerikansk hentet fra nettet:
 2. I boka "Bedre Haglskudd" 2.utgave fra 1991 brukes disse begrepene om skjeftemål. Kolbens lengde Kolbens pitch (dårlig norsk) Kolbens vridning Kolbens høyde, også kalt fall. Fall ved kam, og fall ved hel.
 3. Her er standarden, med toleranser. https://bobp.cip-bobp.org/uploads/tdcc/tab-i/6-5-x-55-se-en.pdf
 4. Kunstharpiks, er et godt gammelt norsk ord. https://no.wikipedia.org/wiki/Epoksy
 5. Det er kurrant å skaffe tapper fra de som selger børsemakerutstyr. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=Gjengetapp&ICShowAllFacets=1
 6. Europeiske montasjer bruker ofte M3,5 noe som er en ganske uvanlig skrue det også. Problemer med å bruke M4, er at det er vanskelig å finne skruer med riktig hode. Et hode som er en mellomting mellom vanlig unbrakohode og planforsenket. Jeg mener trådstarter bør følge planen å bruke de skruene som fulgte med.
 7. Typisk skrue for amerikanske montasjer er 6-48 UNF, men jeg garanterer ikke at de du har er dette
 8. amatør

  Nye jaktstøvler

  Det lure er å ikke bare ha et par støvler. Om man har to par, så koster det akkurat dobbelt så mye, men de varer mer enn dobbelt så lenge.
 9. amatør

  Nye jaktstøvler

  https://www.lundhags.com/se/kangor/junior/vandringskangor/
 10. Rustbrunere, er det du skal få gjort. Finn det en bra børsemaker (det heter brunere, selv om finishen blir ganske blå) Det står i prislisten til mange børsemakere.
 11. Det er mulig å la demperen bryste mot munningen istedet for en brystning bak gjengene, da kunne du godt ha hatt M14x1 på pipa. Det enkleste ville sikkert vært å kjøpe en demper med større gjenger, og få laget et adapter som du permanent fester i demperen med lock-tite. Er i prinsipp et alternativ til det a-lock adapteret.
 12. Ville spurt Vågsland www.vagslandvapen.no (En verktøymaker jeg kjente var nøye på at det het brunering av stål, selv om fargen ble nesten blå. Blånering, var noe man gjorde med messing.)
 13. Det viktigte er at løpet har mindre diameter enn gjengene
 14. amatør

  Kjøpe mc

  Skyldes denne statistikken at det er mange BMW motorsykler, eller er det slik at BMW'er kjøre svært mye så de er ofte å se?
×
×
 • Create New...