Jump to content

amatør

Members
 • Content Count

  6,467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

amatør last won the day on June 16

amatør had the most liked content!

Community Reputation

469 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eller kjøp i nettbutikk. Da har man lovfestet rett til å returnere.
 2. Ja, fin drilling. leser du hele teksten, @Skaubjønn, så ser du det står, Hensoldt 1,5-6x42
 3. Jeg hadde sett på Leica amplus. Mye mer kompakt sikte uten digert, stygt okular. (ikke bland begrepene zoom og forstørrelse)
 4. Ikke glem at kondensering på innsiden er det som gjør at man holder seg varm. Kroppen taper varme pga fordamping av svette, men denne fordampningsvarmen får man tilbake når dampen kondenserer
 5. Det blir fryktelig dårlig synsfelt med så lang øyeavstand.
 6. Hvor lang øyeavstand må du ha?
 7. Hvis ikke konstruktøren er komplett inkompetent, stemmer dette på de høye forstørrelsene. Er det ikke veldig lite zoomområde, stemmer det aldri for de lave forstørrelsene. Men det er «bare» på sikter sikter som starter på 1x hvor folk normalt bryr seg.
 8. Det er SMA-kontakter. lettest å bare kjøpe en ferdig coax-kabel https://www.kjell.com/no/produkter/nettverk/tradlost-nettverk/wlan-antenner/kabler-kontakter/rp-sma-forlengelseskabel-5-m-p68478
 9. Nei, jeg har ennå ikke sett en fysisk, men hadde jeg vært deg, hadde jeg bestilt en Amplus i en nettbutikk. Da får du sett den selv, og norsk lov gir deg rett til å returnere den, om du ikke er fornøyd. I tillegg er den billigere.
 10. amatør

  J D Dougall

  Du må prøve å spore opp den andre.
 11. Kom de i god form? La oss forsøke å ikke bli så påvirket av engelsk at vi glemmer vårt eget morsmål. Det engelske ordet "training" bør oftest oversettes med opplæring. (Jeg jobber i en bransje hvor slikt er så ille at jeg blir flau. Nå under pandemien var det kommet opp en plakat, der jeg jobber. Der sto teksten på både engelsk, og en slags norsk: "før du entrer våre fasiliteter....")
 12. Flytter vel til Blaserfabrikken? https://de.wikipedia.org/wiki/L_&_O_Holding?wprov=sfti1
 13. Mener du at du vil ha et nytt sikte i nye montasjer hvor du kan veksle mellom siktene? I så fall må du dra til en børsemaker som har mange eksemplarer på lager, for så å prøve fremre montasje, til du finner en som passer. Fremføtter er aldri helt like. Som du ser, er det en skrue i fremre base som er til å justere vekk slark.
 14. ... alternativet er å se etter ett sikte som passer i montasjen. Hva bruker du geværet til. Hva ser du etter i ett nytt sikte?
 15. Det ser ut som Reknagel-montasje. Det går an å bare kjøpe ringene, dvs de to øverste delene foran og bak. Kanskje du kan få tak i noen brukte, for å få dem billig. Det er viktig å følge prosedyren når du setter delene sammen. Montasjen må ikke stå i spenn. Ellers vil ikke montasjen oppleves like repeterbar.
×
×
 • Create New...