Jump to content

amatør

Members
 • Content Count

  6,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

amatør last won the day on September 14

amatør had the most liked content!

Community Reputation

526 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ingen problemer med å beklage om innlegget virket krenkende. Det var ikke meningen. Jeg har latt være å skrive mer i tråden siden trådstarter ba meg la være å svare mer på hans spørsmål.
 2. Om den er rektangulær rett ut av måleren, vil den ikke være det på langt hold. Den eneste "strålen" som beholder formen er gaussiske stråler.
 3. Ja, den delen. Da har du en god sikring. Alle avtrekk har ett sted hvor det er såvidt inngrep mellom to deler. I et Orginalt M98 avtrekk, er dette mellom hanestykket og avtrekkerhaken. Med ett slikt avtrekk, må sikringen låse hanestykket. I bl.a timneyavtrekkeq ditt, er dette "lille" inngrepet inne i avtrekket, mellom vippestykket og avtrekkerhaken, så da er egentlig nok å bare låse vippestykket. Inngrepet mellom vippestykket og hanestykket er i dette tilfelle mye mer enn i mausers standardavtrekk, og sansynligheten for at det glipper der er mikroskopisk. Når sikringen
 4. Sikker på at ikke timney låser et vippestykke, og ikke bare avtrekkeren? uansett det er ingen sikring som egentlig sikrer tennstempelet, men det sikrer hanestykket. De sikringene som sikrer både avtrekkeren og et vippestykke, som er mellom hanestykket og selve avtrekket, er så godt som like sikre som flaggsikring.
 5. Står mye i denne gamle tråden her: Synd ikke alle bildene er der lenger.
 6. Det er faktisk noen som tror trykket i kammeret øker. Nå kan man heller ikke generalisere å si at stålhagl gir større belastning på choken enn blyhagl, uten å ta med størrelsen på haglene. en ladning små hagl oppfører seg ikke som en hard klump, selv om hvert av haglene er harde. Det er kombinasjonen av harde materialer og store hagl som er et problem for trange boringer. Lerduepatroner, selv med stål, er ikke et problem
 7. Mener du at trykket i hele løpet inkludert kammeret øker?
 8. Hva mener du med trykkøking? Trykket i kammeret blir ikke høyere.
 9. Dette blir som å bruke "tungsten" på norsk. Vi har allerede mange ord som kan brukes, så her trenger vi ikke å lage et nytt låneord fra engelsk. Kunstharpiks, er det mest presise, men bindemiddel eventuelt organisk bindemiddel kan brukes.
 10. Er vi ikke enige om at skuret er baksikte?
 11. Sikter skal flyttes dit hvor kula treffer. Du flytter mao siktepunktet ikke treffpunktet. Det du skriver er riktig.
 12. Hva regner du som rimelig pris? Hva med disse: http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=4871
 13. Rart at vismut har høyere atomvekt enn bly, men lavere massetetthet. https://no.wikipedia.org/wiki/Vismut https://no.wikipedia.org/wiki/Bly
 14. Ikke slurv du også, det er derfor @Rausheimbommer. Det finnes mange metaller som har høyere (masse-) tetthet enn bly.
 15. Kjøp en 1-4 kikkert. F.eks en Zeiss V4 1-4x24
×
×
 • Create New...