Jump to content

Torf

Members
 • Content Count

  3,058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Torf last won the day on August 6

Torf had the most liked content!

Community Reputation

548 Excellent

About Torf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I 30mm er de svært skjeldne. Jeg har bare sett et sett og de er ikke til salgs..
 2. Man besudler ikke en M55 med amerikansk støpegods når man får originale Deluxe montasjer i frest stål til 300.- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116919640
 3. Det vet jeg ikke sikkert. Det står endel om dette på Brian Enos Forum. Mye info der om TSO. Hvis jeg husker riktig tror jeg noen brukte Tanfo fjærer i avtrekket for å få opp vekta. Som sagt, sjekk på BEF.
 4. Jeg mener nå at alle Rem700, Win M70, Hq/CG 1900, gamle Tikkaer og Sakoer i bra stand med en grei kikkert, hvor hele pakka koster mindre enn kikkertmontasjen til en Blaser, er et knallkjøp..
 5. Jeg fikk sett på CZ TSO og Tanfo GM Extreme side ved side hos Røgeberg for et par mndr siden. Det var TKO til CZ.
 6. Sjekk ut CZ TSO. Den trenger å få en avtrekksjobb for å få avtrekket tungt nok. Ellers imponerte den meg. Tight som en P210-6.
 7. Åpne sikter med fiberoptisk korn er heller ikke å forakte i tett elgskog. Synsfeltet er i hvertfall uslåelig
 8. Det er jo presentasjoner og foredrag som er den "pliktige" delen. Jeg har selv holdt foredrag for KVF og det kunne jeg uten problemer ha gjort over nettet. Da kunne de som var forhindret fra å stille også deltatt i tillegg til at foredraget kunne vært arkivert for ettertiden "as-is".
 9. Er dette en "CZ Shadow" med 1911-avtrekk og pipe som låser i utkasteråpningen? Synd ikke sleidet går på innsiden av ramma. Egentlig likner dette mest på en modernisert Browning Hipower med 1911 avtrekk.
 10. Ragnar Hansen lager vel ferdige pic-skinner som passer rett på skamfreste M67-kasser.
 11. Ang møtevirksomhet i NVS. Det kan da ikke være så vanskelig å kjøre nettmøter? Jeg jobber i et stort internasjonalt it-selskap og de to siste prosjektene jeg har vært med på har vært i utlandet hvor jeg bare har deltatt fra mitt hjemmekontor . Nettmøter/video/tale + chat fungerer helt fint. Når dette fungerer for prosjekter med $150mill i potten burde det fungere for møter i NVS. Ps: en liten digresjon. På mitt hovedkontor i Oslo er det aldri mer enn 30% av ansatte fysisk tilstede på jobb. Resten jobber over nettet. Hadde det offentlige lagt til rette for nettjobbing kunne stat og kommune redusert antall fysiske administrative arbeidsplasser med minst 50% og det hadde for de fleste ikke spilt noen rolle hvor man bor selv om arbeidsplassen teknisk sett er i Oslo. Vi bygger ut samferdsel for milliarder av kroner for at folk skal spise sammen i ei kantine og prate piss i gangene, ikke for hva de skal levere av jobb..
 12. https://www.vg.no/spesial/2019/operasjon-bonanza/?utm_source=vgfront&utm_content=row-1
 13. McQueen skytes over tofot med "høydejusterbar" sekk bak. Kikkerten bør ha så stort synsfelt som mulig for å se hele borgen på størt mulig forstørrelse. Forstørrelsen varierer da fra ca 12-13x til ca 16-17x. Mellom hvert skudd lønner det seg å senke retikkelet en god del under de laveste skyteskårene i midten slik at man hever rifla( senker stokken i sekken bak) mellom hvert skudd. Sekken må være "porøs" slik at man har hurtig høydejustering ved å klemme fingrene rundt den og "slippe opp" for å heve siktepunkt. McQueen miniatyr skalert for 50m bygget med RC-servoer: https://www.youtube.com/watch?v=Q41sPQPj23g
 14. McQueen er veldig moro skyting. Skytes på 300m/yds. Enkelt å sette opp og arrangere. Analogt oppsett. Ingen elektronikk tilgjengelig. På Bisley pleier dette å være som presskyting her hjemme. Skal man skyte på Bisley gjelder det å være tidlig ute med rombestilling på et av klubbhusene på banen. De har også armoury hvor våpnene oppbevares. Det er ikke lov å oppbevare våpen og ammo på rommene. Anbefaler Artist's Rifles (SAS's klubbhus) eller Canada House. Sistnevnte er utilgjengelig under Imperial Week da det er Canadas klubbhus. Standarden er meeget tradisjonell og enkel.. Norwegian til Gatwick(2t) og taxi til Bisley (40min). Beste tips jeg har er å kontakte en lokal skyteklubb eller to og ta en tur innom Bisley uten våpen når man kjeder seg på en fotballtur til England for å bli kjent med forholdene. https://nra.org.uk/nra-bisley/ Artist's Rifles Utsikt fra soverommet: Century Range, 600yds med 103 standplasser 1200yds med vind fra venstre(alltid..)
×
×
 • Create New...