Jump to content

Torf

Members
 • Posts

  3,890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Torf last won the day on September 27

Torf had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Torf's Achievements

Master

Master (14/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. Sjekk denne ved 13 minutter: ( Det han sier med å montere kikkerten lenger bak henger ikke på greip. Da blir det umulig å skyte liggende)
 2. Bedre å holde i men ikke til å skyte med. Sako har litt svart humor når de kaller S20 med tommelhull for "Hunter" og tommel opp for "Precision"..
 3. Det vender man seg aldri til.. Skal man ført ha hane i ei rifle kan man kjøpe Rem7600, sette i matchavtrekk og ny pipe, og skyte fletta av alle retrekkere.
 4. Det er SA også og 97% av middels skyttere vil skyte bedre med SA i alle jaktsituasjoner unntatt innskyting i benk og på stille mål med tofot. Rett og slett pga at kula antagelig er ute av løpet på SA'en før tennstempelet har truffet tennhetta på Berettaen hvis avtrekkene blir tatt på eksakt samme tidspunkt. I tillegg slipper man å flytte hodet vekk fra skjeftet under ladegrep.
 5. Steel-Action fra Tyskland er litt mer konvesjonell men i 308 har den kort låskasse/sluttstykkevandring, picrail frest rett inn i låskassebroene, korrekt plassert "hevarm", nedspenner, tennstempelfyring med kort lukketid og 10-skuddsmagasiner i stål. Alt til litt høyere pris: Skulle jeg valgt mellom Beretta og SA til min form for konkurranseskyting hadde det blitt SA 10 av 10 ganger.
 6. Se på video hvor sluttstykkevandringen stopper. Det ser også ut til at sluttstykkevandringen er lik for korte og lange std-patroner, ikke tilpasset patronlengde, slik at det ikke hjelper å velge en kort patron. R8 har sluttstykkevandring tilpasset patronlengde.
 7. Selvmotsigelsen ved konstruksjonen er at man må flytte hodet under ladegrepet for ikke å bli truffet av sluttstykket. Da bortfaller liksom begrunnelsen for raskt ladegrep med en retrekker for meg.
 8. Torf

  .284 win? Anyone?

  Ragnar Hansen har/hadde hengslet underbeslag som bygde bakover i Rem700SA ved å fjærne skruehullet til framre ADL-avtrekkerbøyleskrue. Magasinlengde mener jeg er 78mm, perfekt for 284win. Hvis ikke kan du jo bare bestille en ULA som er laget til patronen.. Har en bekjent som har en førsteutgave av en slik.
 9. Hvis medlemmene i SOS kan skyte approberte stevner i NSF må klubben pr def også være medlem av NIF. I lovene til NIF mener jeg at det bare er Årsmøtet/generalforsamlingen i klubben som kan legge ned en klubb og eventuelle midler i klubben tilfaller NIF. Jeg er ganske sikker på at for de skytterne som har betalt avgift til NIF kan ikke et styre vedta nedleggelse. Det kan kalles inn til ekstraordinær generalforsamling i år, velges et interimstyre for resten av 2021. Interimstyret kaller så inn til vanlig generalforsamling Jan/Feb 2022 hvor man vedtar vedtekter, kontigent, velger styre, etc. Dette får man hjelp til av NSF. Har man en klubbkultur det er verd å ta vare på er det bare å sette igang.
 10. Hvorfor kan ikke Stor-Oslo Skyteklubb drives videre? Vet ikke hvor mange betalende medlemmer det er der men det må da gå an å leie banekapasitet og klubblokale av andre klubber slik mange skyteklubber gjør idag. Jeg forstår rett og slett ikke problemet når administrasjonen av klubben kan drives i "skyen" inntil leieavtaler er på plass. Selvfølgelig må medlem Noen-Andre Frivillig i Stor-Oslo Skyteklubb trå til for å få dette til.
 11. https://www.snipershide.com/shooting/threads/zeiss-presents-all-new-lrp-s5-ffp-riflescopes-for-long-range-precision-shooting-and-hunting.7095836/#post-9777421
 12. Verre og verre. 12cm bred? FFP:
 13. Det hjelper jo ikke når 1.8-14x50 veier 720g uten skinne, 2.8-20x56 795g og 4.8-35x60 995g. Galskap! De veier jo like mye som "skuddsikre" S&B PMII.
 14. Torf

  Tikkaklubben

  Fordi jeg mener orginalskjeftet er like bra å skyte med som GRS og i et viktig moment, raskt oppfølgingsskudd, er bedre på grunn av tommelens plassering. Det beste er å bytte til det bratte pistolgrepet, lik T3x varmint, på orginalskjeftet til en billig penge.
 15. Torf

  Tikkaklubben

  Bruk pengene på ammo og bli en bedre skytter.
×
×
 • Create New...