Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  2,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

msteiro last won the day on September 25

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

341 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. msteiro

  Sakoklubben

  Hysj!! De er priset veldig fint
 2. msteiro

  Sauer 200 str og muligheter til kaliberbytte

  Ragnar Hansen lager vel piper med Sauer innfesting hvis jeg ikke husker feil, da er det null behov for muffe ihvertfall. Men hvis du egentlig ønsker en 30 kal som smeller godt ville jeg vurdert en brukt langholdsrifle. Ganske mange som selger 300 wm rifler til veldig hyggelige priser, da de finner ut at 6,5 er bedre
 3. msteiro

  Boltkule med vandring.

  #imponerendetverrsnitt
 4. msteiro

  Boltkule med vandring.

  Kommer an på hvor redd man er for hevearmen man har, men kan vel file ned eksisterende kule, gjenge utenpå, og feste et kulelager. Så dele en gummikule i to og lime over.
 5. msteiro

  Samletråd for Russisk børsemagi! TSKIB SOO

  Innlegg skjult pga reklame for salg. Minner om at dette skal legges ut på Salgskammeret. mod
 6. msteiro

  Trene vorsteh for hårvilt

  Blitt lite brukt på hårvilt i år, da det har blitt litt begrenset med jakt i år pga familieforøkelse. Men er jo en del både elg og rådyr i nærheten av der jeg bor, og merker at han viser stor interesse for spor når han går i bånd, men med barnevogn/meis er det litt begrenset hvor hardt du forfølger de sporene Har tidligere hatt han med på reinsjakt, og da markerer han tydelig på overvær, så kan i det minste hjelpe til å finne dyr.
 7. msteiro

  Salg av kjøtt

  Økologisk ™️
 8. msteiro

  Boltkule med vandring.

  Så på en video hvor de viste et innlegg fra stangskyting for en del år siden, der smurte skytteren inn hånden i noe fett for at boltkulen skulle gli fritt inni hånden. Ikke umulig at det er noe i ideen. Går jo an å fylle en sånn gummikule med noe tykt fett og se hvordan det blir, så lenge ikke kula faller av.
 9. msteiro

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  Norrøna Kvinnherad er jo et alternativ. Ikke veldig lett, men ren skallbukse med litt lugg.
 10. msteiro

  Steyr Monobloc rifle

  Ellers er jo dette et sinnssykt bra kjøp hvis den ikke fanger noe særlig interesse.. To løpssett, oppplyst Zeiss Dia V og vrimontasje (2-3000 bare for montasjen). Vurderer en tur til Stockholm "på jobb".. http://www.walterborg.se/sv/auktion/auktion/h18/kulgevar/5237_4
 11. msteiro

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  Med mindre det er drittvær bruker jeg sjelden skallplagg, da det uansett blir for varmt. Finnskogen Hybrid er trolig den buksen som blir brukt aller mest, helt rå til litt aktiv jakt i skog. Hvis det er vått i lyngen bruker jeg noen børstede gamasjer (tror det er Dovrefjell). Pluss med gamasjer er at man kan bruke mye lettere og lavere sko, men fortsatt ikke være så utsatt for vann i skoene i myr og ved kryssing av bekker. Harkila synes jeg ofte er ganske kraftige/tykke i stoffet, men de har mye bra detaljer og "kort lugg" hvis man skal kalle det for noe Både Stealth (GTX) og Lynx (egen membran) er vanntette og lydløse, så gjelder vel å få prøvd de i butikk.
 12. msteiro

  Erstatning for Norrøna Forelhogna

  Gikk fra Norrøna Finnskogen til Dovre og er veldig fornøyd, generelt lite fan av skallbekledning med meshfor og spesielt på våte kalde dager synes jeg "luggen" på Finnskogen ble tung av vann, og føltes kaldere. Det jeg liker best med Dovre dressen er at den er minimalistisk i forhold til lommer. Jeg går som regel med sekk (eller rumpetaske fra i år), og synes store utenpåliggende lommer kommer veldig i veien. Dovre er atletisk i snittet, mens Bergans minner mest om Fjellduken i passform for min del. Den har også noen smarte detaljer i forhold til mansjetter som er lengre på oversiden av hånden for å holde fingrene tørre. Kommer vel an på hvor mye du vil bruke, men et alternativ er jo Arcteryx Leaf, helt rå bekledning. De har bukser med høyt liv, og derav kortere jakker for at det skal være lettere å gå i terreng.
 13. msteiro

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Nei, kun merke og modell. Men skjønner hva du tenker på. Mye rart ute å går om dagen, i Odda ble noen på jaktlaget spurt om antall skudd i magasinet. De hadde ikke noe godt svar når det ble spurt tilbake om hvilket magasin de ville vite det for...
 14. msteiro

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Jeg som er selger, merket meg at det sto på søknaden når jeg skulle sende inn. Står spesifikt hvilket våpen og våpendel det er ja.
 15. msteiro

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Noen som har vært borti at politiet skriver på søknaden at kjøp innvilges hos godkjent forhandler? Hva skulle det ha å si? De kan vel ikke diktere hvor man kjøper våpenet?
×