Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  4,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

msteiro last won the day on April 12

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

1,198 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. msteiro

  DNT sliter

  ❤️DNB❤️
 2. Haarstad Precision eller Rafdal
 3. Selvfølgelig, men er betydelig forskjell innad, ikke minst mtp årganger.
 4. Skal du ha noe med maks presisjon og passende til jaktbruk ville jeg ikke tvilt engang; Anschutz. Skal du virkelig kline til så får du tak i en Fortner og setter den i en glassfiber/karbonstokk. Men for å utnytte presisjonen på sånt skal du være ganske over middels god til å skyte, pluss ha stålkontroll på vind og avstand.
 5. Nja, den er ganske lik HS Precision stokken bare uten justering, så finner du en long action stokk som denne er du good to go. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=151873086 Disse er det ganske mange av på bruktmarkedet. Magnum Remington 700 er bare en vanlig long action med magnum sluttstykke, så bare å se etter Remington 700 LA stokker. Her er en til enda bedre pris: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=16935600 Sendero regnes vel som noe av det beste Remington har dyttet ut, så ville ikke vært i tvil der. Bare greit å sj
 6. Aldri opplevd særlig varme blad, men litt oppgitt blikk fra fruen etter jeg gikk over 7-8 kniver på kjøkkenbenken uten å tenke på støvet. Har diverse japanske slipestener som brukes til noen kokkekniver, og det er kos nok å bruke, men dævven så praktisk det er å feie over alle knivene med worksharpen og få sylskarpe kniver med riktig vinkel.
 7. Ihvertfall 2 https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?q=k318i&search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL&sort=RELEVANCE
 8. Ellers ville jeg sett på å bestille stokk fra AG Composites. De har normale leveringstider, billigere og virker betydelig mer moderne i produksjonsmetode og finish.
 9. McMillan ligger mellom 1-2kg for de "taktiske", veldig avhengig av modell og justeringsmuligheter. Hansen har en del modeller liggende på hjemmesiden sin med vekt etc.
 10. Foreslår at du endrer trådtittel til noe som faktisk beskriver det tråden handler om: Riflestigning og stokk til langhold/jakt.
 11. Lite spørsmål som er verdt å stille seg (fra en som jobber med kravstilling) er om riflen skal brukes til å hovedsakelig skyte på 1500-2200 meter, eller om det blir en sjelden gang, og egentlig blir den brukt 90% mellom 300-1000 meter. For med en gang man er oppe i 338 blir ting sært ift magasin, stokker og låskasser. Selv om det i teorien passer i en Remington 700 long action (Police), kan det også bli krampeaktig med lange kuler. Bygge noe sånt fra scratch gjør du på andre eller tredje riflen, når du virkelig VET hva du vil ha, som @M67 når han fikk bygd riflen over.
 12. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Karen_(nedsettende)
 13. Han glemte linken da https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=214492931 Denne er herlig sær og dedikert, og forholdsvis mye for pengene. Ift retting av kasse og feste rekylklakk er det jobb for kanskje 1500-2000 kr. Hvis jeg var deg, ville jeg fått tak i en billig T3 i magnumkaliber som utgangspunkt. Mindre å tenke på ift retting etc, og bra avtrekk ut av boksen. Ny pipe i 300 PRC og så finne en stokk du liker.
 14. Skreddersy fra scratch eller noe du allerede har? Skytterlinken sine Mjølnir er nok ikke dumme "ut av boksen".
 15. Eller, så kan man istedenfor å filosofere srg grønn, sende en epost til deres kundeservice og spørre spesifikt De har som regel svart meg innen en dag eller to på diverse spørsmål.
×
×
 • Create New...