Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

msteiro last won the day on June 18

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

893 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anschutz avtrekk kan monteres i R700 kloner, synes det er rart ikke flere gjør det med antall latterlig billige Anschutz matchrifler som selges.
 2. Bare vært på en jaktfelt "trening", og var ikke mye jaktrelatert i forhold til hvordan jeg jakter ihvertfall. Liggende uten støtte er ihvertfall en stilling jeg ALDRI bruker på jakt.
 3. Er det ikke planlagt et PRS/jakt stevne i år? Husker ikke navnet, men mente det var snakk om dyrefigurer og typiske jaktposisjoner fra 100-800 meter. Eneste problemet er at det garantert blir mye klaging om at dette ikke er jaktetisk innafor, men dem om det. Usikker på om det er jaktvåpen det er snakk om eller ikke, men føles litt som jaktfelt 2.0
 4. Til ren jaktkikkert kan du nok få bedre glass til den prisen brukt, feks en brukt Zeiss Victory m lys. Men til nypris er det absolutt ikke dårlig kjøp nei. Angående vekt, så har den akkurat samme vekt (eller lettere) som ALLE andre kikkerter i "langholds" kategorien med unntak av March muligens.
 5. I den prisklassen ville jeg sett på CZ Shadow 2 også, de funker bare, enkel å vedlikeholde samt drøss av reservedeler tilgjengelig på dagen. Ellers er jeg enig i kjøp av 22, jeg foretrekker noe som ligner min 9mm i form og fasong, så har en Ruger 22/45, føles som en ordentlig pistol og grei vekt å skyte med. For maks trening ville jeg kanskje sett på to pistoler med forholdsvis like sikter.
 6. msteiro

  Sabatti Saphire

  Mener det var en test av rifle med samme pipe hvor det viste seg at den var litt kresen, men ellers synes jeg sabatti har litt kule greier. Tactical riflen deres er et godt kjøp virker det som, kommer i 6,5x55 og med et beist av en pipe.
 7. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=182771446 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=181638840 Disse trenger ingenting
 8. Du trenger ihvertfall ikke tenke på forskjell mellom 50 og 56mm lysåpning, den forskjellen finnes kun i hodet til folk. Ellers ville jeg heller sett på en brukt pakke enn å kjøpe Hawke kikkert, det er kikkert man mest sannsynlig kommer til å bytte ut etterhvert. Zeiss Classic får man fort til 5-6000 hvis man har litt tålmodighet. Det pluss riflen til 8000, så har man et godt utgangspunkt. Evt finn en brukt Tikka T3 til 7-8000.
 9. Splitter ny, annen med samme demper melder om en annen vekt også, begge er høyere enn oppgitt. Demperen ser lite ut som på bildet, ganske grov i finishen og veggene/baflene er nok tykkere enn det ser ut som på bildet ihvertfall. Fortsatt ok lett og størrelse, men er litt ergerlig når det ikke svarer helt til forventningene.
 10. TE Titan Hunter Short oppgis til å veie 195gram, men en tur på vekten viser 255. Da er den oppi samme vekt som Optima Front.
 11. Aclima er digge, eller comfyballs treningsshorts
 12. Hvis man skal oppklare er det fint å kunne dokumentere sin påstand, faktiske tall og hendelser der dette er et problem. Ikke komme med bunnløse antagelser. Ellers minner dette veldig om google-eksperter som finner noe tilfeldig på nettet og antar alt som sannhet, på tross av det folk vi vet har betydelig erfaring sier. De fleste AR rifler selges som 5,56 som std, men det er 223 som kjøpes av ammo. Hvis dette faktisk var et problem, hadde ikke det vært tilfellet. Det er noe med å ikke blåse opp teoretiske problemstillinger...det er mange som er eksperter på papiret uten mye reell erfaring.
 13. msteiro

  Kikkert til jakt

  Hvor mye veier de to andre?
 14. msteiro

  224 Valkyrie

  350 legend og 450 bushmaster er vel regelrytter patroner, for å kunne brukes i områder der man ikke normalt kan bruke vanlige riflepatroner pga bakgrunn osv, er vel en regel om at de ikke kan ha skulder. Men er nok ikke helt dumme på rådyr bla i Norge. Tunge kuler fra liten kasse i rolig fart. Fordel m billige kuler til trening også til 350.
×
×
 • Create New...