Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

msteiro last won the day on January 10

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

756 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Video er vel ganske greit vedtatt en bedre læremåte en skrevet ord, så istedenfor lange avhandlinger kan det være bra med en ressurstråd feks., med gode trenings- og opplæringsvideoer rundt emnet.
 2. Nja, jevnt over tilbud av Annier. Men ikke alltid på dagen nei. Men enig, CZ og Savage etc er nok mer egnet ut av boksen mtp stokken som sitter på. Selv fått tak i to Annier til under 2k, så ikke så sjeldne. Billigste Anschutz https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161652564 Billigste CZ455 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=160918481
 3. De kommer med weaver klakker originalt, så de fleste ringer til Weaver eller Picatinny fungerer fint. Leupold QRW feks.
 4. Volquartsen er sikkert ikke dårlig, bare ca ti ganger dyrere.
 5. Jeg mener at en boltrifle i 22lr er det første som burde inn i en våpengarderobe. 10/22 kan være helt greie, men du risikerer også at den absolutt ikke er det; kresen på ammunisjon, funksjonsfeil og forferdelig dårlige avtrekk er ikke uvanlig. I verste fall bruker du pengene dine på et våpen som viser seg å ikke være egnet til jakt på rype i det hele tatt. Så da må du enten selge eller bruke mye penger på å få den ok. Noen rifler er gode ut av boksen, som en Tikka T3, men som samtidig har mulighet for oppgraderinger. En CZ455 er feks et mye bedre utgangspunkt for en første salongrifle hvis jakt og trening er prioritert. Trolig det beste du kan få for pengene er en brukt Anschutz skiskytterrifle med boltmekanisme. Disse fås til rundt 2-3000 kr, og kommer med det som mest sannsynlig er tett på det beste avtrekket og låskassen på noe salongrifle, uansett pris. Det er ytterst få som bruker opp en pipe på salongrifler, så eneste jeg ville vært nøye på er rust.
 6. Mest sannsynlig, som første og eneste sted i verden, stoppet smitte og utbredelse av CWD.
 7. Få som nærmer seg Bergara prismessig, stokken er kjempegod og kassen er sånn Remington burde bygget den. Alternativt er jo Tikka Supervarmint et veldig godt alternativ, med for eksempel en KRG Bravo stokk.
 8. Bergara HMR feks, det meste der er nok bedre fra fabrikk. https://www.pvas.no/produkter/vaapen/rifle/bergara-b14-hmr
 9. Hadde det vært noe mer unikt hadde jeg forstått det, men det er såpass mange alternativer at jeg ville vurdert det. Nye avtrekk og kasser fra Remington er så som så, da er feks Bergara et bedre utgangspunkt synes jeg.
 10. Ville heller funnet en brukt Remington, satt i ny pipe, avtrekk og stokk hos børsemaker. Kommer ca på 15k, som vel er ca prisen hos J&F.
 11. Nå maa vi slutte med dette evinnelige fokuset på kvalitét herínne, og heller la gledespoengene styre valg...ta seg tid...nyte og heller kose seg med hva en selv vil fokusere på. Alle har ikke de samme krav til kvalitet, eller dokumentasjon på enhver påstand...
 12. Balls? Ikke akkurat det man forbinder med gamingpistoler...
 13. Savage BA er en drittrifle. Og 338lm er null poeng hvis du ikke skal jakte på dryge hold eller skyte på 1000+. Da ville jeg ihvertfall heller gått for 6.5 creedmoor hvis du vil ha noe nytt, men strengt talt ikke noe poeng. Du ofrer jo ikke riflen, ingenting som ødelegges, er bare å skru av og på. En kikkert med god montasje er alt du trenger i første omgang, så kan du se på McMillan stokk etterhvert. Gamle stokken og diopteret kan jo bare lagres bak i skapet til/om du vil bruke det igjen. Kahles kikkerten er god derimot, men disse finnes det mange av brukt. Samme med Schmidt und Bender PM2 etc.
 14. msteiro

  Sig Sauer Cross

  Foreslår kanskje en egen tråd om Furyen, så lar vi denne handle om en sjeldent nyskapende rifle for massemarkedet
×
×
 • Create New...