Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

msteiro last won the day on February 8

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

803 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. msteiro

  Sakoklubben

  Basert på det jeg har sett av priser på originalstokker til Tikka T3, ville jeg heller sett på LAW eller lignende.
 2. Vet ihvertfall hvem jeg skal se ekstra godt etter hvis jeg får rådyrkort ved hytten!
 3. msteiro

  Blaser 4-20x58 IC

  Er jo en ganske elegant løsning, hvor høyt blir det på en picatinny skinne?
 4. msteiro

  Blaser 4-20x58 IC

  For å kjede deg hjemme, er du greit utålmodig ift åpning av pakken..
 5. msteiro

  Grs Berserk

  Ja, de passer alle om hverandre.
 6. Supervarmint skjeftet bruker vanlige underbeslag og magasin, så da kan man ikke bruke CTR/Tac magasin. Da må du evt finne en CTR stokk for eksempel. En bedre vei å gå kan være å få tak i et aics underbeslag, og tilpasse dette til stokken. Lettere vei til mål er chassis som KRG Bravo, hvor dette er ferdig fra fabrikk. AICS magasin er betydelig billigere enn Tikka sine.
 7. Mener at Heym bruker samme magasin på 6,5x55 og 30-06. Sto ihvertfall det på mitt mener jeg å huske.
 8. Med mindre de som veldig mange andre i samfunnet må være hjemme med barn fremover.
 9. Nå tror jeg du roter litt med tallene, antall smittede per i går var 0,01%, det er vel antatt worst case at ca 70% av Norges befolkning kommer til å bli smittet. 5 357 000 x 0,70 x 0,034 = 127 496. Men jeg sier på ingen måte at man kan forvente tall i den størrelsen. Store usikkerheten er i tallet 3,4%, da det er tatt ut i fra antall registrerte smittede, antall faktisk smittede er mest sannsynlig betydelig høyere da de fleste ikke merker noe til det. Men det som er risikabelt er typiske fysiske begrensninger, det er blant annet et gitt antall respiratorer i Norge, uten nødvendigvis mulighet for å få tak i flere. Når folk som ellers hadde blitt hjulpet av respirator ikke har tilgang på dette mer, begynner man å få stygge følger for andre syke også.
 10. Er visstnok en del forskjell på VX-6 og VX-6 HD, nye VX-5 HD sies det har omtrent like gode glass som gamle VX-6. Er sikkert noen situasjoner de ikke er like bra, men selv aldri opplevd så kraftige problemer med motlys som noen har, men det jeg synes de er smått overlegne på er hvor smekre og brukervennlige de er som jaktsikter.
 11. Nye seriene til Leupold er på høyde med mye nyyere europeisk, spesielt Mk5 er the shit. Men ville lett valgt VX-5 over VX-6, ganske liten forskjell, og forsvarer absolutt ikke dobbel pris.
 12. Siden det reduseres til noe hysteri og som om problemet ikke faktisk er der. Enhver med to hjerneceller forstår hvordan en unødvendig rask spredning av en sykdom, som ikke kan stoppes, kan bli problematisk for helsevesenet og de som et spesielt utsatt.
 13. Regner med at du er utdannet lege eller arbeider med epidemiologi siden du uttaler deg så bastant rundt dette?
 14. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=172485622
×
×
 • Create New...