Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

msteiro last won the day on March 12

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

637 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koster uansett ikke noe å prøve, og søknaden tar lang tid, så bare å slenge avgårde en søknad
 2. Jepp, man kan purre de noen ganger, men ofte får du bare standardsvar. Har hjulpet en gang, men da var det noe spesifikt i forhold til bytte av kaliber hvor jeg fikk slått to sett med søknader sammen i en behandling. Kommer an på hvem du treffer i telefonen.
 3. Den der er latterlig fin, ville nok ikke sagt nei takk til en sånn heller, dog ikke i 338 kanon. Det har kommet et par McMillan stokker til salgs også til hyggeligere priser nå som Vision er sluppet, så mulighet for en god deal på pakken som @M67 foreslår.
 4. Aldri fått det (Oslo), behandlingstiden ligger vel på 8-11 uker nå, så vil nok bare få en regning i posten.
 5. Ja, og det forstår jeg godt, man må ha aksept for at dette ikke gjelder alle og at man har forskjellige mål med skytingen sin. Noen skyter for å konkurrere på et høyt nivå, mens andre skyter fordi det er et trivelig fritidssyssel. På samme måte som at benkeskyting med rifle og minimale samlinger ikke er førsteprioritet hos noen som feks skyter jaktfelt eller løpende elg/hjort. Det er veldig stor variasjon når man hører folk sine erfaringer rundt omkring, virker som at man blir sablet ned i noen klubber hvis du vil låne revolver uten å ha et par år med matchpistol i 22 først. Det kan dessverre drepe lysten til nybegynnere, da gamleguttas preferanser skal styre det alle andre skal gjøre etter dem.
 6. Har en Sako L61r som er tiltenkt noe sånt, solid dose smellpulver bak 178gr eld-x.
 7. Pistol er strengt talt noe en gjør for moro skyld, så dette mener jeg er feil å prakke på en nybegynner. Hvis man skal gidde bruke mye tid på en aktivitet, må det være litt motivasjon inni bildet. Hvis man ønsker å skyte med 9mm eller 45acp er det ikke noe problem å gjøre dette, selv om 22lr er veldig god trening. Men å kun stå og skyte papp med 22lr dagen lang med rørtang er langt fra det mest spennende synes jeg, og å jage samlinger er ikke noe mål for min del. Noen dager har man bare lyst å skyte litt for moro skyld, og da er det greit at det smeller litt.
 8. Det er sant, og hvis man ønsker den pga stokken feks hadde jeg ikke hatt noe problemer med å få en sånn selv Er selv storfan av 308, men jeg skyter sjelden på hold lengre enn 300 meter, og for det aller meste 100, og da kan jeg like gjerne bruke 22lr.
 9. Eller 30-06 når 6,5x55 er mye bedre Grunnen til at man bruker 308 på langhold er at ca ingen langholdsrifler leveres i 30-06 fra fabrikk, så da blir det enten jaktrifle eller noe ettermarked. Men skal du ha ny STR, ville jeg ikke lurt på det engang, lite grunn til å velge noe annet enn 6,5x55.
 10. msteiro

  Sakoklubben

  My bad, så ut som magasin på litt dårlig bilde, men tror nok det er en 691 AV ja, ikke en 75. Men ville vurdert 75n hvis den fortsatt er tilgjengelig. Har en 75 i 6,5x55, fantastisk god børse og en veldig god synt stokk.
 11. msteiro

  Sakoklubben

  Ser ut som en M75 A5 ja, mye rifle for pengene hvis man er i markedet for skulderkanon Et lite stykke over Tikka 690 vil jeg tørre påstå.
 12. Tenkte mer på tilgang til ferdigammo som koster det samme som hylser.
 13. Tross at jeg er mer fan av 260, vinner CM lett på kjøpeammo hvis det er et tema. Veldig lite utvalg i 260, mens CM fås ned i 15 kr ferdigladd jaktammunisjon.
 14. Jeg ville valgt 260 ene og alene pga hylsetilgang. Man kjøper ikke 260 hylser med mindre man er veldig fast bestemt på at bunnstempelet MÅ matche kaliberet. Hvis du skal kjøpe hylser ville jeg lett valgt CM, for der begynner utvalget å bli ganske bra, spesielt på jaktammunisjon som skal være fint innenfor storviltkravet.
 15. Hva er hensikten med å evt lage dette selv, noen som faktisk gjør det?
×
×
 • Create New...