Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content count

  1,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

msteiro last won the day on January 17

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. msteiro

  Bilder av din langholdsrifle

  Rettelse: Trenger man mer enn ett skudd?? 😁
 2. msteiro

  Bilder av din langholdsrifle

  Trenger man mer enn ett??
 3. msteiro

  Duracoat-klubb

  Takk for tips! Bestilte et sett fargeprøver fra Unaiten, gratis, så får bare se hvor lang tid det tar. Riflene er uansett ikke i hus ennå.
 4. msteiro

  Tips til ny rifle

  Sako A7
 5. msteiro

  Duracoat-klubb

  Det er det som er problemet, litt forskjellig lys gjør at veldig mange ser helt like ut. Vet at man kan bestille sett med fargeprøver i USA, men ikke sett det her i Norge, tenker prøve bestille et sett. Heller mot matt sort, da det passer best på sykkelen også, samt matcher kikkert, demper etc. Noen testet punktsandblåser på rifle? Kan like godt plukke med en sånn hvis jeg skal kjøpe en kompressor og airbrush. http://www.biltema.no/no/Verktoy/Trykkluft/Sandblasing/Punktsandblaser-2000028446/
 6. msteiro

  Duracoat-klubb

  Får snart to nye rifler som muligens skal få en liten cerakote behandling. Men usikker på om jeg skal velge matt sort eller sniper grey? Noen andre farger i området? Jaktvåpen, så heller mot litt mørk grå, men må være helt matt. Hvis det blir lakking hjemme, har jeg en titansykkel som også skal få litt cerakote trim
 7. Fått tilbud om å så godt som få en glassfiberstokk i relativt dårlig forfatning (eier mener det er HT), men den passer ikke noen rifler jeg har i skapet (ennå). Men låskasse og løp er ca lik størrelse, forskjellen er mest avtrekk, magasinbrønn og underbeslag. Noen som har prøvd å tette skruehull og deler av magasinbrønn, for å så frese ut/tilpasse nytt? Ser ut som det er ganske små tilpasninger som skal til, blir ikke like pent, men stokken er ikke noe vakkert syn til å starte med uansett.
 8. msteiro

  Lettvekts .223 til rypejakta

  Ville selv vurdert den for en lett mini-rifle (pun intended). Egen tråd som omhandler denne, ganske bra respons virker det som. https://www.kammeret.no/topic/75925-howa-mini-action-tråden/?tab=comments#comment-1170747
 9. msteiro

  Hvilken .308 Win boltrifle?

  Har selv kjøpt brukt Sako 75 og A7 til rundt 7000 kroner fra butikk på Finn.no. Går alle nye rifler i det prissegmentet en høy gang.
 10. msteiro

  Lettvekts .223 til rypejakta

  Har ikke sett den i butikk ennå, lov å spørre hva prisen for den lille herligheten er? Liten fast 4x eller 6x hadde passet perfekt på den.
 11. msteiro

  Lettvekts .223 til rypejakta

  @Troya2000 Kjøpt i Norge? Evt hvor?
 12. msteiro

  Kikkertsikte til toppjakt.

  Leupold FX3 12x42 👍🏻 Men selv amerikanerne som lenge har sverget til 1 toms, begynner å gå over til 30mm. Karl Kaps siktene er ganske pene klassiske kikkerter, fås i en del faste også.
 13. msteiro

  Accurize shooting system

  Var ikke tips til blink, men erfaring med dette systemet jeg etterspurte...men la gå... Hvordan hindrer dere at driten renner utover? Litt søl er greit nok, men litt begrenset plass til store beholdere. Ulempen uansett er sikkerhet, da plassen til blinken er 1x1 meter (ca 50cm dybde), utenom dette er det betong og div hageredskaper etc. Burde legge fra meg våpen hvis jeg ikke treffer 1x1 meter uansett, men skulle det skje blir det fort litt vel spennende å være der inne.
 14. msteiro

  Accurize shooting system

  Løfter denne opp igjen. Ingen som har testet? Bygges ut i området på hytta, så salongbanen forsvinner. Tenker at luffen blir sendt ut dit da fremover. Vurderte 22lr blink i garasjen, men bråker noe jævlig ved treff. Kan alltids kjøpe enda en fwb, men greit å trene med jaktvåpenet. Pluss pistol etterhvert...
 15. msteiro

  Lettvekts .223 til rypejakta

  Denne tror jeg faktisk PVAS kamrer om ganske rimelig for 223. Fiklet litt med den, og liker den, men litt skuffende tung for en moderne enkeltskuddrifle med synt stokk. Ellers er Howa Mini action en god kandidat, prisen er såpass at man kan få på en Hightec stokk og fortsatt være under noen av de andre i pris.
×