Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

msteiro last won the day on September 2

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

707 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er jo litt betenkelig at den har overlegen bc ift "dedikerte" langholdskuler som Eld-X etc.
 2. Og? Det betyr ikke at denne ikke har vært laget eller kan fåes kjøpt m alukasse. På samme måte som 202 ikke blir fylt på i butikkene, men kan være til salgs fortsatt. Men nye modellutvalget til Steyr ser ut til å ta en litt annen retning, Rössler ligner vel mest på modellen der man fritt kan velge alle komponentene fritt.
 3. Jeg leste det i denne annonsen: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=26883386
 4. Jeg er en av de som har vært nære på å kjøpe et par veldig gunstig prisede R93er og angrer veldig på at jeg ikke slo til egentlig. Men ift ting som at sluttstykket potensielt ikke låser ordentlig og derfor fører til en del klikk ser jeg på som en designfeil. Det er litt som syretest når noen lager en app eller et mainstream program i dag; hvis du må levere det med en instruksjon man må lese for å bruke det har du designet det feil.
 5. Het Hightech før, klassisk jaktstokk i lett utførelse. Så litt spent på hvordan den blir i 30-06 og så lett. Øverst på listen er en Mcm Game Warden eller Manners PRS, men det får bli på et senere tidspunkt.
 6. I like your style Planen er en Law stokk også muligens, så får man se om en tur til Rafdal her også ender i en 6,5x55 pipe etterhvert
 7. Den leveres dessverre ikke i 6,5x55, men ellers enig i at det er en fortreffelig rifle. Har en i 308, og om ikke lenge lander det en i 30-06 i postkassen min
 8. 1 mill er peanuts for en toppleder. Ingen/ekstremt få med den erfaringen som kanskje trengs for å at de riktige beslutningene når man skal forvalte 1200 milliarder i året ville sagt ja til en så eksponert jobb for 1 mill ca og usikkerheten ved å måtte kjempe for jobben hvert 4 år. Kongen gjør og har nada å si i det store og det hele, hva han gjør påvirker ikke Norge som land på noen nevneverdig måte. Forsåvidt greiere å ha en konge/dronning på toppen enn den løken som klarte å gi mest tomme løfter i en valgkamp, og som i tillegg rir på den aktuelle populistiske bølgen.
 9. Samme selger en Weatherby mk V magnum grisebillig, nok prosjektmateriale
 10. Hva med en tripod med hog saddle? Du risikerer ikke truserøsk, og ikke verst å ha på sekken. Eventuelt ville jeg satt inn feste til Spartan Javelin bipod, mye penere og lettere enn versapod pinne. https://www.langhold.no/products/javelin-carbon-bipod2
 11. Samme her, vi fordeler denne kostnaden i laget jevnt. Ser det kun som en kilde til bråk og krangel hvis man skal begynne å fordele skyld på den som skyter uten noen form for bevis. Ikke pokker om en person beskriver situasjonen som noe annet enn ideell hvis han kan risikere å ta hele støyten selv.
 12. Ja, samtidig som du får en betydelig dårligere stokk, masse plast som kan gå i stykker og strengt talt ikke et like bra avtrekk. Blir som å sammenligne en Golf med en Porsche, begge har fire hjul og motor.
 13. Nei, men tinnitus har du resten av livet.
 14. Jerven bråker ganske bra, og ville ikke brukt den tett på hjort som er ganske var. Man får jo posteringsdresser og poser som jeg vil mene er bedre egnet. Jaktdepotet har Fimbul dressen, og Magasinet har en pose/poncho. Spesielt dressen ser jeg litt på etter et par posteringer i minusgrader.
 15. Kjøp en salongrifle og en stor demper er mitt råd ihvertfall. Bruker selv en relativt lett rifle i 308, men den sier i fra, og er ikke noe ment for mengdetrening. Jeg ser klar sammenheng mellom konsistent skyting og mengden 22lr og luft jeg skyter, da kan man fokusere på teknikk istedenfor rekyl.
×
×
 • Create New...