Jump to content

msteiro

Moderators
 • Posts

  4,169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

msteiro last won the day on April 12

msteiro had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

msteiro's Achievements

Master

Master (14/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

1.2k

Reputation

 1. Kan jo være han skyter utenom båndtvangen også, så kanskje holde oss til tema.
 2. Eneste man burde være obs på er størrelsen på rekylklakken og utløseren til sluttstykket. Er noen som har den montert på siden ala Sako, som gjør at den kan komme i konflikt med stokk eller chassis. Krever ofte bare litt dremling, men greit å være klar over det.
 3. Prosjekt 1 av 2,5 denne våren/sommeren. Startet som en T3 Sporter i 308, pipe dreid ned til 19mm ved munning, 9 dype fluter og montert A-lock flush. Stokken er fra Wildcat Composites og endte på 550g med 32mm kolbekappe. Må ta ut litt av pipekanalen, og bedde, derfor sitter den litt høyt nå. Vekten endte på 2600g, ingen ultralettvekter, men ikke verst med halvfeit pipe på 52cm. Balansen er helt rå.
 4. Tråden lukkes da den er vridd over på ren politikk og indirekte skittkasting.
 5. De passer helt uproblematisk mellom hverandre.
 6. Du må ha bilde mann! Kjøpte den hos Wildcat Composites i Canada, ferdig levert i Norge kom den på ca 4600kr, da er den uten kolbekappe, men sparklet, slipt og innstøpt beddeområde for låskasse. Her er nr to i rekken, denne er til en Tikka T3 med halvkort, halvfeit og veldig flutet pipe. Blir spennende med litt vekt foran og såpass lett stokk. Ellers er det stor tvil om valg av kikkert, blir lette greier, bare hvor lett. Den "store" er vel regnet som noe av det mindre man får, Leupold VX3 1.5-5x20, og den minste er en FX-2 2.5x
 7. Det har vært underskriftskampanjer for å få Moccamaster til å permanent fjerne knappen som lar deg velge varme under kolben. Varmeste, eller "hel kanne", regelrett koker kaffen i stykker.
 8. Det er der kickeren ligger; dårlig kaffe blir ENDA dårligere, mens god kaffe holder seg faktisk god og frisk ganske lenge. Enkelt å teste med en kopp med billig (aller helst noe fra dispenser) kaffe og en bedre kaffe fra relativt nykvernede bønner (null problem å få den malt i butikken). Sette begge koppene på benken og la stå en arbeidsdag. Den gode vil mest sannsynlig være drikkandes selv om den er kald, mens den dårlige er enda bitrere.
 9. Greit å få med at dårlig kaffe (Evergood, Friele etc etc) tåler mye dårligere å stå ute, om det er i kanne eller trakter, enn god kaffe. Husker ikke helt hvorfor det var sånn, men det var gjort tester som viste at ferdigkvernet "butikkkaffe" ble veldig fort surere når den sto ute. At den står på trakter er ikke helt feil alltid, men de som bruker kokeknappen på moccamasteren burde få buksevann, det er snarvei til dårlig kaffe.
 10. Nei, synes ikke Kuiu sin er til hinder, veldig smale stropper som ikke klumper seg. Ene til Vortex, litt usikker på hvilken, hadde unødvendig store "hemper" for stramming som gjorde at den ble merket litt vel mye, de var heller ikke særlig sikre, så måtte strammes hele tiden hvis man ikke tapet det fast.
 11. "Ravnø" sin Kjært barn har mange navn, men originalt er det an Alaske Guide Creations bag. Har testet Vortex sin tilsvarende, og synes den er bra den, men foretrekker Kuiu sin da den er lettere å ta kikkerten inn og ut av. Synes kanskje det at "posen" er festet hel i bakkant med reimer gjør at den hopper litt mye.
 12. "Ungdommen" idag har vel strengt talt ofte mindre penger enn foreldrene hadde på sin tid, selv om eldregenerasjonen henger seg opp i at mange har dyre telefoner. Hvis de klager over at de ikke får folk til å jobbe der, så betaler de ikke nok, det er såpass enkelt. Enkel gubbeunnskyldning blant noen som ikke gidder betale ordentlig lønn at "ungdommen ikke gidder".
 13. Null behov å tilby dette, bare å tilby en blanks som børsemaker kan frese ut selv. Det er jo det Rafdal bla gjør med LAW/Hightech. Og uansett begrunnelse, man betaler mye penger for et produkt som andre leverer betydelig bedre. McMillan har historisk laget omtrent alt på bestilling, med hinsides lang ledetid, og eneste de gjør med inlet er jo å kjøre et annet program i fresen.
 14. McMillan burde ligge på 4-5000 krsom dropin når man ser hva man får av andre merker. AG Composites Privateer, finish er i en annen liga, 7-8000 kr ferdig i landet ca.
 15. Regner med at det er til en Remington 700? Bravo er veldig bra, og ok vekt. Ellers er jo karbon/glassfiber en god del hakk greiere å ha med å gjøre enn treverk. KKC i karbon hadde vært snacks. A3 er greie, men McMillan er dyre som fy og litt gammeldagse. Av stokker du får kjøpt over dammen: Ville sett på AG Composites eller Gunwerks som førstevalg, dog må det importeres selv. Gunwerks vil jeg påstå er kremen, noe @Roekanskje vil støtte.. I Norge er kanskje PSE E-Tac den mest egnede, ellers er Wildcat KS Tac Hunter som Rafdal nå tar inn kanskje best for pengene. På mobil, ellers hadde jeg lagt ved bilder selvfølgelig
×
×
 • Create New...