Jump to content

msteiro

Moderators
 • Content Count

  3,020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

msteiro last won the day on March 12

msteiro had the most liked content!

Community Reputation

599 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. msteiro

  Klokke

  MJK brukte vel den en stund hvis de ikke gjør det fortsatt. Sjelden de velger vilkårlig
 2. Er det som er poenget mitt, men ikke alle 22lr rifler som kan justeres så høyt, feks Anschutz matchrifler etc. Hvis man har 22 rifle hvor avtrekket kan justeres til samme som jaktriflen er det gull.
 3. Vet ikke hvor tungt det er stilt inn på din rifle, men et tostegs match avtrekk på 150-250 gram er et stykke fra normal jaktrifle, spesielt stående.
 4. Eller så er det som nevnt ovenfor veldig god trening med litt "plinking" selv på 100 meter banen, sjelden på jakt man ligger på helt flatt underlag. Liggende uten støtte er vel noe av det mer ubrukelige på jakt, man kan som regel finne anlegg, så bedre å fokusere på sittende eller stående.
 5. Problemet med bra 22 rifler er at avtrekket er alt for bra. Latterlig presis og god å skyte med, men som en matchrifle, ikke nødvendigvis overførbart til en ren jaktrifle. Tikka T3x i jaktkaliber pluss en T1x i 22lr er ganske ideell kombo med mindre man tar steget opp til Blaser o.l. Men ville holdt en knapp på 2 rifler så man kan bytte mellom de når man først kommer seg på banen.
 6. Nei, kroppen trenger faktisk ikke kjøtt. Men den trenger proteiner, det er alle enige om. Det kan fint fås fra grønnsaker. De kostholdsrådene som regjerte tidligere har variert betraktelig, så det er litt avhengig av hva du mener med riktig gode, gamle dager. Mye av rådene som er gitt gjennom tidene har også vært direkte feil. Problemet er at noen sitter hjemme og tror at det disse bloggerne lirer av seg er normen og at hele samfunnet dilter blindt etter, mens bloggerne etc egentlig beveger seg i ytterkantene av hva som er normalt. Fokuset på å bruke mere, og i større grad varierte grønnnsaker i forhold til kun potet o.l. er utelukkende positivt. Men så er det noen som drar det for langt, forskjellen er at disse personene ikke hadde noe talerør for 50 år siden.
 7. Dere som har testet litt, hvordan synes dere Classic stiller mot feks V4 eller V6? Vurderer en V6 2-12x50 m ASV, men hvis Classicen er vel så bra burde den jo vurderes.
 8. msteiro

  6.55 eller .308

  Låser tråden da denne strengt talt ikke er relevant mer.
 9. msteiro

  Sako Finnbear

  Bra rifler. Dårlig bruktmarked. Får de som regel for 3-4000 kr i ok stand.
 10. Skulle funnet ut av det litt tidligere, så kunne du lånt en av meg evt.
 11. Tror det er et tiltenkt problem mer enn et faktisk. Skulle jeg hatt en langhold/jaktrifle hvor vekt var et tena ville jeg feks heller valgt Talley Lightweight med tilt enn skinne. Færre ting som kan gå galt, lettere og mer strømlinjeformet.
 12. Ting kan jo ta litt tid der, og han leverer heller ikke kasse med samme funksjonene. Deadline kommer også levert med pipe hvis ønskelig, så da er jo resten bare montering omtrent med mindre stokken må tilpasses. Aller letteste er vel å kjøpe noe fabrikknytt...
 13. @Cruiser hva er planen for bygget? Skulle jeg valgt noe nå hadde de ligget høyt oppe på listen, at skinnen ikke er integrert tviler jeg på er noe problem. Et tiltenkt problem evt. Leste noe om at de brukte oversize skruer uansett, ikke helt sikker på om det stemmer. Ser man på mange av diskusjonene rundt den optimale kassen til langhold etc tror jeg nesten denne tikker flest bokser av det som finnes på markedet.
 14. Mulig en produkteier som har presset prisene ned over tid. Var jo en stund XXL var omtrent billigst i verden på Zeiss. De tok jo 11,5k for HT kikkertsikte. Prisen nå er kanskje mer reell.
 15. 4500 for børsemakerjobben? Inletten til min er veldig lik Tikka T3, men krever nok litt tilpasning.
×
×
 • Create New...