Jump to content

jalla

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Han lærte da av episoden, ikke alle som gjør det. Er heldigvis bare et løp hos meg.
 2. Å skyte dyr på 300m+ er ikke noe som skjer ofte for min del. Vet jeg det blir langt hold bruker jeg 8x68. Det jeg lurte på var om kula ekspanderte hvis det ble aktuelt. Og svaret på det er vel marginalt med min hastighet. Valgene mine er da å ikke skyte, kjøpe lengre løp eller prøve om f.eks Cfe krutt gir litt mer hastighet.
 3. Cfe er det vel relativt ustabil tilgjengelighet på. Ser ingen som har.
 4. Nå er hastighet målt flere ganger med ulike kronografer. Så den stemmer nok. Hvilke hastighet kula tåler er vel lite relevant, det er hvor lavt den ekspanderer som er interessant.
 5. Lader min 308 win. Med Barnes ttsx 150grs og 45 grs n150. Løpet er kort! 42cm. Meget bra presisjon og en hastighet på rett under 800m/s. Har skutt både rev og hjort med godt resultat på hold under 100 meter. Det jeg er usikker på er hva som skjer om jeg strekker holdet til 200, 300 meter. Ekspanderer kula da? Forslag til krutt hvis hastighet bør opp. Kjekt om noen faktisk har erfaring og ikke bare lest et sted.
 6. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136738412 Har hatt en slik og den var meget bra. Det finnes bedre avstandsmåler, men kikkert er helt i toppen optisk.
 7. Til swarovski Z6I gen 2 har jeg tallskiver til BT. Finnes dette til gen 1 og? Liker ikke de blanke ringene.
 8. Noen som har prøvd å skyte med løse løps skruer? Vil en få treffpunktforandring?
 9. Bruker en maxim og har tatt bort 2 moduler. Fungerer bra og en kan skyte på jakt uten at det ringer i ørene etterpå. Tenker å bytte til en Hausken jd184 xtrm, både kortere, lettere og demper bedre.
 10. Må sjekke når jeg kommer hjem.
 11. Jeg har 800 m/s med 250grs Barnes ttsx. 2 grs under Max med n150 i følge ladeboka. 50 cm løp i Blaser r93. Fungerer bra til mitt bruk.
 12. jalla

  Swarovski forhandler

  Hvor sender jeg den, finner ikke ut av siden til Swarovski.
 13. Har en gammel Swarovski 7*42sl som er blitt uklar, ser ut som dugg inni. Noen som vet hvem som er norsk importør? Hadde vært kjekt å sjekke hva det vil koste å få fikset den.
 14. Kan prøve han, fikk de stiveste fjærene fra villmarksbutikken.
×
×
 • Create New...