Jump to content

jalla

Members
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har fått en stokk til, så om prosessen er reversibel er ikke så viktig. Tror jeg skal prøve på metoden til Per-s når jeg finner passe rør og bolter. Før det blir det kapping og prøving, lite biltemabesøk i disse tider.
 2. Sønnen min på 6 er alltid med når jeg er på skytebanen, han bruker 22 en min. Men den er alt for lang i stokken. Tenkte å få tak i en billig stokk og kappe/modifisere den. Hvor lang stokk vil være et godt utgangspunkt for en på ca 120 cm?
 3. Lysbryter sitter litt utsatt til på z4, ellers er de tipp topp.
 4. Er formålet skumring ville jeg valgt 2-12x50 i stedet for 3-18x50. Jeg opplevde ihvertfall min 3-18 som mørkere i dårlig lys. I tillegg er den både en del lengre litt tyngre og har ekstra tårn for parallakse som etter min mening gjør den mer klumpete. Men til månejakt er jo 56 objektiv ennå bedre.
 5. Enig at retikkel på victory er bedre, liker best medforstørrende. Men retikkel på ht er fortsatt så tynt at du må ha lys i skumring, det måtte ihvertfall jeg.
 6. Z6i 2-12x50 er en super kikkert, klar i hele synsfeltet. Ikke for stor og tung, både liten og stor nok forstørrelse for det meste av min jakt ihvertfall. Litt stort okular, men en lysbryter som fungerer veier opp mot det. zeiss victory og ht sin lysbryter har jeg dårlig erfaring med, lyset var alltid av når jeg trengte det.
 7. Siterer meg selv fra starten av tråden, alle tråder om R93 ender på samme måte.
 8. Denne kommer alltid opp, jeg har lest alt om dette. Pratet med flere børsemakere, folka på Norma osv. Derfor har jeg trukket min konklusjon at r93 er trygg. Men på nettforum sitter alltid de som vet best, og mot dem kan en ikke diskutere. De vet best og mest.
 9. Jeg bruker mine uten justerbar kolbekam og har aldri savnet det. Jeg liker ikke løse deler som kan glemmes/mistes, derfor liker jeg fast magasin best. Ville ikke byttet mine r93 mot noe annet. Kjøp en brukt, ligger noen på finn.
 10. Har knust skjerm på min gode gamle garmin 450. Noen som har prøvd å få bytte skjerm? Har mange kjekke punkter lagret som jeg gjerne vil beholde!
 11. Dachsen min ble 13 år. Fungerte helt fint til den ble ormstukket når den var noe over 11. Da ble den slakkere i formen. Kan være hjertefeil spilte en rolle der, men det er spekulasjoner.
 12. Det hadde dachsen min og. Merka ingenting til det, hverken på jakt eller ellers. Kun dyrlegen som var bekymret for det. Fikk ingen behandling for det.
 13. jalla

  Slanke en Blaser R93

  Er det norsk importør av karbonskjefter?
 14. jalla

  Slanke en Blaser R93

  Har lyst å prøve å få en av blaserene lettere, vet godt at det finnes lettere børser.
 15. jalla

  Slanke en Blaser R93

  Tinitus vil jeg ikke ha mer av, så demperen blir på. Er stokken det er noe å gjøre med, resten er som jeg vil ha det.
×
×
 • Create New...