Jump to content

Blaser_308

Members
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, hva er sånn ca brukt prisen på en beretta 682 gold e Sporting? Med justerbar kolbe, 76cm løp, Skutt mindre enn 5000skudd. I meget god stand. Fra 2012-13 med koffert og alt innhold som fulgte med under ny kjøpet På forhånd takk for svar.
 2. Har en Remington Seven i 260 Rem, som brukes på Villrein. Står en LW pipe i den. Meget godt fornøyd med rifla. Men kunne tenkt meg en ny stokk. Noe annet en trestokken som står på nå. Helst av dødt materialet. Noen som har noe og anbefale. Ikke intr i billig plast stokk. Ønske er å få gjort rifla noe lettere ved skifte av stokk. På forhånd takk for svar.
 3. Takk for svaret Msteiro . D er sikkert en god løsning
 4. Har en KKC stokk jeg ønsker å montere inn en RPS tofot adapter. Er jo ikke mye laminat i forkant av stokken. Noen som har gjort dette? Evt tenker jeg om montere en Pica rail under fremstokken etter reimfeste.
 5. I SSG/STR kan det brukes både 308 og 6,5 uten å ha 2 sluttstykker? Hva ville dere valgt? Har liten erfaring m banevåpen. Tenker Langhold Max 1000m.
 6. Noen anbefalinger på bipod til en Tikka Tac A1 6,5CM?
 7. shit, ingen som man kan sende direkte til? J&F vet å ta seg betalt for ting.
 8. Har en 4-12x40 AO Leu VX-II. Har et hakk i okulær linsa, som gjør at det blir et grå prikken når man ser gjennom kikkert. Noen som vet hvor man kan sende kikkertet fra Leu på service her i norden???
 9. Ingen diskusjon i denne tråden. Mange som får e-post varsling på dette emnet. Les trådstarter sine regler for tråden. På forhånd takk...
 10. Blaser_308

  A-tec A12

  Takk for svar Hovedknuten. Har Starkey, Sordin og Peltor Tac aktive vern. Men ser jeg får bedre tid til skudd, de gangene jeg går uten vern. Har sendt noen forespørsler på demper, så får se hva j ender opp med. Redd hagla blir meget fremtung. Kommer ikke til å skyte over i allefall hehe.
 11. Blaser_308

  A-tec A12

  Noen som har A12 som kan gi en vurdering? Går nå med en Beretta 682 m 76cm løp i skauen, for å få smellet lengst mulig unna øra. Aktive vern fungerer ikke for meg i skauen. Har både klokker og propper. Har en Benelli Nova jeg tenker å montere en A-Tec på.
 12. Skal lade Svelgen 130 grain 9mm på Lee pressa mi. Ser JD har Vectan, da slipper jeg å få det tilsendt. Bør jeg velge VV?? Noen som har efaringer??
 13. Ser JD har 10.000 hetter til 0,39kr/stk. Noen i området som vil være med på spleiselag? Tenker jeg selv skal ha 2500stk av de 10.000 hettene.
 14. Noen som har ammo anbefalinger til skogsfugl, gjerne kronografert også......
×
×
 • Create New...