Jump to content

Blaser_308

Members
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ønsker å kjøpe en lettvekter m min 45cm løp. Alt fra 2,6 til 2,1kg av intr. Ta kontakt hvis du har noe for salg. Vennligst send PM med litt info om riflens brukstand og ditt mobil nr.
 2. Har tenkt litt på Tikka T3X Superlite 2,6kg. Blir uansett et hav unna en Blaser m KKC oppsett. Er faktisk meget imponert over hvor godt folk skyter med denne rifla, under storviltprøven j er med og avholder. Men skal kikke litt mer på Kimber også. Til dere som har Kimber, hvilken kulevekt er det rifla liker å skyte?? Tenker for mitt vedkommende, vil 150 grain være tilstrekkelig.
 3. Har vurdert kipp, men har kommet frem til at jeg vil ha ordinær bolt action
 4. Skal ha meg en villrein rifle. Av profilnavnet mitt, så skytes det m Blaser R93 i KKC stokk. Skal ha en rifle nr2. Kaliber blir 308win ;-). Disse er vurdert: Sako 85 Finnlight, Tikka T3X Superlite, Kimber Montana og Adirondack. Kom gjerne med fler anbefalinger Kvaliteten er jo god på alle. Men ligger i forskjellig prisleie. Men det viktigste blir at j skyter godt med rifla. Merke er ikke så viktig. Løst/fast magasin ikke viktig d heller. I tillegg skal det på en 3-9x40 VXR og en lett kompakt demper. Med Blaser trenger man knapt nok å møte opp, for å samle
 5. Hei, har sendt inn søknad på 223 rem rifle. Vurderer Howa sin Mini. Skal brukes til billig mengde trening og jaktfelt. Noen som har HB versjonen, og kan si noe om hvordan den presterer?
 6. Vurderer å kjøpe Pulsar Helion 2 XP 50 kikkert. Er det fler jeg bør vurdere??
 7. Takk for svar Har kjøpt Federal Champion FMJ 40 grain. CCI Game point JSP CCI 40grains JHP Får test hva som gir best presisjon på 75-100m.
 8. Hei, Skal på fjellrypejakt, og tenker å ha med 22wmr i sekken. Noen som har prøvd HP i nevnt kaliber på rypa?? Har kun skutt ei skjære rett i brystet på 10m, det ble ikke pent. og ryggen manglet. Riktig nok med ei kule som het noe med TNT. Tenker holdene blir rundt 60-100m m HP kula. Skulle seff hatt ei fmj kule, men var det å finn ei kule som går like godt som HP kula til CCI. Det kan ta tid....
 9. Hei, noen som har testet denne kula? Har en Remington 7 i 260 Rem, jeg skulle brukt på villrein?
 10. Hei, hva er sånn ca brukt prisen på en beretta 682 gold e Sporting? Med justerbar kolbe, 76cm løp, Skutt mindre enn 5000skudd. I meget god stand. Fra 2012-13 med koffert og alt innhold som fulgte med under ny kjøpet På forhånd takk for svar.
 11. Har en Remington Seven i 260 Rem, som brukes på Villrein. Står en LW pipe i den. Meget godt fornøyd med rifla. Men kunne tenkt meg en ny stokk. Noe annet en trestokken som står på nå. Helst av dødt materialet. Noen som har noe og anbefale. Ikke intr i billig plast stokk. Ønske er å få gjort rifla noe lettere ved skifte av stokk. På forhånd takk for svar.
 12. Takk for svaret Msteiro . D er sikkert en god løsning
 13. Har en KKC stokk jeg ønsker å montere inn en RPS tofot adapter. Er jo ikke mye laminat i forkant av stokken. Noen som har gjort dette? Evt tenker jeg om montere en Pica rail under fremstokken etter reimfeste.
 14. I SSG/STR kan det brukes både 308 og 6,5 uten å ha 2 sluttstykker? Hva ville dere valgt? Har liten erfaring m banevåpen. Tenker Langhold Max 1000m.
 15. Noen anbefalinger på bipod til en Tikka Tac A1 6,5CM?
×
×
 • Create New...