Jump to content

Finito

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Finito's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post

Recent Badges

7

Reputation

  1. Undres på om det er en av disse. https://hi-luxoptics.com/pages/malcolm-vintage-rifle-telescopes#military-scopes koster med rubbish krone og toll sikkert men ligger nu på 380$
  2. Nei disse har ligget til salgs lenge. Det kikkertsikter han refererer til koster 7500kr ifra usa finner jeg ikke. Ett ekte kikkertsikte fra krigen til krag Jørgensen ligger ute for 10 000kr https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=350561390 så hvis det stemmer med alder så kan det være sant. Så da tar han 7500kr for sikte og 400 for geværet. Problemet er jeg klarer ikke verifisere kikkerten. Og som han sier han har lagt noen timer i arbeid. Spørsmålet er om det er verdt det Hva menes med forsterket Krag låsekasse. Er drt lagt inn mere metall?
  3. NR 5: "Krag sniper rifle inspired by US Army Springfield M1903A4." Selges som avbildet for kr 8750. NÅ KUN KR 7950. Kongsberg M94 låskasse fra 1918. Match-avtrekk. Kikkertsiktet koster i dag kr 7500 fra USA, og det er mange timer børsemakerarbeid her. NR 7: "Badass tacticool Krag assault rifle?" Selges som avbildet for kr 9800. NÅ KUN KR 9200. Kongsberg M94 låskasse fra 1913. Match-avtrekk. Weaver QD sidemontasje på hjemmelaget base, som er svært tidkrevende å lage. Kikkertsikte Vector Optics 4-12x40 AO Matiz. Quick Shooter reim. Picatinnyfeste for tofot eller søkelys. Sliter med hvilke jeg blir å kjøpe. Tøff den korte. Men kikkertsikte på nr5. Frister og vi snakke kun baneskyting. 223 som var planlagt blir skrinlagt. Har fått så billige fornuftige våpen som jeg trudde ville bli dyrere. Så da kan jeg slenge på litt morro Har noen et innspill. Begge er 6,5x55
  4. Ja LP 500 er stevnepistol fra øverste hylle. Stett lp 10 er vel mest populært nå. jeg sluttet med all pistol da skuldra ble vrang.
  5. Ja jeg ble aldri god i pistol skyting. Jeg gled mere over i og lære nybegynnere og lede skytingen. Har eid walther steyr og matchgun luftpistoler. Og de matcher følelsen til fripistol angående greps vinkel og gir veldig god trening veldig billig. Hadde bare walther gps med gammelt avtrekk og løp for 32. Jeg skulle bytte den ut med en ny hit på den tiden. Feinwekbau. dette når jeg følte at gps’n begynte og stoppe egen progresjon. Noe den aldri gjorde. misunner dere denne sporten. Fikk leddgikt som går i sennefestene og gjør armen for svak for finpistol. Og andre grener fristet liksom ikke. Hadde en Glock 17 for og prøve det ut.
  6. Trur nok det er rett ja. Men jeg får bare ta litt ansvar for utålmodigheten min. vi kjøpte hus for tidlig og. Man kan liksom ikke velge når ting selges og du vil ha det. kjøpte et lite skap nå som kan skrus i veggen Så får jeg ta og kikke på om jeg kjøper større senere. Har lyst på en cal. 223 og et par originale 2 verdenskrig våpen. Men de to jeg har kjøpt er i grunnen det jeg trenger. det er 12 år siden jeg skjøt på bane sist. Trenger mange skudd for å bli vant igjen. Så lureste nå er bare å la være å kjøpe mer i år.
  7. Ja og for reservevåpen i samme gren må du stille i et visst antall stevneri året for å ha. Gammel lov og ny lov forvirrer litt. Men er i grunnen lettere og forholde seg til den nye
  8. Da er safehouse bestilt. og våpnene kan bare komme
  9. Takk det løser jo hele problemet. Den der kan jo sendes og derfor lettsolgt i hele Norge. Jeg var overfokusert på hva jeg tenkte jeg skulle ha. Går på cellegiftkur. Den gjør at jeg klarer bare tenke en rett linje. Og korttidsminne er ikke til stede.
  10. Ja. Jeg har kjøpt av en her fra kammeret der jeg kanskje gjør dette. Men han skal sikkert fylle garderoben sin Så jeg må bare vurdere kjøp av skap nå. Og flytte det med resten. Jeg visste jo dette kunne skje og kunne selvfølgelig ikke vente.
  11. Du må oppbevare registreringspliktige skytevåpen og våpendeler i et FG-godkjent våpenskap på den faste adressen din. Slik at uvedkommende ikke får adgang til dem. Du skal ikke oppbevare skytevåpen i en bolig det ikke bor noen i. Dette gjelder for eksempel fritidsboliger, hytter, garasjer og uthus. skal flytte innen 16 juli da har jeg overtagelse i nytt hus. Og vi selger i mai det vi bor i. selvfølgelig skaffet jeg meg to våpen rett før huskjøp. Jeg er redd jeg vet svaret. Har en kompis som kun har safe for sluttstykke. Kan jeg oppbevare sluttstykker i hans safe? Jeg tenkte og kjøpe våpenskap til ny huset og slippe og drasse på det. Hadde tenkt et tungt skap man slapp og bolte fast. Våpnene blir da og ligge gjemt i soveposen hjemme hos meg inntil flytting. Men som sagt, dette er kanskje tvilstilfelle som ikke favoriserer meg
  12. Når man søker etter våpen skal man ha ren vandel for å håpe på tillatelse. Hvis han mister retten til å inneha våpen. Da har han ikke lenger ren vandel. Hvor mange år går det før man får ren vandel igjen?
  13. Vel, hvis vi går inn i kjernen Hva betyr dette. Finnes det annen godkjent dokumentasjon på våpenkunnskap ved bruk av hagle enn Jegerprøven? Dette er ikke meg som kverulerer. Det er meg som leter etter et annet svar enn Per-S har. jeg mener det letteste ville være og kjøpe seg våpenskap og bare ta jegerprøven. Hvis andre ikke har bedre forslag. @Per-S har om ikke bare rett men gitt etter mitt syn den mest praktiske vei til fullt ut eie en hagle
  14. Finito

    500 Jeffery

    Trur deg når du sier det er gøy. Fy flate ( tør ikke bruke nordnorsk språk her) har aldri tenkt over hvor stor den patron er.
  15. Nei. De var ikke då veldig imponert av winchesteren grunnet pumpemekanismen var treg. Men kommentar var at den føltes mye mer tight og solid enn tyrkiske merker. Det var et tyrkisk merke som var på siden i score grunnet pris og lettere mekanisme. Og der var kommentaren at mekanismen føltes løs og ga noen lyder som tyder på dårlig tilpasning.
×
×
  • Create New...