Jump to content

Panther

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tenker at da er det bare å begynne å gå på treninger og stevner med våpenet du allerede har, for så å få leder i klubben til å skrive under på at du er aktiv skytter Må likevel dokumentere aktivitet, selv om du har våpen fra før. Ingen aktivitet, ingen behov for våpen.
 2. Søknader mottatt etter 18 uker i Agder. Behandlingstid har nå økt fra 10-15 uker til 15-20 uker i Agder.
 3. Skulle kjøpe nytt våpen derifra, siden de var nærmest, bare en liten kjøretur. Men når de ikke kan svare på mail på enkle spørsmål om lagerstatus, eller når varer kommer inn, da gikk jeg dessverre til konkurrenten.
 4. Hvorfor ikke oppbevare i koffert med skumgummi innlegg?
 5. Jaktdepoet har noe PMC med ok kvantumsrabatt. Her er prisene: 1-19 pk. / 50-950skudd. 115,-/pk. (2,30,-/sk) 20-39 pk/1000-1950 skudd. 99,50/pk (1,99,-/sk) 40-99 pk /2000-4950skudd. 97,50,-/pk (1,95,-/sk) 100-199pk/ 5000-9950 skudd 94,-/pk /1,88,-/sk)
 6. Vet noen om intersport har tatt over salget av ammunisjon etter g-sport/g-max?
 7. Jeg ser at Stenvaag reklamerer for at Eley Pistol Plus skal fungere bra i det våpenet. Virker for at for noen fungere CCI standard og xxl sin Top Shot også bra, men ikke for alle (kan selvsagt variere fra lot til lot også). Har sett at grepet er litt tykkere på den nye, i forhold til den gamle. Ellers vet jeg ikke om særlig endringer.
 8. Står på hjemmesiden sigsauer.de at de vil fortsette å produsere deler til våpen som allerede er i markedet Det skal nok gå greit.
 9. 15 uker idag siden jeg var innom våpenkontoret i Agder og leverte våpensøknad, spent på om det kommer noe i posten iløpet av de nærmeste ukene 🤣
 10. Nå som G-max går bort, hvem andre forhandler GECO 9mm ammunisjon?
 11. Nå har jo Stenvaag fått inn en ny batch av disse nokså godt kjente pistolene. Har noen lagt seg opp erfaringer med den nye vs den gamle? Hva er egentlig forbedringene som er gjort på den nye? Min lille erfaring er at de har vert litt kresne på ammo, der de ikke alltid vil kaste ut hylsen og sleiden ikke går helt tilbake ved avfyrt skudd. Hvilke erfaringer har folk hatt ang ulike ammotyper på disse? 🙂
 12. Noen som har erfaring med PMC Bronze 9mm 115 grain, som jaktdepoet selger med kvantumsrabatt? https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=5838&prodid=17292
 13. Til den prisen er Tanfoglio og CZ Shadow gode valg. Men om du gaar for brukt, kan du faa mye bra for den prisen. Ser mange anbefaler at du kjoeper 22 kaliber ogsaa, og det stoetter jeg. Det er nok det som det absolutt vil gaa mest av om du fortsetter aktivt med skyting. Men aa si at det blir feil aa begynne med aa kjoepe 9 mm er jeg uenig i. Vi har en nybegynner i klubben, som ikke har eget vaapen, og skyter 10 skudd samlinger med 9mm, innenfor en omkrets paa cirka 10 cm paa 25 meter, uten aa ha skutt pistol eller rifle foer han begynte i klubben. Dette med ett helt ok klubbvaapen. Saa ferdigh
 14. Ringte våpenkontoret i Agder idag, fikk beskjed om at nå var saksbehandlingstiden oppe i 15 uker... 😅 Kan alltids krysse fingrene for at det går litt raskere. Kan ikke skjønne at noe så simpelt skal ta så lang tid.
×
×
 • Create New...