Jump to content

Noen som vet om en stokk duplikator?


Recommended Posts

Jeg har lest at det finnes børsiser (i utlandet) som lager kopi av eksisterende stokk. Krever visst spesielle maskiner. Jeg kunne tenke meg å gjøre det. Er det som vet om firma som gjør det? Og jada, jeg vet at norske børsemakere kan lage ny stokk. Men jeg vil helst slippe å betale 20 lapper for det, så ser etter andre muligheter. 

Link to comment
Share on other sites

Joda, men om det er plass til en riflestokk i den vet jeg ikke, det er mulig jeg skal oppgradere til en nyere variant snart. Den burde ta det ganske greit. 

 

Det største problemet er at en må ha en mal som er stiv nok til at den ikke begynner å flekse under fresing, da blir det gjerne litt spinkelt på midten. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

For å kuppe tråden litt har jeg leita etter noen som kan frese ut utsparinga til en ny stokk til en krag. Jeg trodde i min naivitet dette kunne kopieres fra originalstokken, men det var visst ikke så enkelt. Jeg fant til slutt noen som kunne frese det ut, men de mente det ville være en stor fordel om det fantes eksisterende 3d-tegninger. Er det noen som veit om det finnes sånne tilgjengelig, eller som veit om en enklere måte å få det til på?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...