Jump to content

Lien

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg fikk nesten lyst til å fullføre ett eller annet i prosjekthaugen selv, spørsmålet er bare hva en skal velge å begynne med. 😂
 2. Det spørs jo hvor mye som må bort før du kommer under rustpitringen. Gode grove filer duger kanskje, om ikke så kan det hende du må gå hardere til verks.
 3. Slip ned hele greia du, og rett opp linjene med en god fil etterfulgt av smergelpapir. Så reiser du en tur til Kvam slik at vi får flammeherda kassa på nytt.
 4. Istedenfor sandblåsing, prøv rustfjerning med elektrolyse
 5. Kan muligens være en umerket belgier laget for en eller annen norsk våpenforretning rundtomkring siste del av 1800. Har en som er nesten maken fra hesselberg i 10,15 jarmann som skal settes i stand.
 6. Lien

  Gammel hagle

  Om det står H. Larsen & Fils a Liege så er den fra før 1886. Da ble fabrikken i Belgia lagt ned
 7. Lien

  Greener hagle

  Den har muligens blitt bygget om til et sivilt våpen. Jeg mener den lille skruen fremst på kassa går gjennom en bit av forskjeftet.
 8. Lien

  Greener hagle

  Nesekappa og løpsbåndet må som sagt av, Men jeg mener du må ta ut den forrerste skruen i låsekassa også.
 9. Dokumentasjon kreves kun ved import, de kan sikkert be om det ved kontroll også, men det er ikke et krav. Allt beregnet på svartkrutt fra før 1890 kan fritt erverves uten søknader eller dokumentasjon.
 10. Lien

  8x54kj

  Driver nok ikke med slikt desverre. Mulig Olav Nisi driver med slikt.
 11. Lien

  Gamle børser

  Har en gammel belgisk produsert Larsen i hjemmesnekret koffert. Den blir nok noe traust i forhold til slike engelske kunstverk.
 12. Gjenger i pla tåler egentlig en del, det du må være obs på er at materialet er svakest mellom lagene, så om du er ute etter max styrke på en del kan det være verdt å prøve å printe den liggende istedenfor stående.
 13. Lien

  Eotech til elgjakt

  Jeg vil sterkt anbefale å iallefall få studert og sammenlignet eotech og aimpoint sikter. Jeg har prøvd begge men foretrekker eotechen.
 14. Det ser ut som dette er standarisert ja, men den kan kun bruke karabin buffertube stokker. Skal du bruke a2 buffertube stokk trenger du en liten adapter.
 15. Om du skal ha en stokk du kan bygge videre på og oppgradere så ville jeg valgt et aluminium chassis. Har selv et t22 chassis på min, men det finnes rimeligere chassis også. Se for eksempel på crazy ivan eller nordic components. Angående ammunisjon så veksler min best med cci standard, mini mag og sk standard plus.
×
×
 • Create New...