Jump to content

Lien

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lien

  8x54kj

  Driver nok ikke med slikt desverre. Mulig Olav Nisi driver med slikt.
 2. Lien

  Gamle børser

  Har en gammel belgisk produsert Larsen i hjemmesnekret koffert. Den blir nok noe traust i forhold til slike engelske kunstverk.
 3. Gjenger i pla tåler egentlig en del, det du må være obs på er at materialet er svakest mellom lagene, så om du er ute etter max styrke på en del kan det være verdt å prøve å printe den liggende istedenfor stående.
 4. Lien

  Eotech til elgjakt

  Jeg vil sterkt anbefale å iallefall få studert og sammenlignet eotech og aimpoint sikter. Jeg har prøvd begge men foretrekker eotechen.
 5. Lien

  Ruger 10/22-klubben

  Det ser ut som dette er standarisert ja, men den kan kun bruke karabin buffertube stokker. Skal du bruke a2 buffertube stokk trenger du en liten adapter.
 6. Lien

  Ruger 10/22-klubben

  Om du skal ha en stokk du kan bygge videre på og oppgradere så ville jeg valgt et aluminium chassis. Har selv et t22 chassis på min, men det finnes rimeligere chassis også. Se for eksempel på crazy ivan eller nordic components. Angående ammunisjon så veksler min best med cci standard, mini mag og sk standard plus.
 7. Allt var bedre før, iallefall når det gjelder hagler 😁
 8. Vi samlere må fylle ut våpensøknader som alle andre.
 9. Hva med å bare smergle inn en jug choke?
 10. Jeg ville nok valgt en ren båndsliper og hatt en smergelmaskin med poleringshjul separat. Det finnes flere gode knivmaker båndslipere i økonomi klassen. Kombinert med frekvensomformer så har du en maskin til det meste.
 11. Holder på å lade patroner nå så den skal testes i kveld. Jeg skyter forsåvidt med det meste fra samlingen, så det bygger seg ganske fort opp en stor samling ladedier i ukurrante kaliber også .
 12. Det er en model 1887. Den er produsert i 1888.
 13. Like greit å kjøpe ekte vare, blir ikke det samme med kopier. Og i tillegg så er den registreringsfri.
 14. Jeg får vel melde meg inn i winchester klubben jeg også.
×
×
 • Create New...