Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content Count

  1,596
 • Joined

Community Reputation

66 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dersom du ikke MÅ ha blyfri ammo så kan du jo kikke litt på ei god lodda kule 185-200 grs. Ei 200 grs Hornady Spirepoint kan være ei grei treningskule om du vil mengdeskyte litt. Har ladet denne til samme treffpunkt som min jaktkule, ei 225 grs Deep Curl. Praktisk og enkelt.
 2. @Super XX Tenebraex sin utgave til objektivet bygger ikke stort. Virker både tett og solid. Det er okularenden som er stor som en freesbee 😎
 3. Har et sett Tenebraex til min Kahles 1,6-8x42 og synes delen til okularet er stor. Med lavt montert sikte så butter den i hevarmen. Kjøpte derfor en Swaro, men jaggu bygger også den i overkant til mitt oppsett. Blir vel å kjøpe et par sett BC og håpe. Kunne egentlig kjøpt mange slike for samme prisen 🤣
 4. Hvilken pipelengde har de brukt for kronografering der a? Synes 735 med den ladningen virka snaut. Lenge siden jeg ladet noe særlig 9,3x62, men tror jeg ville testet 203B.
 5. Nja, dere har da 7-sifret nummer begge to, og det som Olafsen oppga passer mellom de to seawolf oppga. Da er det nok en -80 modell. G1447000 G1490709 G1466864
 6. Må da bli mye penere uten hvit linje på et slikt våpen dersom du ikke får en kant mellom pistolgrepsavslutning og treverk og mellom kolbe og kolbekappe.
 7. Synes du skulle gått på igjen med et smalere skjær, bare for å avslutte med et som passer 😎 🤣😂
 8. Hvor mange LPI tror du det er? Kan sjekke med en komis om han kanskje har noen skjær som er tettere.
 9. Så en gang en stokk der det var lagt inn hvit plast som effektlinjer. Det så bra ut, men jeg aner ikke hvor holdbart det var.
 10. De er ikke enkle å finne i Norge, ser jeg, men de blir tatt inn i Sverige ser det ut for på importørens nettside.
 11. Ville sikkert kosta noe mer, men om du hadde fått børsis til å frese Picabaser som tres innpå toppen på kassa, så ville det blitt en god del lavere. Warne har vel QD til CZ som funker greit. Med i alle fall at det er Warne kompisen har.
 12. Hvorfor Picatinnyskinne når du får QD-ringer du kan sette rett på basene frest i kassa?
 13. @tronds Tar du på deg å lage et par slike til?
×
×
 • Create New...