Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content Count

  1,436
 • Joined

Community Reputation

26 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har gjengebeskytter i kobber til pipene og moffa på min Krico combo 260 Rem, 308 Win og 338 Fed. Det funker utmerket. Med to piper, to små kikkerter og en liten demper så greier jeg å lure alt nedi en standard plastkoffert for kombier. Hendig reisegods.
 2. Har aldri kikket under en 1640, så jeg veit ikke om footprint er likt. De kan imidlertid bruke samme underbeslag, så skrueavstand stemmer. Da bør det ikke være noen stor sak å tilpasse. 1640 er vel Husqvarnas hybrid av m98 og en stokk til m98 er ikke så vanskelig å tilpasse en 1900.
 3. Dette er en av de i Sverige som har mye er faring med de kassene. http://www.kolvmakeri.se/
 4. @Mentor Dette kan kanskje du gi et svar på? De er vel temmelig lik Lakelander 389/Kongsberg 393 i sluttstykket.
 5. Jeg har aldri tatt i en Varberger, men det skulle ikke forundre meg om de passer. Ta kontakt med denne børsemakeren. Han veit det meste om disse våpnene. http://www.kolvmakeri.se/index.php?page&id=5
 6. Har du sjekket om det ligger noen i hyllene på Kongsberg?
 7. Forsåvidt ikke svar på det du spør om, men jeg har veldig små hender og korte fingre. Løsningen jeg har valgt er å lage stokkene etter mål, evt legge kassa lengre bak i stokken. Om du har motsatt problem så burde tilsvarende løsninger fungere der også.
 8. Var standard kort i maaaaaange år det der før de startet med laminerte kort. Det første jeg husker som ble laminert var fra 2005, men det kan jo ha variert litt fra politikammer til politikammer.
 9. Jeger'n

  Kahles K5i

  Takker. Fant en bruksanvisning på tysk, så da ble det orden på saken
 10. Jeger'n

  Kahles K5i

  Noen med god kjennskap til Kahles som vei om jeg kan løsne skruen i justeringstårnet og nullstille skalaen etter innskyting? Etter pipeskift fikk jeg ulikt treffpunkt med/uten demper og da ville nullstilling vært greit.
 11. Har erfaring med Härkila Dog Keeper og det er en knall dress.
 12. I baseb der det mangler tapp. Den kan du vel få satt inn. Legg tappen an mot fremre vegg i hullet. Bruker samme prinsipp på en Sako jeg har og det funker helt fint.
 13. Senteravstand mellom skjefteskruene til HVA 1900 mener jeg er den samme. Hvor mye jobb det er å tilpasse resten aner jeg ikke i farten, men jeg vil tru at det ikke er uoverkommelig.
 14. Tellinger foretas før jakta hvert år. Om jeg husker rett blir dette lagt ut på FB-siden til RJFO. Det er sikkert mulig å forsøke å få seg kort på vestsiden av kommunegrensa også.
×
×
 • Create New...