Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content count

  1,322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeger'n

  Sako Vixen-klubben

  Jeg bruker Swaro Z3 3-9x36 i ringmounts. Det går, men klaringa er ikke større enn den bør. Med originale linsebeskyttere så lugger hevarmen enkelte ganger.
 2. Jeger'n

  Sikter med små okular?

  Er du avhengig av lys? Hvis ikke så er det mange som ikke er så forb... grove, i alle fall.
 3. Jeger'n

  20/76 til skogsfugl

  I mine cal 20 er det Rottweil Magnum som gir jamnest fordeling av hagl.
 4. Jeger'n

  Sako Vixen-klubben

  Til disse børsene er kikkerter med slanke okularer absolutt å foretrekke.
 5. Jeger'n

  Sako Vixen-klubben

  Det laveste du får er vel de gamle Sakoringene? Vær obs på at minimumsfaktoren ofte er klaring mellom hevarm og okular.
 6. Jeger'n

  Jaktdekken med GPS lomme til drever ?

  @Hare4 Jeg har i alle fall ikke hatt problemer med mine basseter i forhold til det.
 7. Jeger'n

  Jaktdekken med GPS lomme til drever ?

  Bruker Jaktvision sin på mine basseter. Godt fornøyd.
 8. Jeger'n

  Sakoklubben

  De var dyre, det husker jeg også. En eller annen plass skal jeg ha noen bilder av et par brave bjørnejegere med hver sin AIV safari. Ei i 338 Win Mag og ei i 375 H&H. Om jeg finner de igjen så vil jeg kanskje kunne se om de er lik den du "erobret". De hadde i tillegg med ei i 300 Win Mag som felles reservebørse, men det mener jeg å huske at ikke var Safarimodell. Det finnes sikkert en eller annen Sakofantast her inne som har full oversikt over disse også?
 9. Jeger'n

  Sakoklubben

  Kom AIV Safari i flere utgaver? Mener å huske jeg så en med litt mer dill på stokken en gang i hine hårde, men husker ikke sikkert.
 10. Jeger'n

  Bekledning til skogsfugl jakt i høst

  Du kan gjerne vurdere mollskinn til den beskrivelsen. Stille og puster godt, men er ikke på noen måte "vanntett". Sabla behagelige klær å ha på.
 11. Jeger'n

  Riflepakke i 223?

  Hvis du skal ha Howa, hvorfor ikke kjøpe en Mini Action med kasselengde tilpasset disse små patronene?
 12. Jeger'n

  Lureri fra norsk importør?

  Om man følger lenken til kikkerten som kikkertsalg.no først oppgir så kommer man til en underside for Made in China. Litt seinere oppgir importør en side specs er hentet fra, som er en helt annen side! Denne får i alle fall ikke jeg opp, men min PC er satt opp for å være litt forsiktig med hvilke sider jeg forsøker å lure den inn hos. På Made in China sin side for kikkerten heter den ikke Everest, slik importør har oppgitt på sin egen nettside. Dette er betegnelse som Vector Optics oppgir for sin 3-18x. Det er også andre ulikheter i betegnelse på produktene. Vector sin logo hos Made in China er en helt annen enn Vector Optics har. Jeg har ikke lest annonsene og sammenlignet specs etc forøvrig, men bare de tilfellene jeg oppdaget sånn i bråfarten ville i alle fall fått meg til være skeptisk.
 13. Jeger'n

  Sako Vixen-klubben

  @erikraude Nå er det lagt ut hylser i 222 Rem Mag p Finn også, så det finnes muligheter. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=120745577
 14. Jeger'n

  Noen i norge som tilbyr fluting med twist i norge?

  Ta en sjekk med Harald Kristian Viken i Bagn eller Ragnar Hansen i Vestfossen. De har i alle fall utstyr som kan gjøre jobben. Om de tar det på seg eller ei aner ikke jeg.
 15. Vandal, nja. Hedning, ja. Har dessverre sett mange Vixen i svenske sjapper som det nok hadde vært like greit å skrote, ja 🤓 Det er godt du har pågangsmot, for om du får det til så vil jeg tro det kan bli mange bestillinger. Er det forresten noen som kjenner til om det finnes hylser med tilsvarende bunn som x39/PPC, men som er 44/45 lange?
×