Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content Count

  1,429
 • Joined

Community Reputation

23 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Forsåvidt ikke svar på det du spør om, men jeg har veldig små hender og korte fingre. Løsningen jeg har valgt er å lage stokkene etter mål, evt legge kassa lengre bak i stokken. Om du har motsatt problem så burde tilsvarende løsninger fungere der også.
 2. Var standard kort i maaaaaange år det der før de startet med laminerte kort. Det første jeg husker som ble laminert var fra 2005, men det kan jo ha variert litt fra politikammer til politikammer.
 3. Jeger'n

  Kahles K5i

  Takker. Fant en bruksanvisning på tysk, så da ble det orden på saken
 4. Jeger'n

  Kahles K5i

  Noen med god kjennskap til Kahles som vei om jeg kan løsne skruen i justeringstårnet og nullstille skalaen etter innskyting? Etter pipeskift fikk jeg ulikt treffpunkt med/uten demper og da ville nullstilling vært greit.
 5. Har erfaring med Härkila Dog Keeper og det er en knall dress.
 6. I baseb der det mangler tapp. Den kan du vel få satt inn. Legg tappen an mot fremre vegg i hullet. Bruker samme prinsipp på en Sako jeg har og det funker helt fint.
 7. Senteravstand mellom skjefteskruene til HVA 1900 mener jeg er den samme. Hvor mye jobb det er å tilpasse resten aner jeg ikke i farten, men jeg vil tru at det ikke er uoverkommelig.
 8. Tellinger foretas før jakta hvert år. Om jeg husker rett blir dette lagt ut på FB-siden til RJFO. Det er sikkert mulig å forsøke å få seg kort på vestsiden av kommunegrensa også.
 9. Nei Nei Nei! Månestråle bodde ved Prince George, BC midt på 80-tallet 😎
 10. Jeger'n

  NORTH Fork kuler

  Det har vært et annet firma som importerte kuler etter Millforce sin import/produksjon. Finner bare ikke igjen lappen derfra.
 11. Jeger'n

  NORTH Fork kuler

  Sist jeg sjekket så var det et firma i Sverige som importerte et visst utvalg. Husker i farten ikke hvem, men litt tid med Google vil iskkert gi et svar. Evt sende en e-post til produsent og spørre om det er importører på disse breddegrader.
 12. Mulig jeg har oversett det underveis i tråden, men hvilken lakk har du brukt for å få den overflata?
 13. Jeger'n

  Go light!

  Har en slik etter en Frankriketur. Faktisk aldri tenkt på den som jaktkniv, men det skal jammen testes.
 14. Bare en hypotese, men om du har klemt så hardt med tanga at kulene ikke er runde lengre og fått et ovalt tverrsnitt, vil jeg tro at dette kan være årsaken. Det vil i så fall garantert være ulikt fra kule til kule og må i mitt hode gi noen presisjonsavvik.
 15. Jeger'n

  Sakoklubben

  Du kan nok ta bilder av mer enn beddinga i stokken. Gjerne restene av det som har ligget nedi den også
×
×
 • Create New...