Jump to content

erikraude

Members
 • Content Count

  1,024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hjorten så godt syn? Til postering på rådyr bruker jeg en mygghatt for å dempe kontrasten ansiktet gir, og så passer jeg på å unngå silhuett. Ellers ikkeno spesielt. Vanlige skogklær. Årets bukk kom inn på fem meter og stirre rett mot meg uten å bli klokere. Virker ikke som de er særlig skarpsynte, men hjorten er kanskje annerledes? Tror jeg ville forsøkt å holde meg varm og tørr og ellers bare satsa på å sitte dønn stille, men nå har jeg aldri møtt en hjort i mitt liv.
 2. Du velger sjøl hvilke jaktvåpen du vil ha. Kjøp seks like, hvis du vil.
 3. Jeg respekterer kvota. Om den blir fylt trekker jeg heller ned i skogen og ser etter skogsfugl. Den kvota fyller jeg aldri uansett.
 4. erikraude

  Hagle og type ammo

  Jeg plukka for et par år sia opp en beretta s55 i kaliber 20 på finn for en tusenlapp. Lett som et vanngevær. Veldig hendig å bære når det blir mange timer med våpenet i klarstilling, men jeg liker bedre å skyte med et tyngre våpen. Klart, nå er jeg 1,85 og med apekattarmer, da...
 5. Den er noe ordentlig skrot. Hvis jeg finner min kan du få den. Komplett ubrukelig.
 6. Fra våre svenske brødre: http://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?f=31&t=53038 "Duralyt = nya budget serien från Zeiss, som enligt mig aldrig borde fått heta Zeiss. Funkkis sikte som är gravt överprissat och med många missar som tex överjävlig kantoskärpa och ojämn kvalité. Finns med och utan belysning."
 7. Blei én rype på meg. Helt blåst for fugl bortsett fra den ene. Mistenker at de har trekki høyere i varmen. Men kult med den ene, da. Første rypa mi på mange år.
 8. Jeg ville tenkt det var greit å ringe dem, men jeg har ingen relevant erfaring med tilsvarende situasjoner.
 9. Min erfaring er at rypa ofte holder seg til en høyde i terrenget en dag, så å gå litt opp og ned til du finner ut hvor de sitter, og så holde høyden kan være lønnsomt. Når det kommer til avstand mellom skyttere setter ofte terrenget litt begrensninger. Jeg liker å vite hvor de andre skytterne er, og da er det ikke alltid man kan holde så stor avstand. Det hender man støkker fugl mot hverandre, ofte slipper de seg nedover, så å bytte på å gå øverst er rettferdig. En uten børse kan jo gjerne ta den jobben.
 10. Det er noe med det. Hadde jeg kjent noen som kunne gå god for ham hadde det kjentes bedre.
 11. Hei! Har en hagle jeg skulle selge, og fikk tilbud om en fair pris for den, men kjøper vil ha den på utlån til søknaden går igjennom. Hva tenker folket om dette? Jeg kjenner ikke fyren.
 12. Bonden jeg har jakt hos har ikke fått treska enda, så det har ikke blitt noe så langt.
 13. Har glemt å oppdatere tråden. Jeg har fått lada opp en ladestige. Nå må jeg bare få testskutt og lada opp mer. Men tusen takk for tilbudet!
 14. Jeg veit ikke om det fins noen annen måte å gjøre det på, men info-no@swarovskioptik.com svarer fort.
×
×
 • Create New...