Jump to content

erikraude

Members
 • Content Count

  947
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 Excellent

About erikraude

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hadde ingen umiddelbare planer om å kjøpe en, men jeg var spent på hvor lett de hadde klart å få den.
 2. Ser intersport Bogstadveien har ute en annonse på blaser k95 ultimate carbon, men jeg klarer ikke finne noen vekt. Blaser skriver den er lett, men ikke hvor lett. Noen som veit?
 3. Hvis dette stemmer kan du fortsatt bruke parafin, hvis du får tak i. https://www.dn.no/privatokonomi/hytte/olje/klima/hytter-uten-strom-far-unntak-fra-oljeforbud/2-1-104425
 4. https://www.njff.no/jakt/sider/Ny-jeger.aspx
 5. Det begynner, skremmende nok, ikke der. Guttungen gikk alltid med kniv i sekken siste året i naturbarnehagen, og nå har han "mat og helse" på skolen. 😲
 6. Det er absolutt mulig. Du kan sikle av lakken og olje den etterpå. Søk opp prosjekt angelina-tråden her inne, så er det masse tips.
 7. Det kan vel til og med hende de kan stave "beret".
 8. Joda, det er absolutt mulig å stabilisere treverk, men det bør være ganske enkelt gjennomførbart for at jeg skal gidde. Jeg har nok omfattende prosjekter.
 9. Høres ut som det blir mer styr enn det er verdt. Jeg får heller ta de få bitene som er bra og bruke resten til ved. Takk for hjelp!
 10. Ja, det er en utfordring. Jeg kunne lagt treverk og epoxy i en slags boks, og så kjørt posen rundt det. Da bør epoxyen holde seg unna maskina. Men det blir vel knapt noe voldsomt undertrykk uansett.
 11. Det blir sikkert kjempebra, men det jeg har er altså en liten vakuummaskin og sånne poser. Dårlig med autoklav her i huset.
 12. Hallo. Jeg har kommet over en god del ganske pent kirsebærtre som dessverre har blitt tørka alt for fort, så det er en god del tørkesprekker. Er det noen som veit om det vil være mulig å stabilisere disse ved å legge dem med lamineringsepoxy i en sånn vakuumpose man bruker på en liten vakuummaskin?
 13. @BC.Airn Javisst er det en velvillig tolkning. Mye mer velvillig enn jeg mener det er grunnlag for. Men om jeg skulle faktasjekka påstander ville jeg valgt de hvor tolkninger var helt unødvendige, og de flyter det jo faktisk over av. Hva angår punktene dine er jeg helt enig i pkt 1 og 2, men jeg mener du ikke nødvendigvis har belegg for pkt 3. Et helt ærlig pkt 3 mener jeg må være "et blyforbud vil være bra for miljøet og dem som spiser viltkjøtt". Eller sier personen noe sted at blynivået i norske barns blod vil synke om vi forbyr blyammo? For jeg ser det ikke. Jeg tror det er det som menes, akkurat som deg, men jeg kan ikke peke på det og si "her sies det at…".
×
×
 • Create New...