Jump to content

erikraude

Members
 • Content Count

  1,184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

erikraude last won the day on April 29 2020

erikraude had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har endelig fått montert danskeavtrekket (takk til @Jegermeistern for hjelp med monteringsanvisning). Nå er det vel bare å ta mot til seg og sette saga i treverket.
 2. Alt for lenge brukte jeg ikkeno. Nå sliter jeg med å følge en samtale hvis det er bakgrunnsstøy. Nå bruker jeg noen aktive hørselvern. Det er helt ok å gå med.
 3. Jeg ville ihvertfall ikke gitt mer enn for de tyskerne og italienerne du har sett på her i tråden.
 4. Kommer vel litt an på hva du mener med "verdt". Bruksverdien er høy, men jeg tror 6k er høyt ifht markedets betalingsvilje.
 5. Posten funker, da, men du har som du sier god tid.
 6. Min merkel er en o/u. Har en modell 8 også, men den er stempla med sauer, uten at det betyr så mye.
 7. Jeg pløyde mange finn-annonser før jeg fant den. 3500 er en fin pris. Mye bra tysk kvalitet på finn. Ofte billig. Men du får ikke utskiftbare choker, da. Selv har jeg aldri savna det, men så har jeg aldri hatt det heller. Men med brukt må du ha litt kunnskap, med ny kvalitet veit du hva du får. Det er jo verdt noen penger det også. Du kan ta en titt på shotguns.se, der ligger det en del nyttig info for bruktkjøp.
 8. Skal vi se. I mitt våpenskap står følgende, alt kjøpt de siste åra. Beretta s55 i kaliber 20, 1500,-. Merkel noe i kaliber 12, 3000,-. Sako finnbear i 30-06, 3000,-. Leupold vari-x iii 2500,-. Så det er mulig å gjøre dette på budsjett også. Irriterende at jeg ikke husker modellen på merkelen, men den er den fineste av dem alle. Fantastisk følelse på den. Fryktelig irriterende at jeg kjøpte den til kona.
 9. Ja, tar du vare på den vil den holde langt forbi din levetid.
 10. I overkant av tre kilo er vanlig. Du skyter bedre med litt vekt i børsa, men selv har jeg en nett, liten tjuekaliber jeg bruker de dagene jeg veit det blir mye bæring. Merker forskjellen i armene etter en lang dag. Men det var ikke den første hagla mi, og det skulle ikke vært den eneste. Altay er tyrkisk, og de har ikke det beste ryktet. Jeg ville mye heller valgt en brukt beretta eller tilsvarende enn en ny tyrker, men den sier sikkert bang den også. Når det gjelder hagle er det et poeng at den passer deg, og det er jo ikke så lett å si sånn som nybegynner. Hvis du h
 11. 12/76 eller 12/70 spiller ingen rolle, med mindre du har planer om å bruke noe supermagnumgreier av en eller annen grunn. Det er ikke noe feil med å ha de ekstra millimeterne, men jeg hadde ikke valgt bort en hagle fordi den hadde 70 mm kammer. 65, derimot, er litt begrensende, så det hadde jeg nok styrt unna. Edit: Så nå at du hadde fått akkurat 0 svar, så tenkte jeg skulle fylle ut litt. 686 er vel omtrent akkurat tilsvarende t3. God hagle, ikke så dyr, veldig vanlig. Trygt valg. Det finnes mange andre fine hagler også, men 686 er vanilla. Kaliber 12 er fi
×
×
 • Create New...