Jump to content

erikraude

Members
 • Content Count

  1,145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

erikraude last won the day on April 29

erikraude had the most liked content!

Community Reputation

212 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den rottweil fasan-patrona er veldig interessant. God jaktammo i 16/67,5 er ikke så lett å komme over. Veit du hvem som selger? Og igjen takk for interessant og god testing!
 2. Det aktuelle stempelet er altså på sida av den klossen, så du har ikke noe bilde av det pr nå.
 3. Hvis du har et stempel på sida av den klossen det står "w7d7a" eller noe sånt på (under løpa) sier det noe om kvaliteten. Og om du tar bilder av børsa er det kanskje mulig å finne ut av hvilken modell det er også, hvis ikke noen klarer å si det ut fra stempla. I 1957 var vel også merkel en del av Thälemann wärke, om jeg ikke tar helt feil, så isåfall en kollektivproduksjon. Og så er det alltid moro å leite litt igjennom gamle stempler her: http://shotguns.se/html/east_germany.html
 4. Hvilken modell kan jeg ikke si ut fra den infoen, men en merkel produsert i suhl i august 1952, ihvertfall.
 5. År er stempla på saueren under løpa. Ta en titt her for flere detaljer: http://shotguns.se/html/germany.html Verdi avhenger av markedet, så en titt på finn kan gi en idé om hvor landet ligger.
 6. Jeg har alltid stussa litt på punkt én og to her. Åssen får man våpna med seg hjem fra jakt med de forutsetningene? Bilen min vil jeg jo ikke ødelegge. Eller huset mitt. Eller våpenskapskapet.
 7. Have you tried sjff? https://www.njff.no/fylkeslag/oslo/lokallag/solemskogen/sider/Hund.aspx
 8. Det @Per-SPer-S sier stemmer. En indikasjon på kvaliteten finner du ved sida av den klossen på løpene, den du ser på det øverste bildet ditt. 1Q betyr første sortering.
 9. Norsk er et forsvinnende lite språk. Tysk er relativt stort. (Wikipedia anslår 185 000 000 tysktalende mot 4 500 000 norsktalende) Det var derfor jeg foreslo tysk språkpakke for deg, siden det antakelig finnes. Når du legger til at du antakelig er omtrent den eneste som finner det utfordrende med engelsken her på forumet er det kanskje ikke så vanskelig å skjønne hvorfor de fleste av oss ikke vil betale for en norsk språkpakke? La oss ta det på en annen måte: Hvor mye av dine egne penger er du villig til å skille deg av med i måneden for å få forumet på norsk? For min del er svaret 0. Jeg klar
 10. Denne forklaringa er svært enkel, og du har fått den flere ganger før. Jeg prøver allikevel: Du må lære deg engelsk fordi det ikke finnes på norsk. Det finnes ikke på norsk fordi behovet og betalingsviljen er forsvinnende liten. Du står selvsagt fritt til å ikke bruke forumet, men hvis du vil bruke det må du klare å forholde deg til litt engelsk. Ditt valg. Om du skal kjøpe software til deg sjøl bestemmer du selvsagt hvilke kriterier du setter. De som drifter dette forumet har vurdert ulike kriterier opp mot hverandre og landa på at dette er det beste alternativet. Du kan være uenig, men
 11. @slemmoFinnes det fortsatt mulighet for å sette språk på brukersida? Om det ikke finnes norsk språkpakke kan det jo hende det finnes tysk, så kunne @higraver fått forumet på et språk hen behersker.
 12. @higraver, hvilket språk er egentlig ditt morsmål? Det er jo tydeligvis hverken engelsk eller norsk.
 13. Bare salong, eller i tillegg til hagle? Det siste har jeg god erfaring med.
 14. @Hansen Det er visst ulik praksis rundt om på dette. Da jeg spurte oslokontoret om hvordan de gjorde dette sa de omtrent ordrett det samme som deg.
 15. Det er hyggelig med alle som bruker demper, jeg syns jo det er behagelig med minst mulig støy, men det må da være fritt fram å ikke bruke demper også. Det tenker jeg man bare må være forberedt på. Iblant timer jeg skytinga mi så jeg skyter imellom smella til naboen hvis de bråker voldsomt.
×
×
 • Create New...