Jump to content

erikraude

Members
 • Content Count

  1,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

erikraude last won the day on April 29

erikraude had the most liked content!

Community Reputation

198 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @FJelldal1, det var da ikke så dyrt, syns jeg.
 2. Oslo har vært veldig greie på det. Hadde en søknad på en salong godkjent og snubla over en krag jeg fikk lyst på. Sendte en mail til våpenkontoret og fikk en mail tilbake jeg kunne legge ved endra søknad til selger så han skulle se det var greit. De har også godkjent søknader av typen "rifle kaliber 308/30-06/6,5x55", og på spørsmål om dette også gjaldt privat svart: "Ja, med de saksbehandlingstidene vi opererer med hadde det jo blitt umulig å kjøpe brukt ellers". Syns de har vært flinke til å tilrettelegge for at det skal funke selv med lange behandlingstider.
 3. Du må ikke være medlem noe sted. Å ha jegerprøven er nok.
 4. @Bly Lyst til å la meg prøve om den passer på s55'en?
 5. Ja, jeg syntes "leppene" så rundere ut på det forrige bildet du la ut. Det der så jo ganske likt ut. Var det sånn at din bare tok opp plass?
 6. Ser vel egentlig ikke ut som den passer.
 7. @Bly Passer den til en s55, tro? Jeg har en i 20/70 med skamkappa kolbe.
 8. Er det lite liv i treverket kan du ikke trylle fram noe, men en god linoljefinish er alltid vakkert.
 9. Keramiske pærer til terrarier. Også en stc1000 til å styre temperatur.
 10. Det avhenger vel av definisjonen av "problem". Skal du smyge deg igjennom tetta og skyte rådyr på ti meters hold er jo hastighetstap helt irrelevant. Skal du skyte hjort på 800 m er det plutselig viktig, mens det ikke spiller så mye rolle at børsa er lett og hendig. Men å kappe løp betyr tap av hastighet, uansett kaliber (med unntak av 22lr, har jeg latt meg fortelle).
 11. God spraymaling kjøper du fra https://oft-shop.no/. Biltema ville jeg droppa. På dette er de jo ikke engang billige.
 12. Si 1 kr pr skudd i 22kr, da. Det er dyrt, men lett å regne på. 308 koster mer enn 7, for du må legge til løpsslitasje også, men det spiller ikke så mye rolle for dette regnestykket. La oss si 6 kr prisforskjell pr skudd. Hvor mye må du øve før du hadde spart på å kjøpe en salongrifle?
 13. Du leste ikke reglene når du oppretta en konto, gjorde du?
×
×
 • Create New...