Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Olesøn last won the day on November 13 2019

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,211 Excellent

4 Followers

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,623 profile views
 1. Lekkasje fra våpensamlere, med registrerte samlervåpen, til det kriminelle miljøet, som ikke er innbrudd og tjuveri fra den kriminelles side men overhendelse fra samler til kriminell? Kan noen komme med et konkret tilfelle?
 2. Jaktrifler produsert før 2000 er bare å glemme så lenge "våpen brukt under 2vk" anses for å være et aaaaltfor vidt begrep.
 3. Da lar vi SNO ta seg av all jakt, og ti utvalgte fra politiet kan representere Norge i alle skytegrener vi trenger, nemlig 10 meter luftgevær. Så legger vi ned kammeret.no og samtlige jakt- og våpenbutikker. Så er vi ferdig med det.
 4. Evt. snike seg med og skyte SAMMEN med noen... 🙃
 5. Eller vent på et konstruktivt svar...
 6. @vavlo Altså ikke trådd i kraft enda.
 7. "§ 36.Denne lov trer i kraft fra den tid Kongen bestemmer. Fra samme tid oppheves: – – – – Kongen kan gi regler om: – – – 0 Loven trådte ikr. 1 apr 1963 iflg. res. 25 jan 1963." Denne?
 8. Olesøn

  Cerakote på STR

  Testet ut glass vs sand en gang, bare for å se. Glass er bæsj. Sand er tipptopptommelopp.
 9. Nevnte avis får passet påskrevet (på lavt nivå) på egen Facebookside.
 10. 8x57 IS. JS er fra den tiden folk ikke kunne lese gotiske bokstaver. At ammoprodusenter skriver JS får meg til å tvile på om de burde jobbe med krutt...
 11. Har en jaktdress etter min salige far, pent brukt. Egentlig geniale klær, men for store for meg. Jakka er XXL og buksa 58. Lengde på buksa er "regular" men fortsatt for lang for meg... Noen som har en jaktdress som er for liten? Jeg er 180 og drøyt 90 kg, buksestørrelse 36/34 på olabukser.
 12. Har Hans på Ringebu i bakhånd også.
 13. Okei, nå må jeg faktisk innrømme at mitt langvarige hat mot "la-oss-knekke-foten-din-tvers-av-over-vristen-med-denne-75mm-driten-fra-helvete" ble om ikke annet midlertidig myknet opp av den Voile-bindingen. Kommer meg jo ikke til Lillehammer med det første siden været er 0° kombinert med 12m/s, men når det gir seg skal jeg se om noen har sånn binding.
 14. Vanlige skisko har to feil i min sære verden. Det ene er at de "kjipper" slik at man får gnagsår. Det andre er at de er lave som en klappskøyte, og da tråkker jeg over konstant. Det jeg er ute etter er Alfa Bever med BC-binding, altså høy snøring og god støtte. Helst uten at skaftet på støvelen skal være så stivt at jeg ikke kan GÅ på ski.
×
×
 • Create New...