Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Olesøn last won the day on July 14

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,103 Excellent

4 Followers

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,441 profile views
 1. Olesøn

  Harehund gravid?

  Nei, de blir vel helst drektige. Men føde gjør de, selv om man også kan si valpe. Som kua kalver og sauen lammer.
 2. Olesøn

  Harehund gravid?

  Tommelfingerregelen er at mor ikke får større valper enn hun kan føde naturlig. Men teori og praksis er to forskjellige ting, og jeg er heller ikke veterinær.
 3. Bilderbilderbilderbilderbilder....
 4. Det mest praktiske? Det mest praktiske må vel være å kjøpe solvent og wd-40.
 5. Advokat og politiet sjøl må svare på det. Våpeninnehav er forvaltningssak, ikke en rettighet, så de kan beholde/inndra (nesten) som de vil. Alt vi kan komme med inne på forumet her blir synsing.
 6. Kjenner noen til relle tilfeller der foresatte har nektet 16/17-åring å delta på jakt, selv om vedkommende har (tilgang på) våpen, jegerprøve og storviltprøve, og tilsynsperson som kan og vil være med under selve jaktutøvelsen? Vi kan godt filosofere og synse, men det eneste som interesserer meg er saker fra virkeligheten, har en diskusjon gående...
 7. Det var et så klokkerent og lydløst treff at vi lette på golvet en stund før vi konkluderte med at klikkpatronen var ofret til ildgudene.
 8. Enig med siste taler. Pluss at klikkpatroner er laget for å stå i våpenet, det er liksom hele poenget. Bare si ifra til @MorganKane før han åpner hagla di, ellers spretter klikkpatronen(e) fort inn den åpne ovnsdøra der du akkurat har fyrt opp...
 9. Da har man klart å overtale @Ei tohi varjatatil å være mottager av ett stk Sako-produsert Mosin Nagant i 9,3x53r, samt ett stk Steyr M95m i 8x57is. Dette er jo slettes ikke bra, men vi får tro at han får støtte i lokalsamfunnet når han nå må lade ekstra, ekstra nøye.
 10. Krag for f... iller'n. Krag og hurtigladere.
 11. https://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=86377&page=16
 12. Det er noe med linjene... De er smekre på en måte som ingen annen .22 semiauto har klart.
 13. Zetor er for hobby-Tsjekkere og trøndere. Grønt eller blått eller ingenting.
 14. Jeg var stygt nære jeg også. Har solgt John Deere'n, men ikke skrinlagt 870 Deerington helt enda. Har Fordson og Ford fortsatt da, men ikke like ikonisk.
×
×
 • Create New...