Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Olesøn last won the day on May 10

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,866 Excellent

1 Follower

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

3,272 profile views
 1. Her er tidene våre i år. Jeg er kontaktperson for paniske etternølere i vårt skytterlag. Har hjulpet kammer-ater med etterslep før.
 2. Krisa er godkjent bokmål. Samme som "katta", "trua", "sjøl" og flere til. Nok off topic.
 3. Det betyr ikke det samme som at dette er ferdig diskutert eller at det er ting som mangler eller er rett og slett idiotiske.
 4. Det er artig å lese "CZ527 i .222 rem har jeg aldri skutt med mantlede kuler." De aller, aller fleste har aldri skutt med rene blykuler, langt mindre noen de har støpt sjøl. Men her er det omvendt.
 5. Jeg ser ingen grunn til å lete etter veldig mye tankegang, sunn fornuft eller logiske betraktninger som bakgrunn for denne forskriften. De som har laget den har glatt oversett de aller fleste høringssvar, prestert å lage selvmotsigende regler i samme dokumentet, "glemt" randtenning, beholdt overtre-mølet, osv. Så det å lete etter grunnlag for de forskjellige reglene blir som å finne ut av hvorfor romvesnene valgte Gry Jannicke.
 6. Uegnet du liksom. Magnum er magnum, og det er gøy. Jeg ryker glatt på en 500...
 7. Har egentlig lyst på, sa jeg. Ikke montert enda. Får se hvordan den går først. Og én skrue passer ikke. Den som holder sammen båndet/ringen som sitter rundt kassa er ikke lang nok, så må rote litt i verkstedet. Og lade opp noe moderat igjen.
 8. Det er ikke ofte jeg gjennomfører mine grandiose planer, hverken de om verdensherredømme, eget politisk parti, eller de som har med våpen å gjøre. Men nu, jävlar, nu blir det Krag! Øh.. Drag! Man tager en sånn og en slik. Det er ikke ofte jeg leser bruksanvisninger, men i dag var det greit. Selve monteringen var kjedelig og ikke mye å skrive hjem om. Nå er jeg forsåvidt hjemme allerede, men det var ikke mye å skrive til dere om heller. Den stygge Tacti-sniper-Delta-Seal-kolbedingsen skal
 9. Beveren i fjor vår ble tatt med børsa holdt i denne sittestillingen. Øvd litt på den, men for meg funker den best med rompa litt lavere enn føttene.
 10. Aldri tenkt over ladningen, aldri konkurrert, og aldri skutt på en NJFF-bane. Så da går det nok bra for min del, men greit å vite i tilfelle jeg skal ut i verden. Skyter med 16, så jeg må skaffe ammo sjøl.
 11. Ok, men bare for NJFF-baner da altså? Fikk inntrykk av at det gjaldt alle.
 12. Nei, jeg trodde du snakket om jakt jeg. Men jeg finner ikke hvor den regelen for lerduebaner er, kan noen hjelpe meg?
×
×
 • Create New...