Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Olesøn last won the day on November 16

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,601 Excellent

1 Follower

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

3,009 profile views
 1. RCBS kruttmålet vi bruker varierer med 1-4 grains fra hylse til hylse, så vi kontrollmåler hver j***a hylse mens vi ønsker oss elektronisk kruttdispenser til jul.
 2. Var nok ikke så enkelt har jeg latt meg fortelle. Men ring ham og hør, har tatt feil før jeg.
 3. Ikke hvis den har skabb. Da skal den brennes hvis ikke viltnemd/fallvilt tar den.
 4. Bruk hansker, putt den i en sekk og brenn den.
 5. Jeg venter også på ny våpenlov, for å se om jeg endelig kan få min FN 1900... Å få støtte fra noe forbund til å kjøre en slik sak har jeg null tro på. De er ikke interessert.
 6. For å sitere Ei Tohi lenger opp i tråden: "Den linja der driter de helt og holdent i selv." Ingen av de av oss som har vært her på kammeret en stund og/eller har forsøkt å få våpensak-u-kyndige hos politiet til å følge lover og regler med vekslende hell er overrasket over at du fikk avslag. Om du orker å kjøre sak er opp til deg. Men personlig tror jeg det politiske klimaet og folks uintelligente og lite gjennomtenkte holdninger til skytevåpen er slik at du ikke får mye støtte utenom den harde kjerne, og at du isåfall må penger til mer enn en advokat.
 7. Noen ganger så ser du liksom at en tråd er på vei utfor stupet bare ved å lese trådtittelen. Og så leser du litt og finner ut at du har rett. 1: I følge obduksjonen er hunden ikke drept av ørn. Trådtittelen er noget udokumentert. 2: Mange i SNO har kommet med uttalelser som har vist seg å være direkte feil før. SNO er likevel ikke pr definisjon hverken det ene eller det andre eller for eller i mot. 3: Vi trenger ikke misforstå med vilje eller tillegge andre brukere meninger her inne. Det jeg vil se fra obduksjonen er jo nakke/rygg, ikke vitale organer.
 8. Har flere rustne ting hengende. Og hvis den bare skal henge der kan den jo uansett få litt smurning stakkars. Er ikke sikkert det blir full oppussing heller. Men å fjerne rust er en hobby jeg har.
 9. Kan godt hende. Den ble som sagt med fatter'n ut av en eller annen butikk på 70- eller 80-tallet, med det formål å være veggpynt. Den var visst rusten og fæl allerede da, og har ikke blitt sett nærmere på siden den gang. Finner ingen andre merker enn på øvre og nedre tange, samt hanen. Ingen kroner eller "N" eller noe som helst jeg kan finne. Skal se om jeg får sand- eller glassblåst den.
 10. Ta med en neve salt. Fikk fra Hedmark/Oppland at det var 12.
 11. Hmm. Baksiktet matcher ikke, og min har ikke nettskjæring. Synes også kassa på bildet ditt ser "rundere" ut.
 12. Kan hende denne dukker opp hos deg før vi kommer til flammeherding foråsirreånnn...
 13. Da har jeg fått nok skit ut av kammeret til å fastslå at dette er kaliber 16.
 14. Havet gir og havet tar. Jeg skal høre med den lokale mekanikeren om jeg får hjelp til å få ut de siste to skruene, så får vi alt oppi fosfatbøtta.
 15. Jada, jeg har skjønt det jeg også da. @tailgunnerHva slags merkinger er det på din?
×
×
 • Create New...