Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Olesøn last won the day on February 3

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,290 Excellent

4 Followers

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,670 profile views
 1. Har ei haglepipe på 42 cm. Trur nesten du skulle fått lov til å skyte på meg på 30 meters hold...
 2. Første tur ut med børse i år. Denne krabaten feller på begge sider av veien, men har dratt med seg alt fra den ene sida gjennom stikkrenna. Hvor hytta er er et mysterium pr nå, lurer på om det er en enslig tass som skal etablere seg. Snøen er råtten og opp mot meteren dyp, så litt vanskelig å gå rundt for å lete. Skal nedover ei anna elv til ei etablert hytte i morra, med ladd Kimber og kryssede fingre.
 3. @Jegermeistern utvidet en 308-hylse til å ta 9,3-kule. Prototyp, men interessant ide.
 4. Olesøn

  Avslag på 9mm grovfelt

  Sprøyt. Noen liker en type våpen og rekyl, noen noe annet. 9mm skyter jeg dårlig med, fordi rekylen er skarp og kjempeteit. 44mag skyter jeg overraskende bra med, fordi den er seig og tung. 22 går sånn noenlunde, 45 er stas. Folk er forskjellige, og en nybegynner kan fint være en bedre skytter med 45 enn med 9mm.
 5. Hvis du kan stemme ved valg, drikke øl, og kjøre bil ved fylte 18, så kan du etter kurs og halvt års medlemsskap kjøpe pistol også. Og drikke brennevin, men det er en annen diskusjon...
 6. Eh. Ja. Finner meg en stein jeg.
 7. Den steinen har nok vært stor og tung. https://www.kammeret.no/topic/89349-høringsnotat-ny-våpenforskrift/
 8. Den Jämthunden bryr seg kun om jerv, og er oppdratt av noen som sjelden befinner seg under tak i det hele tatt. De gutta er ute og går og går og går til de finner det de er ute etter. Mer enn det vet ikke jeg heller, sjøl om jeg kjenner/kjenner til et par av de som driver med det.
 9. Har en Chapuis dobbeltrifle i skapet, og i skapet etter fatter'n står det en til. I nettopp 9,3x74r... Men forrige eier har avtale på forkjøpsrett, så vi får vente og se. Hvis du har lyst og mulighet er det absolutt et kurant våpen å skyte godt og kjapt med.
 10. Pusler med tanker om nytt framskjefte på 202-en. Skal få 3d-printet en prototyp, men det er snart 20 år siden jeg hadde teknisk tegning. Prøver å finne en online, men nei. Noen som har et tips? Ja, jeg kan måle sjøl, men om det eksisterer noe "offisielt" er jo det det beste utgangspunktet.
 11. Bedre føre var enn dau.
 12. Olesøn

  8x54kj

  Hahahaha! Selvfølgelig er du på ballen med en gang. Overhørte deg en gang du pratet om å lage brotsjer, men mulig det var Jarmann.
 13. Olesøn

  8x54kj

  Pål Lien i Gudbrandsdalen har kanskje. Han driver Lien Smie.
×
×
 • Create New...