Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Olesøn last won the day on March 17

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,012 Excellent

3 Followers

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,200 profile views
 1. De er meget godt etablert her, jakta er godt regulert, og ingen skyttere her har opplevd det du skisserer. Sollia har også det jeg tror er Norges første forvaltningsplan for bever, som stadig blir oppdatert, og dette er første gang jeg hører teorien om at den første ut sannsynligvis er a mor sjøl. Så jeg sier meg fortsatt uenig, og ikke noe av det du kommer med bygger egentlig oppunder hypotesen din.
 2. Baserer du utsagnet på hva du har skutt? For det er neppe nok til å kjøre statistikk for beverjakt generelt. For i så fall må jeg si meg sterkt uenig. Jeg har med ett enkelt unntak skutt den første som har dukket opp, og bare to ganger har det vært stor hunn. De 16 andre har vært medium/liten hunn eller hanner av diverse størrelser. Synes ikke det er nok tallmateriale til en troverdig statistikk heller, for den del.
 3. Fem+++? Ser overhodet ingen grunn til at han skal få utøve jakt eller eie våpen igjen i det hele tatt. Bare uten skyteepisoden er det bevisste lovbrudd nok til en kraftig smekk.
 4. Mener du at første beveren du ser har større sjanse for å være matriarken enn den andre du ser?
 5. Nesten urettferdig mot resten av politiet i landet å sammenligne dem med Bergen da. Det er greie politifolk der også, jeg har hilst på et par, men Bergen har et ræva rykte når det kommer til politi.
 6. I orden og tatt vare på da, med andre ord.
 7. Skulle tro jeg har skrevet artikkel i søvne under pseudonym, for er jaggu meg lenge siden "som jeg skulle sagt det sjøl" har passet bedre.
 8. Tenk at en sånn enkel setning kan gjøre meg så misunnelig og imponert på samme tid.
 9. Ser ikke at Fleskebcaon gjør annet enn å forklare. Det er mye jeg kan forklare som jeg fortsatt er dundrende uenig i.
 10. Værsågod. Men husk alle sammen at det ikke var jeg som startet med å gi bort børser. Ikke denne gangen, det var @Jonas.L. Og folk har gitt bort børser på kammeret før det også.
 11. Det er jeg helt enig i at vi må, så da gjorde jeg nettopp det.
 12. Da gikk Mauseren til Kvernhuselva etter litt PM-utveksling.
 13. Jeg har ingen problemer med å tro at loven gir adgang til å kaste bort skattepenger på å overvåke et reveåte fordi det kanskje er en gris som ligger der. Jeg nekter plent å tro at det er tilfelle i denne saken, fordi det har skjedd der det har skjedd, fordi de navngitte politifolkene er de de er, og fordi de ikke klarer å kommentere saken på en troverdig måte. "Politiet" er ikke en gruppe med idioter, ei heller en gruppe med rettskafne helgener. De er et tverrsnitt av befolkningen på godt og vondt, og da får man blemmer som dette. At de ikke innrømmer sine feil er noe andre i politiet også har gjort seg bemerket for, og det var like kleint å se voksne folk oppføre seg slik da som det er nå.
 14. Det er da ingen ved sine fulle fem som tror at denne overvåkningen ble satt i gang fordi noen mistenkte at det ble brukt gris som åte...
×
×
 • Create New...