Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Olesøn last won the day on April 28

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,047 Excellent

4 Followers

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,291 profile views
 1. Olesøn

  Multirail-skinne ?

  Generelt, rettet til alle og ikke til én: Man kan ikke lenger sitere ørten innlegg, så vi slipper amerikanske tilstander på siteringsfronten. Ergo blir det ikke klippet like hardt som før. Det er forøvrig god nett-framferd å aldri sitere noe som helst, med mindre det er en setning eller et utdrag som man skal adressere spesielt.
 2. Låskassa og pipa. Sluttstykket er ikke registreringspliktig.
 3. I år som i fjor og året før der igjen: Kaffekopp hos meg for villreinjegere på Ringebufjellet og Sølnkletten.
 4. Jeg fører opp låskassenr og ett pipenr i første rubrikk. Så bare pipenr i neste. Nå skal det sies at jeg til dags dato ikke har vært borti noen med to systemvåpen, når det skjer må jeg vel fram med blokka åkkesom.
 5. Tukter dere på faktor jeg. Men nå er vi (dvs samtlige admins) lettere OT, så vi får gi oss.
 6. Takk for innspill, føyer til det der på lista over kammersmell-øvelser med en gang.
 7. Sånn som det er og skal fortsette å være.
 8. Denne tråden kommer ikke til å føre noe godt med seg. Dra på skytebana, tren litt og slapp av. Forrige taler kan kjøpe seg en billig håndkikkert til neste gang, så slipper vi å ta opp dette temaet mer.
 9. Jeg er trøtt og teit og leste ikke ordentlig... Beklager. Men. Da er svaret egentlig veldig enkelt: Nei. Aldri. Lite å diskutere egentlig.
 10. Rettet mot hva? Når jeg jakter bever på faste plasser bruker jeg kikkertsiktet og sveiper opp og ned elvebredden på motsatt side. Der er det ikke folk med mindre noen har gått ekstremt hardt inn for å vasse i myr og skit en god stund. Alle andre steder, nei, da bruker jeg håndkikkerten.
 11. Unødvending leppeslenging. Verdivurdering og prisforespørsler er en ganske stor del av hverdagen her inne. Hvor ellers skal man henvende seg? Facebook?
 12. Jeg har ikke korsfestet noen, hverken før eller etter. Jeg så en videosnutt som viser en handling som hadde vært hinsides all fornuft om det så hadde vært et rådyr, klart og tydelig, i siktet. Bakgrunnen er nok til å framdømme ethvert menneske alle rettigheter utover plinking med hjemmesnekret sprettert. Kommentaren min om å finne nye venner var nok over kanten, jeg ser den.
 13. Se på videoen. Konkluder med at vedkommende bak våpenet aldri noensinne skal få lov til å ta i et skytevåpen igjen, og at ett år i fengsel er bullshit de luxe når man ser på praksis i andre saker. Finn nye venner.
 14. Jo, den må søkes på. Søk på våpendel til Saueren. Ny pipe i 30-06 til Rugeren trenger du ikke søke på, bare registrere.
 15. Olesøn

  Mauser HSc

  En Mauser-samler vil nok være interessert, utover det er vel stort sett undertegnede som trives med de der. Treffer jaggu også. Iblant. Nesten.
×
×
 • Create New...