Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Olesøn last won the day on January 9

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,710 Excellent

1 Follower

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

3,164 profile views
 1. Vet ikke helt om jeg skal prøve neste steg egentlig, denne M1914-en har slakk innmat. Men patronen sitter nå i magasinet ja.
 2. Olesøn

  Remington/ Tikka

  Hvis mine helt uskyldige spørsmål fører til doble akevitter, så tar jeg det med ro. Egentlig ser jeg på det som en fin bivirkning. Er faktisk litt fornøyd med meg sjøl. Trur jaggu jeg innvilger meg selv en belønning. Tenker det blir en dobbel akevitt.
 3. Olesøn

  Remington/ Tikka

  Av ren nysgjerrighet, og ikke for å terge hverken trådstarter eller andre, hvor har du hørt at de går om hverandre? Jeg gjetter enten Facebook-gruppe eller eldre gubbe på skytebanen.
 4. Jeg har en Sauer 202 som er i stadig endring, den har vært med meg siden 1999 og slipper fortsatt ikke unna. Nå har den hatt framskjefte av aluminium en stund, så neste steg er karbon. Så da starter jeg med å stille et spørsmål: Kan jeg kappe karbonrøret "på skrå", slik at det får samme fasong som aluminiumsrøret? Eller mister det styrken helt?
 5. Jeg kjenner sønnen til en som var med og som skrev bok om historien.
 6. En av de beste stokkene som finnes for meg er M67-stokken, den skyter jeg bra med. Samme med orignale Krag-stokker. Skyter bra med HV-Mauseren, men stokken er laget av en antinazist. Det jeg etterhvert har konkludert med er at jeg vil "C-clampe" framskjeftet, og helst ha rett pistolgrep/ tommelhull til kolben. Men det har tatt tid å komme dit, og alt er et kompromiss. Det er vel derfor Saueren min er en tilstand og ikke en gjenstand.
 7. Ja, egentlig det han sa. Begynn der. Tro meg, du kommer til å finne nok stasj å bruke pengene på. Husk å ta vare på original innpakning og ting som følger med, lettere å få solgt stasjet på finn senere.
 8. Archangel er vel First Price og KRG noen som faktisk kan å lage stokker. Bravo er vel billigutgaven deres, men lell da gut. I Libanon (har jeg blitt fortalt) hadde du "fake", som var ei falsk klokke med tvilsomt urverk, også hadde du "fake-fake" som var klokke med påmalte visere. Den Archangel-stokken jeg kjente på virket som om den hørte til i sistnevnte kategori. Men jeg har bare tafset på en, ikke eid eller skutt med, så jeg har ikke sollid erfaring.
 9. Jeg hadde MDT-chassis på MVP-en, og det veide hundre tonn og gjorde børsa så ubalansert at man nesten glemte hvor elendig den var ellers. HNT26 på Rem700SA, stutt pipe og .260rem, så vet jeg at både jeg og @msteiro hadde blitt lykkelige. (Både en raring uten særlig fagkunnskap eller erfaring og Landrø driver jo med karbon-greier til 202 om dagen.)
 10. Durano kan nok hjelpe til med lakkering. Jeg lakker på nederste amatørnivå, men har begrenset tilgang til lakkboks om dagen. Du kommer langt med kompressor fra biltema og lakksprøyta fra Durano. Bruker sistnevnte nå, og er fornøyd.
 11. Jeg er helt sikker på at det var nøyaktig det han spurte om faktisk. Sitat aps: "Hvor ser du infoen om Oslo skytesenter banene? "
 12. Sist jeg sa ifra så sa jeg "Børsepipa skal peke OPP og sluttstykket skal TILBAKE! Neste gang sender jeg deg hjem". En ved siden av synderen sa noe sånt som"han er gammal da" hvorpå jeg kvitterte med at da hadde han hatt lang tid på å lære seg sikkerhetsregler. Jeg pakker ikke inn beskjeder om uvettig våpenhåndtering. Jeg gjorde ikke det da en her i tråden sto med børsa i armkroken og pekte meg midt i magen på standplass under jaktfeltskyting heller. Standplassleder gjorde ingenting, han som pekte på meg himla med øya og tok børsa på skuldra. Men han pekte ikke mer på
×
×
 • Create New...