Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content Count

  4,598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Olesøn last won the day on July 18

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

1,489 Excellent

1 Follower

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

2,872 profile views
 1. Nå er det flere som har dokumentert behov og har mer enn seks jaktvåpen da. Det er ikke en mytisk hendelse som aldri har vært observert. Jeg har åtte, fordi den ene er til salgs og en annen er delebørse som snart skal skrotes. Det er nesten som om dialog, respekt, folkeskikk og sunn fornuft fra min side fører til samme type oppførsel på våpenkontoret.
 2. Det der er faktisk et godt poeng. Fordi det er masse snusk på finn.no. En annonse etter magasiner er ganske så uskyldsrent.
 3. Kutt ut. Det går fint an å argumentere uten å bruke slike utsagn.
 4. Nei. Når man ser en annonse om kjøp av lovlige gjenstander er det så enkelt. I forkant. Før. Før noen drar ideer og konklusjoner og mistanker ut av ræva.
 5. Mistanken om ulovlige våpen er ubegrunnet. Punktum finale. At han har annonsert etter noe lovlig som kan brukes på noe ulovlig er ikke grunn til å mistenke noe som helst. Jeg har bajonetter, betyr det at jeg har en AG3? Det er faktisk så enkelt noen ganger, som for eksempel i dette tilfellet.
 6. Her på bygda er det hull i taket på standplass, istykkerskutt sikkerhetsmerke og minst en sambygding hvis hode fortsatt sitter der det skal utelukkende basert på flaks. 50+ er ei gruppe med gubber hvor minst halvparten skulle hatt grunnkurs i "hvordan håndtere børse".
 7. Er fortsatt sikker på at 99% av disse problemene løses ved å kreve 200 treningsskudd og riflejaktprøve med 15cm treffsone på reinsfiguren. "Riflejakt" som i all jakt med rifle krever samme prøve. To forsøk pr sesong.
 8. Mossberg MVP er billige greier. Funker, men bare såvidt.
 9. Ibexen ble truffet i hjertet. Av en som har holdt igjen haugevis av skudd opp gjennom årene. Så lenge seljakt er hodeskudd er hodeskudd på reinsdyr innafor.
 10. Fatter'n testa ut og noterte kulefall på 30-06 og skjøt ibex på 400 meter. Er det uforsvarlig eller innafor? Husk, ingen erfaring med hold noe særlig over 200 meter fra før, men en vanvittig haug med felte dyr bak seg.
 11. Egentlig burde alle være kapable til det for å få jakte, men da er vi inne på den evinnelige "Er storviltprøven vanskelig nok"...
 12. Vi trenger ikke spekulere i det. Enten så deler han det offentlig, eller så velger han å ikke gjøre det.
 13. Enig med forrige taler. Cerakote funker. Litt jobb, men blir bra resultat. Eller, det kunne blitt skikkelig bra hvis ikke jeg var en vattnisse med spraypistolen, men det står på meg.
 14. Det er mye jeg diskuterer med mange. Når det gjelder grunnstoffer hører jeg på M67.
 15. Han prøver å forklare deg hvorfor en kg bly har mindre volum enn en kg fjør...
×
×
 • Create New...