Jump to content

Sør-jeger

Members
 • Content Count

  652
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En annen hobby jeg har, er å høre på musikk. Om jeg har mulighet så har jeg plugger og hørselvern uansett.... i tillegg til lyddemper. Er du skikkelig uheldig så er det 2-3 smell og du har skadet hørselen for livet.
 2. Nåja.. Synes min er ganske behagelig faktisk. Tåler mer enn alle tre og laminat stokker til Sauer. Halv pris kontra aluminium chassis. Og suger ikke varmen ut av deg om huden kommer i kontakt med chassiet.
 3. Ny McMillan koster 11.900 idag. Får man en Sauer for 8000? 😉
 4. Kasse m/ sluttstykke og magasin 1500 g
 5. McMillan til Sauer 200 STR veier 1700-1800g ifølge importør.
 6. McMillan er behagelig som jaktstokk. Litt tung men tåler alt. Risikerer heller ikke å fryse fast leppa på noe aluminium. JET-01 ser best ut. Men jeg stoler ikke helt på den hengslen. Er det ikke aluminium mot aluminium? Vision begynner å se bra ut. Iallfall med Comp forskjeftet. Kolben derimot ser fremdeles veldig rar ut og kunne vært penere. Det bare ser uferdig ut og lite gjennomtenkt. Funker til PRS. Ala en kolbe som dette: Dagens:
 7. Hadde ikke du mottatt Standard Short med en feil? Standard er 48mm tykk Hunter er 42mm tykk
 8. Angående vekten, så tas det av og til feil mellom Hunter og Standard -short. Standard Short veier 260 Hunter Short veier 195 1db i forskjell 20-30% større volum i Standard Short
 9. Nå ga du meg en ide.. Nei, man kan vel kjøpe gulvteppe..slik som man limer fast til gulvet. Som man limer fast innvendig. Eller fester med kraftige magneter? Hmm..
 10. Standard short skal ha 30% større volum.. veldig grovt regnet. Si ca 20-30% mer innvendig volum.
 11. Vanskelig å si pga to forskjellige løpslengder, men hører du noen forskjell på Hunter eller Standard modellene? Siden du skyter med 308 i begge.
 12. Så når våpenforskriften blir vedtatt, så finner vi ut om det åpnes for 8 jaktvåpen eller ei? Og det skjer samtidig når den blir vedtatt i så fall?
 13. Jeg lurte på om det er noen som bruker Sportsmatch montasjer på sine Sauer 200 STR? Ganske rimelige og man får dem i forskjellige høyder. Noen som har bilder av sin rifle med det?
 14. I dagens regler så kan man ha 6 helt like jaktvåpen i sammme kaliber. Om det er det du vil.
 15. Stemmer.. Så Sphur si dette selv på flere internasjonale forum.
×
×
 • Create New...