Jump to content

Sør-jeger

Members
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den bør være i Stål stål stål... eller titan. Ase Utra SL5 eller 7 kan brukes på MG! De tåler masse skyting! Aluminum dempere blir slitt mye raskere og passer best på lette jaktrifler.
 2. Hmm... Da blir kanskje neste rifle 6,5x55 istedenfor 308 som var tiltenkt...
 3. Flott kikkert på finn https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=195290573
 4. 7x64 uten tvil.. To tyske patroner til ei tysk rifle. Skrev her for en stund siden at måtte jeg begynt igjen, så hadde jeg valgt Blaser R8x med 9,3x62 og 7x64 løp.
 5. Første rifle jeg kjøpte var en Rem 700.... de hadde ikke engang klart å drille montasjehullene rett. Jeg har ikke rørt amerikanske rifler etter det...
 6. En ren Elg børse... 9,3x62 med 250grain kuler og en god demper.
 7. Bør jeg kjøpe inn et par titusen luftgevær kuler/pellets nå?
 8. Høres ut som stridsskyting.. Ikke min greie, siden jeg bare skyter på dyr. .
 9. Så.. fra 1. oktober så endres antall våpen man fritt kan anskaffe fra 6 til 8 stk? Men jeg kan ikke finne noe som sier spesifikt at det skal endres til 8 stk Fra ny forskrift: "§ 106 første og nytt andre ledd skal lyde: "Tilsvarende gjelder for den som på ikrafttredelsestidspunktet har tillatelse til å eie og inneha skytevåpen som nå reguleres av nye krav etter § 12 til § 18 og § 20. Ved søknad om tillatelse til å erverve og inneha nye skytevåpen etter paragrafene nevnt i annet punktum inngår likevel de der nevnte Fra nåværende våpenforskri
 10. Hvilke produsent av håndfiler foretrekker dere knivmakere? Før og etter herding? Kvalitet som vil vare leeenge er prioritert.
 11. Til dere som prøver å bruke en lett 200 STR til jakt... Ville dere montert en KAMV beddeblokk dersom det er en valnøtt stokk?
 12. Har en eldre rifle stående i skapet med serienummer gravert inn på løpet og ikke låskassen. Om man bytter løp på denne.. kan man da få serienummeret gravert på løpet eller må det nå på låskassen?
 13. Om det er noen grunn UTENOM forstørrelsen.. så hadde jeg ikke tenkt på det. Du får et bra verditap ved salg av kikkerten du har nå, for å kjøpe en ny. Flere tusen vil jeg tro.. Enklere å bare la din stå på maks 6... en å kjøpe en ny kikkert med maks 6x forstørrelse.
 14. Vil ikke si SSG3000 McMillan stokken er sååå dyr.. ligger flere på finn til 8-10.000 Men, kanskje jeg har en annen oppfatning av hva som er dyrt når man ser på chassis til 20.000 McMillan var ledene på glassfiberstokker i 30-40 år.. før Manners og noen andre småbedrifter i NZ, Aus, Irland begynnte å lage stokker. Men i de fleste tilfellene så passer de kun på Rem700 eller Tikka T3.. og kanskje Howa om du er heldig.
 15. Meg? Prøvde M12 riflen i butikk når den kom ut i 2013?? Så har ikke eid en selv over tid, med følgende demontering og fikling med den. Men det har jeg med Tikka T3en, og 595 og 65.. Så kjenner de litt bedre 😉
×
×
 • Create New...