Jump to content

Sør-jeger

Members
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan det ha noe med at de vet at McMillan skal slutte å lage SSG 3000 stokken? Slik at markedet for Sauer 200 STR stokker blir enda mindre.. og kan sette opp prisen.
 2. Om du skulle valgt ditt favoritt grep på en jaktrifle for Sauer 200 STR.. hva ville det vært? Tommel opp - likt original skjeftet Pistolgrep Tommelhull grep
 3. Skraper ikke opp eller deformerer kulen på vei inn i kammeret..
 4. Spørsmål.. ser at de fleste som skyter langhold med Sauer 200, så ligger kinnstøtten over eller nesten rett over sluttstykket i bakre stilling. Så, de fleste stokker der ute for 200, bør vel egentlig begynne der? Som er litt over kjernelinjen.
 5. Det er jo 4-5 forskjellige merker som har stokker i lignende form.. så vanskelig å si hva som er kopiering og hva som er egendesignet..
 6. Hvor beskyttet er denne stokkformen med tanke på kopiering? Åndsverkloven som gjelder? Noen som vet hvor store forandringer som må gjøres før at man kan lage noe tilnærmet?
 7. Norsk våpen må da vel ha Norrøn mytologisk navn? Gungnir eller Gugne - Odins spyd - Ifølge mytologien går dette spydet gjennom alt og treffer det han sikter på.
 8. Winchester med løst magasin?? Har ikke set mange slike...
 9. Jeg så at JET chassiet er maskinert slik at låskassen bare ligger "oppe på chassiet".. mens Vision ser ut til å ha mer metal rundt? Kontra McMillan og fabrikk Sauer skjefte.. vil det ha noen innvirkning på vann og vanninntrenging? Hva veier disse chassiene?
 10. Hmm.. så 7mm eller 308, med 150grain kule i 800m/s, skulle vel holdt greit for storvilt. Hva med en 7mm eller 308 basert på 5.56x50 Magnum hylsen. Den er en forlenget "222-223" hylse. 7x50 Magnum 308 Magnum
 11. Vel.. Westley Richards i gamle dager. En .250 Rook patron ligger over 2260 g
 12. Sør-jeger

  Cz-Klubben

  Hehe.. mente i normal versjon. Sliter ikke med det der links greiene
 13. Sør-jeger

  Cz-Klubben

  Kjøp CZ 452 American!!! Er det jeg angrer mest på i min tid som jeger at jeg ikke kjøpte en slik når de var tilgjengelige. Skulle kjøpt 2 stk...
 14. Tikka T3x: 2lbs 1oz Med underbeslag og magasin. Så kan man fjerne 3-6oz med maskinering av låskasse og fluting av bolt Så: 1lbs 12oz 70gram spart på låskassen på bildet. Vekt på flutingen er jeg usikker på.. men mer en 30g vil jeg tro Ti
×
×
 • Create New...