Jump to content

Sør-jeger

Members
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja! Tikka produsert på CNC maskiner av utdannede personer i Finland, av samme folk som lager Sako. Første Tikka T3 er 99.95% lik den siste produserte i toleranser. Remington... vel.. på min første Rem 700 så klarte de ikke engang å bore montasje hullene riktig.
 2. Hadde de som designet Legacy riflen brukt 5 min lenger på å tenke på hvordan få avtrekket BAK i avtrekkerbøylen, istedenfor å la den henge midt i... så hadde jeg seriøst sett på den som et alternativ. Brukt så mye resurser på å lage en slik rifle... også ser de ikke hvordan det ødelegger den estetisk. (kunne kanskje fått en børsemaker til å varme den opp og bøye den til)
 3. Etter å ha sett et videoer av skjeftet bruk i konkurranse så har jeg noe bittesmå tanker om det er noen forbedringer å finne... Ser at så og si alle skytterne hviler hodet forran "justerings" stolpen på kinnstykket, ( nesten i midten av hullet av kolben) slik at det skapes unødvendig mye sideveis stress på det justerbare kinnstykket og skruer. Hele den stolpen kunne blitt flyttet frem 2-3cm, til midten av dagens kinnstykke slik at presset er rett ned. Kolbekappe.. Måten det er maskinert på idag, så er er kolbekappen og hele bakstykket lavere enn selve kinnstykke delen... som resulterer i at nesten alle skytterene justerer kolbekappen opp 2-3 cm for å komme på linje (sees på bildet) Kunne maskinert det slik at hele bakdelen ble hevet 1-2cm slik at det kommer på linje med kinnstykket som resulterer i mindre justering av kolbekappen og mer i kjernelinjen av riflen.
 4. Logikk i prosjekt tråd? Buuuu...Pffffft.... 😉
 5. Lurte på hvor mye må en sette tilbake et løp om man kamrer en 223 til 222? Dyr/stor jobb? Ser for meg å ende opp med 1-8 stigning på en 222 med fabrikk løp enn å kjøpe et nytt løp.
 6. Ser at Barret MRAD, som Norge har brukt siden 2013 har blitt adoptert av US Army, Navy, spesialstyrker som sitt nye skarpskytter system. Ser ut som de går for 338 Norma Magnum... istedenfor 338LM. Eller...300Norma Mag og 338 NM som antimateriell kaliber med ny kule med sprengstoff i?? istedenfor 50cal som blir utfaset. MK22 ASR. Iren var med på utvelgelsen og skrev spesifikasjonskrav osv..
 7. Tikka uten tvil! En del plast, men har lest om svært svært få problemer med det de siste 15 år på diverse forum!!
 8. Sør-jeger

  Tikkaklubben

  Hva ligger vekten på nå?
 9. Sør-jeger

  Tikkaklubben

  Kappe den på 40 cm.. sparer vel en 2-300g
 10. Så... når åpnes det for 8 våpen i garderobern? 1 Jan 2021?
 11. Synd S&L brukte litt mer tid på design av avtrekkeren på Legacy riflen. At den er midt i avtrekker bøylen ser ikke bra ut....
 12. 22lr : SSG 3000 6,5x55 : SSG 3000 + noen andre løp 222 : Sako enkelskudd AI 6BR : Sako enkelskudd AII 30-06 : BRNO ZG-47 30-06 : BRNO ZG-47
 13. Kanskje teste en eske for å se om den går bra i riflen din?
 14. Så denne på finn... ser ut som en Sauer 202, men selger sier den er rustfri.. Men, ser at den er ikke merket med noe modell eller merke.
×
×
 • Create New...