Jump to content

Sør-jeger

Members
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Med tanke på at jeg prøver kun å kjøpe ting som skal vare i 30-40år, så prøver jeg å holde meg til noe skikkelig produsert i Europa
 2. Er det noen som har et forslag til en skikkelig håndsag til å kappe stål med? Trenger ikke å kutte stål så ofte.. så trenger ikke en maskin. Men er på utkikk etter en skikkelig sag med kvalitets blad.
 3. Betaler ikke den prisen for så og skru fast skinnen med skruer etterpå... Dagens maskiner klarer lett å maskinere alt i et stykke til en brøkdel høyere pris... selv om Amerikanere til tider sliter med gammelt utstyr. CNC er nesten fremmedspråk der..
 4. Uten å sende inn til børsemaker?
 5. Er det noen som vet hvilke rifler Sauer 200 STR konkurrerte mot, når det ble valgt til nytt DFS våpen? Og var det noe spesielle krav eller spesifikasjoner som ble krevd av riflen som skulle bli valgt? Som mulighet for løps bytte.. som ikke var så vanlig før dette?
 6. CZ 452 American I links. Beste salongen for jakt som er laget!!
 7. Kan det ha noe med at de vet at McMillan skal slutte å lage SSG 3000 stokken? Slik at markedet for Sauer 200 STR stokker blir enda mindre.. og kan sette opp prisen.
 8. Om du skulle valgt ditt favoritt grep på en jaktrifle for Sauer 200 STR.. hva ville det vært? Tommel opp - likt original skjeftet Pistolgrep Tommelhull grep
 9. Skraper ikke opp eller deformerer kulen på vei inn i kammeret..
 10. Spørsmål.. ser at de fleste som skyter langhold med Sauer 200, så ligger kinnstøtten over eller nesten rett over sluttstykket i bakre stilling. Så, de fleste stokker der ute for 200, bør vel egentlig begynne der? Som er litt over kjernelinjen.
 11. Det er jo 4-5 forskjellige merker som har stokker i lignende form.. så vanskelig å si hva som er kopiering og hva som er egendesignet..
 12. Hvor beskyttet er denne stokkformen med tanke på kopiering? Åndsverkloven som gjelder? Noen som vet hvor store forandringer som må gjøres før at man kan lage noe tilnærmet?
 13. Norsk våpen må da vel ha Norrøn mytologisk navn? Gungnir eller Gugne - Odins spyd - Ifølge mytologien går dette spydet gjennom alt og treffer det han sikter på.
 14. Winchester med løst magasin?? Har ikke set mange slike...
×
×
 • Create New...