Jump to content

Skaubjønn

Members
 • Content Count

  6,889
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Skaubjønn last won the day on September 30 2018

Skaubjønn had the most liked content!

Community Reputation

179 Excellent

1 Follower

About Skaubjønn

 • Birthday 06/10/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skaubjønn

  243. eller 6,5x55 Blaser R93

  uenig... Det er forsvinnende liten forskjell på 243 og 6.5x55 etter mitt syn. 6,5 holder til alt. Fin til rådyr og hjort, og til fugl også! Skal han ha to Blaser piper så synes jeg de to kalibrene er for like til at det er noe vits i. Med 243 mister han muligheten til hjort, så valget her er enkelt: forhandle om en god pris med 6,5x55 pipa.
 2. Skaubjønn

  Prosjekttråd: Merkel 96K med knekt skjefte

  Hehe nei ikke noe brutalt 😊. Den tålte å bli skutt med. Men demontering gikk ikke.
 3. Skaubjønn

  Prosjekttråd: Merkel 96K med knekt skjefte

  Puuuuh utrolig glad for at jeg kjøpte ny stokk! I dag da jeg demonterte den gamle skjedde dette... Stålforsterkningene er synlige. Kunne kanskje blitt limt igjen, men jeg stoler ikke på dette. Blir kanskje knivskaft av originalstokken? Den nye er mye kjedeligere. Jeg har venter på rekylbolter fra Vaagsland i en mnd nå. Med en gang de er på plass begynner jeg med å mette stokken med rødolje. Bilder kommer.
 4. Skaubjønn

  Farge opp drillingskjefte

  Stripp for- og bakstokken helt rene for olje og farge. Malingfjernen på bildet tar det meste. Sørg for at alt av beis er ute. Forsøk å fukte med vann og se om det enda er fargeforskjell. Vil tippe at det ikke er det. I tilfelle: Mett begge deler med rødolje.
 5. Skaubjønn

  Farge opp drillingskjefte

  Helt ulik behandling av for- og bakstokken. Vet du om det var slik originalt?
 6. Skaubjønn

  Prosjekttråd: Merkel 96K med knekt skjefte

  Jeg har irritert meg over sprekken. Den ble synlig. Og nå har jeg kjøpt meg en brukt stokk på egun.de. Fikk den hjem for et par tusen. Ikke så pen som den originale, men hel. Og mekanismen passer rett i. Det er ikke rekylbolter i den. Vaagland lovet å skaffe meg slike for en mnd tid siden men ikke fått noe enda. Blir signing av stokken i vår, så skal jeg legge ut nye bilder.
 7. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Mitt sett, i koffert, var hagle 12-76, kombi 12 / .308 og dobbeltrifle .308. Dette var tunge saker. Dønn solid og fantastisk presisjon, men skikkelig følelse av spett... Det er ikke alle det betyr noe for. For noen er våpna verktøy, og det er helt fint med en 'skiftenøkkel' så lenge den fungerer. Jeg har glede av å jakte med et pent og velbalansert våpen, så dette ble solgt videre.
 8. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Jeg har også hatt et slikt sett. God kvalitet. 0 godfølelse... Spett dette her.
 9. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Dette var billig!
 10. Skaubjønn

  Merkel rifledrilling

  Nydelig! Gratulerer!!
 11. Skaubjønn

  Finne COL på 7x57r kombi

  Ofte er det lang friflukt. Spesielt i eldre våpen. Min erfaring er at jeg oftest får best presisjon med col lik fabrikkammo. Altså ikke nesten i bommene som i rifler.
 12. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Går vel greit å få tak i kombiløp til denne? http://www.egun.de/market/item.php?id=6923446
 13. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Sååååå.... du har 2 stk 412 (tilnærmet lik Finnclassic som anbefales over) med 4 løpssett (?) samt hagle og har det greit med det. Men du leter likevel etter kombi med hagleløp? Eller leter etter kombi med hagleløp som du kanskje kan få lyst på? Eller som du håper på å få lyst på? Jeg fatter ikke bæret.
 14. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  @ErlingElev: den annonsen er et eksempel. På ei børse jeg likte. Og en selger som antakelig sender til Norge. Skal man finne noe billig og bra må det leting til. Torsbo i Sverige har ofte bra ting.
 15. Skaubjønn

  Kombi + hagle

  Kanskje kikke i utlandet også? http://www.egun.de/market/item.php?id=7257610 mye bra i Sverige også
×