Jump to content

Skaubjønn

Members
 • Content Count

  7,016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Skaubjønn last won the day on January 15

Skaubjønn had the most liked content!

Community Reputation

253 Excellent

1 Follower

About Skaubjønn

 • Birthday 06/10/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er vel ikke sikkert at dette passer? Må vel kanskje tilpasses av børsemaker.
 2. Takk for bilder og info Djupsnøjægern. Forstår at dette er jævlig irriterende. Jeg forstår egentlig ikke hvordan det er mulig. Har aldri hørt om dette tidligere. Setter pris på om du oppdaterer tråden når du hører fra børsemaker.
 3. Her var det mye o.t med Afrika, synsing og sterke meninger i alle retninger. Men hva skjer med det sluttstykket? Vil gjerne se bilder.
 4. Jeg måtte skru opp en tørn da jeg monterte comp. Ikke forsøkt med demper så det vet jeg ikke. Pass på at det er olje i mekanismen. Er den tørr mater den dårlig.
 5. Enig. Derfor jeg bruker comp og ikke demper. Det var en som brukte demper på denne turen, og det kom en del skjeve blikk... Magasinbegrensninger visste jeg ikke om. De ulike arrangørene jeg har reist med har informer om forbud mot demper, men ingen har nevnt magasin. Jeg har magasinene i lomma på den oransje vesten. Setter i magasin på post og plukker det ut etter endr drev. Jaktledere har sltså ikke sett børsa med 10 skudds magasin i. Men, de har hørt skuddserier som klart indikerer at det er 10 skudds magasin... og bare gratulasjoner å få.
 6. Djupsnøjægeren: jeg skulle gjerne sett bilde av det du beskriver. Jeg klarer ikke å forestille meg dette. Jeg har hatt flere r93 og to r8, så har mekanismen i fingrene. knekt klakk? Klakk i åpen posisjon?
 7. Ingen har reagerer noen gang. Vi jaktet på statsrevir, og jegermesteren var statsansatt. Ingen kommentarer.
 8. 223 er klart mer allsidig. Det er noen få situasjoner hvor 17hmr skinner. Jeg skjøt 13 skarv i en Sørlandsk lakseelv for en jff i høst. Rikosjettfare er minimal, forsvinnende lite lyd. Perfekt til det bruket. Det blåste litt en dag, og da skjøt jeg forbi. Så nedslaget
 9. Jeg visste om at lyddemper ikke er tillatt, bruker derfor comp. Og at kikkertsiktet må kunne skrus til 3x eller lavere. Jeg visste ikke om magasinbegrensninger.
 10. Det vet jeg ikke. Browning BAR funker i alle fall. Vet ikke om de tillater AR10. må holde kaliberbegrensningene i alle fall. 6,5 er tillatt. Foreslår at du hører med noen som organiserer jaktreise til Polen.
 11. Jeg fikk råd av en kammer-at og åpnet gassregulatoren en tørn. Den mater hent uten feil, så lenge jeg sørger for at det ikke er tørt for olje.
 12. Det ble en bra tur! 10 jegere. 18,16,20 felte vilt jeg skjøt 7 gris og 3 hjort. 4 gris i samme jaktsituasjon. Det kom 4, og datt 4, i rask rekkefølge. Halvautomat med 10 skudds magasin er gull!
 13. Jeg tok med gammal nøkkel til en låsesmed. Han bestilte emne og filte ny. Den nye passet nesten. Jeg sotet den, så hvor den tok imot og filte det siste selv.
 14. Jeg har en Romeo 5 til grisebørsa (Browning BAR). Har hatt flere aimpoint tidligere, merker ingen forskjell.
 15. Jeg har også støpt slugs i lee former, og skutt de i leirduepatroner. Gikk bra. Ville ikke forsøkt det igjen. jeg brukte rent bly.
×
×
 • Create New...