Jump to content

Skaubjønn

Members
 • Content Count

  7,460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Skaubjønn last won the day on March 14

Skaubjønn had the most liked content!

Community Reputation

624 Excellent

About Skaubjønn

 • Birthday 06/10/1964

Recent Profile Visitors

3,031 profile views
 1. Kan godt ta en uke. Eller lenger. Smør deg med tålmodighet 😊. Denne prosessen kan ikke skyndes på.
 2. Nei for all del ikke herder. Gugga skal kunne trekke inn i porene 😊
 3. Pen børse! Denne fortjener kjærlighet og omtanke ja.
 4. Enig, avtrekk / snellert MÅ fikses. Men det kan være skitt og størknet olje fra 1957 som er problemet. En solid rens vil vise om så er tilfelle. Det er nok verdt 10.000 å fikse den dersom løpet kun er slitt på utsiden. Er det slitt i betydning utskutt, så er børsa søppel.
 5. Vil du fikse på dette selv? Eller be en børsemaker om det? Dersom du vil selv: 1. demonter våpenet: skru av bolbekappa så kommer du til en gjennomgående bolt. Skru den ut og du kommer til mekanismen. Rens alt, og smør opp. Kan hende det er nok. Du kan sikkert justere vekta på snellertavtrekket på en liten skrue ved avtrekkeren. Tyngre høres lurt ut. 2. slitt inni? Runde bommer inni rifleløpet? Hvis det er slitt utenpå kan du enten ceracoate det selv. Eller l en børsis pusse det og legge på ny blånering. Koster ca 2500.- 3. Bestill en tykkere. Jeg liker Pachmayr slc. Krever
 6. Det enkleste er to blinker. Skyt venstre løp på venstre og høyr på høyre. Skyt to skudd rett etter hverandre. Min erfaring med de tre doblingene jeg har hatt er at det spiller liten rolle om det går 4 eller 15 sekunder. Men samskytingen er regulert for to hurtige skudd. Vent 15 min, og skyt to til. Da ser du om kula krysser. det enkleste er å bruke den kula som den er regulert med, i samme hastighet. Alt annet blir (uendelig) med prøving og feiling. Og lad totallengde lik fabrikklengde
 7. 8 sek er vanlig. Det blir spennende å se hvordan den går med fabrikk Oryx! Kan dele min ladning med deg til Oryx om du vil det? Samler bra i min rifledrilling i 8x57irs som er regulert for fabrikk Oryx. winchester fabrikkammo med 200 grains Nosler Partition kule samler også veldig bra i min.
 8. Skaubjønn

  Heym hagle

  Grattis!! Ser veldig fin ut 😊
 9. Kan du justere gassporten på denne? Jeg har en Browning Bar. Måtte justere da jeg satt på comp. Men det var bare å dreie litt på justeringsskruen. Har du en slik?
 10. Kikket på demo videoen på Leica sine sider nå. Ser utrolig bra ut! Dette må være midt i blinken for nattjegere!
 11. Vi går jo en blyfri fremtid i møte. Den kortsiktige løsninger blir vel å gjøre verb av en smågnager (... hamstring...;-)) På lang sikt må det vel letes etter en monokule som gir minimalt med trykk.
 12. Men det som kommer litt med trening er å beregne hvor mye gugge som skal til. Blir det for mye og for blaut tar det lang tid før det er tørt. Og det blir mer kliss som må bort. Bare å prøve seg frem 😊.
 13. @FEVIKdet står i’m erfaringene med Barnes tsx her her er skjermbilde:
 14. Der har jeg aldri opplevd. Den må jo tørke før du gjør noe. Dersom du bare kan dra det av med ei fille så er det jo nok å gjøre det 😊
×
×
 • Create New...