Jump to content

Skaubjønn

Members
 • Content Count

  6,896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Skaubjønn last won the day on September 30 2018

Skaubjønn had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

1 Follower

About Skaubjønn

 • Birthday 06/10/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har modell Jagd i begge mine. Jakter uten kikkertsikte på smygjakt
 2. @Sølvrev: 4,3 er det med kikkertsikte? Jeg har både Hagledrilling og dobbeltrifledrilling fra Merkel og begge veier 3,4 kg med stokk av bra kvalitet.
 3. Jeg har funnet ut at jeg kan bruke den fremdelen jeg har. Den ene skruen passer, tenker litt blå araldit og feste den for godt 😊. Men bakre feste må opp en mm. Noen som har liggende distanseskive?
 4. Se der ja! Der kom jeg et hakk nærmere 😊
 5. Jeg har hørt at denne ikke er skuddfast? Uansett, jeg har kjøpt sikte og montasje på egun og vil ha det til å fungere.
 6. Jeg har kjøpt en Aimpoint micro i bryggemontasje til min merkel rifledrilling. Montasjen er for lang. Jeg trenger en forfot som går rett ned. Montasjehullene passer ikke i den jeg har (se bilder). Ragnar Hansen har ikke. Noen som har tips om hvor jeg kan få tak i en passende fremfot?
 7. På min var det brukerfeil som du vet. Godt grep med høyrehånden løste problemet. Det er singletrigger for begge rifleløpene på fremste avtrekker. Slapt grep og rekylen gjør at din finger utløser skuddet på vei fremover igjen. Altså etter rekylbevegelsen. Godt grep løste problemet for meg. Jeg hadde kun dobbeltskudd i benk eller ved annen presisjonsskyting på blink. Aldri stående. Hvis det er sånn for deg så forsøk å stramme grepet med høyrehånd.
 8. uenig... Det er forsvinnende liten forskjell på 243 og 6.5x55 etter mitt syn. 6,5 holder til alt. Fin til rådyr og hjort, og til fugl også! Skal han ha to Blaser piper så synes jeg de to kalibrene er for like til at det er noe vits i. Med 243 mister han muligheten til hjort, så valget her er enkelt: forhandle om en god pris med 6,5x55 pipa.
 9. Hehe nei ikke noe brutalt 😊. Den tålte å bli skutt med. Men demontering gikk ikke.
 10. Puuuuh utrolig glad for at jeg kjøpte ny stokk! I dag da jeg demonterte den gamle skjedde dette... Stålforsterkningene er synlige. Kunne kanskje blitt limt igjen, men jeg stoler ikke på dette. Blir kanskje knivskaft av originalstokken? Den nye er mye kjedeligere. Jeg har venter på rekylbolter fra Vaagsland i en mnd nå. Med en gang de er på plass begynner jeg med å mette stokken med rødolje. Bilder kommer.
 11. Stripp for- og bakstokken helt rene for olje og farge. Malingfjernen på bildet tar det meste. Sørg for at alt av beis er ute. Forsøk å fukte med vann og se om det enda er fargeforskjell. Vil tippe at det ikke er det. I tilfelle: Mett begge deler med rødolje.
 12. Helt ulik behandling av for- og bakstokken. Vet du om det var slik originalt?
 13. Jeg har irritert meg over sprekken. Den ble synlig. Og nå har jeg kjøpt meg en brukt stokk på egun.de. Fikk den hjem for et par tusen. Ikke så pen som den originale, men hel. Og mekanismen passer rett i. Det er ikke rekylbolter i den. Vaagland lovet å skaffe meg slike for en mnd tid siden men ikke fått noe enda. Blir signing av stokken i vår, så skal jeg legge ut nye bilder.
 14. Mitt sett, i koffert, var hagle 12-76, kombi 12 / .308 og dobbeltrifle .308. Dette var tunge saker. Dønn solid og fantastisk presisjon, men skikkelig følelse av spett... Det er ikke alle det betyr noe for. For noen er våpna verktøy, og det er helt fint med en 'skiftenøkkel' så lenge den fungerer. Jeg har glede av å jakte med et pent og velbalansert våpen, så dette ble solgt videre.
 15. Jeg har også hatt et slikt sett. God kvalitet. 0 godfølelse... Spett dette her.
×
×
 • Create New...