Jump to content

Miljøvernforbundet anmelder villreinslakting


DoctoRoy

Recommended Posts

Det er jo en sann vrimmel av "organisasjoner" som driver sin lukrative virksomhet på vekstfeltet "miljøvern" og tilliggende herligheter. Fra før har jo "Dyrenes Røst" (ikke "ROVdyrenes Røst", det er en annen organisasjon/noen andre personer) anmeldt det samme, det er en av mange "organisasjoner" som  vår venninne Jenny er leder for (og eneste medlem i?).

 

"MILJØvernforbundet" er, i motsetning til (de mange?) organisasjonene til Jenny, en virkelig tungvekter på feltet, med eget "forskningsskip". Selskapet er tungt sponset av milliardæren Trond Mohn, han tjener sine milliarder på leveranser til oljevirksomheten. "Miljøvernforbundet" nevner derfor ikke et pip om miljøfarer fra oljevirksomheten, eller klimatrusselen.

 

"Organisasjonen" ledes av Kurt Oddekalv, en dyktig hjortejeger, han var bl.a. bidragsyter i ei bok om hjortejakt, for øvrig sammen med "Jaktlykke" her inne. Han har utmerket seg ved kamp mot, og nedriving av - mobilmaster! Og påstår disse svake radiobølgene er "helseskadelige". At de påstått "elektrofølsomme" ikke merker når strøm/radiosignaler er påslått eller avslått, er slike fakta som denne "natur"-organisasjonen glatt overser.

Link to comment
Share on other sites

Her er en reportasje fra showmannens "forestilling" i Lærdal:

 

https://www.nrk.no/sognogfjordane/_-eg-er-freista-til-a-skyte_ned-eit-helikopter-1.13787271

 

Den brave "miljøverneren" har visst ikke fått med seg at dette ikke er en smittsom sykdom, men en del av et protein som er "feilkoblet". Dyr kan aldri bygge opp noen form for resistens mot dette.

 

Å påstå at man vil skyte ned helikoptre, og å oppfordre folk til å dra til fjells for å drive vold mot offentlige tjenestefolk, er visst fullstendig tillatt, i ytringsfrihetens navn. Skal tro om samme budskap hadde blitt godtatt, hvis avsenderen hadde hett Mullah Krekar?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, hjortefot.com skrev:

Hvis dyr på Hardangervidda har samme sykdom, så har dette alt med saken å gjøre

Eller hvis dyr i Rondane har samme sykdom,

Eller hvis dyr i.......

Det som noen ikke klarer å oppfatte er at vi ikke har tid til å vente, dette stoppes før dyr på Hardangervidda eller andre steder blir smittet. Vi kan ikke vente og se.

Dersom smitten allerede har spredd seg spiller det ingen rolle, da er hele villreinstammen og hjorteviltbestanden i skandinavia tapt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jegermeisteren: Jo, resistens er mulig. Små variasjoner i proteinet kan være nok til å forhindre sykdom, dette er bl.a. påvist for kuru på Papa New Guiena. Jeg mener også å ha lest noe om naturlig resistens for CWD, men jeg husker ikke detaljene.

 

Men det er uansett ikke en løsning, sykdommen har alt for lang inkubasjonstid. Så lenge den ikke slår ut før forplantningsdyktig alder vil mottagelige dyr fremdeles formere seg. I et langt nok tidsperspektiv vil naturen muligens rydde opp, men vi er nok gammal jord lenge før det skjer.

Link to comment
Share on other sites

"Naturen" vil helt sikkert rydde opp, men, som du sier, dette vil ta noen hundre?-tusen??-millioner??? år.

 

Kanskje skyldes dette en eller annen "feilkoding" hos en del pattedyr (inkludert mennesket!), som vil gjøre at alle vi som er disponert for sykdommer som CVD / kugalskap / skrapi / Creutzfeld-Jacobs, med tida vil ende opp som dinosaurene - utdødd for 60 millioner år siden.

 

Nedslaktinga av villreinen er et gigantisk eksperiment, og resultatet er, i alle henseender, svært usikkert. Men når alternativene kommer fra folk som hevder NWO/Illuminati/jødene/CIA forgifter oss med mikrochiper, sluppet ut fra fly, er valget enkelt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...