Jump to content

Erlend Meyer

Members
 • Content Count

  8,724
 • Joined

 • Days Won

  32

Erlend Meyer last won the day on May 1

Erlend Meyer had the most liked content!

Community Reputation

911 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaja, det var morsomt så lenge det varte.
 2. Noen ser ut til å sitte fast i barndommens "politi og røver"-mentalitet
 3. Der er vi enige, den duger egentlig ikke til det heller Jeg skal ikke si at den er ubrukelig, men en Lee Classic Cast koster mindre og er totalt overlegen.
 4. Nei, dessverre ikke. Jeg synes Rock-chucker-pressa er såpass dårlig designet at jeg vurderer å senke den på dypt vann. @Kvernhuselva: Kjenner ikke til den pressa, men jeg vil anbefale å starte med en vanlig O-presse. Hvis pris er en faktor kan du vanskelig gå feil med Lee. Classic Cast-pressa i stål vil vare ut livet (og mer). En alu-presse klarer du kanskje å slite ut, men du skal jobbe ganske hardt.
 5. @DoctoRoy Hahahahaha. Dagens beste. Jeg tror vi skal være glad om vi ikke må tinglyse utlånserklæringer.
 6. En skulle nesten tro at politiet ikke hadde hørt om studenter før. Selv om problemstillingen ble luftet allerede i 2011: https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2011-19/id665604/sec17
 7. Gaute: Tror det var denne jeg tenkte på: Problemet er at POD har vedtatt dette med folkeregister, så hva lov og forskrift egentlig sier hjelper ikke deg stort.
 8. Først og fremst bør du lete opp en tråd vi hadde om dette for ikke så lenge siden. Argumentet de bruker her tror jeg dog ikke kom opp i den diskusjonen. Argumentet er interessant, helt til man tenker på at man fint kan låne ut våpen. Så noen absolutt oversikt over hvor alle våpen befinner seg har de uansett ikke. Og det er vanskelig å se at lov eller forskrift krever at våpen skal oppbevares på folkeregistrert adresse. Jeg synes det mest problematiske her er det de IKKE forteller deg: § 81.Midlertidig oppbevaring av skytevåpen, våpendeler og ammunisjon ... Hvis våpenet ikke kan overlates til andre etter reglene i kapittel 18, kan oppbevaring hos andre kun skje etter innhentet tillatelse fra politimesteren i det distrikt vedkommende har registrert sine våpen. Politiet kan mao fint dispensere, og da burde de vel også ha oversikt over hvor våpnene er?
 9. Generelt sett er det veldig trygt å gjøre som M67 sier.
 10. Jeg skal på ingen måte forsvare Cans bokstavsalat. Og det er godt at du er ærlig, for uten lesevansker og en liten porsjon velvilje er det fullt leselig. Men det blir veldig fort slitsomt, om alle skulle holdt på slik hadde ikke slike forum hatt mye for seg. Og når vi er inne på de med lesevansker, hvordan tror du de opplever slikt språk?
 11. Om en ikke forstår noe av det Can skriver sliter en muligens litt med lesevansker. Det er riktignok ikke lettlest, men det bør være forståelig om en bruker noen sekunder ekstra.
 12. Jegermeistern: Jeg stemmer for Dong Durex. Den dagen det neket blir Dronning er dagen jeg starter en væpnet revolusjon. Men jeg antar at jeg må reagere raskt om jeg skal slå Garden.
 13. Enig, man kan ikke forutsette at energi=lyd. Vi er over i ekstremt komplisert fysikk nå, vanlig "gymnas-fysikk" holder rett og slett ikke.
×
×
 • Create New...