Jump to content

Erlend Meyer

Members
 • Content Count

  8,726
 • Joined

 • Days Won

  32

Erlend Meyer last won the day on May 1 2019

Erlend Meyer had the most liked content!

Community Reputation

923 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pisspreik. Dine personlige erfaringer er ikke noen universell standard. Vi som ikke gidder å delta i pissekonkurranser har akseptert at jo mer rekyl jo dårligere skyter man. Ingen suksessfull skytter har noen gang klaget over for lite rekyl.
 2. Jeg lagde en custom brems for et par år siden, var til ei lita jente som sleit med prøva. Hu var av typen som burde ha lodd i skoa når det blåser, og 5 skudd med en lett Mod7 ble ett skudd for mye. Demper var vurdert, men vi endte med en diger brems fremfor å kappe pipa. Tror hun bare syntes det var gøy med litt ekstra smell 😁 Jeg vil nok tro at det er noen innimellom som liker å plage folk litt. Folk som liker mye smell og som gjors på å ikke forstå at andre ikke liker det. Det finnes mye barnslige folk der ute...
 3. Noen ser ut til å sitte fast i barndommens "politi og røver"-mentalitet
 4. Der er vi enige, den duger egentlig ikke til det heller Jeg skal ikke si at den er ubrukelig, men en Lee Classic Cast koster mindre og er totalt overlegen.
 5. Nei, dessverre ikke. Jeg synes Rock-chucker-pressa er såpass dårlig designet at jeg vurderer å senke den på dypt vann. @Kvernhuselva: Kjenner ikke til den pressa, men jeg vil anbefale å starte med en vanlig O-presse. Hvis pris er en faktor kan du vanskelig gå feil med Lee. Classic Cast-pressa i stål vil vare ut livet (og mer). En alu-presse klarer du kanskje å slite ut, men du skal jobbe ganske hardt.
 6. @DoctoRoy Hahahahaha. Dagens beste. Jeg tror vi skal være glad om vi ikke må tinglyse utlånserklæringer.
 7. En skulle nesten tro at politiet ikke hadde hørt om studenter før. Selv om problemstillingen ble luftet allerede i 2011: https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2011-19/id665604/sec17
 8. Gaute: Tror det var denne jeg tenkte på: Problemet er at POD har vedtatt dette med folkeregister, så hva lov og forskrift egentlig sier hjelper ikke deg stort.
 9. Først og fremst bør du lete opp en tråd vi hadde om dette for ikke så lenge siden. Argumentet de bruker her tror jeg dog ikke kom opp i den diskusjonen. Argumentet er interessant, helt til man tenker på at man fint kan låne ut våpen. Så noen absolutt oversikt over hvor alle våpen befinner seg har de uansett ikke. Og det er vanskelig å se at lov eller forskrift krever at våpen skal oppbevares på folkeregistrert adresse. Jeg synes det mest problematiske her er det de IKKE forteller deg: § 81.Midlertidig oppbevaring av skytevåpen, våpendeler og ammunisjon ... Hvis våp
 10. Generelt sett er det veldig trygt å gjøre som M67 sier.
 11. Jeg skal på ingen måte forsvare Cans bokstavsalat. Og det er godt at du er ærlig, for uten lesevansker og en liten porsjon velvilje er det fullt leselig. Men det blir veldig fort slitsomt, om alle skulle holdt på slik hadde ikke slike forum hatt mye for seg. Og når vi er inne på de med lesevansker, hvordan tror du de opplever slikt språk?
 12. Om en ikke forstår noe av det Can skriver sliter en muligens litt med lesevansker. Det er riktignok ikke lettlest, men det bør være forståelig om en bruker noen sekunder ekstra.
 13. Enig, man kan ikke forutsette at energi=lyd. Vi er over i ekstremt komplisert fysikk nå, vanlig "gymnas-fysikk" holder rett og slett ikke.
 14. Jeg tviler på om romme gjenger er forklaringen, min erfaring er at dårlig overflate eller feil profil på gjengene er et mye større problem. Du kan prøve med svakt låselim (feks Loctite 222 eller tilsvarende gjengesikring), det bør gi nok friksjon selv etter demontering.
×
×
 • Create New...